Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω κάτι τις κοπέλες που έχουν γεννήσει στο Αρεταίειο: στον φυσιολογικό τοκετό σε ξυρίζουν οι μαίες στην ευαίσθητη περιοχή??Συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση,αλλά με αυτή την κοιλιά μου είναι δύσκολο να ξυριστώ μόνη μου...

Έχω κι εγώ πρησμένα πόδια και κατακράτηση και ο γιατρός μου είπε να μειώσω το αλάτι.Πράγματι σιγά σιγά τα συμπτώματα μειώθηκαν...

Σε συμβουλευω να το εχεις ετοιμο την πεταλουδα σου απο το σπιτη γιατι δεν θα σου αρεσει καθολου ο τροπος που το κανουν η νοσοκομες(χωρις σαπουνι και αποτομο τροπο ,ειδικα αν εχεις καμια ελιτσα)Βαλε τον αντρουλη σου η δουλεψε μονη σου με καθρεπτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ti καλα νεα ειναι αυτα!!!!

Αυριο το βραδυ θα μου πουν ποτε θα ειναι ..Σαββατο ή Κυριακη ειπε ο γιατρος Ποσες διανυκτερευσεις κανουμε μετα το χειρουργειο Νομιζω 4;;

Κι εμενα μια απο τα ιδια γινανε αλλα ημουν στην 27η εβδομαδα εφαγα ολους τους πονους και τελικα καισαρικη

Στο Αρεταίειο ο φυσιολογικό τοκετός είναι τρία βράδυα και στην καισαρική τέσσερα.

Το πρώτο 24ωρο δεν θα φας τίποτα (το ξέρεις άλλωστε), θα έχεις τον ορό και τον καθετήρα, την επόμενη μέρα της γέννας θα τα βγάλεις και θα φας μεσημέρι και βράδυ κοτοφιδέ με λεμόνι. Την επόμενη το μεσημέρι θα φας σούπα με βραστό κοτόπουλο και το βράδυ κοτόπουλο με πατάτες φούρνου. Τις επόμενες ημέρες τρως τα πάντα, γιουβαρελάκια, μακαρόνια με μοσχαράκι, μπιφτέκια με μανέστρα κλπ αλλά μπορεί να σου φέρει και η μαμά σου ή η πεθερά σου φαγητό από το σπίτι, που είναι το καλύτερο νομίζω !

Μμμμμ ....... πείνασα !

Αααα και να μην το ξεχάσω, αν ένα φαγητό που θα σου φέρουν δεν σου αρέσει (μετά τη μέρα του κοτοφιδέ που είναι το πρωτο γεύμα μετά τον ορό), το λες εκείνη τη στιγμή στην κυρία που σερβίρει και θα πας στην κουζίνα μαζί της να διαλέξεις κάτι άλλο. Βλέπεις το catering φέρνει διάφορα φαγητά τα οποία τα μοιράζουν στα δωμάτια στην τύχη. Εμένα από το νεογνολογικό-παιδιατρικό μου είχαν απαγορέψει το αγελαδινό κρέας, μοσχαράκι κλπ γιατί το μωρό έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, αλλά μία μέρα μου έφεραν μοσχαράκι με μανέστρα. Το πήγα πίσω στην κουζίνα και διάλεξα χοιρινό. Το φαγητό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σερβίρεται πάντα με ντοματοσαλάτα και τυρί, το ψωμί όμως (που το λατρεύω) ήταν απογοητευτικό ..... Ας είναι καλά η μαμά μου που μου έφερνε φρέσκο ζεστό ψωμί !

Ενταξει δεν ειμαι μονη. Αφου μειωθηκαν σε σενα θα μειωθουν και σε μενα!!!!

Οσο για το ξυρισμα και εγω θα βαλω τον δικο μου να κανει τη δουλεια ηδη ξεκινησαν τα μαθηματα...εγω εχω αλλη απορια πρεπει να μεινει κρανιου τοπος ολα τα παντα ε???? Στην εφηβεια ειχα βγαλει σκωληκοειδιτιδα και με καραφλιασανε τελειως οι νοσοκομες (δεν ημουν και ενημερη τοτε)

DearCatherine όταν λέμε όλο εννοούμε ΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:D:D:D

Φιλιά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Στην προηγουμενη μου καισαρικη ισως απο τον πανικο γιατι το χειρουργιο ηταν εκτακτο ,δεν θυμαμαι να μου εκαναν κλυσμα..υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσουμε;;

μελινα μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που επιτελους εφτασε η μερα που ονειρευοσουν κ μετα απο οσα περασες..εχω ταυτιστει μαζι σου κ μακαρι να εχω την εξελιξη σου αυτη την φορα κ εγω..οολα μα οολα να πανε καλα κ να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι..να μας ενημερωνεις κ μην μας ξεχασεις μετα,ετσι?????φιλακια

Διαφημίσεις

κοριτσια οταν θες μονοκλινο δωματιο χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια???

Λάμπη μου,

από ότι έχω καταλάβει το μόνο που χρειάζεται είναι απίστευτη τύχη

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Kikar εγώ αγόρασα το zippy free της inglesina. Μου φαίνεται πολύ βολικό και ελπίζω να αποδειχθει ότι πραγματι είναι και στην πράξη. Οσο για τις αγορές εγώ ξεκίνησα κάπως αργά γύρω στον 8ο αλλα και πάλι χρόνος υπάρχει, εκτός απροόπτου, βέβαια. Μη φανταστεις όλα τα καταστήματα πάνω κάτω έχουν τα ίδια πράγματα και πολύ μικρες αποκλίσεις στις τιμές. Εκεί που βρίσκεις ευκαιρίες είναι στο ιντερνετ. Εγώ το καρότσι το αγορασα από ένα ιταλικό site 200 ευρώ φθηνότερα απ' όσο το πουλούσαν τα καταστήματα εδώ...

Αγγέλα74 σ'ευχαριστώ πολύ. Το site είναι το bimbomarket.it? Μου έδωσες ιδέα για το internet και έχεις απόλυτο δίκιο

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Αγγέλα74 σ'ευχαριστώ πολύ. Το site είναι το bimbomarket.it? Μου έδωσες ιδέα για το internet και έχεις απόλυτο δίκιο

Είναι το www.newbabyland.com και μπορείς να πληρώσεις και με paypal.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Στο Αρεταίειο ο φυσιολογικό τοκετός είναι τρία βράδυα και στην καισαρική τέσσερα.

Το πρώτο 24ωρο δεν θα φας τίποτα (το ξέρεις άλλωστε), θα έχεις τον ορό και τον καθετήρα, την επόμενη μέρα της γέννας θα τα βγάλεις και θα φας μεσημέρι και βράδυ κοτοφιδέ με λεμόνι. Την επόμενη το μεσημέρι θα φας σούπα με βραστό κοτόπουλο και το βράδυ κοτόπουλο με πατάτες φούρνου. Τις επόμενες ημέρες τρως τα πάντα, γιουβαρελάκια, μακαρόνια με μοσχαράκι, μπιφτέκια με μανέστρα κλπ αλλά μπορεί να σου φέρει και η μαμά σου ή η πεθερά σου φαγητό από το σπίτι, που είναι το καλύτερο νομίζω !

Μμμμμ ....... πείνασα !

Αααα και να μην το ξεχάσω, αν ένα φαγητό που θα σου φέρουν δεν σου αρέσει (μετά τη μέρα του κοτοφιδέ που είναι το πρωτο γεύμα μετά τον ορό), το λες εκείνη τη στιγμή στην κυρία που σερβίρει και θα πας στην κουζίνα μαζί της να διαλέξεις κάτι άλλο. Βλέπεις το catering φέρνει διάφορα φαγητά τα οποία τα μοιράζουν στα δωμάτια στην τύχη. Εμένα από το νεογνολογικό-παιδιατρικό μου είχαν απαγορέψει το αγελαδινό κρέας, μοσχαράκι κλπ γιατί το μωρό έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, αλλά μία μέρα μου έφεραν μοσχαράκι με μανέστρα. Το πήγα πίσω στην κουζίνα και διάλεξα χοιρινό. Το φαγητό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σερβίρεται πάντα με ντοματοσαλάτα και τυρί, το ψωμί όμως (που το λατρεύω) ήταν απογοητευτικό ..... Ας είναι καλά η μαμά μου που μου έφερνε φρέσκο ζεστό ψωμί !

Σ ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες Παντως οταν ειχα νοσηλευτει για 15 μερες πριν 3 χρονια μας εφερναν σχεδον καθε μερα κοτοπουλο με πουρε..την ειχα κανει λαχειο γιατι ειναι το αγαπημενο μου.! Παντα συνοδευοταν απο τη σουπα φιδε

Να σαι καλα ..το μονο αγχος ειναι τα βραδυα Το δευτερο βραδυ αφηνουν καποια να κατσει μαζι μας; Το επισκεπτηριο παραμενει αυστηρο;

xtZRp3.png

μελινα μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που επιτελους εφτασε η μερα που ονειρευοσουν κ μετα απο οσα περασες..εχω ταυτιστει μαζι σου κ μακαρι να εχω την εξελιξη σου αυτη την φορα κ εγω..οολα μα οολα να πανε καλα κ να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι..να μας ενημερωνεις κ μην μας ξεχασεις μετα,ετσι?????φιλακια

Λινακι σ ευχαριστω πολυ πολυ.!!!!!.Να ξερεις σε σκεφτομαι συχνα ..να δεις που τα ασχημα μαλλον τελειωσαν και για σενα

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες Παντως οταν ειχα νοσηλευτει για 15 μερες πριν 3 χρονια μας εφερναν σχεδον καθε μερα κοτοπουλο με πουρε..την ειχα κανει λαχειο γιατι ειναι το αγαπημενο μου.! Παντα συνοδευοταν απο τη σουπα φιδε

Να σαι καλα ..το μονο αγχος ειναι τα βραδυα Το δευτερο βραδυ αφηνουν καποια να κατσει μαζι μας; Το επισκεπτηριο παραμενει αυστηρο;

Κάθε βράδυ επιτρέπεται να μένει κάποιος μαζί σου, αρκεί να είναι γυναίκα.

Το επισκεπτήριο είναι πάαααρα πολύ αυστηρό και δεν επιτρέπονται καθόλου τα λουλούδια και τα μπαλόνια ! Το απογευματινό επισκεπτήριο είναι από 6 μέχρι 9. Η μαμά σου βέβαια μπορεί να μπαινοβγαίνει ότι ώρα θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επειδή είχα μονόκλινο, ο σύζυγος έμενε κάθε βράδυ μέχρι τις 12.

Τώρα, για να βρεις μονόκλινο, δεν είναι πάντα θέμα τύχης, απ' ότι κατάλαβα τα κρατάνε για τους δικούς τους. Εγώ δικαιούμαι μονόκλινο και όταν έκανα εισαγωγή μου είπαν ότι δεν υπήρχε κανένα, όταν όμως η μαμά μου απαίτησε μονόκλινο, επειδή το δικαιούμαι, τότε ωωωωω του θαύματος βρέθηκε !

Άντε, μην αγχώνεσαι άλλο, ευτυχώς έφτασες στο τέλος, όλα θα πάνε καλά θα δεις και την Κυριακή θα κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου !

Αχ ! Το ωραίες αξέχαστες στιγμές !

Κάθε βράδυ επιτρέπεται να μένει κάποιος μαζί σου, αρκεί να είναι γυναίκα.

Το επισκεπτήριο είναι πάαααρα πολύ αυστηρό και δεν επιτρέπονται καθόλου τα λουλούδια και τα μπαλόνια ! Το απογευματινό επισκεπτήριο είναι από 6 μέχρι 9. Η μαμά σου βέβαια μπορεί να μπαινοβγαίνει ότι ώρα θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επειδή είχα μονόκλινο, ο σύζυγος έμενε κάθε βράδυ μέχρι τις 12.

Τώρα, για να βρεις μονόκλινο, δεν είναι πάντα θέμα τύχης, απ' ότι κατάλαβα τα κρατάνε για τους δικούς τους. Εγώ δικαιούμαι μονόκλινο και όταν έκανα εισαγωγή μου είπαν ότι δεν υπήρχε κανένα, όταν όμως η μαμά μου απαίτησε μονόκλινο, επειδή το δικαιούμαι, τότε ωωωωω του θαύματος βρέθηκε !

Άντε, μην αγχώνεσαι άλλο, ευτυχώς έφτασες στο τέλος, όλα θα πάνε καλά θα δεις και την Κυριακή θα κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου !

Αχ ! Το ωραίες αξέχαστες στιγμές !

zonneschijn καλησπέρα,

πως καταλαβαίνεις αν δικαιούσαι μονόκλινο?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Μαθαίνεις αν δικαιούσαι μονόκλινο από το ασφαλιστικό σου ταμείο.

Οι σύζυγοι δεν επιτρέπονται καθόλου στον τοκετό, εκτός αν ανήκουν στον ιατρικό κλάδο. Παλιά, επιτρέπονταν να μπαίνουν στην αίθουσα των τοκετών, αλλά επειδή μαπιανόβγαιναν με τον φραπέ (Αθάνατη Ελλάδα !)και έλεγαν διάφορα, κατόπιν άνωθεν εντολής απαγορεύτηκε αυστηρά η είσοδος σε όλους !

Αλλά μην αγχώνεστε, η ώρα περνάει γρήγορα, έχει και πάρα πολύ καλές μαίες που σε βοηθούν πολύ, νέους, ωραίους και γοητευτικούς ειδικευόμενους γιατρούς που τους χαζεύεις και περνάει η ώρα (όταν γέννησα εγώ ήταν δύο ειδικευόμενοι μούρλια !), έρχεται συχνά και ο γιατρός μας λέει και κανένα αστείο .....

Οι πιό άτυχες είναι αυτές που γεννούν με πρόκληση ωδινών και αυτό γιατί σου βάζουν τον ορό στις 8 το πρωί και γεννάς τα μεσάνυχτα, γι' αυτό κορίτσια αν ο γιατρός μας σας πει ότι θα γεννήσετε με πρόκληση, οργανωθείτε, περιοδικά, μπουκαλάκι με νερό κλπ. Το ξέρω από μία φίλη μου που έκανε σχεδόν 24 ώρες να γεννήσει και είχε σκυλοβαρεθεί !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...