Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kikar μου,τι να κάνω??Περιμένω ακόμη την μπουμπού...Θα δω ξανά τον γιατρούλη μας την Πέμπτη.Θα είμαι 39 εβδομάδων πλέον.Πλησιάζει και η δική μου ώρα.

Χρύσα μου,να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!!!

Maxi μου,σιδερένια και να είναι το τελευταίο!!

Αχ,κορίτσια,δε σας κρύβω ότι έχω αρχίσει και αγχώνομαι για τον τοκετό, αλλά λαχταρώ τόσο να γνωρίσω το μωράκι μου!!!Να είστε όλες καλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλο το μωρακι σου και ολα καλα σου ευχομαι απο δω και περα. Να σε ρωτησω απο θεμα καθαριοτητας πως τα ειδες τα πραγματα γιατι στο forum λενε για κατσαριδες και διαφορα ζουζουνια....

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΣΤΙΣ 22/06/2010 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8:30-9:00 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ. ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΣΤΙΣ 22/06/2010 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8:30-9:00 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ. ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

Τι στο καλο οι αποψεις ειναι τοσο διαφορετικες...θελω να σκεφτομαι παντως την δικη σου εμπειρια ως προσφατη και προφανως πιο αισιοδοξη. Να ρωτησω κατι ποια η διαφορα του πανω με του κατω οροφου?

Απο θεμα θυλασμου πωςτα ειδες τα πραγματα? Αν το ζητησω αμεσως μολις γεννησω δεν οφειλουν να μου το φερουν?

καλημερα γεννησα στο Αρεταιειο την 01/11/2007 ημουνα στον πανω οροφο και τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη ουτε καν το σκεφτομαι να παω εκει.

ζητησα βοηθεια στο θηλασμο γιατι σαν πρωτη φορα δεν ειχα ιδεα, και η απαντηση ηταν απο μια συγκεκριμενη μαια οτι δεν μπορουν να ασχοληθουν μαζι μου γιατι εχουν και αλλα ατομα. επισης με ειχαν 4 μερες με σεντονια ματωμενα ενω επανειλημμενως ειχα ζητησει να αλλαχθουν. οσον αφορα το τοκετο ενα ποτηρι νερο το ζητησα 3 φορες μεχρι να μου το φερουν. παντως στο Λητω η κουμπαρα μου εμεινε πολυ ευχαριστημενη απο ολα.

Αλεξάνδρα καλησπέρα,

για ότι αφορά το τοξόπλασμα χρειάζεται προσοχή στα λαχανικά και φρούτα για την πιθανότητα να είναι άπλυτα. Για αυτό το λόγο και ο κ.Χασιάκος μου είχε πει να είμαι επιφυλακτική με τις σαλάτες εκτός σπιτιού. Επίσης το κρέας σου πρέπει να είναι καλά ψημένο. Εγώ τρώω πάντως στο τοστ γαλοπούλα. Σε ότι αφορά την κάπαρη δεν έχω διαβάσει κάτι αλλά φαντάζομαι ότι αν την πλένεις εσύ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Καλή συνέχεια με την εγκυμοσύνη σου:wink:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις ευχές σου, τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν είμαι τόσο άνετη όσο στην πρώτη και ψειρίζω το καθετί.

Διαφημίσεις

Είναι φοβερό που έχω διαβάσει τόσες ιστορίες αντικρουόμενες!!!Σίγουρα μπορεί να μην είναι το πιο καθαρό του κόσμου,αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πάω σε ιδιωτικό κι αν κούφια η ώρα κινδυνεύσω εγώ ή το παιδί μου να με τρέχουν σε δημόσιο...Προτιμώ την εξασφάλιση της υγείας μας παρά ένα ξενοδοχείο για 3-4 μέρες.Στο κάτω-κάτω δε θα το αγοράσουμε το νοσοκομείο,σε λίγες μέρες θα επιστρέψουμε σπιτάκι μας!!

Είναι φοβερό που έχω διαβάσει τόσες ιστορίες αντικρουόμενες!!!Σίγουρα μπορεί να μην είναι το πιο καθαρό του κόσμου,αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πάω σε ιδιωτικό κι αν κούφια η ώρα κινδυνεύσω εγώ ή το παιδί μου να με τρέχουν σε δημόσιο...Προτιμώ την εξασφάλιση της υγείας μας παρά ένα ξενοδοχείο για 3-4 μέρες.Στο κάτω-κάτω δε θα το αγοράσουμε το νοσοκομείο,σε λίγες μέρες θα επιστρέψουμε σπιτάκι μας!!

Έτσι ακριβώς το βλέπω και εγώ;)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κι εγω ετσι το βλεπω γι αυτο και το επελεξα. Αλλα οταν μιλαμε για θεματα υγιεινης (σε νοσοκομειο που πρεπει να ειναι αυτονοητο)και θεματα θηλασμου (που λενε οτι υπαρχει αδιαφορια εκει δεν εχει να κανει με δημοσιο και ιδιωτικο εχει να κανει με τα δικαιωματα μας ως πολιτες(φορολογουμενοι).Αλλο ξενοδοχειο αλλο τα αυτονοητα.........

Τελικα ποια η διαφορα πανω και κατω ξερουμε?

Κι εγω ετσι το βλεπω γι αυτο και το επελεξα. Αλλα οταν μιλαμε για θεματα υγιεινης (σε νοσοκομειο που πρεπει να ειναι αυτονοητο)και θεματα θηλασμου (που λενε οτι υπαρχει αδιαφορια εκει δεν εχει να κανει με δημοσιο και ιδιωτικο εχει να κανει με τα δικαιωματα μας ως πολιτες(φορολογουμενοι).Αλλο ξενοδοχειο αλλο τα αυτονοητα.........

Τελικα ποια η διαφορα πανω και κατω ξερουμε?

dearcatherine θα ρωτήσω μια γνωστή μου που δουλεύει εκει. Όλα αυτά όμως που σκέφτεσαι θα τα συζητήσω και γω με τον κ. Χασιάκο για να μου πει τη γνώμη του. Πραγματικά πιστεύω ότι αν δυσκολέψει η κατάσταση με λίγο τσαμπουκά θα γίνει αυτό που θέλουμε εμείς. Οπότε πραγματικά δεν πρέπει να στεναχωρίεσαι. Θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως θέλεις εσύ ακόμα και αν χρειαστείς να πάρεις σεντόνια από το σπίτι σου (λέμε τώρα)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

Διαφημίσεις

dearcatherine θα ρωτήσω μια γνωστή μου που δουλεύει εκει. Όλα αυτά όμως που σκέφτεσαι θα τα συζητήσω και γω με τον κ. Χασιάκο για να μου πει τη γνώμη του. Πραγματικά πιστεύω ότι αν δυσκολέψει η κατάσταση με λίγο τσαμπουκά θα γίνει αυτό που θέλουμε εμείς. Οπότε πραγματικά δεν πρέπει να στεναχωρίεσαι. Θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως θέλεις εσύ ακόμα και αν χρειαστείς να πάρεις σεντόνια από το σπίτι σου (λέμε τώρα)

Ρωτα εσυ γιατι εγω αργω ακομα. Θα τον ρωτησω βεβαια για ολα αυτα και γω. Και εγω ετσι πιστευω κι ο αγιος φοβερα θελει. Δεν μ ενοχλει και σεντονια, και μαξιλαρια και χλωρινη να φερω σιγα 3 μερες ειναι αλλα οσο αναφορα τη συμπεριφορα απεναντι στη μανα και το παιδι.....γινομαι μεγαλη σκυλα.....(οσες γεννανε τελη Σεπτεμβρη και ακουσουν μια σαλεμενη να τσιριζει εγω θα μαι.....)

Βεβαια η εμπειρια της maxi ειναι κατι που μου δινει αισιοδοξια αλλα....παντα υπαρχει ενα αλλα.....

Τι στο καλο οι αποψεις ειναι τοσο διαφορετικες...θελω να σκεφτομαι παντως την δικη σου εμπειρια ως προσφατη και προφανως πιο αισιοδοξη. Να ρωτησω κατι ποια η διαφορα του πανω με του κατω οροφου?

Απο θεμα θυλασμου πωςτα ειδες τα πραγματα? Αν το ζητησω αμεσως μολις γεννησω δεν οφειλουν να μου το φερουν?

epeidi exeis diavasei tin empeiria mou kai ta sxolia mou tha sou proteino auta pou eipa kai stin aderfi mou pou pige 40 meres meta apo mena na gennisei:

eisai polu konta sti genna kai den suzitao kan na skefteis na allaxeis giatro, opote efoson o giatros pernaei oloklires meres ekei na pas sto Aretaieio kai na zitiseis oso to dunaton kalutero domateio. omos na pas proetoimasmeni kai:

1. pare kai dika sou sentonia kai maxilarothikes (aspra kata protimisi giati stin aderfi mou pou eixe parei emprime eixan to thrasos kai tis tin eipan!)

2. pare plastikes pantofles fusika kai panakia dettol i clinex gia na katharizeis kai esu opote pas toualeta kai opou allou theleis

3. NA APAITISEIS na deis to moro sou opote theleis (einai dikaioma sou!) an gia kapoio logo den to exeis apo tin arxi mazi sou.

3. NA APAITISEIS na min tou dosoun tpt allo para na se fonaxoun na to thilaseis apo tin arxi

4. Pare gia kalo kai gia kako mia kounoupiera gia karotsi/port bebe apo ta jumbo gia na to baleis sto purexaki

5. oso gia to thilasmo na min akouseis KANENAN pou tha sou pei de mporeis i de ftanei, oplisou me epimoni kai upomoni (xreiazete stin arxi polu!) kai zita voitheia evgenika apo tis maies. Kathe anthropos an einai evgenikos tou fairontai kalutera.

Mi fovasai na apaiteis osa einai upoxreomeni kai na katalavaineis tis dikes tous diskolies epipleon.

I moni diafora pano kai kato orofou einai pos kanonika kato einai to tmima kuiseon upsilou kindinou, omos epeidi de ftanei o pano orofos se vazoun opou uparxei keno. Oso anafoara sta domateia gia ton kato orofo ta aristera opos mpaineis exoun perissoteri fasaria alla einai pio foteina (aparaitito gia tin apofugi tou ikterou) eno ta dexia pio skoteina kai isixa. Epipleon prospathoun na gemizoun prota ta aristera giati sta dexia exei perisotera zoifia kai kapoies fores ta exoun adeia. Ta zoifia vriskontai giati to ktirio einai polu palio kai kapopia dendra epipleon mazevoun kati perierga migakia. Oso gia tin apentomosi eimai mperdemeni giati ti mia fora mou eipan kaname apentomisi kai kapoia vgikan stin epifaneia alla den skotothikan kai kapoia lli mera mou eipan den mporoume na kanoume apentomosi logo ton moron.

Na apaiteis apo tin katharistria na katharizei kala giati kamia fora ta kanei polu viastika kai na allazei to nero otan sfouggarizei.

Ontos einai mono 3-4 meres!

oti xreiasteis an theleis pes mou.

uDLqp1.png

apla gia na min apogoiteuteis kai axreiasto na einai, an makria apo edo kai xtupa xulo kati ginei me to paidi den mporoun na to kratisoun ekei to stelnoun sto paidon. oso gia tis miteres den xero. alla to aretaieio den exei paidiatriki kliniki kai ap' oso katalava ta mora pou genniountai meta tis 20:30 den ta dinoun stis mamades giati den uparxei eidikevmenos paidiatros to vradu gia na to elegxei. mono o eidikevomenos (pou einai oloi polu kala paidia kai eidikotera o andreas me ta kare malia).

episeis kati allo pou einai ligo aparadekto alla ti na kanoume einai pos prin ginei episkliridios xreiazetai elegxos piktkikotitas sto aima. meta apo kapoia ora den ginetaio auti i exetasi sto nosokomeio kai kapoios dikos sou prepei amesa na paei sto lito to deigma ( na pleirosei peripou 100? ) kai molis vgei to apotelesma esto kai tilefonika na to pei. Opote as einai mazi sas kai kapoios me mixani an gennisete meta to apogevma.

uDLqp1.png

epeidi exeis diavasei tin empeiria mou kai ta sxolia mou tha sou proteino auta pou eipa kai stin aderfi mou pou pige 40 meres meta apo mena na gennisei:

eisai polu konta sti genna kai den suzitao kan na skefteis na allaxeis giatro, opote efoson o giatros pernaei oloklires meres ekei na pas sto Aretaieio kai na zitiseis oso to dunaton kalutero domateio. omos na pas proetoimasmeni kai:

1. pare kai dika sou sentonia kai maxilarothikes (aspra kata protimisi giati stin aderfi mou pou eixe parei emprime eixan to thrasos kai tis tin eipan!)

2. pare plastikes pantofles fusika kai panakia dettol i clinex gia na katharizeis kai esu opote pas toualeta kai opou allou theleis

3. NA APAITISEIS na deis to moro sou opote theleis (einai dikaioma sou!) an gia kapoio logo den to exeis apo tin arxi mazi sou.

3. NA APAITISEIS na min tou dosoun tpt allo para na se fonaxoun na to thilaseis apo tin arxi

4. Pare gia kalo kai gia kako mia kounoupiera gia karotsi/port bebe apo ta jumbo gia na to baleis sto purexaki

5. oso gia to thilasmo na min akouseis KANENAN pou tha sou pei de mporeis i de ftanei, oplisou me epimoni kai upomoni (xreiazete stin arxi polu!) kai zita voitheia evgenika apo tis maies. Kathe anthropos an einai evgenikos tou fairontai kalutera.

Mi fovasai na apaiteis osa einai upoxreomeni kai na katalavaineis tis dikes tous diskolies epipleon.

I moni diafora pano kai kato orofou einai pos kanonika kato einai to tmima kuiseon upsilou kindinou, omos epeidi de ftanei o pano orofos se vazoun opou uparxei keno. Oso anafoara sta domateia gia ton kato orofo ta aristera opos mpaineis exoun perissoteri fasaria alla einai pio foteina (aparaitito gia tin apofugi tou ikterou) eno ta dexia pio skoteina kai isixa. Epipleon prospathoun na gemizoun prota ta aristera giati sta dexia exei perisotera zoifia kai kapoies fores ta exoun adeia. Ta zoifia vriskontai giati to ktirio einai polu palio kai kapopia dendra epipleon mazevoun kati perierga migakia. Oso gia tin apentomosi eimai mperdemeni giati ti mia fora mou eipan kaname apentomisi kai kapoia vgikan stin epifaneia alla den skotothikan kai kapoia lli mera mou eipan den mporoume na kanoume apentomosi logo ton moron.

Na apaiteis apo tin katharistria na katharizei kala giati kamia fora ta kanei polu viastika kai na allazei to nero otan sfouggarizei.

Ontos einai mono 3-4 meres!

oti xreiasteis an theleis pes mou.

Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου θα τις ακολουθησω σιγουρα. Οσο αναφορα το μωρο το θεωρω αυτονοητο εφοσον ολα ειναι καλα να το δω διπλα μου απο την πρωτη στιγμη και φυσικα να αποφασιζω εγω και μονο εγω για το τι θα τρωει!!!!!!Στη ζωη μου παντα διεκδικω αυτα που δικαιουμαι ποσο μαλλον αυτα που μου ανηκουν.....Στο κατω κατω εγω τους πληρωνω για να με φροντιζουν παρεχοντας τις υπηρεσιες τους οχι να αποφασιζουν αυτοι για μενα.....

Τωρα την επομενη φορα που θα παω στον γιατρο μας να του πω χυμα οτι θελω να δω το νοσοκομειο?Πως γινεται πας ετσι λεγοντας οτι θα γεννησεις εκει?Δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω καν πως ειναι μεσα. Βεβαια μια φιλη μου που αλλαξε γιατρο λογω του νοσοκομειου(πηγε σ ενα ραντεβου στον δικο μας εκει)?:roll:μου ειπε οτι εκει δεν θα γενναγε με τιποτα.....αλλα εμενα δεν με νοιαζει οι ξενοδοχειακες υποδομες οσο η συμπεριφορα και η επικοινωνια με τους αρμοδιους. Ποτε να το ζητησω το καλυτερο δωματιο?Φτανοντας εκει για την γεννα εννοεις?

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ.ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΡΙΚΛΙΝΟ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΕΥΡΩ Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΡΗΣΗ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10-12 ΩΡΕΣ. ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20:35 ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...