Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kορίτσια γειά σας κι απο μένα! Εξαιρετικό το θήλαστρο της medela (symphony). Κι εγώ το νοικιασα από το καταστημα στο Γουδή (πίσω από το Λαικο). Τελικά το χρησιμοποιησα ελάχιστα αλλά όσο καιρό έκανα άντληση δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα, ούτε ερεθισμό, ούτε κάτι παρόμοιο. Οποια κοπέλα το έχει ανάγκη να το προτιμήσει. Πολλα φιλια

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα,

Εκανα τη β' επιπεδου. Ειχατε δικιο. Ειναι η καλυτερη εξεταση. Ο μπουμπουκος μου απ'οτι ειπε ο γιατρος ηταν πολυ συνεργασιμος και τελειωσαμε πολυ γρηγορα. Είχε πολυ πλακα που απο τη μια με πιεζε ο γιατρος και απο την αλλη κλωτσαγε ο μικρος. Μου εκανε και νουμερα... ανοιγοκλεινε τα χειλη σαν να εστελνε φιλακια και εκανε και ντροπες βαζοντας τα χερακια του στο προσωπο. Τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα μου ειπαν και χαρηκα ιδιαιτερα. Ειναι 475 γρ. αντρακι!!!!! (καμαρι). Ευτυχως δεν χρειαστηκε να φαω τη σοκολατα, ισως γιατι ειχα φαει συκο πριν φυγω απο το σπιτι και βοηθησε.:-D

A2enp3.png?jZYdKeP4

Κοριτσια καλημερα,

Εκανα τη β' επιπεδου. Ειχατε δικιο. Ειναι η καλυτερη εξεταση. Ο μπουμπουκος μου απ'οτι ειπε ο γιατρος ηταν πολυ συνεργασιμος και τελειωσαμε πολυ γρηγορα. Είχε πολυ πλακα που απο τη μια με πιεζε ο γιατρος και απο την αλλη κλωτσαγε ο μικρος. Μου εκανε και νουμερα... ανοιγοκλεινε τα χειλη σαν να εστελνε φιλακια και εκανε και ντροπες βαζοντας τα χερακια του στο προσωπο. Τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα μου ειπαν και χαρηκα ιδιαιτερα. Ειναι 475 γρ. αντρακι!!!!! (καμαρι). Ευτυχως δεν χρειαστηκε να φαω τη σοκολατα, ισως γιατι ειχα φαει συκο πριν φυγω απο το σπιτι και βοηθησε.:-D

Μπράβο κοριτσάκι μου,

χαίρομαι απίστευτα για σένα. Καλή συνέχεια και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκούραστη μπορείς. Είναι πάαααααααααααρα πολύ σημαντικό γιατί ο γιόκας σου από εδώ και πέρα θα μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα και θα χρειάζεται να του δίνεις αν μη τι άλλο ενέργεια.

Άντε με το καλό:D:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

καλημερα κοριτσια,σημερα καταφερα να μπω να σας πω οτι κι εγω εκανα την β επιπεδου και ολα πηγαν τελεια,αν και εμενα ητανε πεισματαρης ητανε μπρουμητα και χρειαστηκε να φαω γλυκο και να περπατησω αρκετα για να γυρισει!εινα 365 γραμαρια και ολα ειναι μια χαρα!φιλακια πολλα σε ολες και καλη συνεχεια

καλημερα κοριτσια,σημερα καταφερα να μπω να σας πω οτι κι εγω εκανα την β επιπεδου και ολα πηγαν τελεια,αν και εμενα ητανε πεισματαρης ητανε μπρουμητα και χρειαστηκε να φαω γλυκο και να περπατησω αρκετα για να γυρισει!εινα 365 γραμαρια και ολα ειναι μια χαρα!φιλακια πολλα σε ολες και καλη συνεχεια

Αχ τι καλά:-D:-D:-D

Λάμπη μου εσύ είσαι ok?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας..κ με εμενα ολα πολυ καλα..αν κ η θεση του μωρου δεν μας βοηθουσε για ολες τις μετρησεις 2 φορες πηγα βολτα κ γυρισα γιατι θελαμε να δουμε νεφρα κ σπονδυλικη στηλη κ δεν γυρνουσε το ατιμουλικο:tongue::tongue::tongue::tongue:τελικα με πιεζε πολυ ο γιατρος κ καποια στιγμη επιτελους γυρισε κ γλιτωσα την 3η βολτα:P:p:pολα καλα μου ειπε ο ελευθεριαδης [αααααααααααχχχχ]:wink::wink::wink::wink:κοριτσακι κ 411 γραμμαρια..ο δε αντρς μου τωρα αρχιζει να συνηδητοποιει την κορη του κ με εχει γατσιασει στο χαδι στην κοιλια..αυτα τα νεα μου κ ευχομαι για ολες τα καλυτερα..φιλακιαααααα

Λαμπη ειναι η πρωτη φορα που επικοινωνω με καποια απο εσας γιατι ειμαι πολυ νεο μελος, μολις χθεσινο, αλλα διαλεξα εσενα γιατι και εγω 4/08 θα κανω τη β επιπεδου και εχω τοση αγωνια που δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. Επισης σε ζηλεψα γιατι ειμαι στην 22 εβδομαδα και ζηλεψα που εχεις παρει μονο 5 κιλα. Εγω απο την αρχη, με πολυ προσοχη στη διατροφη μου εχω συνολικα μεχρι σημερα 14 κιλα (στη δικη μου ζυγαρια) και εχω παθει πανικο. Ολοι, ακομα και ο γιατρος μου, μου λεει οτι δεν εχω παρει τιποτα και ειμαι πολυ καλη. Η αληθεια ειναι οτι μονο κοιλια, στηθος και αυτες τις μερες λιγο στους μηρους εχω φουσκωσει. Αλλα απο εδω και περα θα παρω τα περισσοτερα απ'οτι λενε και εχω απογοητευτει. Δεν ξερω τι πραγματικα παιζει ρολο στα κιλα. Ημουν παλια αθλητρια στο στοιβο, παντα ημουν κανονικη, 1,74 υψος και 64 κιλα ξεκινησα τη διαδικασια εξωσωματικης. Σ'ολη την εγκυμοσυνη τρωω οτι ετρωγα παντα, πολλα φρουτα, μαυρο ψωμι και αυτο ελαχιστο, καθολου αναψυκτικα ( αν και απο τον 3 μηνα περιπου ηπια 1-2). Το μονο που εκανα απο την αρχη, εκοψα το αλατι και γενικα τα αλμυρα και ειχα κοψει το τσιγαρο 1 μηνα πριν την εμφυτευση. Προσπαθησα να συνεχισω χαλαροτερα τη γυμναστικη που εκανα αλλα μετα απο τις συσπασεις εχω σαπισει στο κρεβατι εδω και 3 εβδομαδες περιπου. Τι αλλο να κανω??? Βοηθεια κοριτσια??? :?

βρε παρασκευουλα τι ωρα ειχες ραντεβου για την β επιπεδου??λες να περιμεναμε μαζι κ δεν το ξεραμε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:εγω πηγαινοερχομουν στο ιατρειο απο της 9μιση το πρωι ως της 1μιση το μεσημερι..

βρε παρασκευουλα τι ωρα ειχες ραντεβου για την β επιπεδου??λες να περιμεναμε μαζι κ δεν το ξεραμε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:εγω πηγαινοερχομουν στο ιατρειο απο της 9μιση το πρωι ως της 1μιση το μεσημερι..

Ειχα ραντεβου 17:00 και μπηκα 17:40 και 18:10. Αν και ειχα παρει μαζι μου σοκολατα οπως συμβουλεψαν οι "παλιες" τελικα δεν χρειαστηκε μαλλον γιατι πριν φυγω απο το σπιτι ειχα φαει συκα και η γλυκα μαλλον τον ενεργοποιησε. Αφου στην αναμονη γυριζε συνεχεια και του ελεγα, "κανονισε μολις παμε μεσα να κοιμηθεις και καηκες" αλλα τελικα ηταν πολυ καλος. Γενικα σ'ολα τα υπερυχογραφηματα και ο ελευθεριαδης και ο χασιακος μου λενε οτι ειναι αρκετα κινητικο μωρακι. Αυτο με χαροποιει αλλα με τρομοκρατει κιολας . Λες να του μεινει η υπερκινητικοτητα και μετα τη γεννηση του???

Ο δε μπαμπας μας εχει φαει ενα ψιλοπακετο γιατι ηταν σιγουρος οτι εχουμε κοριτσι και το ηθελε πολυ και τωρα προσπαθει να πιστεψει οτι στο σπιτι θα μπει ανταγωνιστης. Ενω τις πρωτες μερες τραγουδαγε Κοκοτα και το "γιε μου" τωρα συζηταει με το "βαρβατο του" οπως λεει και κανει σχεδια δημιουργιας "κομματος" εναντιον της μανουλας. Αχ να δω αν θα τα καταφερω με "δυο" μωρα.

A2enp3.png?jZYdKeP4

κοριτσια γεια σας..κ με εμενα ολα πολυ καλα..αν κ η θεση του μωρου δεν μας βοηθουσε για ολες τις μετρησεις 2 φορες πηγα βολτα κ γυρισα γιατι θελαμε να δουμε νεφρα κ σπονδυλικη στηλη κ δεν γυρνουσε το ατιμουλικο:tongue::tongue::tongue::tongue:τελικα με πιεζε πολυ ο γιατρος κ καποια στιγμη επιτελους γυρισε κ γλιτωσα την 3η βολτα:P:p:pολα καλα μου ειπε ο ελευθεριαδης [αααααααααααχχχχ]:wink::wink::wink::wink:κοριτσακι κ 411 γραμμαρια..ο δε αντρς μου τωρα αρχιζει να συνηδητοποιει την κορη του κ με εχει γατσιασει στο χαδι στην κοιλια..αυτα τα νεα μου κ ευχομαι για ολες τα καλυτερα..φιλακιαααααα

Δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα πηγαινουν τελεια!!!!!!!! Προσεχε ομως ετσι;;

Για τα κιλα μην ανυσηχεις καθολου.

Εγω πηρα σχεδον 20 και μου εχουν μεινει μονο 5 εδω και 10 μερες

Φιλια πολλα πολλα και στην κοιλιτσα!!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα πηγαινουν τελεια!!!!!!!! Προσεχε ομως ετσι;;

Για τα κιλα μην ανυσηχεις καθολου.

Εγω πηρα σχεδον 20 και μου εχουν μεινει μονο 5 εδω και 10 μερες

Φιλια πολλα πολλα και στην κοιλιτσα!!!!!

Τα κιλα ειναι πονεμενη ιστορια. Εχω παρει 16 μεχρι στιγμης και ειμαι 22 εβδομαδων. Το αγχος μου ειναι ποσα συνολικα θα παρω (υπολογιζω σιγουρα ακομα 5 επιπλεον) οχι για αλλο λογο, αλλα για να μην δυσκολευτω την κρισιμη στιγμη και μην δημιουργησω θεμα στον μικρουλη μου. Ο γιατρος μου λεει οτι ειμαι μια χαρα και μη φοβαμαι και αν δει ο ιδιος οτι ξεφευγω θα μου δωσει λυση, αλλα εγω εχω αρχισει το κλειδωστομιασμα ( σε ελευθερη μεταφραση κλειδωσα το στομα). Malina μου εσυ μεσα σε ποσο χρονο εχασες τα κιλα?? Ειχες φυσιολογικο τοκετο??? Προσεχες καθολου τη διατροφη σου κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης???

A2enp3.png?jZYdKeP4

Γειά σας κορίτσια!Πρώτη φορά γράφω εδώ έψαχνα πληροφορίες για τον Κ.Χασιάκο και προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι έχει και φαν κλαμπ!Είναι ο ίδιος γιατρός που είναι στο Αρεταίειο και στο Emvryo-art?

Εγώ δυστυχώς δεν είμαι μανούλα..το προσπαθώ εδώ και 4,5 χρόνια αλλά έχω πολλές αποβολές και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..έχω κάνει αμέτρητες εξετάσεις χωρίς να έχουν δείξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...τον περασμένο Γενάρη έκανα και εξωσωματίκή με προεμφυτευτική διάγνωση χωρίς όμως αποτέλεσμα...

Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ απογοητευμένη...

Είχα ακούσει απο γνωστους μου για τον συγκεκριμένο γιατρό και είπα να κάνω μια μικρή έρευνα...φαντάζομαι όσες γράφετε εδώ είστε όλες ασθενείς του?Και οχι απλά ασθενείς του αλλά ευχαριστημένες ασθενείς του ε?

Εύχομαι σε όλες ό,τι καλύτερο...

Γειά σας κορίτσια!Πρώτη φορά γράφω εδώ έψαχνα πληροφορίες για τον Κ.Χασιάκο και προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι έχει και φαν κλαμπ!Είναι ο ίδιος γιατρός που είναι στο Αρεταίειο και στο Emvryo-art?

Εγώ δυστυχώς δεν είμαι μανούλα..το προσπαθώ εδώ και 4,5 χρόνια αλλά έχω πολλές αποβολές και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..έχω κάνει αμέτρητες εξετάσεις χωρίς να έχουν δείξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...τον περασμένο Γενάρη έκανα και εξωσωματίκή με προεμφυτευτική διάγνωση χωρίς όμως αποτέλεσμα...

Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ απογοητευμένη...

Είχα ακούσει απο γνωστους μου για τον συγκεκριμένο γιατρό και είπα να κάνω μια μικρή έρευνα...φαντάζομαι όσες γράφετε εδώ είστε όλες ασθενείς του?Και οχι απλά ασθενείς του αλλά ευχαριστημένες ασθενείς του ε?

Εύχομαι σε όλες ό,τι καλύτερο...

Ναι αυτος είναι ο γιατρουλης!!!!

Εύχομαι κορίτσι μου όλα να σου πάνε καλά και επιτέλους να δεις το πολυποθυτο αποτέλεσμα εντος ολίγου καιρού!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Γειά σας κορίτσια..πρώτη φορά γράφω εδώ..ψάχνω πληροφορίες για τον συγκεκριμένο γιατρό αλλά φαντάζομαι η ύπαρξη και μόνο φαν κλαμπ του λέει πολλά!

Είναι ο ίδιος που είναι στο Αρεταίειο και σε κέντρο εξωσωματικής(emvryo-art)?

Εγώ ακόμα δεν είμαι μανούλα, προσπαθούμε 4,5 χρόνια τώρα και δυστυχώς έχω πολλές αποβολές όλες με φυσιολ.συλλήψεις...η υπομονή και το κουράγιο μας έχει αρχίσει να εξαντλείται και πλέον πρέπει να στραφούμε σε δραστικές λύσεις..

Εύχομαι σε όλες ό,τι καλύτερο και να χαίρεστε τα παιδάκια σας

Ναι αυτος είναι ο γιατρουλης!!!!

Εύχομαι κορίτσι μου όλα να σου πάνε καλά και επιτέλους να δεις το πολυποθυτο αποτέλεσμα εντος ολίγου καιρού!!!

δημοσίευσα 2 ποστ κατα λάθος!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις ευχές...και εσύ με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...