Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες (τις οποιες και ανταποδιδω)και για τις απαντησεις σας. Και εγω αυτο πιστευα αλλα παντα μια δευτερη γνωμη σε ηρεμει. Ξερετε πως ειναι πας προετοιμασμενη με αποριες και φευγοντας δεν εχεις ρωτησει ουτε τα μισα. Επισης μου πε οτι εχω μεγαλη κατακρατηση υγρων και οτι δεν πρεπει να αφηνουν απποτυπωμα τα δαχτυλα στην κοιλια....αυτο σημαινει διαιτα ή απλα αν προσεχω τι τρωω θα το σωσω?(αν και δεν εκανα υπερβολες στο φαι ουτε γλυκα τρωω....)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες (τις οποιες και ανταποδιδω)και για τις απαντησεις σας. Και εγω αυτο πιστευα αλλα παντα μια δευτερη γνωμη σε ηρεμει. Ξερετε πως ειναι πας προετοιμασμενη με αποριες και φευγοντας δεν εχεις ρωτησει ουτε τα μισα. Επισης μου πε οτι εχω μεγαλη κατακρατηση υγρων και οτι δεν πρεπει να αφηνουν απποτυπωμα τα δαχτυλα στην κοιλια....αυτο σημαινει διαιτα ή απλα αν προσεχω τι τρωω θα το σωσω?(αν και δεν εκανα υπερβολες στο φαι ουτε γλυκα τρωω....)

Μήπως πρέπει να περιορίσεις και το αλάτι? Αν δεν κάνω λάθος το αλάτι συμβάλλει στην κατακράτηση.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Μήπως πρέπει να περιορίσεις και το αλάτι? Αν δεν κάνω λάθος το αλάτι συμβάλλει στην κατακράτηση.

Προφανως γιατι και ο γιατρος το αλατι ανεφερε. Ηδη πηρα ενα μπουκαλακι που ειναι χαμηλο σε νατριο θα κοψω και τα αλλαντικα. Αυτο ομως ειναι αρκετο ή θελω παρακολουθηση απο διαιτολογο? (αν και η φιλη μου που ειναι διαιτολογος μου δωσε καποιες οδηγιες και με ηρεμησε ελαφρως)

Ήθελα να ρωτήσω κάτι τις κοπέλες που έχουν γεννήσει στο Αρεταίειο: στον φυσιολογικό τοκετό σε ξυρίζουν οι μαίες στην ευαίσθητη περιοχή??Συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση,αλλά με αυτή την κοιλιά μου είναι δύσκολο να ξυριστώ μόνη μου...

Έχω κι εγώ πρησμένα πόδια και κατακράτηση και ο γιατρός μου είπε να μειώσω το αλάτι.Πράγματι σιγά σιγά τα συμπτώματα μειώθηκαν...

Προφανως γιατι και ο γιατρος το αλατι ανεφερε. Ηδη πηρα ενα μπουκαλακι που ειναι χαμηλο σε νατριο θα κοψω και τα αλλαντικα. Αυτο ομως ειναι αρκετο ή θελω παρακολουθηση απο διαιτολογο? (αν και η φιλη μου που ειναι διαιτολογος μου δωσε καποιες οδηγιες και με ηρεμησε ελαφρως)

Ένα μυστικό που μου είπε και εμένα ο διαιτολόγος του άντρα μου είναι να τρώω αγγούρια. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι να σε δει διαιτολόγος απλά θα περιορίσεις κάποια πράγματα.

Ερώτηση προς όλες τις μανούλες αλλά και προς τις κοπέλες που προετοιμάζονται. Πότε είναι καλή εποχή για να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις το δωμάτιο του μωρού; Και το πιο σημαντικό γιατί μάλλον θα την κάνω σουρτούκο τη μπέμπα μου. Ποιό καρότσι διαλέξατε?

Δεν είναι απίθανη αυτή η έρευνα αγοράς?

πολλά φιλιά σε όλες

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Ένα μυστικό που μου είπε και εμένα ο διαιτολόγος του άντρα μου είναι να τρώω αγγούρια. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι να σε δει διαιτολόγος απλά θα περιορίσεις κάποια πράγματα.

Ερώτηση προς όλες τις μανούλες αλλά και προς τις κοπέλες που προετοιμάζονται. Πότε είναι καλή εποχή για να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις το δωμάτιο του μωρού; Και το πιο σημαντικό γιατί μάλλον θα την κάνω σουρτούκο τη μπέμπα μου. Ποιό καρότσι διαλέξατε?

πολλά φιλιά σε όλες

Και εμενα για αγγουρια μου ειπε!!!!!!

Οσο για την προετοιμασια και γω την ιδια απορια εχω. Σκεφτομαι αρχες Αυγουστου που θα μπαινω στον 8ο. Οσο για την ερευνα αγορας εμενα με αγχωνει δεν ξερω απο που να ξεκινησω. (Κι εγω μπεμπα εχω!!!!)

Ας μας πουν λοιπον και οι υπολοιπες μπας και βγαλουμε ακρη.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι τις κοπέλες που έχουν γεννήσει στο Αρεταίειο: στον φυσιολογικό τοκετό σε ξυρίζουν οι μαίες στην ευαίσθητη περιοχή??Συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση,αλλά με αυτή την κοιλιά μου είναι δύσκολο να ξυριστώ μόνη μου...

Έχω κι εγώ πρησμένα πόδια και κατακράτηση και ο γιατρός μου είπε να μειώσω το αλάτι.Πράγματι σιγά σιγά τα συμπτώματα μειώθηκαν...

Evi νομίζω πως ναι. Η κουμπάρα μου πάντως έβαλε τον άντρα της να την ξυρίσει. Πάντως εγώ που κάνω αποτρίχωση με κερί μου είπαν ότι δύσκολα θα το γλιτώσω το ξυρισματάκι για λόγους αντισηψίας. Τι να πω? Θέλω να με δω να ρωτάω τον κ. Χασιάκο στην επόμενη επίσκεψη.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Ενταξει δεν ειμαι μονη. Αφου μειωθηκαν σε σενα θα μειωθουν και σε μενα!!!!

Οσο για το ξυρισμα και εγω θα βαλω τον δικο μου να κανει τη δουλεια ηδη ξεκινησαν τα μαθηματα...εγω εχω αλλη απορια πρεπει να μεινει κρανιου τοπος ολα τα παντα ε???? Στην εφηβεια ειχα βγαλει σκωληκοειδιτιδα και με καραφλιασανε τελειως οι νοσοκομες (δεν ημουν και ενημερη τοτε)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,κορίτσια!!!

Προσωπικά την έρευνα αγοράς την ξεκίνησα όταν μπήκα στον 6ο.Είναι σημαντικό να δείτε πολλά μαγαζιά πριν καταλήξετε...

Τελικά κατέληξα στο Λητώ και πήρα chicco καρότσι και καρεκλάκι αυτοκινήτου και κούνια Adams,υπέροχη!!!Αυτά όμως είναι θέμα γούστου!!Πρέπει να φτιάξετε μια λίστα με αυτά που θα χρειαστείτε γιατί θα πελαγώσετε!!!Για να καταλάβετε ενώ ξεκίνησα την έρευνα στον 6ο κατέληξα να κάνω αγορές στα μέσα-τέλη του 8ου.Θέλει πολύ χρόνο και υπομονή,αλλά είναι ευχάριστες διαδικασίες!!

Evi 26, στο Αρεταίειο, δίπλα στην παραλαβή των επιτόκων υπάρχει ένα δωματιάκι με ένα κρεββάτι που συνδέεται με μία τουαλέτα. Μόλις σε εξετάσουν οι γιατροί στην παραλαβή και δουν ότι γεννάς, θα φωνάξουν μία νοσοκόμα, η οποία θα σε αναλάβει !

Εμένα ήταν μία πάαρα πολύ καλή κυρία, με άφησε να πάω τουαλέτα, με ρώτησε άν ήθελα να μου δώσει πετσέτα για να κάνω μπάνιο (!), αρνήθηκα όμως γιατί είχα ήδη κάνει στο σπίτι πριν φύγω για το μαιευτήριο και μετά με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και με ξύρισε. Ούτε που το κατάλαβα γιατί άπλωσε πριν στην περιοχή αφρό.

Μετά γδύθηκα τελείως (να σου πω ψιλοντρεπόμουνα λίγο) μου φόρεσε διπλή ρόμπα για να μην φαίνεται τίποτα και δώσαμε τα ρούχα μου στην μητέρα μου που περίμενε ακριβώς απέξω.

Μετά πήραμε το ανσανσέρ και πήγαμε στην αίθουσα τοκετών.

Διαφημίσεις

πολλά φιλιά σε όλες

Kikar εγώ αγόρασα το zippy free της inglesina. Μου φαίνεται πολύ βολικό και ελπίζω να αποδειχθει ότι πραγματι είναι και στην πράξη. Οσο για τις αγορές εγώ ξεκίνησα κάπως αργά γύρω στον 8ο αλλα και πάλι χρόνος υπάρχει, εκτός απροόπτου, βέβαια. Μη φανταστεις όλα τα καταστήματα πάνω κάτω έχουν τα ίδια πράγματα και πολύ μικρες αποκλίσεις στις τιμές. Εκεί που βρίσκεις ευκαιρίες είναι στο ιντερνετ. Εγώ το καρότσι το αγορασα από ένα ιταλικό site 200 ευρώ φθηνότερα απ' όσο το πουλούσαν τα καταστήματα εδώ...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Στην προηγουμενη μου καισαρικη ισως απο τον πανικο γιατι το χειρουργιο ηταν εκτακτο ,δεν θυμαμαι να μου εκαναν κλυσμα..υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσουμε;;

Malina, η δική μου γεννά από φυσιολογικό τοκετό που ξεκίνησε, με ρίξη υμένων, σταδιακό πόνο που αυξάνονταν, δυστυχώς δεν είχε θετική εξέλιξη και κατέληξα στο τέλος σε καισαρική, περνώντας όμως όλη την φάση και τις ωδίνες του φυσιολογικού τοκετού.

Σε ενημερώνω λοιπόν ότι στην δική μου περίπτωση δεν μου έκαναν καθόλου κλίσμα, με ρώτησαν μόνο πότε έφαγα τελευταία φορά, πότε ενεργήθηκα και πότε ήπια νερό. Όταν τους είπα πριν από 10 ώρες περίπου μου έβαλαν μόνο ορό για να μην πάθω αφυδάτωση.

Μία φίλη μου που έκανε προγραμματισμένη καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο, μου είπε ότι δεν της έκαναν κλίσμα.

Μάλλον θα την γλιτώσεις !

Τελικά την Κυριακή θα γεννήσεις ;

Malina, η δική μου γεννά από φυσιολογικό τοκετό που ξεκίνησε, με ρίξη υμένων, σταδιακό πόνο που αυξάνονταν, δυστυχώς δεν είχε θετική εξέλιξη και κατέληξα στο τέλος σε καισαρική, περνώντας όμως όλη την φάση και τις ωδίνες του φυσιολογικού τοκετού.

Σε ενημερώνω λοιπόν ότι στην δική μου περίπτωση δεν μου έκαναν καθόλου κλίσμα, με ρώτησαν μόνο πότε έφαγα τελευταία φορά, πότε ενεργήθηκα και πότε ήπια νερό. Όταν τους είπα πριν από 10 ώρες περίπου μου έβαλαν μόνο ορό για να μην πάθω αφυδάτωση.

Μία φίλη μου που έκανε προγραμματισμένη καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο, μου είπε ότι δεν της έκαναν κλίσμα.

Μάλλον θα την γλιτώσεις !

Τελικά την Κυριακή θα γεννήσεις ;

Ti καλα νεα ειναι αυτα!!!!

Αυριο το βραδυ θα μου πουν ποτε θα ειναι ..Σαββατο ή Κυριακη ειπε ο γιατρος Ποσες διανυκτερευσεις κανουμε μετα το χειρουργειο Νομιζω 4;;

Κι εμενα μια απο τα ιδια γινανε αλλα ημουν στην 27η εβδομαδα εφαγα ολους τους πονους και τελικα καισαρικη

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...