Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Μαλινάκι μου,να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!Σιδερένιες και οι δυο σας!!!!

Εμείς μετρήσαμε την μπεμπούλα μας και είναι 2.900 γραμ.Βρε κορίτσια,έχω ανησυχήσει για κάτι.Πείτε μου εσείς που είστε έμπειρες μανούλες.Πάντα στις μετρήσεις της έβγαινε πάνω από το μέσο όρο στο κεφαλάκι,στα ποδαράκι κτλ.Στις τελευταίες δυο μετρήσεις (στις 35 και στις 37 εβδομάδες) μου βγαίνει κάτω από το μέσο όρο σε όλα.Δηλαδή για να καταλάβαιτε το μηριαίο της ήταν 69 ενώ έπρεπε να ήταν κοντά στο 71 (50%).Ο γιατρός μας δε μου είπε τίποτα,μόνη μου το πρόσεξα και έκανα ανοησία που δεν τον ρώτησα.Ισχύει ότι οι μετρήσεις δεν είναι τόσο έγκυρες σε μεγάλες εβδομάδες??Έχω ανησυχήσει πολύ με αυτές τις αποκλίσεις.Και εννοείτια ότι δε με ενδιαφέρουν για το ύψος της αλλά για την υγεία της!!Πείτε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia ola καλα..μολις γυρισα απο τον γιατρο κ ειμαι πολυ τυχερη γιατι μετα απο εμενα εφυγε για τοκετο..οπως παντα πανικος..ολα μου ειπε καλα..ο τραχυλος πολυ καλος, το μωρο καλα κ κατα πασα πιθανοτητα κοριτσακι...τωρα να το πιστεψω η οχι???:P:p:pμου ειπε οτι το επιφοβο σταδιο εχει περασει σε σχεση με το προβλημα που ειχα..μπανια να κανω κανονικα κ τελος του μηνα εκλεισα για β επιπεδου...φιλεναδα τι ωρα ηρθες στο γιατρο?? εγω ημουν εκει απο της 2 παρα τεταρτο κ με πηρε μεσα στης 2μιση..

μελινακη οτι κ να πω θα ειναι λιγο...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι για εσενα..να ειναι παντα καλα το μωρακι σου κ καλοτυχο...

Λάμπη μου,μπράβο στο μωράκι σου!!!Κι εμένα κοριτσάκι μου είπε στις 17 εβδομάδες και έπεσε μέσα!!!Στον γιατρό μας πήγα χθες το απόγευμα στο Αρεταίειο!!
Εβάκι μου, έφθασες κιόλας στην 37η εβδομάδα! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!Πόσο χάρηκα που διάβασα τα νέα σου. Να πάνε όλα καλά εύχομαι. Πολλά φιλιά:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

melina μου οταν μπορεις να μας γραψεις για τον γιατρο λιγα πραγματα..πως σου φερθηκε γενικα κ τις εντυπωσεις σου κ απο το αρεταιοιο...μετα την γεννα ερχοταν στο δωματιο να σε δει???κ.τ.λ...

koritsia ola καλα..μολις γυρισα απο τον γιατρο κ ειμαι πολυ τυχερη γιατι μετα απο εμενα εφυγε για τοκετο..οπως παντα πανικος..ολα μου ειπε καλα..ο τραχυλος πολυ καλος, το μωρο καλα κ κατα πασα πιθανοτητα κοριτσακι...τωρα να το πιστεψω η οχι???:P:p:pμου ειπε οτι το επιφοβο σταδιο εχει περασει σε σχεση με το προβλημα που ειχα..μπανια να κανω κανονικα κ τελος του μηνα εκλεισα για β επιπεδου...φιλεναδα τι ωρα ηρθες στο γιατρο?? εγω ημουν εκει απο της 2 παρα τεταρτο κ με πηρε μεσα στης 2μιση..

μελινακη οτι κ να πω θα ειναι λιγο...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι για εσενα..να ειναι παντα καλα το μωρακι σου κ καλοτυχο...

Λάμπη μου με πήραν τηλέφωνο από το ιατρείο για να πάω αύριο στο Αρεταίειο. Τυχερή ήσουν. Αν σου είπε κοριτσάκι πίστεψέ τον. Χαίρομαι απίστευτα πολύ για σένα καλή μου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

γεια σας κοριτσια,αχ εχω πολυ ανχος εχτες με επισε ενας δυνατος πονος χαμηλα πολυ και ακομα ψιλοποναω,πηρα τηλ σημερα στο ιατρειο και μου ειναι μαλλον επειδη μεγαλη η μητρα,αλλα επειδη ξανα πονεσα ξανα πηρα τηλ και επειδη με εχει πιασει φοβια,μου ειπαν να παω σημερα στο αρεταιειο να με δουν και θα παω σε καμια ωριτσα που θα σχολασει ο αντρας μου....εχω φοβιθει παρα πολυ και επισης κοντευω να σκασω....τι θα κανω βρε κοριτσια???Λαμπη μου χαρηκα παρα πολυ για σενα ευχομαι να πανε ολα και στην συνεχεια καλα...

Κοριτσάκια μην γελάσετε αλλά έχω μια απορία...

Οπως έχω προαναφερει ξεκίνησα να επισκέφτομαι τον Κο Χασιάκο με πρ΄ψτο ραντεβού τον Κο Μουστακαρία...Επόμένως δεν έχω καμία ιδέα για το πώς φένετε ή μοιάζει ο Κος Χασιάκος....Εχω ακούσει βεβαίως ότι φαίνετε ο άνθρωπος πολύ κουρασμένος και ετοιμοροπος αλλά απο εμφάνιση ουδεμία σχεση είχα....

Πριν 3 μέρες νοσηλεύτικα με εντολή του Κου Χασιάκου (τηλεφωνικά) στο Αρεταίειο απο μεγάλης μορφής Αφυδάτωση (πολλούς εμετούς (10 και βάλε ημερησίως) και 2 μέρες νηστική).....Έτοιμη να λιποθυμήσω.

Ελα όμως που μου είπαν ότι θα έρθει να με βρεί ο Χασιάκος στο δωμάτιο μου???

Γιατροί μπαίνοέβγαιναν, ειδικευόμενοι μπαίνοέβγαιναν, ιδέα δεν είχα για το ποιός είναι Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

Καμία κοπέλα στα διπλανα κρεβάτια δεν είχε γιατρό τον Χασιάκο για να μου πεί περιγραφή να ξέρω ρε παιδί μου αν μπεί ο άνθρωπος....

Κατά τις 2 τα μεσάνυχτα της δεύτερης μέρας νοσηλείας μου ψιλοκοιμόμουν και κάποια στιγμή ανοιγω τα μάτια μου και βλέπω στο τραπεζακι του κρεβατιού μου να στέκετε ένας κύριος σαν τον Αινστάιν (τέτοια μαλλιά είχε) με καραφλίτσα σας γεράκος και πολύ πολύ αδύνατος....Να με κοιτάει χωρίς όμως να με ξυπνάει....Με το που τον είδα και ανασηκώθηκα μου λέει "Κανένα νέο? Για πές μου τα νέα σου?"...Του είπα περιεκτικά και μετά μου λέει "Τίποτα άλλο?" Του λέω "ΟΧΙ" ήρθε εξετάσε την κοιλιά μου και μου "Γειά σου" και πήγε απεναντι στον άλλο θάλαμο έκανε το ίδιο στην κοπέλα είδε και το μωράκι της και έφυγε"

Περπάταγε σαν ένας πολύ κουρασμένος άνθρωπος.....

Ερωτώ "Αυτός είναι ο Κος Χασιάκος?"

Είχε πολυ πλάκα το στύλ του πως με περίμενε να ξυπνήσω, πως με ρώτησε, λακωνικός αλλά πλακατζής και πολύ κουρασμένος....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μην γελάσετε αλλά έχω μια απορία...

Οπως έχω προαναφερει ξεκίνησα να επισκέφτομαι τον Κο Χασιάκο με πρ΄ψτο ραντεβού τον Κο Μουστακαρία...Επόμένως δεν έχω καμία ιδέα για το πώς φένετε ή μοιάζει ο Κος Χασιάκος....Εχω ακούσει βεβαίως ότι φαίνετε ο άνθρωπος πολύ κουρασμένος και ετοιμοροπος αλλά απο εμφάνιση ουδεμία σχεση είχα....

Πριν 3 μέρες νοσηλεύτικα με εντολή του Κου Χασιάκου (τηλεφωνικά) στο Αρεταίειο απο μεγάλης μορφής Αφυδάτωση (πολλούς εμετούς (10 και βάλε ημερησίως) και 2 μέρες νηστική).....Έτοιμη να λιποθυμήσω.

Ελα όμως που μου είπαν ότι θα έρθει να με βρεί ο Χασιάκος στο δωμάτιο μου???

Γιατροί μπαίνοέβγαιναν, ειδικευόμενοι μπαίνοέβγαιναν, ιδέα δεν είχα για το ποιός είναι Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

Καμία κοπέλα στα διπλανα κρεβάτια δεν είχε γιατρό τον Χασιάκο για να μου πεί περιγραφή να ξέρω ρε παιδί μου αν μπεί ο άνθρωπος....

Κατά τις 2 τα μεσάνυχτα της δεύτερης μέρας νοσηλείας μου ψιλοκοιμόμουν και κάποια στιγμή ανοιγω τα μάτια μου και βλέπω στο τραπεζακι του κρεβατιού μου να στέκετε ένας κύριος σαν τον Αινστάιν (τέτοια μαλλιά είχε) με καραφλίτσα σας γεράκος και πολύ πολύ αδύνατος....Να με κοιτάει χωρίς όμως να με ξυπνάει....Με το που τον είδα και ανασηκώθηκα μου λέει "Κανένα νέο? Για πές μου τα νέα σου?"...Του είπα περιεκτικά και μετά μου λέει "Τίποτα άλλο?" Του λέω "ΟΧΙ" ήρθε εξετάσε την κοιλιά μου και μου "Γειά σου" και πήγε απεναντι στον άλλο θάλαμο έκανε το ίδιο στην κοπέλα είδε και το μωράκι της και έφυγε"

Περπάταγε σαν ένας πολύ κουρασμένος άνθρωπος.....

Ερωτώ "Αυτός είναι ο Κος Χασιάκος?"

Είχε πολυ πλάκα το στύλ του πως με περίμενε να ξυπνήσω, πως με ρώτησε, λακωνικός αλλά πλακατζής και πολύ κουρασμένος....

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ!!!

Δεν είναι φοβερός???:D:D Είσαι καλύτερα τώρα??

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

γεια σας κοριτσια,αχ εχω πολυ ανχος εχτες με επισε ενας δυνατος πονος χαμηλα πολυ και ακομα ψιλοποναω,πηρα τηλ σημερα στο ιατρειο και μου ειναι μαλλον επειδη μεγαλη η μητρα,αλλα επειδη ξανα πονεσα ξανα πηρα τηλ και επειδη με εχει πιασει φοβια,μου ειπαν να παω σημερα στο αρεταιειο να με δουν και θα παω σε καμια ωριτσα που θα σχολασει ο αντρας μου....εχω φοβιθει παρα πολυ και επισης κοντευω να σκασω....τι θα κανω βρε κοριτσια???Λαμπη μου χαρηκα παρα πολυ για σενα ευχομαι να πανε ολα και στην συνεχεια καλα...

Ολγάκι όταν μπορέσεις πες μας πως είσαι. Εύχομαι να είναι όλα καλά

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Στελλινούλα,περαστικά!!Καλά η περιγραφή σου δεν παίζεται!!!Πέθανα στο γέλιο!!!!Περιέγραψες τον Χασιάκο ακριβώς όπως είναι!!!!

Κάνε κλικ εδώ να τον δεις, για να σιγουρευτείς:

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20100125/maggira2.jpg

Ολγάκι,περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!Ελπίζω να είναι όλα καλά!!

καλημερα κοριτσακια μου,ολα καλα τελικα δοξα τον θεουλη....μου πηραν ουρα για μην τυχων εχω καμια ουρολοιμοξη αλλα τιποτα ολα καλα,μαλλον ειναι που μεγαλωνη η μητρα μου....μου εφυγε ενα βαρος βρε κοριτσια,ειδα και το μωρακι μου που δεν καθοτανε σε ησυχια...:P ευχομαι καλη συνεχεια σε ολες μας....μακια πολλα

Μπράβο,Ολγάκι μου!!!Αυτά τα πονάκια να ξέρεις ότι είναι συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!!Εμένα με έπιαναν ειδικά όταν ήμουν κοντά να αλλάξω μήνα!!Καλά έκανες και πήγες στον γιατρούλη για να σου φύγει η αγωνία!!Όλα θα πάνε τέλεια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...