Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια γεια σας , όπως σας είχα πει θα πήγαινα στο ικα για τα επιδοματα κλπ, ρωτησα λοιπον για το θεμα των δωματιων και ακουστε τι μου ειπε: το ικα δικαιολογει 6κλινο δωματιο εφοσον λοιπον το αρεταιειον δεν εχει 6κλανινο είναι σαν να πας σε αλλη κατηγορια και πληρωνεις την διαφορα είτε λοιπον παμε σε 4κλινο είτε σε μονοκλινο το ποσο που θα δωσουμε δεν το παίρνουμε πισω !!!!!!

καλησπερα κοριτσια,

εγω μπαινω για πρωτη φορα στο θεμα σας γιατι ειδα εντελως τυχαια τις αποριες για το τι πληρωνετε.

Εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο,σε δικλινο με φτ,ασφαλεια Δημοσιου και πληρωσα για 6 μερες περιπου 450 ευρω.

Μαλιστα οταν πηραμε το εξιτηριο μας εδιωξαν χωρις να πληρωσουμε,κι οταν εκανα τα χαρτια για το επιδομα τοκετου μαθαμε οτι εγινε λαθος και τρεχαμε ξανα να πληρωσουμε το ποσο που σας ειπα παραπανω.

καλησπερα κοριτσιαααααα...τι κανετε??ολες καλα???εγω ηρθα απο χθες ως την κυριακη στην αθηνα μιας κ αυριο εχω να κανω την β επιπεδου...20 μερες στην μαμα μου που ημουν περασα πολυ καλα κ εφερα μαζι μου +3 κιλα..συνολικα εχω βαλει 5 κιλα απο την αρχη...ωχ παναγια μου..:?:-?:?:-?θα φυγω παλι τωρα επισημα με τον αντρα μου που παιρνει αδεια για τις διακοπες μας εως τελος αυγουστου..αυριο θα σας πω τα νεα μου... φιλακια κ καλο βραδυ.

καλησπερα κοριτσιαααααα...τι κανετε??ολες καλα???εγω ηρθα απο χθες ως την κυριακη στην αθηνα μιας κ αυριο εχω να κανω την β επιπεδου...20 μερες στην μαμα μου που ημουν περασα πολυ καλα κ εφερα μαζι μου +3 κιλα..συνολικα εχω βαλει 5 κιλα απο την αρχη...ωχ παναγια μου..:?:-?:?:-?θα φυγω παλι τωρα επισημα με τον αντρα μου που παιρνει αδεια για τις διακοπες μας εως τελος αυγουστου..αυριο θα σας πω τα νεα μου... φιλακια κ καλο βραδυ.

Λάμπη μου καλώς ήρθες:D

Καλή επιτυχία στη β επιπέδου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Καλά αποτελέσματα,Λάμπη μου και καλή συνέχεια στις διακοπούλες σου!!

Εμείς πρώτα ο Θεός θα πάμε στο χωριό μας μόλις σαραντίσει η μικρή να κάτσουμε 10-15 μέρες να ξεκουραστούμε και να κάνουμε κανένα μπανάκι!!!

Λαμπη ειναι η πρωτη φορα που επικοινωνω με καποια απο εσας γιατι ειμαι πολυ νεο μελος, μολις χθεσινο, αλλα διαλεξα εσενα γιατι και εγω 4/08 θα κανω τη β επιπεδου και εχω τοση αγωνια που δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. Επισης σε ζηλεψα γιατι ειμαι στην 22 εβδομαδα και ζηλεψα που εχεις παρει μονο 5 κιλα. Εγω απο την αρχη, με πολυ προσοχη στη διατροφη μου εχω συνολικα μεχρι σημερα 14 κιλα (στη δικη μου ζυγαρια) και εχω παθει πανικο. Ολοι, ακομα και ο γιατρος μου, μου λεει οτι δεν εχω παρει τιποτα και ειμαι πολυ καλη. Η αληθεια ειναι οτι μονο κοιλια, στηθος και αυτες τις μερες λιγο στους μηρους εχω φουσκωσει. Αλλα απο εδω και περα θα παρω τα περισσοτερα απ'οτι λενε και εχω απογοητευτει. Δεν ξερω τι πραγματικα παιζει ρολο στα κιλα. Ημουν παλια αθλητρια στο στοιβο, παντα ημουν κανονικη, 1,74 υψος και 64 κιλα ξεκινησα τη διαδικασια εξωσωματικης. Σ'ολη την εγκυμοσυνη τρωω οτι ετρωγα παντα, πολλα φρουτα, μαυρο ψωμι και αυτο ελαχιστο, καθολου αναψυκτικα ( αν και απο τον 3 μηνα περιπου ηπια 1-2). Το μονο που εκανα απο την αρχη, εκοψα το αλατι και γενικα τα αλμυρα και ειχα κοψει το τσιγαρο 1 μηνα πριν την εμφυτευση. Προσπαθησα να συνεχισω χαλαροτερα τη γυμναστικη που εκανα αλλα μετα απο τις συσπασεις εχω σαπισει στο κρεβατι εδω και 3 εβδομαδες περιπου. Τι αλλο να κανω??? Βοηθεια κοριτσια??? :?

A2enp3.png?jZYdKeP4

Καλά αποτελέσματα,Λάμπη μου και καλή συνέχεια στις διακοπούλες σου!!

Εμείς πρώτα ο Θεός θα πάμε στο χωριό μας μόλις σαραντίσει η μικρή να κάτσουμε 10-15 μέρες να ξεκουραστούμε και να κάνουμε κανένα μπανάκι!!!

Evi μου καλησπέρα!

Πως τα πας με το μωράκι σου? Μπήκατε σε πρόγραμμα ή ακόμα ταλαιπωρείται? Νιώθεις καλά εσύ?? Όταν μπορέσεις γράψε μας τα νέα σου:D

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Λαμπη ειναι η πρωτη φορα που επικοινωνω με καποια απο εσας γιατι ειμαι πολυ νεο μελος, μολις χθεσινο, αλλα διαλεξα εσενα γιατι και εγω 4/08 θα κανω τη β επιπεδου και εχω τοση αγωνια που δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. Επισης σε ζηλεψα γιατι ειμαι στην 22 εβδομαδα και ζηλεψα που εχεις παρει μονο 5 κιλα. Εγω απο την αρχη, με πολυ προσοχη στη διατροφη μου εχω συνολικα μεχρι σημερα 14 κιλα (στη δικη μου ζυγαρια) και εχω παθει πανικο. Ολοι, ακομα και ο γιατρος μου, μου λεει οτι δεν εχω παρει τιποτα και ειμαι πολυ καλη. Η αληθεια ειναι οτι μονο κοιλια, στηθος και αυτες τις μερες λιγο στους μηρους εχω φουσκωσει. Αλλα απο εδω και περα θα παρω τα περισσοτερα απ'οτι λενε και εχω απογοητευτει. Δεν ξερω τι πραγματικα παιζει ρολο στα κιλα. Ημουν παλια αθλητρια στο στοιβο, παντα ημουν κανονικη, 1,74 υψος και 64 κιλα ξεκινησα τη διαδικασια εξωσωματικης. Σ'ολη την εγκυμοσυνη τρωω οτι ετρωγα παντα, πολλα φρουτα, μαυρο ψωμι και αυτο ελαχιστο, καθολου αναψυκτικα ( αν και απο τον 3 μηνα περιπου ηπια 1-2). Το μονο που εκανα απο την αρχη, εκοψα το αλατι και γενικα τα αλμυρα και ειχα κοψει το τσιγαρο 1 μηνα πριν την εμφυτευση. Προσπαθησα να συνεχισω χαλαροτερα τη γυμναστικη που εκανα αλλα μετα απο τις συσπασεις εχω σαπισει στο κρεβατι εδω και 3 εβδομαδες περιπου. Τι αλλο να κανω??? Βοηθεια κοριτσια??? :?

Παρασκευή κατ'αρχήν μην αγχώνεσαι. Από τη στιγμή που ο γιατρός σου είναι οκ να είσαι και εσύ χαλαρή.

Από ότι γράφεις η διατροφή σου είναι εξαιρετική. Εγώ για να καταλάβεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τρώω πατάτες (τηγανητές), με αυγό και μακαρόνια με σάλτσα (μη νομίζεις ότι μπορώ να φάω και κάτι άλλο). Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο μας περίφημα.

Πήγαινε να κάνεις τη β επιπέδου (αλήθεια που θα την κάνεις) και ψυχραιμία. Έχε στο μυαλό σου ότι κάθε κοπέλα αλλά και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική οπότε προσπάθησε να μη στεναχωρίεσαι και να είσαι ήρεμη.

Άντε καλή επιτυχιά και γράψε μας για ότι χρειάζεσαι

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Παρασκευή κατ'αρχήν μην αγχώνεσαι. Από τη στιγμή που ο γιατρός σου είναι οκ να είσαι και εσύ χαλαρή.

Από ότι γράφεις η διατροφή σου είναι εξαιρετική. Εγώ για να καταλάβεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τρώω πατάτες (τηγανητές), με αυγό και μακαρόνια με σάλτσα (μη νομίζεις ότι μπορώ να φάω και κάτι άλλο). Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο μας περίφημα.

Πήγαινε να κάνεις τη β επιπέδου (αλήθεια που θα την κάνεις) και ψυχραιμία. Έχε στο μυαλό σου ότι κάθε κοπέλα αλλά και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική οπότε προσπάθησε να μη στεναχωρίεσαι και να είσαι ήρεμη.

Άντε καλή επιτυχιά και γράψε μας για ότι χρειάζεσαι

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Την εξεταση θα την κανω στο embryocare. Συνεργαζονται με το Χασιακο το γιατρο μου. Και την αυχενικη διαφανεια εκει την εκανα. Προσωπικα επειδη εχω τυφλη εμπιστοσυνη στο γιατρο μου ( απο 20 χρονων με ξερει και ειμαι 36) οπου και να μου ελεγε θα πηγαινα.

Ευχομαι σ'ολες τις μανουλες να εχουν καλη εγκυμοσυνη, καλα αποτελεσματα σ'ολες τις εξετασεις τους και πολυ καλη και ευκολη γεννα.

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Την εξεταση θα την κανω στο embryocare. Συνεργαζονται με το Χασιακο το γιατρο μου. Και την αυχενικη διαφανεια εκει την εκανα. Προσωπικα επειδη εχω τυφλη εμπιστοσυνη στο γιατρο μου ( απο 20 χρονων με ξερει και ειμαι 36) οπου και να μου ελεγε θα πηγαινα.

Ευχομαι σ'ολες τις μανουλες να εχουν καλη εγκυμοσυνη, καλα αποτελεσματα σ'ολες τις εξετασεις τους και πολυ καλη και ευκολη γεννα.

Αν θέλεις πάρε μαζί σου και λίγη σοκολάτα γιατί μπορεί να τη χρειαστείς. Και εγώ εκεί τα έκανα όλα (χτες κάναμε το doppler) οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν πρέπει να σε ανησυχεί τίποτα. Είναι όλοι εξαιρετικοί. Σου εύχομαι ολόψυχα να το απολαύσεις σήμερα γιατί είναι η καλύτερη εξέταση.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Pik μπορείς να μου πεις ποιο θήλαστρο εννοείς? Είναι το μόνο άγχος που έχω. Πραγματικά δε με νοιάζει τίποτα άλλο

ρικ καλημέρα σε ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση και βεβαια με ενδιαφέρει όπως και την κικαρ .Οποτε μπορέσεις να μας ενημερώσεις και πως αλλα και απο που μπορουμε να το νοικιασουμε .Τιμες μήπως γνωρίζεις? Εγω βρήκα ενα στο λητω το οποιο κανει 150 και ειναι σα να θηλαζεις. Επισης εαν και εφοσον εχουμε περισσοτερο γαλα απο αυτο που θελει το μωρο(μακαρι δηλαδη) μπορουμε να το αποθηκευσουμε κανονικα ή με το συγκεκριμένο μηχανημα δεν γίνεται.

stellinula εγω γεννησα με φτ και χωρις επισκλειριδιο στην κορη μου αρα δεν μπορω να μιλήσω για το θεμα της επισκλειριδιου μπορω να σου πω ομως ότι στην τελικη εξωθηση δεν καταλαβα πονο καθολου φαντασου ότι ειδα την κουκλα μου και λεω τελειωσε?

Βεβαια καλα θα κανεις οπως σου λενε και τα κοριτσια να ρωτήσεις το γιατρο μας οπως διαβασα εχεις καποιο θεμα καλο λοιπον να τον ενημερωσεις .

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα τα κατάφερα να μπω για λιγο. Το θήλαστρο μου έχω νοικιάσει ειναι της medela το symphony. Ειναι νοσοκομειακό θήλαστρο. Κοστίζει 60 ευρώ το μήνα για τους δύο πρώτους μήνες, και μετά 40 ευρώ τον μήνα. Κάνει διπλή άντληση, μέσα σε 12-15 λεπτά έχει αδειάσει εντελώς το στήθος. Με την ενοικίαση του πρώτου μήνα αγοράζεις και τα μπουκάλια και τις χοάνες, κόστος 30 ευρω, τα οποία τα κρατάς, δεν τα επιστρέφεις.

Το τηλέφωνο είναι 210-74.85.752 - klinikum.gr

Δεν πονάει καθόλου, είναι εκπληκτικό. Και μπορείς να αγοράσεις και σακουλάκια για αποθήκευση στην κατάψυξη. Τις πλήροφορίες για το συγκεκριμένο θήλαστρο τις είχα βρει πριν γεννήσω στο parents.gr

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862

Ο,τι άλλο χρειαστείτε σχετικά με την χρήση είμαι στη διάθεσή σας.

vrowp3.png

cwGLp3.png

Αν θέλεις πάρε μαζί σου και λίγη σοκολάτα γιατί μπορεί να τη χρειαστείς. Και εγώ εκεί τα έκανα όλα (χτες κάναμε το doppler) οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν πρέπει να σε ανησυχεί τίποτα. Είναι όλοι εξαιρετικοί. Σου εύχομαι ολόψυχα να το απολαύσεις σήμερα γιατί είναι η καλύτερη εξέταση.

Ευχαριστω για την πληροφορια με τη σοκολατα το εχω ξαν'ακουσει αλλα δεν εχω καταλαβει που βοηθα. Αληθεια τι ειναι το doppler??? Οσο περναει η ωρα τοσο μεγαλυτερη αγωνια εχω να το δω. :wink:

A2enp3.png?jZYdKeP4

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα τα κατάφερα να μπω για λιγο. Το θήλαστρο μου έχω νοικιάσει ειναι της medela το symphony. Ειναι νοσοκομειακό θήλαστρο. Κοστίζει 60 ευρώ το μήνα για τους δύο πρώτους μήνες, και μετά 40 ευρώ τον μήνα. Κάνει διπλή άντληση, μέσα σε 12-15 λεπτά έχει αδειάσει εντελώς το στήθος. Με την ενοικίαση του πρώτου μήνα αγοράζεις και τα μπουκάλια και τις χοάνες, κόστος 30 ευρω, τα οποία τα κρατάς, δεν τα επιστρέφεις.

Δεν πονάει καθόλου, είναι εκπληκτικό. Και μπορείς να αγοράσεις και σακουλάκια για αποθήκευση στην κατάψυξη. Τις πλήροφορίες για το συγκεκριμένο θήλαστρο τις είχα βρει πριν γεννήσω στο parents.gr

you are the best!!!!:D:D:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

pik σε ευχαριστω παρα πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...