Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια μου.. τι κανετε??εγω σημερα εχω γαμο κ το περιμενω πως κ πως να ξεσκασω λιγο..βρε φιλεναδες μου παλι με εχει πιασει η μακακια μου:roll::roll::roll::roll:.. νομιζω οτι κατι δεν παει καλα,οτι η κοιλια μου δεν ειναι οσο πρησμενη ηταν κ οτι υποχωρησαν τα συμπτωματα...ουφ θα σκασω ως την παρασκευη που εχω γιατρο...αλλα αν ηταν κατι ασχημο δεν θα επρεπε να αινιωθα παλι κατι ασχημο???τι να πω..δεν ξερω....:?:-?τωρα ειμαι 16 εβδομαδων.. θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΛΑΜΠΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ. ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΦΙΛΑΚΙΑ.:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ?

Εμένα με εξέτασε υπερηχογραφικά όταν έκανα τη β' επιπέδου, δηλαδή την 21η εβδομάδα. Αν υπάρχει προβλημα, όμως (ιστορικό κλπ) σε εξετάζει και πιο πριν.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,όποια έχει αγωνία για την ανεπάρκεια τραχήλου ας το ζητήσει.Άλλωστε δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο.

Όσο για τα φάρμακα που αναφέρατε από πάνω νομίζω ότι σε τόσο σοβαρές περιπτώσεις δεν είναι μόνο θέμα γυναικολόγου αλλά και θέμα παθολόγου.Όταν αρρωστήσει κάποιος στον παθολόγο πάει όχι στον γυναικολόγο.Και ο παθολόγος εννοείται ότι πρέπει να είναι ενημερωμένος τι φάρμακα πρέπει να δώσει σε μια έγκυο.Ο δικός μας παθολόγος πάντως ήταν πολύ προσεκτικός και ουδέποτε χρειάστηκε να ενοχλήσω τον κ. Χασιάκο.Και γενικά εμείς οι γυναίκες καλό είναι να μην τον τρελαίνουμε τον άνθρωπο με κάθε είδους απορία και να τον ενοχλούμε μόνο για τα σημαντικά και τη ειδικότητάς του!!!

ΡΩΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΕ.

Αν φοβάσαι ζήτησε του να σε εξετάσει. Εγώ ζήτησα από τον Ελευθεριάδη να με εξετάσει όταν έκανα τη β' επιπέδου. Νομίζω όμως ότι στη β΄επίπέδου σε ελέγχουν ούτως ή άλλως και μάλιστα σου βγάζουν και ποσοστό ως προς την πιθανότητα να γεννήσεις πριν την 32η εβδομάδα.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Να κάνω μια ερώτηση???Ο κος Χασιάκος με παρέπεμψε όπως έγραψα πιο κάτω να κάνω την αυχενική διαφάνεια στον Κο Ελευθεριάδη 21/07.....Και μου είπε ότι στοιχίζει 150?....

Ερώτησούλα για όσες τιν έχουν κάνει εκεί....Θα μου κάνουν επιτόπου και την εξέταση αίματος PAPP-A ???

Αν ναι, η τιμή είναι κομπλέ όλα μαζί ? (150?)

και τέλος αυτος ο υπέρυχος της αυχενικής πως γίνετε ενδοκολπικός ή κοιλιακώς?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Να κάνω μια ερώτηση???Ο κος Χασιάκος με παρέπεμψε όπως έγραψα πιο κάτω να κάνω την αυχενική διαφάνεια στον Κο Ελευθεριάδη 21/07.....Και μου είπε ότι στοιχίζει 150?....

Ερώτησούλα για όσες τιν έχουν κάνει εκεί....Θα μου κάνουν επιτόπου και την εξέταση αίματος PAPP-A ???

Αν ναι, η τιμή είναι κομπλέ όλα μαζί ? (150?)

και τέλος αυτος ο υπέρυχος της αυχενικής πως γίνετε ενδοκολπικός ή κοιλιακώς?

γεια σου...150 ευρω στοιχιζουν ολα κ το παπ α...πριν μπεις για τον υπερηχο θα σε φωναξει μια κοπελα να σου παρει ιστορικο κ αιμα για το παπ α..μετα θα περιμενεις την σειρα σου για τον υπερηχο ο οποιος ειναι κοιλιακος κ ποιο λεπτομερεστατος,στα εξηγει ολα ο ελευθεριαδης..καλα αποτελεσματα να εχεις τα οποια κ αυτο το πολυ σε 2 μερες θα σου τηλ να στα πουν..φιλακια

γεια σου...150 ευρω στοιχιζουν ολα κ το παπ α...πριν μπεις για τον υπερηχο θα σε φωναξει μια κοπελα να σου παρει ιστορικο κ αιμα για το παπ α..μετα θα περιμενεις την σειρα σου για τον υπερηχο ο οποιος ειναι κοιλιακος κ ποιο λεπτομερεστατος,στα εξηγει ολα ο ελευθεριαδης..καλα αποτελεσματα να εχεις τα οποια κ αυτο το πολυ σε 2 μερες θα σου τηλ να στα πουν..φιλακια

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου.....Έχω άγχος καταλαβαίνεις!!!

uop51syge.png

Stellinula,καλά αποτελέσματα να έχεις!!Μην αγχώνεσαι για τίποτα!!Ο κ Ελευθεριάδης είναι εξαιρετικός!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Evi μου...Είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα για μένα που χάνω τον μπουσουλα και δεν σου κρύβω ότι αγχώνομαι και αγωνιώ κιόλας...

Διάλεξα τον Κο Χασιάκο, ενδεχομένως και τους συνεργάτες του γιατι είμαι πρωτομανούλα και θέλω το καλύτερο για το μπεμπάκι μου και για μένα!!!:D:D:D

εχώ τόση αγωνία για το μέλλον!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...