Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου,ολα καλα τελικα δοξα τον θεουλη....μου πηραν ουρα για μην τυχων εχω καμια ουρολοιμοξη αλλα τιποτα ολα καλα,μαλλον ειναι που μεγαλωνη η μητρα μου....μου εφυγε ενα βαρος βρε κοριτσια,ειδα και το μωρακι μου που δεν καθοτανε σε ησυχια...:P ευχομαι καλη συνεχεια σε ολες μας....μακια πολλα

Μπράβο Ολγάκι, χαίρομαι πάρα πολύ. Αυτά τα πονάκια συνεχίζονται οπότε μην ανησυχείς. Σε λίγο καιρό θα δεις ότι θα δυσκολευτείς να κάνεις διάφορες κινήσεις που μέχρι τώρα κάνεις άνετα. Μεγαλώνει το μωράκι σου και χρειάζεται χώρο για να είναι άνετα.

Εγώ μόλις γύρισα από το Αρεταίειο. Η μπουμπού μας είναι ήδη 800 γραμμάρια και ζωηρότατη. Κάτι που έχει ξεκινήσει και με απασχολεί είναι το πότε θα φύγω από τη δουλειά. Ο νόμος λέει 54 μέρες πριν και 63 μετά. Ρώτησα τον κ.Χασιάκο τη γνώμη του και μου είπε να κάνω ακριβώς αυτό (φαντάζομαι γιατί θα βαρύνω και άλλο και θα κουράζομαι). Εσείς τι σκεφτόσαστε???

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Stellinula, πέθανα από τα γέλια από την περιγραφή σου, ξεκαρδίστηκα και ο άντρας μου με κοροϊδεύει. Ακόμα γελάω και με κοιτάει περίεργα!

Ναι, ναι, αυτός είναι ο Χασιάκος. Κυκλοφορεί σαν φάντασμα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kikar, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θέλεις να φύγεις νωρίτερα από το προβλεπόμενο ή αργότερα, για να πάρεις τον χρόνο της άδειας κύησης αθροιστικά με την άδεια λοχείας, ώστε να περάσεις περισσότερο χρόνο με το μωράκι σου?

Αν μπορείς να φύγεις νωρίτερα, καλό είναι. Εδώ στο δημόσιο φεύγουν από τον 2ο μήνα, μαθαίνουν ότι είναι έγκυες και φεύγουν κατευθείαν.

kikar, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θέλεις να φύγεις νωρίτερα από το προβλεπόμενο ή αργότερα, για να πάρεις τον χρόνο της άδειας κύησης αθροιστικά με την άδεια λοχείας, ώστε να περάσεις περισσότερο χρόνο με το μωράκι σου?

Αν μπορείς να φύγεις νωρίτερα, καλό είναι. Εδώ στο δημόσιο φεύγουν από τον 2ο μήνα, μαθαίνουν ότι είναι έγκυες και φεύγουν κατευθείαν.

Καλημέρα κοριτσάρες,

bp- Ιόλη μου αρχικά αυτό που σκεφτόμουν ήταν να φύγω αργότερα για να μπορέσω να μείνω περισσότερο χρόνο με το μωράκι, να το θηλάσω αν μπορέσω και να είμαι κοντά του. Γι'αυτό και ρώτησα τον κ. Χασιάκο αν μπορεί να μου δώσει διαφορετικές ημερομηνίες. Μου έκανε εντύπωση που αρνήθηκε αν και δεν κατάλαβα ότι φοβάται για μένα ή το μωρό όσο ότι θέλει περισσότερο να κρατήσει το τυπικό. Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη αρχίσει να βαραίνω και πραγματικά η δουλεία μου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι εξοντωτική (δουλεύω πάνω από 12 ώρες την ημέρα, απίστευτος ιδιωτικός τομέας) οπότε ίσως και να είναι καλύτερα.

Ούτως ή άλλως την άδεια θα μου τη γράψει γιατρός του ΙΚΑ οπότε θα κάνω και εκεί μια ερώτηση και ότι μου πουν.

Πολλά φιλιά

Παρεπιμπτόντως bp-Ιόλη καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλημέρα κοριτσάρες,

bp- Ιόλη μου αρχικά αυτό που σκεφτόμουν ήταν να φύγω αργότερα για να μπορέσω να μείνω περισσότερο χρόνο με το μωράκι, να το θηλάσω αν μπορέσω και να είμαι κοντά του. Γι'αυτό και ρώτησα τον κ. Χασιάκο αν μπορεί να μου δώσει διαφορετικές ημερομηνίες. Μου έκανε εντύπωση που αρνήθηκε αν και δεν κατάλαβα ότι φοβάται για μένα ή το μωρό όσο ότι θέλει περισσότερο να κρατήσει το τυπικό. Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη αρχίσει να βαραίνω και πραγματικά η δουλεία μου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι εξοντωτική (δουλεύω πάνω από 12 ώρες την ημέρα, απίστευτος ιδιωτικός τομέας) οπότε ίσως και να είναι καλύτερα.

Ούτως ή άλλως την άδεια θα μου τη γράψει γιατρός του ΙΚΑ οπότε θα κάνω και εκεί μια ερώτηση και ότι μου πουν.

Πολλά φιλιά

Παρεπιμπτόντως bp-Ιόλη καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα:D

kikar μου, καταρχήν, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Τώρα για την άδεια που λες να την πάρεις αθροιστικά, για να μείνεις με το μωρό, αφού γράφεις ότι δουλεύεις εξοντωτικά, γνώμη μου είναι να πας να κάτσεις σπιτάκι σου, να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς, για να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Δούλευα 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, χτύπαγα 12ωρα κάθε μέρα, ήμουν εξαντλημένη και δεν θα επέλεγα με τίποτε να εργάζομαι μέχρι τέλους.

Όταν γεννήσεις, θα είσαι πολύ χαρούμενη αλλά θα κουράζεσαι πάρα πολύ. Το μωρό θα θέλει συνεχώς άλλαγμα, τάισμα και όλα αυτά που θέλουν τα μωρά. Εσύ πρέπει να έχεις μαζέψει ενέργεια, να έχεις δυνάμεις, δεν είναι δυνατόν να δουλεύεις μέχρι τέλους.

Δεν θα το έκανα με τίποτε. Ακόμη και τώρα που δουλεύω στο δημόσιο, δεν κάθομαι, δουλεύω πολύ, όχι 12ωρα όπως στον ιδιωτικό τομέα, όμως και το 8ωρο που δουλεύω, τρέχω όλη μέρα, έχω άγχος.

Ειδικά τις τελευταίες 3 μέρες που άλλαξα πόστο στη δουλειά, γυρίζω σπίτι εξαντλημένη σωματικά και ψυχολογικά σε σημείο που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Δεν ξέρω, είναι θέμα χαρακτήρα, εγώ είμαι τελειομανής, δεν μπορώ να αφήνω εκκρεμότητες, θέλω να αποδίδω στη δουλειά. Αυτές τις τελευταίες μέρες είναι σαν να ξαναζώ τους πρώτους μήνες που διορίστηκα, που έφυγα από τον ιδιωτικό τομέα και πίστευα ότι θα πάω στο δημόσιο και θα είμαι χαλαρή. Και πήγα εκεί και τρελάθηκα! Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα, όλη μέρα έτρεχα να μάθω, να ρωτήσω, να διαβάσω, να διεκπεραιώσω. Μετά από λίγους μήνες ήμουν πιο χαλαρή, όταν παίρνει κανείς νέο αντικείμενο, πάντα δυσκολεύεται. Το ίδιο έχω πάθει και τώρα. Και ευτυχώς είχα μια πολύ καλή προϊσταμένη που με καταλάβαινε, αν ήμουν μαζί της σε εγκυμοσύνη, δεν θα είχα πρόβλημα. Τώρα, αν μείνω έγκυος, θα προσπαθήσω να πάρω άδεια νωρίς, όπως παίρνουν οι περισσότερες στο δημόσιο, ενώ είναι μια χαρά και δεν έχουν πρόβλημα, παρόλα αυτά παίρνουν άδεια και κάθονται σπίτι. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη στο καινούργιο αντικείμενο κι εγώ είμαι πολύ αγχωμένη, ίσως αργότερα που θα εξοικειωθώ, να καταφέρω να χαλαρώσω αλλά βλέπω ότι είναι περίεργη η θέση και έχει τρέξιμο.

Όλα αυτά στα γράφω, για να σου πω ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο να πάρεις άδεια και να μείνεις σπίτι σου να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς.

Απ' την άλλη κατανοώ ότι σκέφτεσαι πως θα αφήσεις το μωράκι σου στο σπίτι τόσο μικρό κι εσύ θα γυρίσεις στη δουλειά.

Είναι πολύ άδικο που στον ιδιωτικό τομέα δίνουν τόση λίγη άδεια και στο δημόσιο είναι εντελώς διαφορετικά. Λες και μόνο οι μάνες του δημοσίου έχουν ανάγκη την άδεια.

Διαφημίσεις

Stellinula, πέθανα από τα γέλια από την περιγραφή σου, ξεκαρδίστηκα και ο άντρας μου με κοροϊδεύει. Ακόμα γελάω και με κοιτάει περίεργα!

Ναι, ναι, αυτός είναι ο Χασιάκος. Κυκλοφορεί σαν φάντασμα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ σου λέω σκιάχτηκα έτσι όπως με περίμενε αμίλητος ακούνητος κοντά μου.....

Στελλινούλα,περαστικά!!Καλά η περιγραφή σου δεν παίζεται!!!Πέθανα στο γέλιο!!!!Περιέγραψες τον Χασιάκο ακριβώς όπως είναι!!!!

Κάνε κλικ εδώ να τον δεις, για να σιγουρευτείς:

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20100125/maggira2.jpg

Ολγάκι,περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!Ελπίζω να είναι όλα καλά!!

Τι τον εχει γιατρό και η Μαγγίρα??? Είχα ακούσει ότι γέννησε Αρεταίειο αλλά δεν ήξερα ότι έχει και αυτή τον γιατρό μας....

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ!!!

Δεν είναι φοβερός???:D:D Είσαι καλύτερα τώρα??

Είμαι πολύ πολύ καλύτερα....Απλά οι αναγούλες μου είπαν δεν φεύγουν τώρα είναι του οργανισμού...Τον εμετό πρέπει να αποφεύγω...Ευτυχώς δεν έχω κάνει ούτε μια φορά απο την ώρα που γύρισα σπιτάκι μου....

Όσο για τον Χασιάκο ναι είναι φοβερός!!!:-D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλέ σου λέω σκιάχτηκα έτσι όπως με περίμενε αμίλητος ακούνητος κοντά μου.....

Τι τον εχει γιατρό και η Μαγγίρα??? Είχα ακούσει ότι γέννησε Αρεταίειο αλλά δεν ήξερα ότι έχει και αυτή τον γιατρό μας....

Είμαι πολύ πολύ καλύτερα....Απλά οι αναγούλες μου είπαν δεν φεύγουν τώρα είναι του οργανισμού...Τον εμετό πρέπει να αποφεύγω...Ευτυχώς δεν έχω κάνει ούτε μια φορά απο την ώρα που γύρισα σπιτάκι μου....

Όσο για τον Χασιάκο ναι είναι φοβερός!!!:-D

στελλα μου περαστηκα κουκλι μου εισαι καλα και εσυ και το μωρακι σου πως τα πατε . διαβασα για την αφιδατωση καλη μου προσεχε τωρα να εισαι καλα εσυ και το μωρο σου .οσο για τον γιατρο μας ναι οντως ο αισταιν σιγουρα θα ηταν αδερφος του η θα εχουν καποια συγγενια 100% .!!!!!!!!!!!

στελλα μου περαστηκα κουκλι μου εισαι καλα και εσυ και το μωρακι σου πως τα πατε . διαβασα για την αφιδατωση καλη μου προσεχε τωρα να εισαι καλα εσυ και το μωρο σου .οσο για τον γιατρο μας ναι οντως ο αισταιν σιγουρα θα ηταν αδερφος του η θα εχουν καποια συγγενια 100% .!!!!!!!!!!!

Αχ Ξένια πές με υπερβολική....Την μέρα που νοσηλεύτικα ένιωσα ότι με τιμωρεί ο Θεός για κάποιο λόγο και με πάει στην κόλαση!!!

Ήταν μαρτύριο λέμε!!!!

Το σποράκι μου όμως που πλέον είναι ολόκληρο παιδί κορίτσια χιχιχιχιχιιι ναι ναι είναι 2,5 πόντους (μεγαλώσαμεεεεε) δεν έπαθε τίποτα και ήταν ακμαιότατο!!!!

τώρα είμαι καλά, σπιτάκι μου αλλά με πολλές πολλές αναγούλες......

Ο γιατρός κορίτσια κάθε φορα που έρχετε στο μυαλό μου η μορφή του γελάω μόνη μου!!! Αλλά έχω να πω ένα είναι αυθεντία, επιστήμονας και πραγματικά τέλειος άνθρωπος!!!

uop51syge.png

Αχ Ξένια πές με υπερβολική....Την μέρα που νοσηλεύτικα ένιωσα ότι με τιμωρεί ο Θεός για κάποιο λόγο και με πάει στην κόλαση!!!

Ήταν μαρτύριο λέμε!!!!

Το σποράκι μου όμως που πλέον είναι ολόκληρο παιδί κορίτσια χιχιχιχιχιιι ναι ναι είναι 2,5 πόντους (μεγαλώσαμεεεεε) δεν έπαθε τίποτα και ήταν ακμαιότατο!!!!

τώρα είμαι καλά, σπιτάκι μου αλλά με πολλές πολλές αναγούλες......

Ο γιατρός κορίτσια κάθε φορα που έρχετε στο μυαλό μου η μορφή του γελάω μόνη μου!!! Αλλά έχω να πω ένα είναι αυθεντία, επιστήμονας και πραγματικά τέλειος άνθρωπος!!!

χερομαι που πανε ολα καλα !!! και δεν θελω αρνιτηκη σκεψη το νιωθει και το μωρο παντα εσιοδοξια θελω και τρυφεροτητα . δωσε προσοχη τωρα στον εαυτο σου και ολα θα πανε τελεια !!! οσο για τον γιατρο για εμενα ειναι ενας μικρος θεος που εχει ερθει στην γη και φερνει στην ζωη το ποιο ομορφο δωρο που μπορει να εχει ενα ζευγαρι. φιλακια στην κουκλαρα μας στις 16/07 εχει και η αδερφη μου ραντεβου με τον γιατρο και θα μαθω τι ειναι το ανιψι μου αλλα μονο εγω οι γονοις δεν θελουν αμα ειναι αγορι θα κανουμε προξενιο χιχιχι!!!

χερομαι που πανε ολα καλα !!! και δεν θελω αρνιτηκη σκεψη το νιωθει και το μωρο παντα εσιοδοξια θελω και τρυφεροτητα . δωσε προσοχη τωρα στον εαυτο σου και ολα θα πανε τελεια !!! οσο για τον γιατρο για εμενα ειναι ενας μικρος θεος που εχει ερθει στην γη και φερνει στην ζωη το ποιο ομορφο δωρο που μπορει να εχει ενα ζευγαρι. φιλακια στην κουκλαρα μας στις 16/07 εχει και η αδερφη μου ραντεβου με τον γιατρο και θα μαθω τι ειναι το ανιψι μου αλλα μονο εγω οι γονοις δεν θελουν αμα ειναι αγορι θα κανουμε προξενιο χιχιχι!!!

Εμένα που ακόμα δεν το έχουμε δεί όλοι έχουν πριστεί οτι θα είναι αγορί???

Μου λένε ότι για να ταλαιπωρούμε έτσι μόνο τα αγόρια το κάνουν αυτο στην μανούλα τους!!! Λες να έχω αγορακι???

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εμένα που ακόμα δεν το έχουμε δεί όλοι έχουν πριστεί οτι θα είναι αγορί???

Μου λένε ότι για να ταλαιπωρούμε έτσι μόνο τα αγόρια το κάνουν αυτο στην μανούλα τους!!! Λες να έχω αγορακι???

δεν ξερω αλλα εμενα με ταλαιπωρησε η κορη μου .ο γιος ενας θεοςςςςς!!!!!!!

Κι εμένα η κόρη μου με ταλαιπώρησε πολύ με εμετούς.Αλλά αυτό έχει να κάνει με τον οργανισμό και όχι με το φύλο.Λογικά γύρω στην 12η εβδομάδα θα μειωθούν οι εμετοί,αλλά οι αναγούλες εμένα μου έφυγαν τελείως μετά τον 4ο μήνα...Υπομονή λοιπόν!!!

Κι εμένα η κόρη μου με ταλαιπώρησε πολύ με εμετούς.Αλλά αυτό έχει να κάνει με τον οργανισμό και όχι με το φύλο.Λογικά γύρω στην 12η εβδομάδα θα μειωθούν οι εμετοί,αλλά οι αναγούλες εμένα μου έφυγαν τελείως μετά τον 4ο μήνα...Υπομονή λοιπόν!!!

συμφωνω και εγω ετσι!!!!!

Μακάρι κοριτσάκι μου.....Μακάρι!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...