Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

κοριτσια φιλακια σε ολες σας.καλα να περνατε κ καλες διακοπες σε οσες πανε τωρα τον ιουλιο..σε λιγες ωρες φευγω για το χωριο μου επιτελους να δω την οικογενεια μου που εχω να τους δω απο το πασχα κ να γευτω κ τις λιχουδιες της μανουλες μου...ελπιζω να μην γυρισω με πολλα παραπανισια κιλα..θα τα πουμε παλι 3-4 αυγουστου που θα ερθω να κανω την β επιπεδου...φιλακια πολλαααααααα:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάμπη μου,στο καλό και να περάσεις τέλεια!!!!!!!!!!!!!Να τρως τις λιχουδιές της μανούλας και να τις απολαύσεις!!!

Κορίτσια,εγώ από μέρα σε μέρα γεννάω και έχω αγχωθεί πολύ!!!Θα σας έχω ενήμερες!!!

Λάμπη μου, καλές διακοπές σου εύχομαι. Κοίτα να απολαύσεις αυτές τις μέρες στη μανούλα και να ξεκουραστείς.

Εύη26, πότε θα γεννήσεις? Σου είπε τίποτε ο γιατρός? Πότε θα ξαναπάς?

Είναι κανένα άλλο κοριτσάκι να γεννήσει αυτό τον καιρό?

Ιόλη μου,θα ξαναδώ τον γιατρό την Πέμπτη!!!Λογικά θα μου πει πότε θα μπω για πρόκληση!!!Άσε σαν ψέματα μου φαίνεται!!

με το καλο κοριτσακι μου,καλη λευτερια και μενα πονο που λενε....μην σε ανγχωνει ολα θα πανε πολυ καλα θα το δεις.φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Ιόλη μου,θα ξαναδώ τον γιατρό την Πέμπτη!!!Λογικά θα μου πει πότε θα μπω για πρόκληση!!!Άσε σαν ψέματα μου φαίνεται!!

Γιατί με πρόκληση; Προέκυψε κάτι; Εμένα που είμαι λίγο παραπάνω από σενα δε μου είπε κάτι...

Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ξέρω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να παρεμβαίνεις. Αν βέβαια περάσεις την ΠΗΤ το ξανασυζητάς.

Κάνω αντιπηκτικές ενέσεις γι αυτό και κατά δεύτερον επειδή έχω ιστορικό με χειρουργείο δεν πρέπει να πιέσουμε πολύ τη μήτρα μέχρι τέλους!!!Αν δεν υπήρχε λόγος εννοείται ότι δε θα πήγαινα για πρόκληση.Ούτως ή άλλως όμως έχει δει μια προετοιμασία τραχήλου από τις 37 εβδομάδες.Είναι στη φύση μου να γεννήσω πριν τις 40 ευτυχώς!!!

Η Αγγέλα μας πρέπει να γέννησε γιατί έχει χαθεί!!!Περιμένουμε με αγωνία τα νέα της!!!

Διαφημίσεις

Κάνω αντιπηκτικές ενέσεις γι αυτό και κατά δεύτερον επειδή έχω ιστορικό με χειρουργείο δεν πρέπει να πιέσουμε πολύ τη μήτρα μέχρι τέλους!!!Αν δεν υπήρχε λόγος εννοείται ότι δε θα πήγαινα για πρόκληση.Ούτως ή άλλως όμως έχει δει μια προετοιμασία τραχήλου από τις 37 εβδομάδες.Είναι στη φύση μου να γεννήσω πριν τις 40 ευτυχώς!!!

Η Αγγέλα μας πρέπει να γέννησε γιατί έχει χαθεί!!!Περιμένουμε με αγωνία τα νέα της!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!:-D

Άντε, Ευάκι μου, με το καλό να γεννήσεις. Μην ανησυχείς, η ξαδέλφη μου, παρόλο που δεν έκανε αντιπηκτικές ενέσεις, γέννησε με πρόκληση και φυσιολογικό τοκετό τον μπέμπαρο, στην 38 εβδ. και 1 μέρα, γιατί ο γιατρός θεώρησε ότι ήταν έτοιμη. Και έχω ξαναπεί ότι ο άλλος γιατρός στην πόλη της τής έλεγε ότι το παιδί είναι ψηλά κι ότι θα κάνει καισαρική.

Άρα, ή Πέμπτη ή Σάββατο θα έρθει η κορούλα σου.

Αθηνούλα, εύχομαι και σε σένα με το καλό να γεννήσεις.

Κι επειδή θα λείπω, Εύη και Αθηνά, σας εύχομαι από τώρα να έχετε έναν υπέροχο τοκετό και μ' έναν πόνο!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Ωχ λέτε να με χώσει το Σάββατο???Αχ,Παναγία μου!!

Maxi μου,εμένα το χαρτί της β επιπέδου λέει πάνω "κεφαλική προβολή".Άρα θα σου το πει ο κος Ελευθεριάδης!!!

Καλημέρα κοριτσάρες,

με το καλό όλες οι ετοιμόγεννες, με ένα πόνο. Και εμένα μια πολύ καλή μου φίλη θα γεννήσει μάλλον αύριο (όχι με το γιατρούλη μας) και είμαι όλο χαρά και αγωνία για το μωράκι της (έχω και καιρό να δω νεογέννητο, αχού χού χού).

IOLH μου και όσες είμαστε ακόμα στην προσπάθεια, τι μου κάνετε? Πως πάνε τα κέφια? Το βγάλατε από το μυαλό σας καθόλου? Ετοιμάζεστε για διακοπές?

ΙOLH μου πότε φεύγεις και που πάς? Αντε να περάσεις τέλειες διακοπές, να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και σου εύχομαι (και σε όλες μας) να είναι οι τελευταίες μας διακοπές ελεύθερες και με ξενοιασιά. Του χρόνου όλες να μην μπορούμε να πάμε και να είμαστε όλο ξεσκατίσματα στην Αθήνα!!!!

Εγώ φεύγω την άλλη Παρασκευή για 2 εβδομάδες. Θα φιλοξενηθούμε σε σπίτι για αυτό θα πάμε τόσο πολύ. Βέβαια όσο για προσπάθειες στις διακοπές θα είναι λίγο "δύσκολο" αλλά δεν πειράζει, ας το ξεχάσω και τελείως για ένα μήνα.

Φιλάκια σε όλες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...