Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ όλες πολύ!!!!!!

Χθες είδαμε την μπέμπα,έχει πάει 3.100 αλλά δεν έχει κατέβει καθόλου!!!Άρα αναμονή άλλη μια εβδομάδα!!!!

Δεν περνούν αυτές οι μέρες με τίποτα!!!!!!!Θέλω τόσο πολύ να σφίξω στην αγκαλιά μου την κορούλα μου!!!!!

Χθες είδαμε την μπέμπα,έχει πάει 3.100 αλλά δεν έχει κατέβει καθόλου!!!Άρα αναμονή άλλη μια εβδομάδα!!!!

Δεν περνούν αυτές οι μέρες με τίποτα!!!!!!!Θέλω τόσο πολύ να σφίξω στην αγκαλιά μου την κορούλα μου!!!!!

Evi μου με το καλό. Λίγο ακόμα έμεινε. Θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά

Κοριτσάρες εμένα τελικά αποφάσισε το σώμα μου να με εκδικηθεί που το ταλαιπωρούσα με τη δουλειά και είμαι από χτες στο κρεββάτι με τρομερή ζάλη. Μίλησα με τον ήρωά μας και μου είπε να τσεκάρω γενική αίματος (το έκανα και είναι καλή), θυροειδή (το έκανα πριν κάνα δίμηνο και ήταν μια χαρά) και καρδία σε καρδιολόγο (θα πάω σήμερα το απόγευμα), Μου είπε ότι η μαγική λέξη είναι ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ οπότε και εγώ είμαι ξάπλα και χαζέύω παιδικά ρουχαλάκια στο internet.

Το μόνο καλό είναι ότι η μπέμπα είναι ξετρελαμένη από το δικο μου καθισίο και χοροπηδάει συνέχεια.

Πολλά φιλιά σε όλες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Σ ευχαριστώ πολύ,Kikar μου!!!

Βεβαίως και προκαλείται ζάλη από κούραση!!!Γι αυτό ξεκούραση για να απολαμβάνει και την ηρεμία το μωράκι σου!!Έτσι γίνεται εξάλλου,όταν ηρεμούν οι μανούλες χοροπηδούν τα μωρούλια!!!

Ηλιαχτιδα μου ,

μολις τωρα καταφερα να διαβασω κ εγω το πμ σου ολα καλα, σας διαβαζω καθε 3 με 4 μερες γιατι τωρα με τα μπανια στη θαλασσα μαζευομαι βραδυ πια.εσυ ολα καλα; τα χω κανει σαλατα με το φορουμ. ψαχνοντας διεγραψα φωτο απο το προφιλ μου τι να σου λεω. Μεχρι πριν απο λιγο δεν ξερω πως καταφερα κ εβαλα το φορουμ στα γαλλικα που δεν ξερω, τρρρομαξα να το επαναφερω...ουφ!Αστα. τωρα πια δεν βλεπω ''παραθεσ'' να κανω .....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΙ¨ ΚΑΛΑ.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΞΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ , ΜΑΙΕΣ , ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ Κ.Α.) ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΒΓΗΚΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΙ¨ ΚΑΛΑ.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΞΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ , ΜΑΙΕΣ , ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ Κ.Α.) ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΒΓΗΚΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.

Με το καλο το μωρακι σου και ολα καλα σου ευχομαι απο δω και περα. Να σε ρωτησω απο θεμα καθαριοτητας πως τα ειδες τα πραγματα γιατι στο forum λενε για κατσαριδες και διαφορα ζουζουνια....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ.

Περαστικά κουκλίτσα μου! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις!

Με το καλό evi μου!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Με το καλο το μωρακι σου και ολα καλα σου ευχομαι απο δω και περα. Να σε ρωτησω απο θεμα καθαριοτητας πως τα ειδες τα πραγματα γιατι στο forum λενε για κατσαριδες και διαφορα ζουζουνια....

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η΄ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΕΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΓΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ.:roll:

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμαι καινουργια στο forum.

διανυω την δευτερη εγκυμοσυνη με τον ιδιο γιατρο και ειμαι στην εβδομη εβδομαδα κυησως.

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε να μου πειτε σχετικα με το τοξοπλασμα.

μπορω να φαω φρουτα με την φλουδα, επιτρεπεται στο ψημενο τοστ η γαλοπουλα ή το ζαμπον και τελος η αγαπημενη μου καπαρη ειναι ασφαλης;

zonnes ioli greek mother andro evi26 dn prolavainv na diavasv ola ta nea sas,euxomai kai stis upooies na eiste kala.mou eixe kaei to laptop alla k na to eixa dn prolavaina na mpw..me to bebe.gennisa stis 11 martiou.o giatros mas eixe katsei 14 wres apo panw mou k tautoxrona ksegennouse polles kopeles.kaname texnitous ponous alla o bebis dn elege na katevei k afou eixame eksantlisei ola ta peri8wria apofasisame na metavoume stin kaisariki..apolausa k tis atakes tou paroli tin kourasi tou k to poio simantiko..eniw8a oti 8a me ksegennouse o pateras mou afou mou kratise polles fores to xeri k me xtupise stin plati dinontas mou kouragio..to proswpiko apsogpo me pliris upeu8unotita..oi giatroi eksetazan ola ta paidia polloi sxolastika..ton giatro as dn ton evriska sto nosokomeio gia na ton plirwsw k otan ton pira til prin fugw mou leei:alli fora dn prolavainw twra eimai stin ai8ousa toketou..etsi otan sarantissa piga sto iatreio tou gia ta xrimata..opote tis katagelies peri filoxrimatou k tetoia egw tis grafw sto......sorru k olas..ase pou dn m pire pote episkepsi..o mpempakos genni8ike 3320 k 50,5 pontous.twra einai tessarwn minwn k paidaros xari ston 8ilasmo..mou leipsate oles k euxomai k sta upoloipa koritsia me to kalo oses gennane kalo upoloipo se oses kuoforous...kali tuxi s oses prospa8oun k empistosuni me kleista ta matia ston giatro s oses dn ton kseroun

καλησπερα ειμαι καινουργια στο forum.

διανυω την δευτερη εγκυμοσυνη με τον ιδιο γιατρο και ειμαι στην εβδομη εβδομαδα κυησως.

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε να μου πειτε σχετικα με το τοξοπλασμα.

μπορω να φαω φρουτα με την φλουδα, επιτρεπεται στο ψημενο τοστ η γαλοπουλα ή το ζαμπον και τελος η αγαπημενη μου καπαρη ειναι ασφαλης;

Αλεξάνδρα καλησπέρα,

για ότι αφορά το τοξόπλασμα χρειάζεται προσοχή στα λαχανικά και φρούτα για την πιθανότητα να είναι άπλυτα. Για αυτό το λόγο και ο κ.Χασιάκος μου είχε πει να είμαι επιφυλακτική με τις σαλάτες εκτός σπιτιού. Επίσης το κρέας σου πρέπει να είναι καλά ψημένο. Εγώ τρώω πάντως στο τοστ γαλοπούλα. Σε ότι αφορά την κάπαρη δεν έχω διαβάσει κάτι αλλά φαντάζομαι ότι αν την πλένεις εσύ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Καλή συνέχεια με την εγκυμοσύνη σου;)

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ...ΠΑΝΤΩΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΤΕΡΟ Κ.Τ.Λ.).

Μaxi,

σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο και για τους δύο σας:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Σ ευχαριστώ πολύ,Kikar μου!!!

Βεβαίως και προκαλείται ζάλη από κούραση!!!Γι αυτό ξεκούραση για να απολαμβάνει και την ηρεμία το μωράκι σου!!Έτσι γίνεται εξάλλου,όταν ηρεμούν οι μανούλες χοροπηδούν τα μωρούλια!!!

Evi μου πως και είσαι online?

Πότε με το καλό? Τι σου λέει ο γιατρός μας?:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...