Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλο μου αυτο εχει παντα σχεση με τι ασφαλειστικο κλαδο εχεις , ποσα χρηματα δινεις στο ικα πχ. στο λεω γιατι η συνιφαδα μου εκατσε 4 ημερες στο αρετ. και πληρωσε 5,60 ευρω αυτο ειναι κομμα !!!

μηπως έκανε καισσαρική?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην καισαρικη κ εμενα μου ειπαν οτι δεν πληρωνεις,οποτε δεν μετραει (θεωρειται χειρουργειο)..εγω μιλησα για φτ

και παλι δεν ειναι σιγκεκριμενες οι τιμες κουκλα μου σε αυτο που λες για την καισαρ. μπορει να εχεις δικιο αλλα το ξερω οτι τα χρηματα πανε βαση ασφαλησης ειναι 1000%% σιγουρο στο λεω γιατι το εχω τσεκαρι με συναδελφο μου που γενησε την περασμενη βδομαδα !!! και πηρε το αραιετ. και του το ειπανε!! αλλα μην φανταστης οτι ειναι φοβερα χρηματα !!

Κοριτσάκια καλησπέρα σας,

να ευχηθώ με την σειρά μου συγχαρήτηρια στις νέες μανούλες.....

Έκανα την αυχενική όπως είχα γράψει παρακάτω και όλα πήγαν τέλεια και ο Κος Ελευθεριάδης εξαιρετικός επαγγελματίας!!!

Εχω μια ερώτηση για τον γιατρούλι μας....Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη αυτη που διανύω και για προσωπικούς λόγους έχω επιλέξει να γεννήσω με επισκληρίδιο και καισαρική!!!

Ο γιατρούλης μας το δέχετε αυτο αν του το πω?? Ή ντε και καλά θέλει να γεννήσω φυσιολογικά και μόνο αν υπάρξουν επιπλοκές να με πάει καισαρική???

Δηλαδή έχω επιλογή απο την αρχή ως μάνα (πάντα όσον αφορά τον Κο Χασιάκο)???

Επίσης πως σου κλείνουν ραντεβού καισαρικής στο πρωτο παιδί??? Περιμένουν να σπάσουν τα νερά και μετά???

Βοηθήστε με σε αυτο αν γνωρίζετε.....Σας ευχαριστώ όλα τα κορίτσια εκ των προτέρων!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Έκανα την αυχενική όπως είχα γράψει παρακάτω και όλα πήγαν τέλεια και ο Κος Ελευθεριάδης εξαιρετικός επαγγελματίας!!!

Εχω μια ερώτηση για τον γιατρούλι μας....Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη αυτη που διανύω και για προσωπικούς λόγους έχω επιλέξει να γεννήσω με επισκληρίδιο και καισαρική!!!

Ο γιατρούλης μας το δέχετε αυτο αν του το πω?? Ή ντε και καλά θέλει να γεννήσω φυσιολογικά???

Βοηθήστε με σε αυτο αν γνωρίζετε.....Σας ευχαριστώ όλα τα κορίτσια εκ των προτέρων!!!

γεια κουκλι μου τι κανεις χερομαι που ολα πανε καλα !! ο γιατρουλης μας ειναι της ιδιοτροποιας βαση το πως ειναι το παιδι σε θεση σου λεει . εκτος αν ειναι θεμα καποιο προβλημα με την υγεια σου και σε παραπεμπει στην καλητερη λυση για την μαμα και το παιδακι της !! φιλακια τρελα !!!

γεια κουκλι μου τι κανεις χερομαι που ολα πανε καλα !! ο γιατρουλης μας ειναι της ιδιοτροποιας βαση το πως ειναι το παιδι σε θεση σου λεει . εκτος αν ειναι θεμα καποιο προβλημα με την υγεια σου και σε παραπεμπει στην καλητερη λυση για την μαμα και το παιδακι της !! φιλακια τρελα !!!

Δηλαδη΄δεν θα δεχτεί καισαρική αν του το ζητήσω έστω και αν το μωρό κατεβαίνει καλα?

uop51syge.png

Δηλαδη΄δεν θα δεχτεί καισαρική αν του το ζητήσω έστω και αν το μωρό κατεβαίνει καλα?

αν θελεισ εσυ πολυ δεν θα σου πει οχι αλλα εκεινος αν δεν εχεις θεμα υγειας θα σου προτυνει φυσιολογηκα ειμαι σιγουρη γιαυτο .

αν θελεισ εσυ πολυ δεν θα σου πει οχι αλλα εκεινος αν δεν εχεις θεμα υγειας θα σου προτυνει φυσιολογηκα ειμαι σιγουρη γιαυτο .

Θέμα υγείας δεν έχω απλά δεν κάνει να σφίγγομαι πολύ ούτε στην τουαλέτα όταν πάω λόγω μιας ήδη εγχειρησμένης βουβονοκοίλης και έχει αρχίσει ήδη να πονάει και η άλλη....

Ελπίζω να είναι λόγος για καισαρική!!! ΜΑΚΑΡΙ

uop51syge.png

Θέμα υγείας δεν έχω απλά δεν κάνει να σφίγγομαι πολύ ούτε στην τουαλέτα όταν πάω λόγω μιας ήδη εγχειρησμένης βουβονοκοίλης και έχει αρχίσει ήδη να πονάει και η άλλη....

Ελπίζω να είναι λόγος για καισαρική!!! ΜΑΚΑΡΙ

νομιζω πως ναι !!!! γιατι απο οτι ξερω οι βουβονοκοιλη αμα πιεστεις πολυ ειναι θεμα για επεμβαση η κανω λαθος !!

Διαφημίσεις

Σχετικά με το θέμα του θηλασμού: στο Αρεταίειο με βοήθησαν πάρα πολύ οι μαίες, το έχω γράψει και σε προηγούμενο post μου. Οσον αφορά τώρα για το θέμα του αποκλειστικού θηλασμού: για να θηλάζεις αποκλειστικά το μωρό πρέπει να έχεις τόσο γάλα που να του φτάνει και το μωρό να μεγαλώνει. Εγώ αφού κατέβηκε το κανονικό γάλα (πέρασαν τρία 24ωρα, μου είχαν πει πως χρειάζονται μέχρι 4 το πολύ) δεν είχα επαρκή για να χορτάσει ποσότητα. Οπότε του έδινα και συμπλήρωμα. Μια φίλη μου που αποφάσισε να μην το δώσει συμπλήρωμα και να θηλάσει αποκλειστικά, το μωρό της το πρώτο εικοσαήμερο δεν είχε πάρει γραμμάριο!! Αυτό είναι αν μη τι άλλο ανοησία. Εννοείται, πως μετά περισσότερο συμπλήρωμα του έδινε παρά μητρικό. Η τελική απόφαση είναι πάντως της μητερας.

vrowp3.png

cwGLp3.png

βρε κοριτσια επειδη ετσι ψιλομπερδευτικα με τα λεφτα του νοσοκομειου, πχ.εγω θελω να γεννησω στο Αρεταιειο με καισαρικη,θελω μονοκλεινο και εχω ικα.πληρωνω κατι?και αν ναι,τα παιρνω μετα απο το ικα?πως γινετε?

Σχετικά με το θέμα του θηλασμού: στο Αρεταίειο με βοήθησαν πάρα πολύ οι μαίες, το έχω γράψει και σε προηγούμενο post μου. Οσον αφορά τώρα για το θέμα του αποκλειστικού θηλασμού: για να θηλάζεις αποκλειστικά το μωρό πρέπει να έχεις τόσο γάλα που να του φτάνει και το μωρό να μεγαλώνει. Εγώ αφού κατέβηκε το κανονικό γάλα (πέρασαν τρία 24ωρα, μου είχαν πει πως χρειάζονται μέχρι 4 το πολύ) δεν είχα επαρκή για να χορτάσει ποσότητα. Οπότε του έδινα και συμπλήρωμα. Μια φίλη μου που αποφάσισε να μην το δώσει συμπλήρωμα και να θηλάσει αποκλειστικά, το μωρό της το πρώτο εικοσαήμερο δεν είχε πάρει γραμμάριο!! Αυτό είναι αν μη τι άλλο ανοησία. Εννοείται, πως μετά περισσότερο συμπλήρωμα του έδινε παρά μητρικό. Η τελική απόφαση είναι πάντως της μητερας.

εγω παραλιγο να χασω το γαλα μου με τα ξενα συμληρωματα κι ετσι τον θηλασα αποκλειστικα μετα απο την πρωτη εβδομαδα μεχρι και τωρα.ολες εχουμε γαλα και καλο γιατι οσο θηλαζεις τοσο κατεβαινει.σπανιες ειναι οι περιπτωσεις που το παιδι δεν παιρνει βαρος.ενταξυ μπορει να παρει λιγοτερο βαρος αλλα ειναι ποιο υγειινο το βαρος του θηλασμου.επησεις ειναι θυσια και μεγαλη ταλαιπωρια γιατι ο θηλασμος δεν εχει ωρες..για να χορτασει το παιδι κ να παρει βαρος πρεπει να του δινεις συνεχεια στηθος και θελει επιμονη κ υπομονη..ο δικος μου για να καταλαβεις ειναι τεσσεραμισι μηνων και ζυγιζει εφταμισι κιλα με αποκλειστικο θηλασμο..το βαρος του ειναι πανω απο το κανονικο αν σκεφτεις οτι 8 κιλα ειναι τα υπερβαρα σε αυτο τον μηνα..

Ο γιατρούλης μας το δέχετε αυτο αν του το πω?? Ή ντε και καλά θέλει να γεννήσω φυσιολογικά και μόνο αν υπάρξουν επιπλοκές να με πάει καισαρική???

Δηλαδή έχω επιλογή απο την αρχή ως μάνα (πάντα όσον αφορά τον Κο Χασιάκο)???

Επίσης πως σου κλείνουν ραντεβού καισαρικής στο πρωτο παιδί??? Περιμένουν να σπάσουν τα νερά και μετά???

κοριτσακι μου γεννησα με καισαρικη και θα σου πω ενα πραγμα..αν γεννησεις φυσιολογικα την επομενη μερα θα πετας με καισαρικη θα υποφερεις για αρκετο καιρο και θα δυσκολευτεις λιγο με την τομη να νταντευεις και το μωρο..εγω το παρακαλουσα να γεννησω φυσιολογικα αλλα δυστυχως δεν γινοτανε αυτο λογο τραχηλου..δν ανοιγε με τιποτα

stelinula κοριτσακι μου γεννησα με καισαρικη και θα σου πω ενα πραγμα..αν γεννησεις φυσιολογικα την επομενη μερα θα πετας με καισαρικη θα υποφερεις για αρκετο καιρο και θα δυσκολευτεις λιγο με την τομη να νταντευεις και το μωρο..εγω το παρακαλουσα να γεννησω φυσιολογικα αλλα δυστυχως δεν γινοτανε αυτο λογο τραχηλου..δν ανοιγε με τιποτα.για την επισκληριδιο παντως συμφωνω κι εγω και την προτεινει και ο γιατρος.οσο για το αν σπασουν τα νερα μην αγχονεσαι,και να μην βρεις τον γιατρο εγκαιρος θα προχωρησεις σιγα σιγα προς το αρεταιειο και θα τον ειδοποιησουν εκεινοι αμεσα.αν και αυτος θα σου πει ποτε να πας και πως.δηλαδη θα σου κλεισει ραντεβου για να γεννησεις αν εισαι ετοιμη και θα τα σπασει εκεινος τα νερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...