Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

stelinula κοριτσακι μου γεννησα με καισαρικη και θα σου πω ενα πραγμα..αν γεννησεις φυσιολογικα την επομενη μερα θα πετας με καισαρικη θα υποφερεις για αρκετο καιρο και θα δυσκολευτεις λιγο με την τομη να νταντευεις και το μωρο..εγω το παρακαλουσα να γεννησω φυσιολογικα αλλα δυστυχως δεν γινοτανε αυτο λογο τραχηλου..δν ανοιγε με τιποτα.για την επισκληριδιο παντως συμφωνω κι εγω και την προτεινει και ο γιατρος.οσο για το αν σπασουν τα νερα μην αγχονεσαι,και να μην βρεις τον γιατρο εγκαιρος θα προχωρησεις σιγα σιγα προς το αρεταιειο και θα τον ειδοποιησουν εκεινοι αμεσα.αν και αυτος θα σου πει ποτε να πας και πως.δηλαδη θα σου κλεισει ραντεβου για να γεννησεις αν εισαι ετοιμη και θα τα σπασει εκεινος τα νερα.

συγνωμη xrisa μου αλλα δεν ειναι ετσι οπως ακριβως τα λες,ειναι αναλογως τον οργανισμο,εγω γεννησα την κορη μου με καισαρικη και την επομενη μερα σηκωθηκα κανονικα και δεν ποναγα και σχεδων καθολου,με αντιθεση μια κοπελα που ητανε διπλα μου και ειχε γεννηση φυσιολογικα και επειδη ειχε ραματα απο κατω υπεφερε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα, να σας πω και εγω για το θεμα του θηλασμου. Είμαι στην 30 εβδομαδα είναι το δευτερο παιδάκι μου (αγορακι) στην κόρη μου , η οποια είναι 11χρονων , προσπαθησα να θηλασω !!! Γραφω προσπαθησα γιατι πανω απο 2μήνες δεν καταφερα και αυτο με πολυ αγχος και στεναχωρια και παντα με συμπληρωμα . Το πρόβλημά μου ήταν ότι η θηλή ήταν ενταξει και το μωρό ετρωγε κανονικα απο το αλλο ομως....... δεν μπορω να περιγραψω ποσο δυσκολο ήταν τελος παντων αφου μου ματωσε και το καλο στηθος σταμάτησα . Δεν γινοταν με τίποτα!!! Τωρα για το μπέμπη που περιμένω εχω αποφασίσει να παρω ηλεκτρικο θήλαστρο και να προσπαθησω ξανα να δουμε θα σας ενημερωνω για τα αποτελέσματα!!!

Τώρα για το θέμα της πληρωμής όντως στην καισαρική πληρώνεις ή τίποτα ή παρα πολύ λίγο

οι τιμες που αντεγραψα ειναι απο την geonut η οποια ειχε ρωτήσει στο λογιστήριο του αρεταίειου ,τώρα αν παιρνουμε κατι πισω απο το ικα δεν γνωριζω. Επειδη ομως σύντομα θα πρεπει να κανω μια επισκεψη !!!! στο ικα για να καταθεσω τα χαρτια για τα επιδοματα θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω.

φιλακια πολλα

κοριτσακι μου γεννησα με καισαρικη και θα σου πω ενα πραγμα..αν γεννησεις φυσιολογικα την επομενη μερα θα πετας με καισαρικη θα υποφερεις για αρκετο καιρο και θα δυσκολευτεις λιγο με την τομη να νταντευεις και το μωρο..εγω το παρακαλουσα να γεννησω φυσιολογικα αλλα δυστυχως δεν γινοτανε αυτο λογο τραχηλου..δν ανοιγε με τιποτα

Ο γιατρος κάνει καισαρικη ΜΟΝΟ οταν υπάρχει απολυτη ανάγκη. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις προβλημα υγείας, όταν το παιδί δεν κατεβαινει με κάλη θέση (λχ ισχυακή προβολή), οταν πεφτουν οι παλμοί του κλπ κλπ θα κάνεις καισαρική αλλιώς θα γεννήσεις φυσιολογικά...Τώρα για αυτό που λές εγώ μετά τον φυσιολογικό τοκετό περπατούσα σαν να μην συνέβαινε τίποτα...στις 10 μέρες οδηγούσα αυτοκίνητο...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

εγω παραλιγο να χασω το γαλα μου με τα ξενα συμληρωματα κι ετσι τον θηλασα αποκλειστικα μετα απο την πρωτη εβδομαδα μεχρι και τωρα.ολες εχουμε γαλα και καλο γιατι οσο θηλαζεις τοσο κατεβαινει.σπανιες ειναι οι περιπτωσεις που το παιδι δεν παιρνει βαρος.ενταξυ μπορει να παρει λιγοτερο βαρος αλλα ειναι ποιο υγειινο το βαρος του θηλασμου.επησεις ειναι θυσια και μεγαλη ταλαιπωρια γιατι ο θηλασμος δεν εχει ωρες..για να χορτασει το παιδι κ να παρει βαρος πρεπει να του δινεις συνεχεια στηθος και θελει επιμονη κ υπομονη..ο δικος μου για να καταλαβεις ειναι τεσσεραμισι μηνων και ζυγιζει εφταμισι κιλα με αποκλειστικο θηλασμο..το βαρος του ειναι πανω απο το κανονικο αν σκεφτεις οτι 8 κιλα ειναι τα υπερβαρα σε αυτο τον μηνα..

Αφού έχεις πολύ γάλα και βέβαια κάνεις καλά και τον θηλάζεις αποκλειστικά. Δεν ισχύει όμως πάντα (μπορώ να πω τις λιγότερες φορές ισχύει). Πάντως αναφορικά το βάρος του μπέμπη σου ειναι τέλειο, μπράβο! Σίγουρα το γάλα σου ειναι πολύ θρεπτικό :D

Κορίτσια καλησπέρα, να σας πω και εγω για το θεμα του θηλασμου. Είμαι στην 30 εβδομαδα είναι το δευτερο παιδάκι μου (αγορακι) στην κόρη μου , η οποια είναι 11χρονων , προσπαθησα να θηλασω !!! Γραφω προσπαθησα γιατι πανω απο 2μήνες δεν καταφερα και αυτο με πολυ αγχος και στεναχωρια και παντα με συμπληρωμα . Το πρόβλημά μου ήταν ότι η θηλή ήταν ενταξει και το μωρό ετρωγε κανονικα απο το αλλο ομως....... δεν μπορω να περιγραψω ποσο δυσκολο ήταν τελος παντων αφου μου ματωσε και το καλο στηθος σταμάτησα . Δεν γινοταν με τίποτα!!! Τωρα για το μπέμπη που περιμένω εχω αποφασίσει να παρω ηλεκτρικο θήλαστρο και να προσπαθησω ξανα να δουμε θα σας ενημερωνω για τα αποτελέσματα!!!

Τώρα για το θέμα της πληρωμής όντως στην καισαρική πληρώνεις ή τίποτα ή παρα πολύ λίγο

οι τιμες που αντεγραψα ειναι απο την geonut η οποια ειχε ρωτήσει στο λογιστήριο του αρεταίειου ,τώρα αν παιρνουμε κατι πισω απο το ικα δεν γνωριζω. Επειδη ομως σύντομα θα πρεπει να κανω μια επισκεψη !!!! στο ικα για να καταθεσω τα χαρτια για τα επιδοματα θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω.

φιλακια πολλα

Μπορώ να σου προτείνω εκπληκτικό νοσοκομειακό θήλαστρο εάν θέλεις να νοικιάσεις κ όχι να αγοράσεις. Ούτε που καταλαβαίνεις την άντληση, τόσο φυσικά γίνεται.

vrowp3.png

cwGLp3.png

Ο γιατρος κάνει καισαρικη ΜΟΝΟ οταν υπάρχει απολυτη ανάγκη. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις προβλημα υγείας, όταν το παιδί δεν κατεβαινει με κάλη θέση (λχ ισχυακή προβολή), οταν πεφτουν οι παλμοί του κλπ κλπ θα κάνεις καισαρική αλλιώς θα γεννήσεις φυσιολογικά...Τώρα για αυτό που λές εγώ μετά τον φυσιολογικό τοκετό περπατούσα σαν να μην συνέβαινε τίποτα...στις 10 μέρες οδηγούσα αυτοκίνητο...

Δηλαδή αν του ζητήσω καισαρική θα αρνηθεί???

Τον φυσιολογικό τοκετό τον φοβάμαι όπως ο διάολος το λιβάνι (άλλη περιγραφή δεν μπορώ να σας δώσω)...

Εχω ακούσει για την επισκληρίδιο στο ΦΤ ότι στην κάνουν και την ώρας της τελικής εξώθησης έχει φύγει η επίρεια της και πονάς κανονικότατα....Δεν θέλω να το πάθω ούτε 1 στο εκατομμύριο...Αφήστε που μπορεί να λυποθυμήσω απο τον φόβο μου όταν με βάλουν για ΦΤ....Έχω τρελό κόλλημα με το θέμα!!! Έχουν προσπαθήσει ΠΟΛΛΟΙ να με μεταπεισουν αλλά δεν τα έχουν καταφέρει!!!

Εχω συμβιβαστεί με τον πόνο που θα έχω μετά την τομή γιατι απλα τον πόνο που είναι ελέγξιμος τον αντέχω και μπορώ να τον χαλιναγωγήσω....Ο πόνος του ΦΤ όμως δεν είναι...Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω διαφορετικά, το πως νιώθω...

Γιαυτο και το τελικό ερώτημα μου είναι αν έχω επιλογή καισαρικής τομής στον Κο Χασιάκο.....Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω αν μου αρνηθεί καισαρική!!!

Όσον αφορά το αν πληρώνεις την Καισαρική τομή, επειδή νοσηλεύτικα Αρεταίειο για 2 μέρες λόγω αφυδατωσης απο τους πολλούς εμετούς να σας ενημερώσω ότι η διπλανή μου στο δωμάτιο έκανε καισαρικη τομή και είχε ΙΚΑ και δεν πλήρωσε ούτε μισό cent φεύγοντας!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως που έκανα καισαρική την επόμενη μέρα ήμουν όρθια σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.Καλά,τώρα που έχουν περάσει 13 μέρες λες και δεν έχω γεννήσει.Πιστεύω ότι είναι θέμα οργανισμού αλλά και χέρι γιατρού...

Τον φυσιολογικό τοκετό τον φοβάμαι όπως ο διάολος το λιβάνι (άλλη περιγραφή δεν μπορώ να σας δώσω)...

Εχω ακούσει για την επισκληρίδιο στο ΦΤ ότι στην κάνουν και την ώρας της τελικής εξώθησης έχει φύγει η επίρεια της και πονάς κανονικότατα....Δεν θέλω να το πάθω ούτε 1 στο εκατομμύριο...Αφήστε που μπορεί να λυποθυμήσω απο τον φόβο μου όταν με βάλουν για ΦΤ....Έχω τρελό κόλλημα με το θέμα!!! Έχουν προσπαθήσει ΠΟΛΛΟΙ να με μεταπεισουν αλλά δεν τα έχουν καταφέρει!!!

Εχω συμβιβαστεί με τον πόνο που θα έχω μετά την τομή γιατι απλα τον πόνο που είναι ελέγξιμος τον αντέχω και μπορώ να τον χαλιναγωγήσω....Ο πόνος του ΦΤ όμως δεν είναι...Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω διαφορετικά, το πως νιώθω...

Γιαυτο και το τελικό ερώτημα μου είναι αν έχω επιλογή καισαρικής τομής στον Κο Χασιάκο.....Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω αν μου αρνηθεί καισαρική!!!

Όσον αφορά το αν πληρώνεις την Καισαρική τομή, επειδή νοσηλεύτικα Αρεταίειο για 2 μέρες λόγω αφυδατωσης απο τους πολλούς εμετούς να σας ενημερώσω ότι η διπλανή μου στο δωμάτιο έκανε καισαρικη τομή και είχε ΙΚΑ και δεν πλήρωσε ούτε μισό cent φεύγοντας!!!

stellinula,

αν υπάρχει ιατρικός λόγος για καισαρική (και από ότι καταλαβαίνω στη δική σου περίπτωση υπάρχει) συζήτησε μαζί του και πιστεύω ότι δε θα σου αρνηθεί.

Πραγματικά δε χάνεις κάτι να τον ρωτήσεις την επόμενη φορά που θα τον δεις:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Μπορώ να σου προτείνω εκπληκτικό νοσοκομειακό θήλαστρο εάν θέλεις να νοικιάσεις κ όχι να αγοράσεις. Ούτε που καταλαβαίνεις την άντληση, τόσο φυσικά γίνεται.

Pik μπορείς να μου πεις ποιο θήλαστρο εννοείς? Είναι το μόνο άγχος που έχω. Πραγματικά δε με νοιάζει τίποτα άλλο

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

θα σου πω κατι μιασ και ήθελα να γεννησω φυσιολογικά αν και έτρεμα από το φόβο μου οχι για τον πόνο αλλά μου φαινοταν αιδιαστικό. να φανταστεις δεν ειχα αφήσει κανενα να μου περιγραψει πως ειναι και εκεινη την ώρα.

Λοιπόν ακου ένα μυστικό: δεν πονάς ΚΑΘΟΛΟΥ στην τελική εξώθηση! γενικά κατα τις εξωθήσεις ανακουφίζεσαι από τον πόνο. Ειδεσ τι ειναι η φύση! μασ βοηθάει εκείνη την ώρα. Και αν έχεισ κάνει και επισκληρίδιο δεν πονάς και καθόλου πριν.

Και σου το ορκίζομαι πως όσο και να πονέσεις ακριβως μολισ δει το πλασματακι σου ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. μου το έλεγαν και νόμιζα πως υπερέβαλαν.

Είναι μια υπέροχη στιγμή που είναι κρίμα να μην την βιώσεις αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος υγείας.

και όντως οι πόνοι που συνήθως έχουν οι γυναικες μετα από καισσαρική δεν συγκρίνονται.

Σου ευχομαι να ηρεμήσεις και αν θέλεισ πήγαινε για μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής. Εγω πήγα και αν και δε με βοήθησαν την ημέρα της γέννασ μιασ και είχα οξύ τοκετο με βοήθησαν να είμαι ήρεμη όλο το προηγούμενο διάστημα.

uDLqp1.png

Αφού έχεις πολύ γάλα και βέβαια κάνεις καλά και τον θηλάζεις αποκλειστικά. Δεν ισχύει όμως πάντα (μπορώ να πω τις λιγότερες φορές ισχύει). Πάντως αναφορικά το βάρος του μπέμπη σου ειναι τέλειο, μπράβο! Σίγουρα το γάλα σου ειναι πολύ θρεπτικό :D

δυστυχώς η παραπληροφόρηση που έχουμε υποστεί όλες συνεχίζετε.

λοιπόν, όλες οι γυναίκες έχζχουν γάλα εξίσου θρεπτικό και επαρκές για το μωρό τους.

Η φύση έχει βοηθήσει ώστε τα μωράκια τις πρώτεσ μέρεσ να μην νοιώθουν μεγάλη πείνα ώστε σε 1-2 μέρεσ να έχει έρθει το γάλα στη μητέρα. Το δε πρωτόγαλα είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορει να προσφερει μια μανα και επαρκές για το μωρό της.

Όσο πιο πολύ και συχνά βαζεισ το μωρό στο στήθος τόσο πιο πολύ γάλα θα έχει.

Είναι απόλυτα φυσιολογικο το μωρό να χάσει μεχρι καο 10% του βάρους του στην αρχή. μεσα σε 10-20 μέρεσ θα το έχει ξαναπάρει.

Δε θα δώσω τον εαυτό μου ως παραδειγμα γιατι γέννεισα ένα αρκετα καλό σε βάρος μωρό (3460) όμως η αδερφή μου που γέννησε ελλειποβαρεσ (2320) η μπεμπα της πριν λίγεσ μέρεσ που 40εισε ηταν 3500kg.

το συμπλήρωμα κάνει τα μωρά χοντρα!

όσο για τις πληγομένες θηλές δεν είναι λόγος για να διακοπεί ο θηλασμός.

χαρησ το parents και την ενότητα του θηλασμός αρχικά και τα μαθήματα μητρικού θηλασμού αργότερα πληροφορήθηκα την αλήθεια και νοιώθω πως πρέπει να την πως και σε άλλους. κυρίως να τους πω να ψαξουν λίγο καλυτερα και να ενημερωθούν από αρμόδίους.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

stellinula,

αν υπάρχει ιατρικός λόγος για καισαρική (και από ότι καταλαβαίνω στη δική σου περίπτωση υπάρχει) συζήτησε μαζί του και πιστεύω ότι δε θα σου αρνηθεί.

Πραγματικά δε χάνεις κάτι να τον ρωτήσεις την επόμενη φορά που θα τον δεις:D

Πότε πιστεύετε να κάνω νήξη περι τοκετού??? Μήπως είναι νωρίς ακόμα??? Να το αφήσω για αργότερα ή καλό είναι να ξέρω τις προθέσεις του γιατρού μας απο την αρχή???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Πότε πιστεύετε να κάνω νήξη περι τοκετού??? Μήπως είναι νωρίς ακόμα??? Να το αφήσω για αργότερα ή καλό είναι να ξέρω τις προθέσεις του γιατρού μας απο την αρχή???

Λοιπόν να σου πω επειδή εγώ έχω κάνει επέμβαση στα μάτια λόγω υψηλής μυωπίας δεν ήξερα αν θα μπορέσω να προχωρήσω με φτ ή θα πήγαινα με καισαρική. Του το ανέφερα από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης και μου είπε να ρωτήσω οφθαλμίατρο για να δούμε τι θα μας πει. Οπότε φρόντισε και εσύ να του το πεις όταν τον δεις. Σίγουρα δε θα σε αποπάρει οπότε μην αγχώνεσαι. Ψάχνει πάντα το καλύτερο για το παιδί αλλά και για τη μάνα.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

ρικ καλημέρα σε ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση και βεβαια με ενδιαφέρει όπως και την κικαρ .Οποτε μπορέσεις να μας ενημερώσεις και πως αλλα και απο που μπορουμε να το νοικιασουμε .Τιμες μήπως γνωρίζεις? Εγω βρήκα ενα στο λητω το οποιο κανει 150 και ειναι σα να θηλαζεις. Επισης εαν και εφοσον εχουμε περισσοτερο γαλα απο αυτο που θελει το μωρο(μακαρι δηλαδη) μπορουμε να το αποθηκευσουμε κανονικα ή με το συγκεκριμένο μηχανημα δεν γίνεται.

stellinula εγω γεννησα με φτ και χωρις επισκλειριδιο στην κορη μου αρα δεν μπορω να μιλήσω για το θεμα της επισκλειριδιου μπορω να σου πω ομως ότι στην τελικη εξωθηση δεν καταλαβα πονο καθολου φαντασου ότι ειδα την κουκλα μου και λεω τελειωσε?

Βεβαια καλα θα κανεις οπως σου λενε και τα κοριτσια να ρωτήσεις το γιατρο μας οπως διαβασα εχεις καποιο θεμα καλο λοιπον να τον ενημερωσεις .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...