Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.Μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό μας το κ.Χασιάκο.Είδαμε τη μικρή μας και είναι όλα καλά.Είναι 720 γραμμάρια.Τον ρώτησα για μαία και μου σύστησε την κυρία Δρεπανού Βάσω.Την γνωρίζει καμιά σας?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω για την ενημερωση. Αναμενω νεοτερα!!!!

DearCatherine,

μίλησα το απόγευμα με την Άννα Μαρία γιατί έχω και ένα άλλο θεματάκι και μου είπε ότι όταν χρειάζονται εξετάσεις μας το λέει ο γιατρός. Κάνε πάντως και εσύ μια ερώτηση τη Δευτέρα που θα πας γιατί εγώ αργώ ακόμα.

Ολγάκι χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά

Βάσω με το καλό. Δυστυχώς εγώ δεν τη ξέρω. Μόλις μάθεις όμως πες μας

Φιλιά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

DearCatherine,

μίλησα το απόγευμα με την Άννα Μαρία γιατί έχω και ένα άλλο θεματάκι και μου είπε ότι όταν χρειάζονται εξετάσεις μας το λέει ο γιατρός. Κάνε πάντως και εσύ μια ερώτηση τη Δευτέρα που θα πας γιατί εγώ αργώ ακόμα.

Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Λογικα απο το επομενο ραντεβου θα μου γραψει τουλαχιστον για τον διαβητη. Θα τον ρωτησω παντως και θα σας ενημερωσω!!!!!

koritsia καλημεραααααα...εχω ακομη 2 ερωτησουλες:P:pεχετε εσεις λευκα υγρα??οχι πολλα λιγα καθε φορα στο εσωρουχο/??σαν σταγονες?? κ τα προιοντα αυτομαυρισματος το σελφ ταν επιτρεποντε στην εγκουμοσινη???ειμαι σαν το γαλα κ θα ηθελα να βαλω..τα απλωνεις σαν κρεμα σωματος κ μετα απο λιγο εχεις ενα χρυσαφενιο χρωμα...γνωριζει καμια σας???

Διαφημίσεις

Λάμπη μου,καλύτερα τα προϊόντα μαυρίσματος να μην τα χρησιμοποιήσεις!!Τα λευκά υγρά είναι απολύτως φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη αν δεν έχουν κακή οσμή ή δε σου προκαλούν τσούξιμο ή φαγούρα.

koritsia καλημεραααααα...εχω ακομη 2 ερωτησουλες:P:pεχετε εσεις λευκα υγρα??οχι πολλα λιγα καθε φορα στο εσωρουχο/??σαν σταγονες?? κ τα προιοντα αυτομαυρισματος το σελφ ταν επιτρεποντε στην εγκουμοσινη???ειμαι σαν το γαλα κ θα ηθελα να βαλω..τα απλωνεις σαν κρεμα σωματος κ μετα απο λιγο εχεις ενα χρυσαφενιο χρωμα...γνωριζει καμια σας???

Λάμπη μου,

μείνε μακριά από τέτοια προιόντα. Σκέψου ότι του χρόνου τα καλοκαίρι που θα κυνηγάς το μωρό σου θα αποκτήσεις το καλύτερο μαύρισμα:)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη μου,

μείνε μακριά από τέτοια προιόντα. Σκέψου ότι του χρόνου τα καλοκαίρι που θα κυνηγάς το μωρό σου θα αποκτήσεις το καλύτερο μαύρισμα:)

κικαρ κοιτα να μου μιλησεις οταν θα εχεις ραντεβου με τον γιατρο:wink::wink::wink::wink::wink:

Κορίτσια καλησπέρα.Μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό μας το κ.Χασιάκο.Είδαμε τη μικρή μας και είναι όλα καλά.Είναι 720 γραμμάρια.Τον ρώτησα για μαία και μου σύστησε την κυρία Δρεπανού Βάσω.Την γνωρίζει καμιά σας?

Βάσω79 μου, δεν την ξέρω την εν λόγω μαία, αλλά να ξέρεις ότι θα την πληρώσεις χωριστά από τον γιατρό μας !

Μία παλιά συνάδελφος, που γέννησε και αυτή στο Αρεταίειο με τον γιατρό μας, είχε και αυτή δική της μαία (δεν γνωρίζω το όνομά της) που της σύστησαν από το γραφείο του γιατρού μας και μου είπε ότι την πλήρωσε 500 € ! Πάντως θυμάμαι ότι μου είχε πει ότι έμεινε ευχαριστημένη.

Εγώ πάλι γέννησα στο Αρεταίειο πέρυσι το καλοκαίρι, δεν είχα δική μου μαία, αλλά όλες οι μαίες στην αίθουσα τοκετών ήταν πάαααρα πολύ εξυπηρετικές και με βοήθησαν πολύ ! Επίσης με βοήθησε πάρα πολύ και το γεγονός ότι έκανα yoga και pilates κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ααααα και να μην το ξεχάσω, αν γεννήσεις στο Αρεταίειο, σου εύχομαι να βρεις μονόκλινο, όπως βρήκα και εγώ, στον 1ο όροφο. Δεν είναι ακριβό, κοστίζει γύρω στα 550 - 580 Ευρώ (για φυσιολογικό τοκετό), εκτός εαν γεννήσεις με καισαρική, που τα ασφαλιστικά ταμεία το θεωρούν εγχείρηση (που είναι) και δεν πληρώνεις τίποτα.

Πότε με το καλό γεννάς ;

Βάσω79 μου, δεν την ξέρω την εν λόγω μαία, αλλά να ξέρεις ότι θα την πληρώσεις χωριστά από τον γιατρό μας !

Μία παλιά συνάδελφος, που γέννησε και αυτή στο Αρεταίειο με τον γιατρό μας, είχε και αυτή δική της μαία (δεν γνωρίζω το όνομά της) που της σύστησαν από το γραφείο του γιατρού μας και μου είπε ότι την πλήρωσε 500 € ! Πάντως θυμάμαι ότι μου είχε πει ότι έμεινε ευχαριστημένη.

Εγώ πάλι γέννησα στο Αρεταίειο πέρυσι το καλοκαίρι, δεν είχα δική μου μαία, αλλά όλες οι μαίες στην αίθουσα τοκετών ήταν πάαααρα πολύ εξυπηρετικές και με βοήθησαν πολύ ! Επίσης με βοήθησε πάρα πολύ και το γεγονός ότι έκανα yoga και pilates κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ααααα και να μην το ξεχάσω, αν γεννήσεις στο Αρεταίειο, σου εύχομαι να βρεις μονόκλινο, όπως βρήκα και εγώ, στον 1ο όροφο. Δεν είναι ακριβό, κοστίζει γύρω στα 550 - 580 Ευρώ (για φυσιολογικό τοκετό), εκτός εαν γεννήσεις με καισαρική, που τα ασφαλιστικά ταμεία το θεωρούν εγχείρηση (που είναι) και δεν πληρώνεις τίποτα.

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση.Γεννάω μέσα με τέλη Σεπτέβρη,θα το σκεφτώ αν τελικά θα πάρω μαία.

Διαφημίσεις

Πότε με το καλό γεννάς ;

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση.Γεννάω μέσα με τέλη Σεπτέβρη,θα το σκεφτώ αν τελικά θα πάρω μαία

Εγώ γέννησα με τη Βάσω. Εντάξει, καλή είναι, δεν ενθουσιάστηκα κιόλας...Πιο πολύ ψυχολογικό ήταν το θέμα να αισθάνομαι ότι είχα κάποιον που ήταν εκεί για μένα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...