Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου θα τις ακολουθησω σιγουρα. Οσο αναφορα το μωρο το θεωρω αυτονοητο εφοσον ολα ειναι καλα να το δω διπλα μου απο την πρωτη στιγμη και φυσικα να αποφασιζω εγω και μονο εγω για το τι θα τρωει!!!!!!Στη ζωη μου παντα διεκδικω αυτα που δικαιουμαι ποσο μαλλον αυτα που μου ανηκουν.....Στο κατω κατω εγω τους πληρωνω για να με φροντιζουν παρεχοντας τις υπηρεσιες τους οχι να αποφασιζουν αυτοι για μενα.....

Τωρα την επομενη φορα που θα παω στον γιατρο μας να του πω χυμα οτι θελω να δω το νοσοκομειο?Πως γινεται πας ετσι λεγοντας οτι θα γεννησεις εκει?Δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω καν πως ειναι μεσα. Βεβαια μια φιλη μου που αλλαξε γιατρο λογω του νοσοκομειου(πηγε σ ενα ραντεβου στον δικο μας εκει)?:roll:μου ειπε οτι εκει δεν θα γενναγε με τιποτα.....αλλα εμενα δεν με νοιαζει οι ξενοδοχειακες υποδομες οσο η συμπεριφορα και η επικοινωνια με τους αρμοδιους. Ποτε να το ζητησω το καλυτερο δωματιο?Φτανοντας εκει για την γεννα εννοεις?

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ (κος ΣΑΛΑΚΟΣ) ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ,ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ. ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ (κος ΣΑΛΑΚΟΣ) ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ,ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ. ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

Πρωι ή απογευμα?Ετσι δηλαδη χυμα παμε και λεμε θελουμε να το δουμε?

thanks παντως για τις πληροφοριες.

dearcatherine,

σίγουρα κάποια στιγμή θα σου πει να σε δει στο αρεταίειο οπότε αν θέλεις μπορείς να το συνδυάσεις τότε. Εγώ έχω ραντεβού για doppler στις 2/08 και μου είπε ο κ.Χασιάκος μετά να του το πάω οπότε θα ξεκινήσω μια πρώτη κουβέντα τότε

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

dearcatherine,

σίγουρα κάποια στιγμή θα σου πει να σε δει στο αρεταίειο οπότε αν θέλεις μπορείς να το συνδυάσεις τότε. Εγώ έχω ραντεβού για doppler στις 2/08 και μου είπε ο κ.Χασιάκος μετά να του το πάω οπότε θα ξεκινήσω μια πρώτη κουβέντα τότε

Εγω εχω doppler στις 28/7 οποτε θα τον δω πριν απο σενα....και μενα μου πε μετα να κατεβω με τα αποτελεσματα και να κλεισουμε το επομενο ραντεβου. Τι να του πω το επομενο να το κανουμε στο νοσοκομειο? Ποτε θα μου πει λιγο εμεινε ξερω γω?

ΕΓΩ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10. ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ...κτλ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ, 12-ΜΕ 2 ΚΑΙ 6-9 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Να σας πω και εγω την δικη μου ιστορια γεννησα στο αρεταιειο το 1999 την κορουλα μου , τοτε τα πραγματα ήταν διαφορετικα τα μωρα τα είχαν σε θαλαμο και σου τα εφερναν για θηλασμο οπως και στα ιδιωτικα ειχαν δικα τους ρουχα και εσυ το μονο που εφερνες ήταν το ρουχο της εξοδου!! Οσο για το προσωπικο, λιγο και τοτε αλλα πολυ φιλικο και πολυ εξυπηρετικο . Οσο απο καθαριοτητα ήταν πολυ καλα τα πραγματα !! Ελπιζω να μην εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα ( εννοω στο θεμα καθαριοτητασ και προσωπικου).Θεωρω ομως , και εδω διορθώστε με αν κανω λαθος, ειναι και θεμα ανθρωπου αν εισαι ευγενικοσ θα σου φερθουν με τον ιδιο τροπο!!!!

Στισ 26/7 εχω ραντεβου για το doppler , αρα dearcatherine, μαλλον γενναμε την ιδια περιοδο και εγω εχω αγχωθει για το θεμα του νοσοκομειου περιμενω λοιπον με αγωνια να ακουσω τα νεα σας!!!! Οταν παμε να δουμε το νοσοκομειο να ρωτησουμε και τι χρειαζεται να φερουμε για το μωρο ή θα μας το πει ο γιατρος απο μονοσ του. Δεν θα ήθελα να του φορτωθω με ανόητες ερωτήσεις. Επισης για το κοστος του δωματιου γνωριζει κανεις να μας πει? Ξερω σας ζαλησα, συγνωμη!!!

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Να σας πω και εγω την δικη μου ιστορια γεννησα στο αρεταιειο το 1999 την κορουλα μου , τοτε τα πραγματα ήταν διαφορετικα τα μωρα τα είχαν σε θαλαμο και σου τα εφερναν για θηλασμο οπως και στα ιδιωτικα ειχαν δικα τους ρουχα και εσυ το μονο που εφερνες ήταν το ρουχο της εξοδου!! Οσο για το προσωπικο, λιγο και τοτε αλλα πολυ φιλικο και πολυ εξυπηρετικο . Οσο απο καθαριοτητα ήταν πολυ καλα τα πραγματα !! Ελπιζω να μην εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα ( εννοω στο θεμα καθαριοτητασ και προσωπικου).Θεωρω ομως , και εδω διορθώστε με αν κανω λαθος, ειναι και θεμα ανθρωπου αν εισαι ευγενικοσ θα σου φερθουν με τον ιδιο τροπο!!!!

Στισ 26/7 εχω ραντεβου για το doppler , αρα dearcatherine, μαλλον γενναμε την ιδια περιοδο και εγω εχω αγχωθει για το θεμα του νοσοκομειου περιμενω λοιπον με αγωνια να ακουσω τα νεα σας!!!! Οταν παμε να δουμε το νοσοκομειο να ρωτησουμε και τι χρειαζεται να φερουμε για το μωρο ή θα μας το πει ο γιατρος απο μονοσ του. Δεν θα ήθελα να του φορτωθω με ανόητες ερωτήσεις. Επισης για το κοστος του δωματιου γνωριζει κανεις να μας πει? Ξερω σας ζαλησα, συγνωμη!!![/QUO

elenil τί ασφαλεια εχεις? για το μωρο χρειαζεσαι 4-5 αλλαξιες ρουχαλακια με κοντο μανικι, αν θες 2 σεντονακια και λιγες πανες,αλλα οπωσδηποτε μωρομαντηλα. Τα μωρα τα κανουν καθε ημερα μπανιο οι μαιες κατα τις 9:00 πριν περασουν οι γιατροι. υπαρχει δωματιο με 2 αλλαξιερες οπου μπορεις να το κανεις μπανιο οποιαδηποτε στιγμη μονη σου, εκει μπορεις να τον η την αλλαξεις εχουν πανες(γι αυτο σου γραφω να εχεις μαζι σου λιγες για τις βραδινες ωρες), κρεμουλα fiissan, οινοπνευμα, γαζες και σαμπουαν.Αν εχεις καποια αλλη απορια τα ξανα λεμε.

elenil, εφοσων εχεις ικα για 4κλινο δεν πληρωνεις τιποτα, για 3κλινο 15,00 ευρω την διανυκτερευση, για 2κλινο 30,00 και για μονο δεν ρωτησα γιατι δεν ανδιαφερομουν αλλα μαλλον 45,00. Αυτο που ξεχασα ειναι να αναφερω οτι ταμπανια ειναι μικρα και οταν κανεις μπανιο πεφτουν νερα παντου γι αυτο καλο θα ειναι το νεσσεσερ που θα εχεις τα βασικα να μην ειναι υφασματινο. γραψε μου για οτι χρειαστεις.

Στισ 26/7 εχω ραντεβου για το doppler , αρα dearcatherine, μαλλον γενναμε την ιδια περιοδο και εγω εχω αγχωθει για το θεμα του νοσοκομειου περιμενω λοιπον με αγωνια να ακουσω τα νεα σας!!!! Οταν παμε να δουμε το νοσοκομειο να ρωτησουμε και τι χρειαζεται να φερουμε για το μωρο ή θα μας το πει ο γιατρος απο μονοσ του.

Εγω εχω ΠΗΤ 29/9 εσυ? Λες να πεσουμε κοντα?Καλο....Εσυ εχεις ρωτησει αν μπορεις να το δεις ή οπως μας ειπε η stella θα πας ετσι?(που εγω ετσι το κοβω να το κανω) Για τα πραγματα μαλλον πρεπει να ρωτησουμε το νοσοκομειο ή τις μαιες του. Αληθεια εσυ θα τον ρωτησεις για μαια ή θα εχεις οποια εχει βαρδια?

ΕΓΩ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10. ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ...κτλ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ, 12-ΜΕ 2 ΚΑΙ 6-9 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Καλα κι εγω ετσι το σκεφτομουν με αγωνια στο βλεμμα και τετοια πραγματα.

Διαφημίσεις

dearcatherine θα πεσουμε πολυ κοντα εγω εχω ΠΗΤ 30/9 οπότε μπορει να γενναμε και μαζι καλο θα ήταν! Οσο για τα δωμάτια δεν ρώτησα ( καθε φορά που παω λεω να ρωτήσω και βλέποντας τον μπεμπη στον υπερηχο ξεχναω τα παντα ...... τα θυμαμαι στο σπιτι μετα!!!!) θελω να πιστευω οτι μετα το doppler, στην επομενη εξεταση να το θυμηθω!!!!! Παντωσ η STELLA ηταν πολυ κατατοπιστικη για τα πραγματα για το μωρο .Οταν παω θα ξαναρωτησω για μην ξεχασω τιποτα !!!! Τωρα για τη μαία ...αυτό είναι άλλο θεμα δεν νομιζω να χρειαζεται να εχεις δικη σου (αυτο εξαρταται απο την καθεμία μας) εγω και στην κορη μου πηγα ετσι και ήταν η μαια της βαρδιας,ήταν πολυ καλη άρα θα το ρισκαρω και τώρα.

Στελλα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες με εχεις βοηθήσει πολύ .

Κορίτσια, να έχετε υπόψη σας ότι το Αρεταίειο το 4κλινο, το χρεώνει για 3κλινο !

Όταν πέρισυ το καλοκαίρι γέννησα, ένας συζυγος έκανε μεγάλη φασαρία, γιατι ενώ η γυναίκα του ήταν σε 4κλινο, του ζητούσαν να πληρώσει για 3κλινο. Καλά έγινε και μεγάλος χαμός !

Το μονόκλινο που είχα εγώ, ήταν στον 1ο όροφο, πεντακάθαρο, με δική του τουαλέτα και κλιματισμό και κοστίζει όλο το πακέτο γύρω στα 586 Ευρώ για 4 βράδυα.

Όσες έχετε ΙΚΑ, αν γεννήσετε φυσιολογικά πληρώνετε τα πάντα μόνες σας και μετά πηγαίνετε στο ΙΚΑ και πληρώνεστε το επίδομα λοχείας.

Αν γεννήσετε με καισαρική, το ΙΚΑ το θεωρεί εγχείρηση (που είναι) και δεν πληρώνετε τίποτα.

Όταν ρώτησα τον γιατρό μας για τα δωμάτια, γιατί ήθελα μονόκλινο, μου είπε ότι δεν ασχολείται καθόλου με αυτό το θέμα.

Όταν με έπιασαν οι πόνοι και πήγα να γεννήσω, στην αρχή είπαν στην μητέρα μου ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο μονόκλινο, όταν όμως η μαμά μου επέμεινε πολύ και είδαν ότι δικαιούμαι μονόκλινο, τότε, ώς δια μαγείας βρέθηκε. Απ' ότι κατάλαβα τα μονίκλινα τα κρατάνε για τους δικούς τους.

Αυτά ..... Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε .....

εχθες ημουν στο Αρεταιειο για τον υπερηχο μου και ρωτησα στο λογιστηριο τιμες..

73 ευρω το 4κλινο

88 το 3κλινο

105 το 2κλινο

125 (νομιζω) το μονοκλινο, αλλα απ'οτι ξερω ειναι λιγα (2 ή 3)..

+15 περιπου ενα ποσο εφαπαξ που πληρωνεται μια φορα..Αρα για μονοκλινο, 4 μερες=500 ευρω...

κοριτσια καλησπερα,σημερα πηγα στον γιατρο μας και ειδα το νινι μου,και εμαθα οτι ειναι ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γιουπιιιιιιιιιιιι αυτο που ηθελα....ειμαι παρα πολυ χαρουμενη και ο γιατρουδακος μας παρα πολυ γλυκος.εσεις κοριτσακια μου ολα καλα???????φιλια σε ολες

κοριτσια καλησπερα,σημερα πηγα στον γιατρο μας και ειδα το νινι μου,και εμαθα οτι ειναι ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γιουπιιιιιιιιιιιι αυτο που ηθελα....ειμαι παρα πολυ χαρουμενη και ο γιατρουδακος μας παρα πολυ γλυκος.εσεις κοριτσακια μου ολα καλα???????φιλια σε ολες

Ολγάκι συγχαρητήριααααααααα!

Άντε και σε λίγο καιρό θα τον έχεις στην αγκαλιά σου:)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...