Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά, μανούλες και όχι, τι κάνετε? Εχω πολύ καιρό να σας γράψω και δεν παρακολουθώ συχνά τις συζητήσεις σας, τώρα διάβασα τις τελευταίες σελίδες. Η αλήθεια είναι ότι ψυχολογικά δεν είμαι καλά διότι έκλεισα τον 10ο μήνα προσπαθειών. Οσες άλλες προσπαθούν θα με καταλάβουν καλύτερα, και η IOLH και η andro αν και οι περιπτώσεις σας είναι αρκετά διαφορετικές και πιο δύσκολες, αλλά όλες είμαστε στην προσπάθεια. Επειδή παίρνω την θερμοκρασία μου το πρωί είδα ότι σήμερα έπεσε οπότε πάλι περίοδο θα έρθω και μάλιστα 2 μέρες νωρίτερα. Και τον προηγούμενο μήνα πάλι νωρίτερα 1,5 μέρα. Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε? Εγω ήμουν πάντα σταθερή.

Ειχα ραντεβού με τον γιατρούλη μας την προηγούμενη Δευτέρα για τεστ Παπ και έλεγχο αλλά δυστυχώς είχε τοκετό και ακυρώθηκε οπότε περιμένω νέο ραντεβού. Θέλω να τον ρωτήσω μήπως να κάνει ο άντρας μου σπερματοδιάγραμμα σε πρώτη φάση και εγώ σαλπιγγογραφία διότι θα με βοηθήσει να ησυχάσω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι όντως όλα είναι άγχος.

Ξέρετε εάν αυτές οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν σε δημόσιο νοσοκομείο με τα λιγότερα χρήματα? Γιατί οικονομικά δεν είμαστε και πολύ καλά.

Αν και βρε κορίτσια, δεν νιώθω ότι έχω άγχος σε όλο τον κύκλο. Ειμαστε χαλαρά τις γόνιμες μέρες, και το χαίρομαι, πιο πολύ αγχώνομαι προς το τέλος. Αυτό το μήνα για 1η φορά κάναμε έρωτα κάθε μέρα για 6-7 μέρες και πάλι τίποτα. Και από οτι θυμάμαι ο γιατρούλης μας μου είχε πει να κάνουμε κάθε μέρα. Με 2 διαφορετικά τεστ ωορηξίας φαίνεται ότι κάνω ωορηξία.

Πως μπορούμε να βγάλουμε την συνεχόμενη σκέψη του μωρού από το μυαλό μας? Πως να μην στεναχωριέσαι για τον ευατό σου (καλοπροαίρετα βέβαια) όταν ακούς όλες σχεδόν γύρω σου να μένουν έγκυες και σε λιγότερο χρόνο? Πως να μην μου έχει μπει η ιδέα πια στον 10ο μήνα ή ότι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά με το σπέρμα ή ότι κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με τις σάλπιγγες ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Πως να μην νιώθεις η προβληματική?

Νιώθω ότι αν το αφήσω στην τύχη του χωρίς να μαρκάρω τις γόνιμες μέρες και να το βγάλω από το μυαλό μου, με το καθημερινό τρέξιμο δουλεια – σπίτι κλπ, μάλλον τους περισσότερους μήνες θα τυχαίνει να μην κάνουμε καθόλου κοντά στις γόνιμες.

Θα το κάνω όμως να σας πω, δεν πάει άλλο. Για 2,5 μήνες θα το ξεχάσω. Θέλω μόνο ωσπου να πάω στον γιατρούλη σε κανα δυο εβδομάδες, να κάνω τεστ ώστε να του πω εαν θα δείξουν ωορηξία.

Σας φιλώ. Κουράγιο σε όλες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

efoulito μου, καλημέρα.

Πολλές φορές σε σκεφτόμουν.

Σε καταλαβαίνω, σε νιώθω. Κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Παρότι έχω μείνει έγκυος δυο φορές, παρότι προσπαθώ μόλις 4 μήνες, ήδη τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση. Σε λίγο δεν θα χρειάζομαι γυναικολόγο αλλά ψυχίατρο.

Τη σαλπιγγογραφία, απ' ότι μου έχουν πει, μπορείς να την κάνεις στο Αρεταίειο. Πάρε τηλ. στο Αρεταίειο και ζήτα ένα ραντεβού για σαλπιγγογραφία. Νομίζω ότι η σαλπιγγογραφία γίνεται κάποιες συγκεκριμένες μέρες του κύκλου, συνήθως μόλις τελειώνει η περίοδος. Οπότε, τη μέρα που θα αδιαθετήσεις (εύχομαι να μην αδιαθετήσεις), πάρε τηλ. να κλείσεις ραντεβού.

Το σπερμοδιάγραμμα δεν ξέρω αν γίνεται σε δημόσιο, σίγουρα γίνεται αλλά δεν ξέρω σε ποιο νοσοκομείο.

Εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη με τον Μουστακαρία (συνεργάτης του Χασιάκου) για ένα τεστ παπ και να μου πει τι μπορώ να κάνω και δε μένω έγκυος. Τι να μου πει δηλαδή, θα γελάει ο άνθρωπος αλλά εγώ θέλω να πάω για ψυχολογικούς λόγους.

Κι εγώ μία από τα ίδια: όλο το μήνα χαλαρή και 5 μέρες πριν από την περίοδο αγχώνομαι και δεν μπορώ. Μόλις έρχεται η περίοδος γίνομαι σκατά και μετά ηρεμώ πάλι και φτου κι απ' την αρχή.

Αυτές τις ημέρες θα γεννούσα και την Παρασκευή το πρωί είδα ένα φρικιαστικό όνειρο, ότι ήμουν έγκυος και πήγα να γεννήσω, γιατί με έπιασαν οι πόνοι αλλά, μόλις έφτασα στο μαιευτήριο, η κοιλιά μου ξεφούσκωσε και δεν υπήρχε τίποτε μέσα. Ξύπνησα χάλια κι από κείνη τη μέρα είμαι χάλια, με έχει πιάσει άγχος και δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Δεν ξέρω πως μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω έχοντας ξεχάσει τα πάντα.

Γεία σου IOLH μου. Φοβερό όνειρο είδες καρδούλα μου. Εχεις δίκιο να νιώθεις έτσι, με νεύρα τσακισμένα. Δεν ξέρω πως να σου δώσω κουράγιο. Εχεις περάσει πολλά και τα πιο δύσκολα. Εγω δεν πρέπει να μιλάω, το ξέρω. Αντε, ας σκεφτούμε λίγο το καλοκαιράκι, τις βόλτες στα ανοιχτά καφέ, τα μπάνια, τις διακοπούλες.

Ακου και εγώ όνειρο που είδα στα μέσα αυτού του μήνα να γελάσεις. Ειδα ένα ωραίο κήπο με γρασίδι και κάποιος μπροστά μου κάτι φύτευε. Ξαναπήγα και ήταν η άλλη μέρα και είχαν φυτρώσει 3-4 ψηλά δεντράκια πολύ όμορφα με λουλουδια. Λεω και γω η χαζή, σημαδιακό θα είναι δεν μπορεί, κάτι αναπτύσεται μέσα μου. Χι-χι, αμ δε! Απο τι χαζά πράγματα πιανόμαστε στην απελπισία μας.

Τωρα που είμαι ήρεμη σπίτι τα βλέπω λίγο με άλλο μάτι. Να ρωτησω κάτι, στον Κο Μουστακαριά πόσα πληρώνεις την επίσκεψη?

Πάντως, είδα τώρα την εκπομπή του Σαββάτου της ΝΕΤ, ΣΤΑ ΑΚΡΑ η οποία είχε συζήτηση με τον καθηγητή και διευθυντή της Β' Μαιευτικής του Αρεταίειο κο Κερατσα. Ελεγε για όλα τα τμηματα του Αρεταίειου και την φοβερή βοήθεια που δίνουν, απο έφηβες με προβλήματα περιόδου ή έλλειψη κόλπου!!(το χατε ακούσει?), απο το τμημα υπερήχων, στην υπογονιμότητα με το τμημα εξωσωματικής και πολλά άλλα (και σπερμοδιαγραμμα γίνεται εκει). Δεν ήξερα οτι κανουν εξωσωματικη κλπ στο Αρεταιειο. Το κόστος είναι πολύ λιγότερο απο τα ιδιωτικα. Αυτο με χαροποίησε γιατί δεν με φοβίζει η σκεψη της εξωσωματικής αν χρειαστεί, αλλα του κοστους, και θα έκανα τα πάντα να επιτύχω μια κύηση παρόλο που είμαι και υπερ της υιοθεσίας. Λετε ο γιατρουλης να προτείνει το Αρεταίειο άντί για το Εμβρυοαρτ εαν έχεις οικονομικές δυσκολίες?

Τι λές IOLH μου?

Καληνύχτα σε όλες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Γεία σου IOLH μου. Φοβερό όνειρο είδες καρδούλα μου. Εχεις δίκιο να νιώθεις έτσι, με νεύρα τσακισμένα. Δεν ξέρω πως να σου δώσω κουράγιο. Εχεις περάσει πολλά και τα πιο δύσκολα. Εγω δεν πρέπει να μιλάω, το ξέρω. Αντε, ας σκεφτούμε λίγο το καλοκαιράκι, τις βόλτες στα ανοιχτά καφέ, τα μπάνια, τις διακοπούλες.

Ακου και εγώ όνειρο που είδα στα μέσα αυτού του μήνα να γελάσεις. Ειδα ένα ωραίο κήπο με γρασίδι και κάποιος μπροστά μου κάτι φύτευε. Ξαναπήγα και ήταν η άλλη μέρα και είχαν φυτρώσει 3-4 ψηλά δεντράκια πολύ όμορφα με λουλουδια. Λεω και γω η χαζή, σημαδιακό θα είναι δεν μπορεί, κάτι αναπτύσεται μέσα μου. Χι-χι, αμ δε! Απο τι χαζά πράγματα πιανόμαστε στην απελπισία μας.

Τωρα που είμαι ήρεμη σπίτι τα βλέπω λίγο με άλλο μάτι. Να ρωτησω κάτι, στον Κο Μουστακαριά πόσα πληρώνεις την επίσκεψη?

Πάντως, είδα τώρα την εκπομπή του Σαββάτου της ΝΕΤ, ΣΤΑ ΑΚΡΑ η οποία είχε συζήτηση με τον καθηγητή και διευθυντή της Β' Μαιευτικής του Αρεταίειο κο Κερατσα. Ελεγε για όλα τα τμηματα του Αρεταίειου και την φοβερή βοήθεια που δίνουν, απο έφηβες με προβλήματα περιόδου ή έλλειψη κόλπου!!(το χατε ακούσει?), απο το τμημα υπερήχων, στην υπογονιμότητα με το τμημα εξωσωματικής και πολλά άλλα (και σπερμοδιαγραμμα γίνεται εκει). Δεν ήξερα οτι κανουν εξωσωματικη κλπ στο Αρεταιειο. Το κόστος είναι πολύ λιγότερο απο τα ιδιωτικα. Αυτο με χαροποίησε γιατί δεν με φοβίζει η σκεψη της εξωσωματικής αν χρειαστεί, αλλα του κοστους, και θα έκανα τα πάντα να επιτύχω μια κύηση παρόλο που είμαι και υπερ της υιοθεσίας. Λετε ο γιατρουλης να προτείνει το Αρεταίειο άντί για το Εμβρυοαρτ εαν έχεις οικονομικές δυσκολίες?

Τι λές IOLH μου?

Καληνύχτα σε όλες.

efoulito μου, όλες οι γυναίκες ταλαιπωρημένες είμαστε. Εσύ για δικούς σου λόγους, εγώ για δικούς μου, άλλη για δικούς της.

Τα όνειρα συνεχίζονται: κοιμήθηκα το μεσημέρι και είδα ότι πήγα στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού (αυτό που υποτίθεται ότι θα γίνει παιδικό) και είχα μια πολύ ωραία κούνια. Ήταν στρωμένη με πολύ όμορφα σεντονάκια, είχα ωραία παιχνίδια και γενικώς όλο το δωμάτιο ήταν πανέμορφο. Αλλά η κούνια ήταν άδεια. Και είπα στον άντρα μου "το δωμάτιο είναι έτοιμο, η κούνια είναι στρωμένη αλλά δεν έχουμε μωρό, ίσως να έρθει κάποια στιγμή και ευτυχώς που η κούνια του είναι έτοιμη".

Ξύπνησα για μια ακόμη φορά φρικαρισμένη.

Την είδα την εκπομπή με τον Κρεατσά, την είχε σε επανάληψη και την είδα δεύτερη φορά να την εμπεδώσω. Πολύ ενδιαφέρουσα.

Ξέρω ότι στο Αρεταίειο είναι υπεύθυνος ο Χασιάκος για τις εξωσωματικές αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο κάνει εκεί εξωσωματικές.

Στον Μουστακαρία δεν έχω ξαναπάει και δεν ξέρω πόσα παίρνει. Θα σου πω την Πέμπτη. Δεν νομίζω να παίρνει περισσότερα από το γιατρό μας, δεδομένου ότι η επίσκεψη γίνεται στο ιατρείο του Χασιάκου, αντί για τον Χασιάκο. Θα δείξει.

Προσπαθώ να σκεφτώ το καλοκαιράκι αλλά δεν μπορώ, δεν έχω διάθεση να πάω πουθενά. Αυτές τις μέρες είμαι πολύ πεσμένη και πολύ αρνητική σε όλα.

Κάνω προσπάθειες να συνέλθω αλλά δεν τα καταφέρνω για την ώρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Θέλω να είμαι μονίμως ξαπλωμένη και να κοιτάω το ταβάνι. Ούτε μια δουλειά στο σπίτι δεν μπορώ να κάνω. Αυτές τις μέρες το έχω παρατήσει εντελώς. Ευτυχώς έλειπε ο σύζυγος ταξίδι και ήμουν μόνη, οπότε πρόσεχα και δεν λερώθηκε.

Θα κάνω κουράγιο όμως, αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα και όλα θα πάνε καλά.

Κορίτσια μου,τα όνειρα εκφράζουν τις φοβίες μας!Μην τα υπολογίζετε!!Αν σας πω τι έχω δει εγώ τα τελευταία χρόνια μυθιστόρημα θα έγραφα!Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν.

Απ όσο ξέρω ο κ. Μουστακαρίας παίρνει την επίσκεψη όσα ο κ. Χασιάκος.Για την εξωσωματική δεν είναι σωστό να το αναφέρω δημόσιο αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι συγκρίνοντάς τα με άλλες κοπέλες από άλλα κέντρα είχε διαφορά τουλάχιστον 500 € με τη μέθοδο που έκανα εγώ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ετσι είναι με τα όνειρα. Είναι οι σκέψεις μας οι οποίες μας κάνουν και βλέπουμε δίαφορα. Οσο για όρεξη για βόλτες κλπ ουτε και εγω πολυέχω ΙOLH μου. Για να πω την αλήθεια εγω ξεχνιέμαι με πράγματα που μου αρέσουν όπως πχ να αποβλακώνομαι στις ταινίες, καθότι είμαι και τρελή ταινιόβια. Πολλες φορές με πιάνει να μην θέλω να βρεθώ με φίλους. Οταν τους βλέπω όμως νιώθω καλύτερα (και ας εχουν οι περισσότεροι παιδάκια).

IOLH εαν είναι υπεύθυνος εξωσωματικής ο κος Χασιάκος άρα θα μας προτείνει το Αρεταίειο. Ετσι για να γίνεται συζήτηση, πιστεύω ότι θέλω και άλλους μήνες προσπαθειών για να φτάσω σε κάτι τέτοιο.

Εμενα με χαροποίησαν σήμερα κάτι βιντεάκια που βρίσκεις στο Youtube, με κινούμενα σχέδια και τραγουδάκια σαν το GummyBear, τα έχετε δεί? Τα βάλαμε λίγο στο γραφείο και μου έχει κολλήσει ένα στο μυαλό, πολύ πλάκα έχει. Ετσι για να χαζέψουμε και να ανέβει η διάθεση. Αν μπορείτε να το δείτε, γράψτε Bebe Lilly, είναι από την Γαλλία αλλά και σε ελληνική μετάφραση. Η συνάδελφος μου που εχει παιδάκι λέει ότι ο μικρός της έχει ξετρελλαθεί. Δίπλα θα δείτε και άλλα. Βάλτε και τον ιπποπόταμο και το λιοντάρι που τραγουδάνε το "In the jungle the mighty jungle", ειναι παλιό σίγουρα το έχετε ακούσει. Αυτό μου κόλλησε, ΧΙ-ΧΙ.

Αντε γυρνάω στη δουλειά, θα με απολύσουνε.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Δεν μπαίνω συχνά εδω αφού πολλές ώρες μου τρώει το parents (σκέτο)...χαχαχα

Να κάνω μια ερωτησούλα κοπέλες μου???

είμαι 7 εβδομάδων εγκυούλα και φυσικά επέλεξα για γιατρό μου τον Κο Χασιάκο....Μου έκλεισαν ραντεβού σε 2 μέρες...Την Πέμπτη σαν πρώτη φορά λέει με τον Κο Μουστακαρία για να μου πάρει το ιστορικό μου και να μου δώσει τις πρώτες εξετάσεις...Μετά λέει θα με παρακολουθεί ο Κος Χασιάκος...Ισχύει αυτο??? Γνωρίζετε?

Θέλω να γεννήσω στο Αρετέτειο, έχω δυνατότητα επιλογής ή θα με βάλει μόνος του στο Λητώ???

Επίσης όταν σου δίνουν τις πρώτες εξετάσεις που πρέπει να κάνεις...Μπορείς άνετα να πάς να τις γράψεις στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού ή Θα μου πετάξουν το χαρτί στην μουρή και θα με διώξουν γιατι είμαι απο ιδιωτικό γιατρό?

Επίσης πόσο κοστίζει η καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψη στον Κο Χασιάκο μαζί με τον υπέρυχο?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κορίτσια μου....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Δεν μπαίνω συχνά εδω αφού πολλές ώρες μου τρώει το parents (σκέτο)...χαχαχα

Να κάνω μια ερωτησούλα κοπέλες μου???

είμαι 7 εβδομάδων εγκυούλα και φυσικά επέλεξα για γιατρό μου τον Κο Χασιάκο....Μου έκλεισαν ραντεβού σε 2 μέρες...Την Πέμπτη σαν πρώτη φορά λέει με τον Κο Μουστακαρία για να μου πάρει το ιστορικό μου και να μου δώσει τις πρώτες εξετάσεις...Μετά λέει θα με παρακολουθεί ο Κος Χασιάκος...Ισχύει αυτο??? Γνωρίζετε?

Θέλω να γεννήσω στο Αρετέτειο, έχω δυνατότητα επιλογής ή θα με βάλει μόνος του στο Λητώ???

Επίσης όταν σου δίνουν τις πρώτες εξετάσεις που πρέπει να κάνεις...Μπορείς άνετα να πάς να τις γράψεις στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού ή Θα μου πετάξουν το χαρτί στην μουρή και θα με διώξουν γιατι είμαι απο ιδιωτικό γιατρό?

Επίσης πόσο κοστίζει η καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψη στον Κο Χασιάκο μαζί με τον υπέρυχο?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κορίτσια μου....

Κατ’αρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ,

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να σφίξεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου.

Τώρα στις ερωτήσεις σου. Πραγματικά την πρώτη φορά μπορεί να σε δει ο κ.Μουστακαριάς ειδικά αν δε σε έχει ξαναδεί ο κ. Χασιάκος. Μετά θα σου κανονίζουν τα ραντεβού σου με τον κ. Χασιάκο είτε στο Αρεταίειο είτε στο ιατρείο.

Μπορείς να γεννήσεις όπου θέλεις εσύ. Το Αρεταίειο είναι μια πολύ καλή επιλογή (και εγώ για εκεί με βλέπω) ειδικά αν σκεφτείς ότι ο γιατρός μας ξημεροβραδιάζετε εκεί. Η μόνη φορά που πρότεινε το Λητώ ήταν όταν το Αρεταίειο είχε κάποιο θέμα με κάποιο μικρόβιο αν θυμάμαι καλά.

Δε ξέρω αν θα σου δώσει τις εξετάσεις ο κ. Μουστακαριάς ή ο κ. Χασιάκος στο επόμενο ραντεβού. Πάντως ο κύριος Χασιάκος δεν είναι ιδιώτης. Είναι πανεπιστημιακός οπότε μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα.

Σχετικά με το κόστος των επισκέψεων δεν είναι πραγματικά συγκεκριμένο. Σε όλες τις επισκέψεις θα κάνει υπέρηχο αλλά πραγματικά δεν παίρνει λεφτά σε όλες. Εμένα με έχει δει από την αρχή της εγκυμοσύνης μου 5 ή 6 φορές και μόνο μια πλήρωσα επίσκεψη (το ποσό είναι ούτως ή άλλως κάτω από 50 ευρώ)

Μη διστάσεις να ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

stellinula καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γίνεις μανούλα σε ένα υγιέστατο μωράκι.

Όντως η επίσκεψη είναι κάτω από 50 ευρώ και δεν παίρνει σε κάθε επίσκεψη ακόμη και στις μή έγκυες.

Όσο για το κέντρο Μανας και Παιδιού, ξέρω από μια φίλη μου που γέννησε την οποία παρακολουθούσε ιδιωτικός γιατρός (όχι καθηγητής) ότι: πας με το υπερηχογράφημα του Χασιάκου που αποδεικνύει ότι έχεις εξεταστεί (αυτό είναι σημαντικό, μην δεχτείς να σε κοιτάξουν εκεί αφού θα έχεις εξεταστεί, της το είχε πει και ο γιατρός της {ο οποίος είναι και αυτός καταπληκτικός}) και σου γράφουν τις πρώτες εξετάσεις τις οποίες τις κάνεις στο ΙΚΑ και μερικές σε κάποια νοσοκομεία. Θα σου πούν. Απο κει και πέρα σου γράφουν και τα φάρμακα και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου θα σου τα γράφουν (μπορεί να πηγαίνει και ο σύζυγος νομίζω).

Ελπίζω να βοήθησα. Φιλιά.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Ευχαριστώ πολυ κοριτσάκια μου...

Η επίσκεψη όπως λέτε είναι κάτω απο 50ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του υπερήχου?)....

Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα την Παρασκευή με το Κέντρο Μάνας και Παιδιού στην Νίκαια..Το καλο που του θέλω δηλαδή...

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια που ετοιμάζεστε να κάνετε εξετάσεις στο ΙΚΑ μια μονάχα συμβουλή από παθούσα: ΠΡΟΣΟΧΗ την εξέταση του θυρεοειδή που δίνει πάντα ο Χασιάκος (TSH, T3, T4, Anti-Tg, Anti-TPO) κάντε την ιδιωτικά ή ζητήστε από το γιατρό να σας δώσει παραπεμπτικό να την κάνετε έξω μιας και είναι λίγο ακριβές. Στο ΙΚΑ αργούν πολύ τα αποτελέσματα και είναι πολύ σημαντική εξέταση για τη φυσιολογική ανάπτυξη του παδιού (κυρίως νοητικη!). Αν έχετε πρόβλημα πρέπει άμεσα να ξεκινήσετε θεραπεία. Δεν θέλω να σας αγχώσω άδικα αλλά την πάτισα με το ΙΚΑ και είπα να προειδοποιήσω άλλες!

uDLqp1.png

Καλημέρα, κορίτσια.

Πήγα στο γιατρό, μου έκανε υπέρηχο και τα βρήκε όλα εντάξει.

Για τις παλλίνδρομες μου είπε ότι πιθανότατα είναι και θέμα dna. Για την υστεροσκόπηση μου είπε ότι ο Χασιάκος έγραψε ότι εκτός από το διάφραγμα, η μήτρα μου είχε λίγο περίεργο σχήμα και κάποιες στενώσεις κι έτσι την άνοιξε.

Μου έγραψε να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις (FSH, LH, PRL, E2 και όλες του θυρεοειδή) και μου είπε, επειδή είμαι ηλικιακά σε ένα όριο που χτυπάει καμπανάκι, να κοιτάξω να κάνω μία προσπάθεια εξωσωματικής. Εγώ του είπα ότι συμφωνώ αλλά θα κάνω μόνο μία. Αυτά τα είπαμε πριν από τον υπέρηχο. Μόλις έκανε τον υπέρηχο, είδε ότι οι ωοθήκες μου είναι τέλειες και μου είπε, αν θέλω, να κάνουμε μια σπερματέγχυση με ήπια φάρμακα. Έτσι μου έδωσε σερπαφάρ και μια ένεση, θα πάρω τα σερπαφάρ για 5 μέρες, θα κάνω έναν υπέρηχο και μετά θα μου πει αυτός πότε θα κάνω την ένεση και μετά σπερματέγχυση. Αυτά τα χάπια τα σερπαφάρ είναι για να βοηθήσουν τις ωοθήκες να κάνουν λίγο περισσότερα ωάρια, ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες.

Πιστεύει ότι μπορώ να μείνω έγκυος κι από μόνη μου, αφού μάλιστα έχω συλλάβει δυο φορές πανεύκολα, απλώς μου είπε να μην το πολυαφήσω στην τύχη του λόγω ηλικίας.

Με το καλό bp-IOLH μου...Την ίδια μέρα είχαμε πάει εν τέλη αλλά με διαφορά κάποιων ωρών....χαχαχα

Κορίτσια πήγα και εγώ...Σαν πρώτο ραντεβού με είδε ο Μουστακαρίας...Καλούλης είναι και συζητίσιμος και αυτος....

Μου έκανε κάτι εντυπωση ρε κορίτσια...Ενω πήγαν όλα καλα...Είδα και το φασολάκι μου που είναι 8,5 χιλιοστα και άκουσα και καρδούλα, μου είπε να κάνω την Αυχενική διαφάνεια στις 15-20 Ιουλίου και μετά απο ένα μήνα απο την αυχενική μου έκλεισαν ραντεβού με τον Κο Χασιάκο....Ένα μήνα μετά??? Δεν είναι παρα πολύ??? Υποτίθετε ότι μετα την αυχενική άμεσα δεν πρέπει να την δεί ο γιατρός για να μου πεί αν είναι καλή κλπ κλπ???

Μου έκανε εντύπωση .....τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνω??? Να πάρω τηλέφωνο τις κοπέλες του και να τις ρωτήσω???

uop51syge.png

Με το καλό bp-IOLH μου...Την ίδια μέρα είχαμε πάει εν τέλη αλλά με διαφορά κάποιων ωρών....χαχαχα

Κορίτσια πήγα και εγώ...Σαν πρώτο ραντεβού με είδε ο Μουστακαρίας...Καλούλης είναι και συζητίσιμος και αυτος....

Μου έκανε κάτι εντυπωση ρε κορίτσια...Ενω πήγαν όλα καλα...Είδα και το φασολάκι μου που είναι 8,5 χιλιοστα και άκουσα και καρδούλα, μου είπε να κάνω την Αυχενική διαφάνεια στις 15-20 Ιουλίου και μετά απο ένα μήνα απο την αυχενική μου έκλεισαν ραντεβού με τον Κο Χασιάκο....Ένα μήνα μετά??? Δεν είναι παρα πολύ??? Υποτίθετε ότι μετα την αυχενική άμεσα δεν πρέπει να την δεί ο γιατρός για να μου πεί αν είναι καλή κλπ κλπ???

Μου έκανε εντύπωση .....τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνω??? Να πάρω τηλέφωνο τις κοπέλες του και να τις ρωτήσω???

Stellinula,

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται τα ραντεβού. Τα αποτελέσματα της αυχενικής θα τα δει άμεσα ο κ. Χασίακος οπότε αν υπάρχει πρόβλημα θα σε ενημερώσουν αμέσως. Σε εκείνο το ραντεβού που θα πας μετά την αυχενική στον κ. Χασιάκο θα σου δώσουν δύο φακέλους. Στον έναν θα είναι ο υπέρηχος που θα κάνεις τη συγκεκριμένη μέρα και στον άλλο θα είναι τα αποτελέσματα από την αυχενική.

Μην αγχώνεσαι. Αυτό δείχνει ότι θεωρούν ότι όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει λόγος για συχνότερες επισκέψεις.

Για να σε προετοιμάσω λίγο σε εκείνο το ραντεβού θα σου πει ο κ. Χασιάκος πότε θα κάνεις τη β επιπέδου (υπολόγισε ένα μήνα μετά) και θα σου κανονίσει και το επόμενο ραντεβού μαζί του που λογικά θα είναι περίπου ένα μήνα μετά τη β επιπέδου.

Καλή συνέχεια καλή μου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...