Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες!!!!

Πρώτα απ όλα μπράβο στα κοριτσάκια μας και τα μωράκια τους που πάνε τέλεια οι εξετάσεις τους!!

Κι εγώ έχω νοικιάσει της medela το θήλαστρο!!!Είναι εξαιρετικό και μ έχει σώσει τα βράδια γιατί της δίνω από το μπουκάλι για να μην αγχώνομαι για την ποσότητα!!!Πίνει μπόλικο και ξυπνάει μόνο 2 φορές.Επιπλέον το στήθος μου ουδέποτε έχει πετρώσει,αδειάζει τελείως και νιώθω κι εγώ υπέροχα!!!

Με το μωράκι μια χαρά τα πάμε!!!!Είναι πολύ καλή!!!Γκρινίτσα έχει μόνο όταν δεν μπορεί να κάνει κακάκια της!!Κατά τ άλλα είναι ένας άγγελος!!Φαγάκι,κακάκια,υπνάκος και γελάκια!!!

Εγώ έχω συνέλθει απολύτως!!!Καλά η καισαρική είναι σαν να μην υπάρχει.Μόνο που μ έχει πιάσει η μέση μου,προφανώς επειδή είναι χαλαρά τα τοιχώματα της κοιλιάς!!Αν εξαιρέσουμε τη μέση είμαστε υπέροχα!!

Όσο για την καινούργια κοπέλα που ψάχνει πληροφορίες να την ενημερώσω ότι την μπέμπα μου την συνέλαβα με εξωσωματική στο Embryoart με τον κ. Μουστακαρία και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας,κοριτσάρες!!!!

Πρώτα απ όλα μπράβο στα κοριτσάκια μας και τα μωράκια τους που πάνε τέλεια οι εξετάσεις τους!!

Κι εγώ έχω νοικιάσει της medela το θήλαστρο!!!Είναι εξαιρετικό και μ έχει σώσει τα βράδια γιατί της δίνω από το μπουκάλι για να μην αγχώνομαι για την ποσότητα!!!Πίνει μπόλικο και ξυπνάει μόνο 2 φορές.Επιπλέον το στήθος μου ουδέποτε έχει πετρώσει,αδειάζει τελείως και νιώθω κι εγώ υπέροχα!!!

Με το μωράκι μια χαρά τα πάμε!!!!Είναι πολύ καλή!!!Γκρινίτσα έχει μόνο όταν δεν μπορεί να κάνει κακάκια της!!Κατά τ άλλα είναι ένας άγγελος!!Φαγάκι,κακάκια,υπνάκος και γελάκια!!!

Εγώ έχω συνέλθει απολύτως!!!Καλά η καισαρική είναι σαν να μην υπάρχει.Μόνο που μ έχει πιάσει η μέση μου,προφανώς επειδή είναι χαλαρά τα τοιχώματα της κοιλιάς!!Αν εξαιρέσουμε τη μέση είμαστε υπέροχα!!

Όσο για την καινούργια κοπέλα που ψάχνει πληροφορίες να την ενημερώσω ότι την μπέμπα μου την συνέλαβα με εξωσωματική στο Embryoart με τον κ. Μουστακαρία και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Evi μου να σαι καλά,

πραγματικά με ξεαγχώνεις. Πραγματικά σε χαίρομαι κοριτσάρα μου.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει προς το τέλος η εγκυμοσύνη βρίσκω καινούριους λόγους για να σέβομαι τον γιατρό μας. Όταν είχα μείνει έγκυος του είχα αναφέρει ότι μελανιάζω πολύ εύκολα. Τότε με είχε παραπέμψει στον αιματολόγο που συνεργάζεται για να το διερευνήσουμε. Οι αρχικές εξετάσεις ήταν καλές και σήμερα που βγήκαν τα αποτελέσματα του επανελέγχου καταλήξαμε ότι πρέπει να ξεκινήσω ηπαρίνη για να εκμηδενίσουμε όλες τις πιθανότητες να δημιουργηθεί πρόβλημα. Ενώ ο άντρας μου και η μάνα μου άσπρισαν από τη στεναχώρια τους εγώ ήμουν μες στην τρελή χαρά και προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν. Απλά θα χρειαστεί μέχρι το τέλος (δηλαδή τίποτα πια) να κάνω κάθε μέρα μια μικρή ενεσούλα στην κοίλίτσα μου.

Χαίρομαι γιατί αυτός ο άνθρωπος πραγματικά δεν αφήνει τίποτα στην τύχη:D.

Δε θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ το Θεούλη που βρέθηκε στο δρόμο μου.

Πολλά φιλιά σε όλες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Πες στους δικούς σου να μη στεναχωριούνται γιατί η ηπαρίνη δε διαπερνά τον πλακούντα και δεν επηρεάζεται το μωράκι.Τι να πω εγώ που είμαι θρομβοφιλική και έκανα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης +40 μέρες τώρα?Αυτό για τον γιατρούλη μας το λέω κι εγώ συνέχεια,ευχαριστώ το Θεό που τον ανακάλυψα!!!!!!Άκουγα ότι είναι χρυσό νυστέρι αλλά το διαπίστωσα και στον εαυτό μου με το παραπάνω!!!!!!!!!!!!!!!!

Εβη μου, πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Και να σκεφτείς πέρισυ τέτοιο καιρό που είχαμε γνωριστεί στο φόρουμ ήσουν κι εσύ τόσο στενοχωρημένη! Τελικά όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα. Να είσαι καλά με την μπεμπούλα σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αχ Margi μου γλυκιά,έχω την εντύπωση ότι και για σένα τέτοια εποχή του χρόνια άλλα πράγματα θα συζητάμε...Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να σου φέρει η ζωή από τη μια μέρα στην άλλη!!!!!!!

Διαφημίσεις

Άκουγα ότι είναι χρυσό νυστέρι αλλά το διαπίστωσα και στον εαυτό μου με το παραπάνω!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μου το έχω ακούσει και εγώ αυτο για τον γιατρούλη!!! ότι είναι το καλύτερο νυστέρι της Αθήνας!!!:):):)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

γεια σας κοριτσακια,θα συμφωνησω απολυτα για τον γιατρουλη μας.και ειλικρινα πρεπει να νιωθουμε τυχερες που τον εχουμε!!!!!!!!σημερα μιλησα μαζι του στο τηλ το πρωι γιατι με κολησε η κορη μου κρυωματακι με πολυ πονο στον λαιμο και σιναχι,και μου ειπε να παρω αντιβοιωση.αλλα και μονο που ακουσα την φωνη του ενιωσα πολυ καλυτερα ψυχολογικα γιατι ημουνα πολυ χαλια και φοβομουνα.

οσο για τον μπεμπη μου?παροτι περασα 2 πολυ δυσκολες μερες με πολυ κλαμα και στεναχωρια,δεν σταματαει να μου δινει το παρον του.με κλωτσαει συνεχεια και αυτο με ηρεμη.και ελπιζω και ευχομαι να μην τον επηρεασε η δικια μου ψυχολογικη κατασταση.

οσο για τον μπεμπη μου?παροτι περασα 2 πολυ δυσκολες μερες με πολυ κλαμα και στεναχωρια,δεν σταματαει να μου δινει το παρον του.με κλωτσαει συνεχεια και αυτο με ηρεμη.και ελπιζω και ευχομαι να μην τον επηρεασε η δικια μου ψυχολογικη κατασταση.

Μα για αυτό σε κλοτσάει για να σου αλλάξει τη διάθεση. Με τον τρόπο του σου λέει "Ε μανούλα μη στεναχωρίεσαι είμαι εγω εδώ και θα σε προσέχω":)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Τα κιλα ειναι πονεμενη ιστορια. Εχω παρει 16 μεχρι στιγμης και ειμαι 22 εβδομαδων. Το αγχος μου ειναι ποσα συνολικα θα παρω (υπολογιζω σιγουρα ακομα 5 επιπλεον) οχι για αλλο λογο, αλλα για να μην δυσκολευτω την κρισιμη στιγμη και μην δημιουργησω θεμα στον μικρουλη μου. Ο γιατρος μου λεει οτι ειμαι μια χαρα και μη φοβαμαι και αν δει ο ιδιος οτι ξεφευγω θα μου δωσει λυση, αλλα εγω εχω αρχισει το κλειδωστομιασμα ( σε ελευθερη μεταφραση κλειδωσα το στομα). Malina μου εσυ μεσα σε ποσο χρονο εχασες τα κιλα?? Ειχες φυσιολογικο τοκετο??? Προσεχες καθολου τη διατροφη σου κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης???

Εκανα καισαρικη Την εγκυμοσυνη την εβγαλα στο κρεββατι και ετσι δεν προσεχα ιδιαιτερα αλλα ειχα το νου μου..Σε 40 μερες εχω χασει 15 κιλα Οταν γυρισα απ το μαιευτηριο ημουν 8 κιλα κατω.

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε κοριτσια μην ταραζεσται για τα κιλα,οπως και να εχει θα τα χασουμε, ας βγουν γερα τα παιδακια μας και ολα τα αλλα θα τα φτιαξουμε.....εγω ειμαι στην 21 εβδομαδα και εχω παρει ηδη 8 κιλα.....αλλα τι να κανω?απλα προσεχω λιγο παραπανω και οσα παρω!!!!!!!!!!!!!!

ειχα αγχψθει τόσο με τα κιλά στην εγκυμοσυνη γιατι πριν μεινω είμουν ήδη +15 που ειχα κοψει το καπνισμα.

τελικα πειρα 17 κιλα.

Τώρα έχω ήδη χάσειόλα τις εγκυμοσύνης και 4 κιλά από τα 15 και συνεχιζω. Ο θηλασμος βοηθάει τρελά!!!!

uDLqp1.png

ειχα αγχψθει τόσο με τα κιλά στην εγκυμοσυνη γιατι πριν μεινω είμουν ήδη +15 που ειχα κοψει το καπνισμα.

τελικα πειρα 17 κιλα.

Τώρα έχω ήδη χάσειόλα τις εγκυμοσύνης και 4 κιλά από τα 15 και συνεχιζω. Ο θηλασμος βοηθάει τρελά!!!!

το εχω ξανα ακουσει αυτο για τον θηλασμο οτι χανεις πιο ευκολα τα κιλα,αλλα κανεις και διατροφη μαζι?

το εχω ξανα ακουσει αυτο για τον θηλασμο οτι χανεις πιο ευκολα τα κιλα,αλλα κανεις και διατροφη μαζι?

prosexo ti diatrofi mou alla den kano diaita.

alloste sto thilasmo kalo einai na prosexoume ti trome

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...