Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες!!!!!!Όπως σας είπε το Ιολάκι γέννησα και είμαι τρισευτυχισμένη!!!Θα μπαίνω σιγά σιγά να σας πω λεπτομέρειες!!!!Ο γιατρούλης μας όπως πάντα τέλειος!!!!!φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Ευάκι μου γλυκό, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερό και τυχερό και να το δείτε όπως επιθυμείτε!

Τακτοποιήσου εσύ σιγά σιγά, να βάλεις μια σειρά με το μωράκι σου κι εμείς εδώ είμαστε για τις λεπτομέρειες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας,κοριτσάρες!!!!!!Όπως σας είπε το Ιολάκι γέννησα και είμαι τρισευτυχισμένη!!!Θα μπαίνω σιγά σιγά να σας πω λεπτομέρειες!!!!Ο γιατρούλης μας όπως πάντα τέλειος!!!!!φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Evi να σου ζήσει η κοράκλα σου. Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο για εκείνη αλλά και για εσάς. Μπράβο κουκλίτσα μου:):):)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες,δεν προλαβαίνω να αναπνεύσω!!!!!!!!Για τον γιατρούλη μας τι να πω!!!!!!!Όχι απλώς ο τέλειος επιστήμονας,όχι απλώς ο τέλειος μαιευτήρας,αλλά άνθρωπος,άνθρωπος γλυκός και τρυφερός!!!!!!!

Μπήκαμε για πρόκληση στο Λητώ (εκεί επιλέξαμε τελικά-υπέροχο μαιευτήριο απ όλες τις απόψεις),ενώ έκανα πολύ καλές συσπάσεις δυστυχώς η διαστολή δεν ερχόταν.Ο γιατρός μου πρότεινε να περιμένουμε μπας και έρθει η διαστολή,αλλά ήμουν εξαντλημένη,είχαν σπάσει τα νερά και φοβόμουν πολύ για το αγγελούδι μου!!Του ζήτησα να μου κάνει καισαρική,μια και το μωράκι ήταν ψηλά και δε φαινόταν να κατεβαίνει...

Στην καισαρική πήγαν όλα τέλεια,καμία επιπλοκή,έζησα όλες τις στιγμές,μου έφεραν στην αγκαλιά το κοριτσάκι μου,το είδα και συνέχισαν μέχρι το τέλος!!!!Κλαίγαμε με τον αντρούλη μου!!Όταν ήμουν στην ανάνηψη ήρθε ο γιατρούλης μου και μου κρατούσε το χέρι με τόση τρυφερότητα!!Έβγαλε έναν εαυτό που δεν φανταζόμουν ότι τον είχε!!Σας γράφω με δάκρυα στα μάτια,που δεν σταματούν να τρέχουν...

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Κοριτσάρες,δεν προλαβαίνω να αναπνεύσω!!!!!!!!Για τον γιατρούλη μας τι να πω!!!!!!!Όχι απλώς ο τέλειος επιστήμονας,όχι απλώς ο τέλειος μαιευτήρας,αλλά άνθρωπος,άνθρωπος γλυκός και τρυφερός!!!!!!!

Μπήκαμε για πρόκληση στο Λητώ (εκεί επιλέξαμε τελικά-υπέροχο μαιευτήριο απ όλες τις απόψεις),ενώ έκανα πολύ καλές συσπάσεις δυστυχώς η διαστολή δεν ερχόταν.Ο γιατρός μου πρότεινε να περιμένουμε μπας και έρθει η διαστολή,αλλά ήμουν εξαντλημένη,είχαν σπάσει τα νερά και φοβόμουν πολύ για το αγγελούδι μου!!Του ζήτησα να μου κάνει καισαρική,μια και το μωράκι ήταν ψηλά και δε φαινόταν να κατεβαίνει...

Στην καισαρική πήγαν όλα τέλεια,καμία επιπλοκή,έζησα όλες τις στιγμές,μου έφεραν στην αγκαλιά το κοριτσάκι μου,το είδα και συνέχισαν μέχρι το τέλος!!!!Κλαίγαμε με τον αντρούλη μου!!Όταν ήμουν στην ανάνηψη ήρθε ο γιατρούλης μου και μου κρατούσε το χέρι με τόση τρυφερότητα!!Έβγαλε έναν εαυτό που δεν φανταζόμουν ότι τον είχε!!Σας γράφω με δάκρυα στα μάτια,που δεν σταματούν να τρέχουν...

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Ευάκι μου, συγκινήθηκα πολύ με την περιγραφή!

Να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να έχεις όλα τα καλά του κόσμου!

Κοριτσάκια μου γλυκά, εγώ φεύγω αύριο, πάω διακοπές, θα γυρίσω στις 8 Αυγούστου.

Πολλά φιλιά σε όλες.

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

ΕΥΑΚΙ μου σου εύχομαι ο΄τι επιθυμεείς για το κοριτσάκι σου!

Θα συμφωνήσω με την ΙΟΛΗ και θα σου πώ ότι συγκκινήθηκα και εγώ πολύ με την αδρή αλλά και τόσο γεμάτη συγκινήσεις και συναισθήματα περιγραφή σου!

Βιώνοντας 2 τοκετούς (φυσιολογικούς ) και άλλες πιο σοβαρές, θα έλεγα εμπειρίες με τον κ. Χασιάκο - ΝΑΙ, είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όπως ακριβώς τον περιέγραψες!!!!!!!!!!!

Ακόμα και μετά από τόσους χιλιάδες τοκετούς και παρά την κούραση των χρόνων και της καθημερινότητάς του, ΚΑΘΕ τοκετός για τον γιατρό μας είναι η γέννηση ενός δικού του παιδιού! Κάθε γερό παιδί που έρχεται στον κόσμο με την δική του συμβολή, είναι η δική του ανταμοιβή ! Πολλές φορές τον έχουμε δεί αδιάφορο, λιγομίλητο, κουρασμένο, άκεφο αλλά μόνο εκείνος ξέρει το πόσο άγχος και βάρος κουβαλάει μέσα του για το αίσιο τέλος κάθε εγκυμοσύνης!!!!!!

Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε το βάρος της ευθύνης που φέρει για όλες τις δύσκολες περιπτώσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά και που προτιμά να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΟΛΑΚΙ μου,καλά να περάσεις και να προσέχεις τον εαυτό σου και τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!

Σε όλα τα υπόλοιπα τα κορίτσια, εύχομαι να περνάτε καλά και να χαιρόσαστε τα ζουζουνάκια σας όπου και αν ΄τα έχετε, μέσα ή έξω απο την κοιλίτσα σας!

ΧΡΥΣΑ μου,σε ευχαριστώ για τους χαιρετισμούς σου, σε προηγούμενη δημοσίευση!!!!!!!!!!! Να είσαι καλά κορίτσι μου, που αν και έχω εξαφανιστεί καιρό τώρα, με θυμήθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:

ΕΥΑΚΙ μου σου εύχομαι ο΄τι επιθυμεείς για το κοριτσάκι σου!

Θα συμφωνήσω με την ΙΟΛΗ και θα σου πώ ότι συγκκινήθηκα και εγώ πολύ με την αδρή αλλά και τόσο γεμάτη συγκινήσεις και συναισθήματα περιγραφή σου!

Βιώνοντας 2 τοκετούς (φυσιολογικούς ) και άλλες πιο σοβαρές, θα έλεγα εμπειρίες με τον κ. Χασιάκο - ΝΑΙ, είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όπως ακριβώς τον περιέγραψες!!!!!!!!!!!

Ακόμα και μετά από τόσους χιλιάδες τοκετούς και παρά την κούραση των χρόνων και της καθημερινότητάς του, ΚΑΘΕ τοκετός για τον γιατρό μας είναι η γέννηση ενός δικού του παιδιού! Κάθε γερό παιδί που έρχεται στον κόσμο με την δική του συμβολή, είναι η δική του ανταμοιβή ! Πολλές φορές τον έχουμε δεί αδιάφορο, λιγομίλητο, κουρασμένο, άκεφο αλλά μόνο εκείνος ξέρει το πόσο άγχος και βάρος κουβαλάει μέσα του για το αίσιο τέλος κάθε εγκυμοσύνης!!!!!!

Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε το βάρος της ευθύνης που φέρει για όλες τις δύσκολες περιπτώσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά και που προτιμά να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΟΛΑΚΙ μου,καλά να περάσεις και να προσέχεις τον εαυτό σου και τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!

Σε όλα τα υπόλοιπα τα κορίτσια, εύχομαι να περνάτε καλά και να χαιρόσαστε τα ζουζουνάκια σας όπου και αν ΄τα έχετε, μέσα ή έξω απο την κοιλίτσα σας!

ΧΡΥΣΑ μου,σε ευχαριστώ για τους χαιρετισμούς σου, σε προηγούμενη δημοσίευση!!!!!!!!!!! Να είσαι καλά κορίτσι μου, που αν και έχω εξαφανιστεί καιρό τώρα, με θυμήθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:

θα ηταν αχαριστια απο μερος μου να ξεχασω οτι μου σταθηκατε σε ολη την εγκυμοσυνη λυνοντας μου ολες τις αποριες..να σαι καλα:wink:

Διαφημίσεις

Γειά σας!! είμαι και εγώ μία από τις πολλές εγκυούλες του κ.Χασιάκου!! Δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο-θαύμα, από όσα έχετε παι όλες εσείς!!! Μια ερώτηση για το β επιπέδου θέλω να σας κάνω: γνωρίζετε αν ο Ελευθεριάδης δίνει 3D φωτογραφίες του μωρού??

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειά σας!! είμαι και εγώ μία από τις πολλές εγκυούλες του κ.Χασιάκου!! Δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο-θαύμα, από όσα έχετε παι όλες εσείς!!! Μια ερώτηση για το β επιπέδου θέλω να σας κάνω: γνωρίζετε αν ο Ελευθεριάδης δίνει 3D φωτογραφίες του μωρού??

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα!!!!

zounitsa, καλώς ήρθες.

Πράγματι στη β-επιπέδου θα σου δώσει πάρα πολλές φωτογραφίες. Τώρα σχετικά με το αν αυτές είναι 3D δε ξέρω να σου πω. Το μόνο που θα σου πω με σιγουρία είναι ότι είναι πεντακάθαρες

Καλή επιτυχία σου εύχομαι:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Να σου ζήσει και πάλι η κουρούλα σου !!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

zounitsa, καλώς ήρθες.

Πράγματι στη β-επιπέδου θα σου δώσει πάρα πολλές φωτογραφίες. Τώρα σχετικά με το αν αυτές είναι 3D δε ξέρω να σου πω. Το μόνο που θα σου πω με σιγουρία είναι ότι είναι πεντακάθαρες

Καλή επιτυχία σου εύχομαι:D

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ KIKAR.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειά σας κι από μένα κορίτσια μετά από καιρό! Γέννησα στις 29 Ιουνίου στο Αρεταίειο. Ηταν δύσκολη η γέννα μου ...δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά διήρκεσε 18 ώρες. Τελικά γέννησα φυσιολογικά. Ο γιατρός μας δεν ήθελε να μου κάνει καισαρική. Ολο το προσωπικο με βοηθησε πολύ και οι ειδικευόμενοι γιατροί μου έδιναν κουράγιο γιατι όπως καταλαβαινετε οι ώρες δεν περνούσαν με τιποτα. Πάντως κάθε γέννα είναι διαφορετική. Μη επηρεάζεστε από μένα. Εμένα απλώς μου έτυχε να καθυστερήσω γιατι το παιδί ήταν ψηλά...Να σας πω την αληθεια τα έχω ξεχάσει όλα τώρα και σκέφτομαι μόνο το παιδάκι μου και προσευχομαι να εχει την υγεια του και να είναι τυχερό. Και πιστεψτε με όσες μανούλες δεν έχετε γεννήσει ακόμα είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι τα ξεχνάς όλα μόλις γεννήσεις...και την ταλαιπωρία και τους πόνους, όλα.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...