Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια

Ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο cafe αλλα μολις ειδα αυτο το θεμα δεν μπορουσα να μην γραψω τη δικη μου εμπειρια με τον κο Χασιακο. Σε αυτο τον ανθρωπο χρωσταω το γεγονος οτι εγινα μανουλα, οταν λογω ενος αρκετα μεγαλου ινομυωματος που εχω ολοι οι υπολοιποι γιατροι που επισκεφτηκα θελανε να με χειρουργησουν και μαλιστα αμεσα και με προειδοποιουσαν οτι αν μεινω εγκυος χωρις εγχειρηση δεν θα εφτανα μεχρι το τελος.

Πηγα λοιπον και με ειδε και μου προδιεγραψε ακριβως ολη την πορεια της εγκυμοσυνης μου οπως ακριβως εγινε. Μου ειπε επισης οτι ενα τετοιο χειρουργειο οχι μονο δεν θα βοηθουσε αλλα ισως να εβαζε σε κινδυνο και την ικανοτητα μου να μεινω εγκυος.

Θα ηθελα να ειναι παντα καλα και οπου βρισκομαι θα εκφραζω την ευγνωμοσυνη μου για αυτον.

Να ειστε ολες καλα

f1OTp2.png

pNHkp2.png

γεια σας κοριτσια.. χαθηκα τοσες μερες γιατι δεν ειχα ιντερνετ..εχω απορειες..ποτε θα μου πει ο γιατρος να κανω γενικες αιματος κ ουρων??μια φορα εκανα πριν την ευχενικη..ραντεβου με τον γιατρο εχω 2 ιουλιου??δεν θα μου πει ο ιδιος να ξανακανω η πρεπει απο μονη μου???την αλλη εβδομαδα πρωτα ο θεος θα ειμαι 15 εβδομαδων κ σκεφτομαι να κανω αντευγειες στα μαλλια μου,επιτεπεται η να τηλ στον γιατρο??γνωριζει καμια σας???αληθεια κοριτσια τα θαλλασινα μπανια επιτρεποντε???σκαωωωωωωωωω..........

Εγώ έχω γιατρό το Χασιάκο και στο ιατρείο του Χασιάκου με είδε ο Μουστακαρίας. Ζήτησα ραντεβού με τον Χασιάκο, επειδή προσπαθώ 4 μήνες και δεν έχω μείνει έγκυος και μήπως μπορεί να με κατευθύνει με κάποιον τρόπο και είχα στο μυαλό μου πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας με χάπια και ένεση και προγραμματισμένες επαφές. Φυσικά αυτό το τελευταίο περί πρόκλησης ωοθυλακιορρηξίας δεν το είπα στη γραμματέα του Χασιάκου, απλώς αυτή από μόνη της μου είπε να με δει ο Μουστακαρίας.

Ο Χασιάκος δεν αγχωνόταν καθόλου, μου είπε να προσπαθήσω να μείνω έγκυος. Όμως εγώ κόντεψα να τρελαθώ από το άγχος και το είπα στον Μουστακαρία. Αυτός σε συνδυασμό με το ότι είμαι 38 χρονών, μου πρότεινε αρχικά εξωσωματική από το φθινόπωρο, χωρίς να αποκλείει την πιθανότητα να συλλάβω φυσιολογικά, αφού μάλιστα οι δύο συλλήψεις έγιναν πολύ εύκολα. Όμως, μόλις μου έκανε υπέρηχο και είδε τα μέσα μου, άλλαξε γνώμη και μου είπε για τη σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο με τη βοήθεια των σερπαφάρ. Δεν ένιωσα ότι με "σπρώχνει" να κάνω σπερματέγχυση, αντίθετα θεωρώ ότι μου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου (της ηλικίας) και με έβαλε σε μια σειρά. Ο εφιάλτης μου πλέον δεν είναι αν θα ξαναέχω παλλίνδρομες αλλά, αν θα καταφέρω να μείνω έγκυος. Πολλές γυναίκες έχουν γεννήσει και μετά προσπαθούν για το δεύτερο και δεν μπορούν να συλλάβουν. Επειδή συνέλαβα δυο φορές, δεν σημαίνει ότι θα μπορώ να μείνω ξανά έγκυος εύκολα και δεν θέλω να ρισκάρω να περνάει ο χρόνος.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά τουλάχιστον νιώθω πιο ήρεμη που θα μπω σε μια σειρά.

κ εμενα ο μουστακαριας με ειχε δει πριν το πασχα κ μου λεει οτι αν μεχρι τον σεπτεμβρη δεν μεινω εγκυος να παω να δει τι θα κανουμε..πλησιαζαν οι γονιμες μου τοτε κ μου λεει σαβ/κυριακο να κανω σεχ κ επιασα με την πρωτη..ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην τον επισκεπτω....

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.. χαθηκα τοσες μερες γιατι δεν ειχα ιντερνετ..εχω απορειες..ποτε θα μου πει ο γιατρος να κανω γενικες αιματος κ ουρων??μια φορα εκανα πριν την ευχενικη..ραντεβου με τον γιατρο εχω 2 ιουλιου??δεν θα μου πει ο ιδιος να ξανακανω η πρεπει απο μονη μου???την αλλη εβδομαδα πρωτα ο θεος θα ειμαι 15 εβδομαδων κ σκεφτομαι να κανω αντευγειες στα μαλλια μου,επιτεπεται η να τηλ στον γιατρο??γνωριζει καμια σας???αληθεια κοριτσια τα θαλλασινα μπανια επιτρεποντε???σκαωωωωωωωωω..........

Καλημέρα κοριτσάρες,

Λάμπη λογικά εξετάσεις θα σου δώσει στο ραντεβού μετά τη β επιπέδου. Για τις ανταύγειες από ότι έχω διαβάσει δε θα έχεις πρόβλημα αλλά καλού κακού κάνε ένα τηλ στην Αναστασία να σου πει και εκείνη. Σε ότι αφορά τα μπάνια εγώ ξεκίνησα ήδη. Τον είχα ρωτήσει από την αρχή της εγκυμοσύνης και μου είπε αν το νιώσω να μη διστάσω. Τελικά μου αρέσει που είναι τόσο φιλελεύθερος ο γιατρός μας. Κατέληξα ότι δε με αγχώνει καθόλου

Πολλά φιλιά σε όλες σας και άντε να περάσει αυτή η εβδομάδα με τη ζέστη

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη μου καλημέρα !

Επειδή και εγώ είχα απορία κάθε πότε έπρεπε να κάνω γενική αίματος και ούρων, όταν ρώτησα τον γιατρό μας μου απάντησε με απορία ότι η έγκυος κάθε μήνα πρέπει να κάνει αυτές τις εξετάσεις.

Τις έκανα λοιπόν κάθε μήνα και της έστελνα με fax στο ιατρείο να τις δει η Άννα-Μαρία.

Για τις αντάυγειες δεν περιμένεις καλύτερα να κλέισεις και την 16η εβδομάδα ; Για να είσαι πιο σίγουρη δηλαδή ......

Λάμπη μου καλημέρα !

Επειδή και εγώ είχα απορία κάθε πότε έπρεπε να κάνω γενική αίματος και ούρων, όταν ρώτησα τον γιατρό μας μου απάντησε με απορία ότι η έγκυος κάθε μήνα πρέπει να κάνει αυτές τις εξετάσεις.

Τις έκανα λοιπόν κάθε μήνα και της έστελνα με fax στο ιατρείο να τις δει η Άννα-Μαρία.

Για τις αντάυγειες δεν περιμένεις καλύτερα να κλέισεις και την 16η εβδομάδα ; Για να είσαι πιο σίγουρη δηλαδή ......

Χαιρετω και εγω. Ειναι το πρωτο μου post στο cafe. Ανηκω κι εγω σ αυτο το club και ειχα την ιδια απορια. Εκλεισα την 25η εβδομαδα και εξετασεις περα του προγεννητικου στην αρχη δεν εχω κανει και δεν με ενημερωσε και κανεις οτι πρεπει να κανω(προφανως ειναι αυτονοητο?)Εχω ραντεβου την Δευτερα με τον γιατρο μας να τον ρωτησω ή θα παρω την ιδια απαντηση με σενα?

Χαιρετω και εγω. Ειναι το πρωτο μου post στο cafe. Ανηκω κι εγω σ αυτο το club και ειχα την ιδια απορια. Εκλεισα την 25η εβδομαδα και εξετασεις περα του προγεννητικου στην αρχη δεν εχω κανει και δεν με ενημερωσε και κανεις οτι πρεπει να κανω(προφανως ειναι αυτονοητο?)Εχω ραντεβου την Δευτερα με τον γιατρο μας να τον ρωτησω ή θα παρω την ιδια απαντηση με σενα?

DearCatherine καλησπέρα και καλως ήρθες,

μόλις πήρα τηλ στο ιατρείο (γιατί και εγώ είμαι στην 23η εβδομάδα) και μου είπαν ότι εξετάσεις κάνω μόνο όταν μου πει ο γιατρός. Θα ξαναπροσπαθήσω και πιο αργά για να πετύχω την Αναστασία αλλά δε θεωρώ ότι είναι απίθανο να λάβεις και εσύ την απάντηση που έδωσε στη zonneschijn. Μόλις μιλήσω με Αναστασία θα επανέλθω

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

DearCatherine καλησπέρα και καλως ήρθες,

μόλις πήρα τηλ στο ιατρείο (γιατί και εγώ είμαι στην 23η εβδομάδα) και μου είπαν ότι εξετάσεις κάνω μόνο όταν μου πει ο γιατρός. Θα ξαναπροσπαθήσω και πιο αργά για να πετύχω την Αναστασία αλλά δε θεωρώ ότι είναι απίθανο να λάβεις και εσύ την απάντηση που έδωσε στη zonneschijn. Μόλις μιλήσω με Αναστασία θα επανέλθω

Σ ευχαριστω για την ενημερωση. Αναμενω νεοτερα!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εμένα, πέρα των πολλών αρχικών εξετάσεων αίματος και ούρων στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα φτάσει στην 22η εβδομάδα και δεν είχα κάνει άλλη γενική αίματος και ούρων, γι' αυτό και ρώτησα τον γιατρό μας. Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί με έβαζε από την 22η εβδομάδα και μετά κάθε μήνα να κάνω γενική αίματος και ούρων την στιγμή που ήταν πάντα άψογες .....

Κορίτσια και εμένα, πέρα των πολλών αρχικών εξετάσεων αίματος και ούρων στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα φτάσει στην 22η εβδομάδα και δεν είχα κάνει άλλη γενική αίματος και ούρων, γι' αυτό και ρώτησα τον γιατρό μας. Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί με έβαζε από την 22η εβδομάδα και μετά κάθε μήνα να κάνω γενική αίματος και ούρων την στιγμή που ήταν πάντα άψογες .....

Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι από εκεί και μετά εμφανίζεται ο διαβήτης και η αναιμία και γι'αυτό το κοιτάνε καλύτερα. Δε λες πάλι καλά που μας ενημέρωσες να το ξαναρωτήσουμε γιατί πραγματικά μπορεί να έχουμε χάσει κάτι. Ξαναπήρα στο ιατρείο για να μιλήσω με την Αναστασία και μου είπαν να πάρω μετά τις 7.30.

Φιλιά

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

καλησπερα κοριτσια,εγω ειχα παρει τηλ στο ιατρειο και μου ειχαν πει οτι απο την στιγμη που θα βγει καλη η αυχενικη μπορω να κανω τα μαλια μου οπως θελω...ακομα και ντεκαπαζ,και οσο για τα μπανια μπορουμε κανονικα και ακομα και στην πισινα.....γι αυτο λοιπον καλα μπανακια με ομορφα φρεσκοβαμμενα μαλακια.....χιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...