Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Αγγέλα μου γλυκιά,να σου ζήσει και πάλι!!!!!!!!Να είναι γερό και ευτυχισμένο!!!!!!

Τέτοια και χειρότερη τύχη θα είχα κι εγώ αν δεν έκανα καισαρική και ενδεχομένως να μην κατάφερνα να γεννήσω ούτε τότε.Βέβαια η περίπτωσή μου ήταν διαφορετική γιατί είχα ήδη καισαρική τομή από εξωμήτριο,οπότε οι αποφάσεις παίρνοντας με διαφορετικό τρόπο!!!!!!!!Όλα τα ξεχνάς μετά,όπως το είπες!!!!!!!!φιλάκια πολλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κι από μένα κορίτσια μετά από καιρό! Γέννησα στις 29 Ιουνίου στο Αρεταίειο. Ηταν δύσκολη η γέννα μου ...δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά διήρκεσε 18 ώρες. Τελικά γέννησα φυσιολογικά. Ο γιατρός μας δεν ήθελε να μου κάνει καισαρική. Ολο το προσωπικο με βοηθησε πολύ και οι ειδικευόμενοι γιατροί μου έδιναν κουράγιο γιατι όπως καταλαβαινετε οι ώρες δεν περνούσαν με τιποτα. Πάντως κάθε γέννα είναι διαφορετική. Μη επηρεάζεστε από μένα. Εμένα απλώς μου έτυχε να καθυστερήσω γιατι το παιδί ήταν ψηλά...Να σας πω την αληθεια τα έχω ξεχάσει όλα τώρα και σκέφτομαι μόνο το παιδάκι μου και προσευχομαι να εχει την υγεια του και να είναι τυχερό. Και πιστεψτε με όσες μανούλες δεν έχετε γεννήσει ακόμα είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι τα ξεχνάς όλα μόλις γεννήσεις...και την ταλαιπωρία και τους πόνους, όλα.

Poso megali alitheia einai auto! mou to elegan kai den to pisteva! ponousa PARA POLU mono gia 1-1,5 ora vevaia alla nomiza pos tha lipothimiso.

telika molos gennisa to xahasa pragmatika sto lepto! me rotagan meta pos einai opi ponoi kai den mposo na po giati de thimamai. Thimamai mono pos mou kovotan i anasa.

kai ti pragmatiki eutuxia sta matia tou paidiou sou!

euxomai kalu tuxi stis egguoules kai apo Septemvri na akousoume ta euxarista gia oses vriskontai akoma stin prospatheia!

uDLqp1.png

kai na sas po kai kati, par' ola ta parapona pou exo apo merikous sto nosokomeio, i genna tou monakrivou giou mou itan i oraioteri empeiria tis zois mou, i pio dunati kai auti pou kathe fora pou ti skeftomai klaio kai xamogelao apo eutuxia tautoxrona!

A! kai idios ekeini ti stigmi o giatros ita polu glukos kai enoiotha omorfa pou itan ekei!

uDLqp1.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΙΑΝΥΟ ΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΑΙΡΕΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΙΡΕΤΕΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΙΑΝΥΟ ΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΑΙΡΕΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΙΡΕΤΕΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ?

καλημέρα mpempe lili καλως ήρθες στην παρεα μας και με εναν πονο !!

στην ερωτηση σου που ήταν και δική μου ερώτηση μας απαντησε η geonut

73 ευρω το 4κλινο

88 το 3κλινο

105 το 2κλινο

125 (νομιζω) το μονοκλινο, αλλα απ'οτι ξερω ειναι λιγα (2 ή 3)..

+15 περιπου ενα ποσο εφαπαξ που πληρωνεται μια φορα..Αρα για μονοκλινο, 4 μερες=500 ευρω...

καλη λευτερια στις εγκυουλες και να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες εχουν γεννήσει.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα, σας ενημερώνω ότι γέννησα και 'γω στο Αρεταίειο...Όλα πήγαν καλά, είχα γρήγορο και εύκολο τοκετό. Κατά τη διάρκεια του τοκετού γιατρός, ειδικευόμενοι και μαίες ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ. Με βοήθησαν πάρα πολύ. Τα παράπονά μου είναι από το μαιευτήριο και από το θέμα του θηλασμού. Τα δωμάτια ήταν πραγματικά βρώμικα (ιδίως τα μπάνια).

Ο θηλασμός ενώ φαινομενικά προωθείται από το Αρεταίειο, τα μπουκλαια με συμπλήρωμα "εδιναν και έπαιρναν". Η εμπειρία που είχα ήταν από το "Ελενα" και τώρα πραγματικά απογοητεύτηκα... Με την πρώτη ευκαιρία σου έδιναν και ένα συμπλήρωμα ακόμα και αν τους έλεγες ότι θέλεις να θηλάσεις αποκλειστικά...Εγώ (και πολύ λίγες κοπέλες ,απ' ότι είδα) αντιστάθηκα, αλλά πραγματικά χρειάζεται δύναμη!!!

Θα μπω για λεπτομέρειες κάποια άλλη φορά,

Πολλά φιλιά.

βρε κοριτσια πως γινεται η μισες να εχουνε παραπονα απο το αρεταιειο,και η αλλες μισες να λενε τα καλυτερα?παντως εγω οταν ειχα μπει το 2007 γιατι ειχα χασει ενα μωρακι το ειχα δει και ηταν μια χαρα.τσπ...ειμαι τωρα στη 19 εβδομαδα και ο μπεμπης μου καθε μερα μου δινει εντονα το παρων του< και ειναι τελεια..την τριτη θα παω για την β επιπεδου αλλα δυστυχως οχι με τον κ Ελευθεριαδη....αλλα κ μονο που θα απολαυσω το μικρο μου για τοση ωρα ανυπομονω απιστευτα...φιλακια σε ολες και καλο υπολοιπο...:D

Κορίτσια καλημέρα, σας ενημερώνω ότι γέννησα και 'γω στο Αρεταίειο...Όλα πήγαν καλά, είχα γρήγορο και εύκολο τοκετό. Κατά τη διάρκεια του τοκετού γιατρός, ειδικευόμενοι και μαίες ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ. Με βοήθησαν πάρα πολύ. Τα παράπονά μου είναι από το μαιευτήριο και από το θέμα του θηλασμού. Τα δωμάτια ήταν πραγματικά βρώμικα (ιδίως τα μπάνια).

Ο θηλασμός ενώ φαινομενικά προωθείται από το Αρεταίειο, τα μπουκλαια με συμπλήρωμα "εδιναν και έπαιρναν". Η εμπειρία που είχα ήταν από το "Ελενα" και τώρα πραγματικά απογοητεύτηκα... Με την πρώτη ευκαιρία σου έδιναν και ένα συμπλήρωμα ακόμα και αν τους έλεγες ότι θέλεις να θηλάσεις αποκλειστικά...Εγώ (και πολύ λίγες κοπέλες ,απ' ότι είδα) αντιστάθηκα, αλλά πραγματικά χρειάζεται δύναμη!!!

Θα μπω για λεπτομέρειες κάποια άλλη φορά,

Πολλά φιλιά.

Καλο μου κοριτσι αυτο που λες για τον θυλασμο το ειδα και εγω οταν γεννηθηκε ο ανιψιοσ μου 3/06/10, ΕΝΩ ειχα γεννηση τον γιο μου 2006 τοτε τα πραγματα ηταν πολυ καλα γιατι υπρχε περισοτερο προσωπικο η εθουσα θυλασμου ηταν φουλ απο μαμαδες για να μαθουν τα παιδακια τους να θυλαζουν αλλα υπηρχαν 6 κοπελες 2 μαιες και 4 ιδικευομενες ενω τωρα ειδα μονο 2 κοπελες και αυτες ηταν στα προωρα η μια και η αλλη στα υπολοιπα !! ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΩΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!

Κορίτσια διαπίστωσα οτι δυστυχως το Αρεταίειο δεν διαθέτει αρκετο προσωπικό. Οι μαιες τρέχουν μια στην αίθουσα νεογνών μια στους θαλάμους και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθουν ιδιαιτέρως με την κάθε μητέρα που θέλει να θηλάσει..... Το νοσοκομείο αντιμετωπίζει πολλα προβληματα με το προσωπικό. Αυτό να το λαβετε υποψη σας οταν θα πάτε να γεννήσετε εκει. Οι κοπέλες είναι προθυμες αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν και όλα. Είναι απογοητευτικό αλλα σε κάθε περιπτωση οι κοπέλες κάνουν ότι είναι δυνατό. Με μένα προσωπικά δεν ασχοληθηκε καμία στο θέμα του θηλασμού. Μόνη μου προσπαθούσα...Εντάξει δεν έγινε και τιποτα και να μη σου δείξει η μαια στο τέλος και μόνη σου τα καταφέρνεις. Μη φέρνουμε κσι την καταστροφή. Οσο για το μπουκάλι αν δεν θέλεις δεν το δίνεις...Κάνεις δεν σε πιέζει να δωσεις...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Κορίτσια διαπίστωσα οτι δυστυχως το Αρεταίειο δεν διαθέτει αρκετο προσωπικό. Οι μαιες τρέχουν μια στην αίθουσα νεογνών μια στους θαλάμους και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθουν ιδιαιτέρως με την κάθε μητέρα που θέλει να θηλάσει..... Το νοσοκομείο αντιμετωπίζει πολλα προβληματα με το προσωπικό. Αυτό να το λαβετε υποψη σας οταν θα πάτε να γεννήσετε εκει. Οι κοπέλες είναι προθυμες αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν και όλα. Είναι απογοητευτικό αλλα σε κάθε περιπτωση οι κοπέλες κάνουν ότι είναι δυνατό. Με μένα προσωπικά δεν ασχοληθηκε καμία στο θέμα του θηλασμού. Μόνη μου προσπαθούσα...Εντάξει δεν έγινε και τιποτα και να μη σου δείξει η μαια στο τέλος και μόνη σου τα καταφέρνεις. Μη φέρνουμε κσι την καταστροφή. Οσο για το μπουκάλι αν δεν θέλεις δεν το δίνεις...Κάνεις δεν σε πιέζει να δωσεις...

ΣΩΣΤΗ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕΣ!!!!

Διαφημίσεις

ΣΩΣΤΗ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕΣ!!!!

Symfono kai ego! oso to exeis esu to moro den mporoun na se piesoun na knaeis kati pou den theleis. alla de tha se piesoun kai idiaitera na thilaseis. prepei na to theleis kai apo moni sou.

kai opos exo xanapei o thilasmos eidika stin arxi thelei upomoni kai epimoni (kai kleista autia se olous tous "eidimones" pou prospathoun na se pisoun pos eisai akardi mana pou afineis to moro sou na peinaei!

uDLqp1.png

Symfono kai ego! oso to exeis esu to moro den mporoun na se piesoun na knaeis kati pou den theleis. alla de tha se piesoun kai idiaitera na thilaseis. prepei na to theleis kai apo moni sou.

kai opos exo xanapei o thilasmos eidika stin arxi thelei upomoni kai epimoni (kai kleista autia se olous tous "eidimones" pou prospathoun na se pisoun pos eisai akardi mana pou afineis to moro sou na peinaei!

ναι καλη οπως το λες η αρχη εχει μεγαλη συμασεια εκει δινεις εντολη στον εγκεφαλο να κανει παραγωγη του γαλα αν δν προσπαθησεις αρκετα δεν θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις . εκτος αν τεθει θεμα υγεια ςεκει πας πασο. αλλα γενικα ο αρετ. σε σχεση με την ολοι φαση που περασα εγω το 2006 δεν εχει καμια σχεση βεβαια κοριτσια να λεμε και το εξης στο δημοσιο αν και τα πρεγματα γενικα με την ασφαλεια που πληρωνουμε ολες μας θα επρεπε να ειναι ποιο καλα ετσι ωστε να μην καταφευγουν πολλες κοπελες στα ιδιοτικα μεαιυτ. λογο εγκαταστασεων και να πληρωνουν ο κουκος το αιδονι αλλα αυτο ειναι και θεμα προσωπικο και τσεπης . τωρα για το σιγκεκρημενο νοσοκομειο νομιζω οτι αξιζει να πας γιατι για 3 ημερες δεν παθενεις κατι αν δεν υπαρχει το λουξ δωματιο αρκει να υπαρχει καθαριοτητα βασικη προιποθεση. και φυσικα πολυ λιγα χρηματα διαμονης βεβαια ο γιατρος μας ειναι υπερ λουξ ετσι θα παμε εκει που παει και εκεινος !!! φιλακια σε ολες τις μανουλεςς!!

ναι καλη οπως το λες η αρχη εχει μεγαλη συμασεια εκει δινεις εντολη στον εγκεφαλο να κανει παραγωγη του γαλα αν δν προσπαθησεις αρκετα δεν θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις . εκτος αν τεθει θεμα υγεια ςεκει πας πασο. αλλα γενικα ο αρετ. σε σχεση με την ολοι φαση που περασα εγω το 2006 δεν εχει καμια σχεση βεβαια κοριτσια να λεμε και το εξης στο δημοσιο αν και τα πρεγματα γενικα με την ασφαλεια που πληρωνουμε ολες μας θα επρεπε να ειναι ποιο καλα ετσι ωστε να μην καταφευγουν πολλες κοπελες στα ιδιοτικα μεαιυτ. λογο εγκαταστασεων και να πληρωνουν ο κουκος το αιδονι αλλα αυτο ειναι και θεμα προσωπικο και τσεπης . τωρα για το σιγκεκρημενο νοσοκομειο νομιζω οτι αξιζει να πας γιατι για 3 ημερες δεν παθενεις κατι αν δεν υπαρχει το λουξ δωματιο αρκει να υπαρχει καθαριοτητα βασικη προιποθεση. και φυσικα πολυ λιγα χρηματα διαμονης βεβαια ο γιατρος μας ειναι υπερ λουξ ετσι θα παμε εκει που παει και εκεινος !!! φιλακια σε ολες τις μανουλεςς!!

symfono!

uDLqp1.png

καλημέρα mpempe lili καλως ήρθες στην παρεα μας και με εναν πονο !!

στην ερωτηση σου που ήταν και δική μου ερώτηση μας απαντησε η geonut

73 ευρω το 4κλινο

88 το 3κλινο

105 το 2κλινο

125 (νομιζω) το μονοκλινο, αλλα απ'οτι ξερω ειναι λιγα (2 ή 3)..

+15 περιπου ενα ποσο εφαπαξ που πληρωνεται μια φορα..Αρα για μονοκλινο, 4 μερες=500 ευρω...

καλη λευτερια στις εγκυουλες και να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες εχουν γεννήσει.

καλο μου αυτο εχει παντα σχεση με τι ασφαλειστικο κλαδο εχεις , ποσα χρηματα δινεις στο ικα πχ. στο λεω γιατι η συνιφαδα μου εκατσε 4 ημερες στο αρετ. και πληρωσε 5,60 ευρω αυτο ειναι κομμα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...