Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kι εγω ειχα κοψει τον καφε(μου εφερνε και αναγουλα) και δεν ηπια μεχρι τον 5ο μηνα Μετα ντεκαφεινε που εχει λιγοτερη καφεινη και 2 φραπεδες κανονικους δυο μερες που κοιμομουν ορθια Ειχα διαβασει οτι ενδεχεται να βοηθαει σε αποβολες Το σιγουρο ομως ειναι οτι δεσμευει το ασβεστιο και αλλες ουσιες εμποδιζει την απορροφηση τους.

Τελειωσαν τα ψεμματα κοριτσκια μου!!

Μπαινω Σαββατο και η καισαρικη μου θα γινει Σαββατο ή Κυριακη Μου φαινεται απιστευτο και ειμαι λιγακι στην τσιτα:D:D:D

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εγω ειχα κοψει τον καφε(μου εφερνε και αναγουλα) και δεν ηπια μεχρι τον 5ο μηνα Μετα ντεκαφεινε που εχει λιγοτερη καφεινη και 2 φραπεδες κανονικους δυο μερες που κοιμομουν ορθια Ειχα διαβασει οτι ενδεχεται να βοηθαει σε αποβολες Το σιγουρο ομως ειναι οτι δεσμευει το ασβεστιο και αλλες ουσιες εμποδιζει την απορροφηση τους.

Τελειωσαν τα ψεμματα κοριτσκια μου!!

Μπαινω Σαββατο και η καισαρικη μου θα γινει Σαββατο ή Κυριακη Μου φαινεται απιστευτο και ειμαι λιγακι στην τσιτα:D:D:D

malina μου, με το καλό! Τίποτε δεν θα καταλάβεις, η καισαρική δεν αργεί, σε μισή ωρίτσα θα κρατάς τη μπουμπούκα σου αγκαλιά!

Malina μου σου εύχομαι με το καλό ! :-D

Στο Αρεταίειο θα γεννήσεις ;

Το πρώτο σου είναι ;

Αν επιτρέπεται, γιατί ο γιατρός μας επέλεξε την καισαρική ;

Όποτε ευκαιρήσεις όταν γυρίσεις σπίτι και ηρεμήσεις λίγο, περιέγραψέ μας την εμπειρία σου.

Μια συμβουλή, το πρώτο βράδυ μετά την καισαρική, αν σε ρωτήσουν οι μαίες αν θέλεις να σου αφήσουν το μωρό όλη την νύχτα, καλό είναι να αρνηθείς, ακόμα και αν έχεις κοντά σου όλο το βράδυ την μαμά ή την πεθερά σου, όχι γιατί θα πονάς (θα σου έχουν κάνει επισκηρίδιο), αλλά γιατί δεν θα μπορείς να κουνηθείς (θα έχεις ορό και θα σου βάζουν αντιβίωση συνέχεια). Εξάλλου, ξέρουν αυτές καλύτερα πως να περιποιηθούν το μωρό το πρώτο βράδυ αν είναι ανήσυχο !

Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσεις ήρεμη και φρέσκια, θα σου βγάλουν ορούς και καθετήρα και τότε θα μπορείς να εχεις το μωρό σου συνέχεια !

Διαφημίσεις

Malina μου σου εύχομαι με το καλό ! :-D

Στο Αρεταίειο θα γεννήσεις ;

Το πρώτο σου είναι ;

Αν επιτρέπεται, γιατί ο γιατρός μας επέλεξε την καισαρική ;

Όποτε ευκαιρήσεις όταν γυρίσεις σπίτι και ηρεμήσεις λίγο, περιέγραψέ μας την εμπειρία σου.

Μια συμβουλή, το πρώτο βράδυ μετά την καισαρική, αν σε ρωτήσουν οι μαίες αν θέλεις να σου αφήσουν το μωρό όλη την νύχτα, καλό είναι να αρνηθείς, ακόμα και αν έχεις κοντά σου όλο το βράδυ την μαμά ή την πεθερά σου, όχι γιατί θα πονάς (θα σου έχουν κάνει επισκηρίδιο), αλλά γιατί δεν θα μπορείς να κουνηθείς (θα έχεις ορό και θα σου βάζουν αντιβίωση συνέχεια). Εξάλλου, ξέρουν αυτές καλύτερα πως να περιποιηθούν το μωρό το πρώτο βράδυ αν είναι ανήσυχο !

Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσεις ήρεμη και φρέσκια, θα σου βγάλουν ορούς και καθετήρα και τότε θα μπορείς να εχεις το μωρό σου συνέχεια !

Ειναι η δευτερη καισαρικη μου Η πρωτη ηταν σε αλλο γιατρο και ο λογος ισχυακη προβολη σε πολυ προωρο τοκετο. Ειχα ρωτησει το γιατρο αν γινεται να παμε για φυσιολογικοαφου εχουν περασει 3 χρονια απο την πρωτη επεμβαση αλλα ηταν αρνητικος

Στο Αρεταιειο θα παω Με προβληματιζει αυτο που μου λες τωρα Εχω ξεσηκωσει τη μανα μου για να μπορει να ειναι με το μωρο το βραδυ..

Σας ευχαριστω οοολες για τις υπεροχες ευχουλες!!!!!

xtZRp3.png

Ειναι η δευτερη καισαρικη μου Η πρωτη ηταν σε αλλο γιατρο και ο λογος ισχυακη προβολη σε πολυ προωρο τοκετο. Ειχα ρωτησει το γιατρο αν γινεται να παμε για φυσιολογικοαφου εχουν περασει 3 χρονια απο την πρωτη επεμβαση αλλα ηταν αρνητικος

Στο Αρεταιειο θα παω Με προβληματιζει αυτο που μου λες τωρα Εχω ξεσηκωσει τη μανα μου για να μπορει να ειναι με το μωρο το βραδυ..

Kοίτα τι γίνεται με το Αρεταίειο, έχει έλλειψη σε νοσηλευτικό προσωπικό και το βράδυ κάνει νοσηλεία μόνο μία (!) νοσηλεύτρια σε κάθε όροφο, η μαμά σου αφού θα είναι μαζύ σου το πρώτο βράδυ, καλό είναι να έχει το νου της σε σένα, να παρακολουθεί πότε τελειώνει ο όρος, να ειδοποιήσει αν πονάς τον αναισθησιολόγο να σου κάνει μία δόση επισκληριδίου, να φωνάζει την νοσηλεύτρια να σου αλλάζει τον καθετήρα .... όλες οι νοσηλεύτριες είναι πάααααρα πολύ καλές, εξυπηρετικές και ευγενικές. Τώρα εμένα η μαμά μου έδωσε και κάτι το πρώτο βράδυ στην βραδινή και ερχόταν συνέχεια....... από την άλλη, άμα η μαμά σου νομίζει ότι θα τα καταφέρει, τότε να κρατήσετε το μωρό, εγώ πάντως τα τρία πρώτα βράδυα κατά τις 11 το βράδυ πήγαινα το μωρό στον θάλαμο, που κάνει βάρδια πάντα μία παιδίατρος και μία νοσοκόμα για να κοιμάμαι και λίγο.

Άντε, με το καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια. Χθες ειχα παει στον γιατρο μας. Πολυ ευδιαθετος ηταν αλλα οπως παντα στο τρξιμο!!!Ολα μια χαρα η μικρη μεγαλωνει κανονικα(φτασαμε τα 810). Με εκραξε γιατι πηρα κιλα στον 5ο και μου κοψε το αλατι, τα ψωμια και τα γλυκα.....το ξερα βεβαια!!!! Και να μου δωσε να κανω την καμπυλη ζαχαρου και γενικη αιματος και να στειλω τ αποτελεσματα. Τωρα σ ενα μηνα παω για Doppler και τοτε θα κλεισω το επομενο ραντεβου με τον γιατρο.Αυτα τα νεα.

εγώ πάντως τα τρία πρώτα βράδυα κατά τις 11 το βράδυ πήγαινα το μωρό στον θάλαμο, που κάνει βάρδια πάντα μία παιδίατρος και μία νοσοκόμα για να κοιμάμαι και λίγο.

Άντε, με το καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To βραδυ σου φερνανε το μωρο να το θηλασεις;

xtZRp3.png

To βραδυ σου φερνανε το μωρο να το θηλασεις;

Πήγαινα εγώ και το έπαιρνα, μία φορά όμως το τρίτο βραδυ ήμουν τόσο ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, που δεν ξύπνησα στις 3 το πρωί και έτσι το τάισαν μόνοι τους.

Αν δεν ξυπνήσεις να πας να το πάρεις εσύ, το ταίζουν μόνοι τους ξένο γάλα, εκτός αν έχεις βγάλει γάλα με το θήλαστρο και το έχεις βάλει στο ψυγείο τους με το όνομά σου για το το ταίσουν την νύχτα.

Γενικά το βράδυ δεν έχουν πολλά μωρά μα φροντίσουν, γιατί οι περισσότερες μαμάδες τα έχουν δίπλα τους στο δωμάτιό τους, να φανταστείς και τα τρία βράδυα που έδινα το δικό μου, είχαν τρία μωρά στις θερμοκοιτίδες και τέσσερα στην αίθουσα νεογνών.

Το πρωί μαζεύουν όλα τα μωρά για κανένα 3ωρο με 4ωρο, για να τα πλύνουν να τα χτενίσουν (!) και να τα εξετάσουν οι παιδίατροι, οπότε το πρωινό θα είναι όλο δικό σου για να ηρεμήσεις, να κάνεις μπάνιο κλπ. Μετά τις 12 το μεσημέρι θα σου φέρνουν το μωρό στο δωμάτιο και μπορείς να το έχεις μαζί σου συνέχεια !

Το πρώτο 24ωρο δεν δίνουν γάλα στο μωρό, αλλά ένα είδος νερού με ζάχαρη, οπότε μην έχεις άγχος για τον θηλασμό.

Γενικά να θυμάσαι ότι κανείς δεν μπορεί να σε πιέσει να έχεις συνέχεια το μωρό δίπλα σου και αυτό γιατί θα κάνεις καισαρική. Επίσης να θυμάσαι ότι όλες φοβούνται τον γιατρό μας, οπότε αν κάτι σε πειράξει να το πεις αμέσως στον γιατρό μας ! Θα έρχεται να σε βλέπει κάθε πρωί γύρω στις 9 με 10 και βέβαια ότι θέλεις θα τον παίρνεις στο κινητό ή θα το λες στην νοσοκόμα που κάνει νοσηλεία για να τον ειδοποιήσει, γιατί ξημεροβραδιάζεται στο Αρεταίειο !

Τώρα δεν θυμάμαι κάτι άλλο ..... αν έχεις άλλη απορία ρώτα .....

Διαφημίσεις

Malina σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να σφίξεις γρήγορα στην αγκαλία σου ένα υγιέστατο μωρό.

Καλή επιτυχία

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλησπερα κοριτσια. Χθες ειχα παει στον γιατρο μας. Πολυ ευδιαθετος ηταν αλλα οπως παντα στο τρξιμο!!!Ολα μια χαρα η μικρη μεγαλωνει κανονικα(φτασαμε τα 810). Με εκραξε γιατι πηρα κιλα στον 5ο και μου κοψε το αλατι, τα ψωμια και τα γλυκα.....το ξερα βεβαια!!!! Και να μου δωσε να κανω την καμπυλη ζαχαρου και γενικη αιματος και να στειλω τ αποτελεσματα. Τωρα σ ενα μηνα παω για Doppler και τοτε θα κλεισω το επομενο ραντεβου με τον γιατρο.Αυτα τα νεα.

DearCatherine μπράααααααααααααβο. Καλή επιτυχία με την καμπύλη ζαχάρου. Αλήθεια σε ποια εβδομάδα είσαι?

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

DearCatherine μπράααααααααααααβο. Καλή επιτυχία με την καμπύλη ζαχάρου. Αλήθεια σε ποια εβδομάδα είσαι?

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι. Εκλεισά την 26η(το tickeraki μου δεν φαινεται?)

Και κατι που μου ρθε τωρα. Ο γιατρος δεν μου ειπε κατι για την Β επιπεδου. Αρα ολα καλα και δεν χρειαζοταν περισσοτερη αναλυση (αφου ο Ελευθεριαδης ηταν πληρης) ή ξεχαστηκαμε και οι δυο και επρεπε να τον ρωτησω???

Dear μου,καλή συνέχεια με την εγκυμοσύνη σου!Όταν υπάρχει κάτι ανησυχικό στη β επιπέδου στο λέει πρώτα απ όλα ο Ελευθεριάδης και στη συνέχεια το βλέπει και ο γιατρός μας!Αφού είδες ικανοποιημένο τον Ελευθεριάδη δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας!Ο γιατρούλης μας τα περνάει όλα από κόσκινο!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι. Εκλεισά την 26η(το tickeraki μου δεν φαινεται?)

Και κατι που μου ρθε τωρα. Ο γιατρος δεν μου ειπε κατι για την Β επιπεδου. Αρα ολα καλα και δεν χρειαζοταν περισσοτερη αναλυση (αφου ο Ελευθεριαδης ηταν πληρης) ή ξεχαστηκαμε και οι δυο και επρεπε να τον ρωτησω???

Μην ανησυχείς καθόλου. Έχει απόλυτο δίκιο η Evi. Μια χαρά φαίνεται το tickeraki (ελπίζω να φανεί και το δικό μου) εγώ μπερδεύτηκα με τις εβδομάδες

φιλιά

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...