Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Γιαυτό ρωτάω. Είχα Β επιπέδου και ακύρωσε όλα τα ραντεβού του για 2 εβδομάδες. Κάτι μου είπαν για προσωπικό πρόβλημα. Τον αντικαθιστά μία άλλη συνάδελφος του. Δεν μπορούσα να περιμένω όμως και πήγα στο Λητώ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα καλά :D thanks. Την εξέταση την έκανε ο Κύριος Φάρος. Μου φάνηκε πολύ καλός και λεπτομερής αλλά φυσικά ο Ελευθεριάδης είναι πολύ πιο όμορφος :mrgreen:. Μου έκανε επίσης δωρεάν και συμπληρωματικά ένα κολπικό για να εξακριβώσουμε ροή αίματος προς πλακούντα αλλά και για να εξετάσει την πιθανότητα πρόωρου τοκετού.

Η όλη εξέταση κόστισε 100€. Το μόνο μειονέκτημα μου φάνηκε ο εξοπλισμός όπου σε σχέση με τον Ελευθεριάδη είναι υποδεέστερος.

Αχ βρε κοριτσια παροτι εχω ξανα μεινει εγκυος και εχω μια κορουλα υγειεστατη 2,5 χρονων... απο την αρχη αυτης της εγκυμοσυνης εχω κανει αρκετα λαθη και φοβαμαι μηπως το μικρουλι μου δεν ειναι καλα!!!!!! πρωτον επινα μεχρι τωρα κοκα κολα κανονικα ενω δεν θυμομουνα οτι δεν κανει,δευτερων εχω παρει κατι στεναχωριες αυτες της μερες και εχω ριξει πολυ κλαμα,και τριτων παροτι εχω ελατωσει πολυ το τσιγαρο (για να το κλοψω αποκλειετε δεν μπορω,ουτε στην πρωτη το ειχα κοψει)εχω τυψεις που το κανω!!!!!τι να κανω πες τε μου κι εσεις...

Λοιπόν, Ολγάκι μου δεν θα σε κατακρίνω γιατί δεν υπήρξα καλύτερη στην 2η ΄κυρίως εγκυμοσύνη μου! Θέλω όμως να σου πώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από το να αναγκάζουμε τα παιδιά μας να καταπίνουν την νικοτίνη και την αδυναμία μας να ελαττώσουμε, αν όχι να κόψουμε, το κωλοτσίγαρο!

΄Δεν θα αναφερθώ στις καταστροφικές συνέπειες, άμεσες και μελλοντικές, που έχει το τσιγάρο στα μωρά μας, αλλά θα σου πώ αυτό που είχα σκεφτεί και εγώ και στάθηκε αρκετό να φρενάρω την ανοησία μου : όπως δεν φυσάς τον καπνό πάνω στο πρώτο σου παιδάκι, έτσι θα πρέπει να μην υποχρεώνεις και αυτό που είναι στην κοιλίτσα σου να τον αναπνέει!

Έχε κατά νού, ότι απο εον 5ο μήνα, κυρίως, όλα τα χρήσιμα και τα μη στοιχεία που καταναλώνουμε περνάνε απο τον πλακούντα στο μωρό, με πολύ μεγαλύτερη ευκολία!΄

Έτσι, όποτε ανάβεις ένα τσιγάρο, φέρνε στο νού σου την εικόνα που σου περιέγραψα - να φυσάς τον καπνό πάνω στο μωράκι, σαν να είναι δίπλα σου - και είμαι σίγουρη ότι δεν θα κάνεις πάνω απο 2 τζούρες πριν το σβήσεις!

Κάτι άλλο που θα σε συμβουλέψω, είναι να ρωτήσεις τον κ, Χασιάκο για το αν μπορείς να μασας τσίχλα νικορέτ!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, σας φιλώ και σας σκέφτομαι και ελπίζω σύντομα να έχω την πολυτέλεια του χρόνου, να γράψω τα νέα μου σχετικά με τον μπαμπά μου ικαι την υγεία του!!!!!!!!!!!!!!!

Ως τότε να είσαστε όλες καλά και να δίνετε πολλά χαιρετίσματα στον γιατρούλη μας!!!!!!!!!!!!!!

κατσε,παλι μπερδευτικα....:( αφου την 13 εβδομαδα μπαινω στον 4 μηνα αρα τωρα ειμαι ηδη 3 μηνων?λεγομαι 3 μηνων?[/QUO

ΟΛΓΑΚΙ, γεια σου και πάλι.

Σύμφωνα με την ΤΗΠ (ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΗΜΕΡΟΜ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ) είσαι σχεδόν 3 μηνών, όμως η εγκυμοσύνη δεν ξεκίνησε με το που αδιαθέτησες, επομένως η ηλικία του μωρού σου είναι 9 εβδομάδων και κάτι ψηλά, δλδ. 2 μηνών και μία εβδομάδα περίπου!

Έτσι όταν θα είσαι 14 εβδομάδων θα κλείσεις τον 3ο και θα λές και επίσημα ότι είσαι 3 μηνών!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια.

Πήγα στο γιατρό, μου έκανε υπέρηχο και τα βρήκε όλα εντάξει.

Για τις παλλίνδρομες μου είπε ότι πιθανότατα είναι και θέμα dna. Για την υστεροσκόπηση μου είπε ότι ο Χασιάκος έγραψε ότι εκτός από το διάφραγμα, η μήτρα μου είχε λίγο περίεργο σχήμα και κάποιες στενώσεις κι έτσι την άνοιξε.

Μου έγραψε να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις (FSH, LH, PRL, E2 και όλες του θυρεοειδή) και μου είπε, επειδή είμαι ηλικιακά σε ένα όριο που χτυπάει καμπανάκι, να κοιτάξω να κάνω μία προσπάθεια εξωσωματικής. Εγώ του είπα ότι συμφωνώ αλλά θα κάνω μόνο μία. Αυτά τα είπαμε πριν από τον υπέρηχο. Μόλις έκανε τον υπέρηχο, είδε ότι οι ωοθήκες μου είναι τέλειες και μου είπε, αν θέλω, να κάνουμε μια σπερματέγχυση με ήπια φάρμακα. Έτσι μου έδωσε σερπαφάρ και μια ένεση, θα πάρω τα σερπαφάρ για 5 μέρες, θα κάνω έναν υπέρηχο και μετά θα μου πει αυτός πότε θα κάνω την ένεση και μετά σπερματέγχυση. Αυτά τα χάπια τα σερπαφάρ είναι για να βοηθήσουν τις ωοθήκες να κάνουν λίγο περισσότερα ωάρια, ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες.

Πιστεύει ότι μπορώ να μείνω έγκυος κι από μόνη μου, αφού μάλιστα έχω συλλάβει δυο φορές πανεύκολα, απλώς μου είπε να μην το πολυαφήσω στην τύχη του λόγω ηλικίας.

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!

Να δεις που τελικά τα όνειρα δεν εξέφραζαν τις ανυσηχίες σου, αλλά σε προετοιμάζουν για τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!

Έχω ανατριχιάσει εντελώς όμως και επειδή σε έχω πάντα μέσα στη σκέψη μου, θέλω να ξέρεις ότι σου εύχομαι ο,τι μα ο,τι καλύτερο αυτή τη φορά !

Και σε σας τις υπολλοιπες κοπέλες σας εύχομαι η Παναγίτσα να ακούσει τις ευχές σας και σύντομα να ζήσετε το μεγαλείο αυτού που ονομάζουν - όχι άδικα - το θαύμα της ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα.Μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό μας το κ.Χασιάκο.Είδαμε τη μικρή μας και είναι όλα καλά.Είναι 720 γραμμάρια.Τον ρώτησα για μαία και μου σύστησε την κυρία Δρεπανού Βάσω.Την γνωρίζει καμιά σας?

Καλημέρα και σε σένα και καλό υπόλοιπο της εγκυμσύνης σου! Η κ. Δρεπανού είναι μαία στο Αρεταίειο με πολύχρονη πείρα και ο κ. Χασιάκος είναι από τα λίγα άτομα που εμπιστεύεται πάρα πολύ!

Μερικές φορές είναι λίγο κυνική αλλά κατα τ' αλλα είναι καλή σε αυτό που κάνεις, αλλά καλό είναι να την δείς πρώτα και να της εκφράσεις τις επιθυμίες σου και τις φιλοδοξίες που έχει για τον τοκετό σου!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια??πως τα πατε??εγω εδω βαριεμαι...μακαρι να μπορεσω να κανω κανα μπανιο φετος γιατι δεν μπορω αλλο την κλεισουρα..βρε κοριτσια καφε πινετε???εγω απο το πρωτο θετικο τεστ το εκοψα μαχαιρι,τον αναζητω καπου καπου....πρεπει να ρωτησω τον γιατρο αν μπορω να πινω η οχι....

κοριτσακια καλησπερα να ρωτησω κατι εαν ξετερε?τα νευρα ανεβαζουν το ζακχαρο?

Ολγάκι μου δε νομίζω ότι παίζει ρόλο...Εγώ ανέβασα ζάχαρο αλλά εκείνη την περιοδο δεν είχα καθόλου νευρα...Βέβαια τώρα δεν το συζητάω. Είμαι σα το θηρίο στο κλουβί. Ολα μου φταίνε. Ολα!!!!:mad::mad::mad:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα.

Εγώ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει τα κορίτσια ότι επιτρέπει 2 καφεδάκια την ημέρα. Λεπτομέρειες δεν ρώτησα, γιατί έτσι κι αλλιώς έναν καφέ την ημέρα πίνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...