Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

koritsia καλησπερα κ ςος.... σημερα παρατηρησα στα στηθοι μου στην κατω πλευρα απο την θηλη εκει που πεφτει ολο το βαρος του μαστου οτι εχω γεμισει κατι εσωτερικες ψιλες κοκκινες γραμουλες κ σε μεγαλη εκταση.ολη η κατω πλευρα του στηθους...αυτες ειναι οι λεγομενες ραγαδες η κατι αλλο??κ αν ναι τι πρεπει κα κανω στο εξης..βεβαια η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι τοσο καιρο επειδη εχω μικρο στηθος δεν φορουσα σουτιεν εντος σπιτιου κ τωρα που εχουν μεγαλωσει συνεχιζω το ιδιο...αχ κοριτσια τι να κανω????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάλλον ραγάδες είναι,Λάμπη μου!!Εκτός αν είναι περιοχή που απλώς ιδρώνεις και έχει ερεθιστεί,αλλά αφού λες γραμμούλες μάλλον για ραγάδες πρόκειται.Θα πας στο φαρμακείο να αγοράσεις ειδική κρεμούλα.Το θέμα είναι ότι δε φεύγουν τελείως.Εγώ δεν είχα κάνει ραγάδες πουθενά ώσπου εδώ και 3 εβδομάδες η μικρή μεγάλωσε πολύ,τούρλωνε τον ποπό της στον αφαλό και μου έκανε 4 μεγάλες ραγάδες.Άστα αν είναι να κάνεις θα κάνεις όσες κρέμες κι αν βάζεις...

koritsia καλησπερα κ ςος.... σημερα παρατηρησα στα στηθοι μου στην κατω πλευρα απο την θηλη εκει που πεφτει ολο το βαρος του μαστου οτι εχω γεμισει κατι εσωτερικες ψιλες κοκκινες γραμουλες κ σε μεγαλη εκταση.ολη η κατω πλευρα του στηθους...αυτες ειναι οι λεγομενες ραγαδες η κατι αλλο??κ αν ναι τι πρεπει κα κανω στο εξης..βεβαια η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι τοσο καιρο επειδη εχω μικρο στηθος δεν φορουσα σουτιεν εντος σπιτιου κ τωρα που εχουν μεγαλωσει συνεχιζω το ιδιο...αχ κοριτσια τι να κανω????

Λάμπη μου να συνεχίσεις να μη φοράς σουτιέν. Διάβαζα σε ένα περιοδικό ότι πραγματικά είναι καλύτερο για τη ρώγα. Πιθανότατα είναι ραγάδες αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και το γιατρό μας την Παρασκευή.

Πολλά φιλιά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

κ εγω για ραγαδες τις κοβω.. κατευθειαν πασαλιφτικα με βαζελινη κ με το που ξυπνησα φορεσα σουτιεν..ντρεπομαι μωρε να ρωτησω τον γιατρο... θα δω κιολας...βλεπω ασχημα ονειρα κ φοβαμαι πολυ για την παρασκευη..εχω κ την κοιλια που δεν φουσκωνει κ τρελενομαι...ουφ..:?:-?

Διαφημίσεις

κ εγω για ραγαδες τις κοβω.. κατευθειαν πασαλιφτικα με βαζελινη κ με το που ξυπνησα φορεσα σουτιεν..ντρεπομαι μωρε να ρωτησω τον γιατρο... θα δω κιολας...βλεπω ασχημα ονειρα κ φοβαμαι πολυ για την παρασκευη..εχω κ την κοιλια που δεν φουσκωνει κ τρελενομαι...ουφ..:?:-?

Βρε Λάμπη θύμισε μου σε ποια εβδομάδα είσαι!

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

kikar θα σε μαλωσω,αυριο κλεινω 17 εβδομαδες....κ παρασκευη εχω γιατρο...ειναι νωρις λετε για να νοιωσω κατι??αχ κοριτσια κ μια χαζη ερωτηση...μην γελασετε:P:p:pτωρα που δεν μας εξεταζει κολπικα ο γιατρος στον υπερηχο βολευει να φορεσω φουστανι???ψιλοντρεπομαι να σηκωσω ολο το φορεμα πανω κ δεν εχω αγορασει τιποτα ακομη απο ρουχα..μονο με κατι φορεματακια βολευομαι...αααχ :roll::roll::roll:καλε μην γελασετεεεεεεεε

kikar θα σε μαλωσω,αυριο κλεινω 17 εβδομαδες....κ παρασκευη εχω γιατρο...ειναι νωρις λετε για να νοιωσω κατι??αχ κοριτσια κ μια χαζη ερωτηση...μην γελασετε:P:p:pτωρα που δεν μας εξεταζει κολπικα ο γιατρος στον υπερηχο βολευει να φορεσω φουστανι???ψιλοντρεπομαι να σηκωσω ολο το φορεμα πανω κ δεν εχω αγορασει τιποτα ακομη απο ρουχα..μονο με κατι φορεματακια βολευομαι...αααχ :roll::roll::roll:καλε μην γελασετεεεεεεεε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΑΜΠΗ. ΕΓΩ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ. :D ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ , ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ. :wink:

Το Σαββατο το βραδυ τηλεφωνησα στον γιατρο να μου πει τι ωρα μπαινω την Κυριακη Του αναφερα και κατι συσπασεις λιγο εντονες και μου ειπε να παω επιτοπου Η καισαρικη μου εγινε την Κυριακη τελικα 11.15 γεννηθηκε η μπεμπουλα μου με μαυρα μαλλακια (αγνωστο απο που τα πηρε) και πολυ πολυ ομορφη 3100 και 53 εκατοστα(σημειωτεον εγω ειμαι ταπα) Εχθες υπογραψαμε και φυγαμε λιγο νωριτερα αφου ολα ηταν πολυ καλα!!! Ειμαι με το βυζι στο χερι..και οταν μπορεσω θα σας γραψω και αλλα !! Φιλιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Malina μου γλυκιά,

Να σου ζήσει η μπεμπούλα και να τη δεις όπως επιθυμείς γερή κι ευτυχισμένη..

Κοριτσάκια .. μακάρι να δώσει ο καλός Θεούλης να ζήσουμε κι εμείς τέτοιες στιγμές...

L2qIp2.png

Εγώ όλο με φορεματάκια πάω!!Τα σηκώνω κανονικά και δε χάνουμε και χρόνο με το ντύσιμο γδύσιμο...
Malina μου γλυκιά,

Να σου ζήσει η μπεμπούλα και να τη δεις όπως επιθυμείς γερή κι ευτυχισμένη..

Κοριτσάκια .. μακάρι να δώσει ο καλός Θεούλης να ζήσουμε κι εμείς τέτοιες στιγμές...

Σιγουρα θα τα ζησεις μην αμφιβαλεις ποτε για αυτο..και εγω ειχα ασχημο ιστορικο

Σ ευχαριστω για τις ευχες!!!!!

xtZRp3.png

malina μου γλυκιά, αναρωτιόμουν τι κάνεις, ήξερα ότι ήταν να γεννήσεις και ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν τέλεια!

Να σου ζήσει η μπέμπα σου, να τη χαίρεσαι και να τη δεις όπως επιθυμείς, η ζωή της να είναι ανέφελη και στρωμένη με ροδοπέταλα!

Τα μαλλάκια της θα ανοίξουν, σε πολλά μωράκια ειναι σκούρα και μετά ξανοίγουν, μιας φίλης μου το μωρό γεννήθηκε με πολύ σκούρα μαλλάκια και μετά έγιναν τόσο ξανθά, σχεδόν πλατινέ!

Καλημέρα κοριτσάρες,

malina να σου ζήσει η κοράκλα. Σας εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και πραγματικά όλα τα άλλα έρχονται.

Λάμπη καλή επιτυχία σήμερα. Μπορεί να μη σε προλάβω γιατί θα καθυστερήσω να έρθω. Όταν φτάσω πάντως θα ρωτήσω τις κοπέλες αν είσαι ακόμα εκεί ή αν τελείωσες. Στο αντίστοιχο ραντεβού εμένα ο κ. Χασιάκος μου είπε ότι έχω κόρη οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μάθεις και εσύ το φύλο του μωρού σου (αν θέλεις βέβαια). Άντε πλησιάζει η ώρα. Μη στεναχωριέσαι για τίποτα και θα δεις ότι όλα τα πάνε τέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεια.

Πολλά φιλιά σε όλες

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Το Σαββατο το βραδυ τηλεφωνησα στον γιατρο να μου πει τι ωρα μπαινω την Κυριακη Του αναφερα και κατι συσπασεις λιγο εντονες και μου ειπε να παω επιτοπου Η καισαρικη μου εγινε την Κυριακη τελικα 11.15 γεννηθηκε η μπεμπουλα μου με μαυρα μαλλακια (αγνωστο απο που τα πηρε) και πολυ πολυ ομορφη 3100 και 53 εκατοστα(σημειωτεον εγω ειμαι ταπα) Εχθες υπογραψαμε και φυγαμε λιγο νωριτερα αφου ολα ηταν πολυ καλα!!! Ειμαι με το βυζι στο χερι..και οταν μπορεσω θα σας γραψω και αλλα !! Φιλιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει η κορούλα σου μαλίνα μου! Να την δεις όπως επιθυμείς!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...