Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλημερα κουκλες και μανουλες στο fun του γιατρου μας χθες και σημερα ειχα την τιμη να τον δω παντα κουρασμενος και παντα χαμογελαστος.

σημερΑ ΩΡΑ 1:20 γενηθηκε ο ανιψιος μου απο τα χερακια του γιατρου μας ενα κουκλος 3320κ και 51 ποντοι με κεσαρικη .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες και μανουλες στο fun του γιατρου μας χθες και σημερα ειχα την τιμη να τον δω παντα κουρασμενος και παντα χαμογελαστος.

σημερΑ ΩΡΑ 1:20 γενηθηκε ο ανιψιος μου απο τα χερακια του γιατρου μας ενα κουκλος 3320κ και 51 ποντοι με κεσαρικη .

Nα σας ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!

xtZRp3.png

Nα σας ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!

Eυχαρηστω και κατι για την ιστορια που λενε χθες ο γιατρος μας ειχε στο αρετ. 14 γεννες σε μια ημερα χαρας το κουραγιο και την υπομωνη του . φιλακια σε ολα τα κοριτσια που θελουνε να κανουν ενα μωρακι και σε οσες μανουλες ειναι ετημες να γενησουν .:tongue:

Να σας ζήσει ο μικρούλης Jenia! Υγεια να έχει και τύχη στη ζωή του. Ποπω κορίτσια απίστευτο 14 γέννες σε μια μέρα! Ο Θεος να του δίνει δύναμη του ανθρώπου, τι να πω...Υγεια να έχει για να επιτελει το έργο του!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Jenia μου,να σου ζήσει το μωράκι!!Να το χαίρεσαι!!Ήρωας ο γιατρούλης μας ήρωας!!!

ΕΚΤΟς απο ηρωας ειναι γιατρος στο παλιο το forum ειχα γραψει για μια περιπτωση που ενας γιατρος ηθελε να κανει λαπαροσκοπηση σε μια κοπελα που ειχε 2 κυστες 1χιλ και 6 χιλ. σημερα εχω να σας πω οτι αυτη η κυστη των εξη χιλιοστον ειναι ο ανιψιος μου που το εβγαλε ο κυριος χασιακος 3320κ και 51 ποντι . ο αλλος γιατρος απο τιο ιασω ηθελε να πεταξει αυτη την ψυχη στα σκουπιδια για να παρει 5000 ευρω . χαιρομαι που στην ζωη μας βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος και την οικογενεια μας εχει φερει στην ζωη 5 ομορφα μωρα . καθε καλο καθε καλοτυχο να το βρει μπροστα του η παναγια και ο χριστουλης να τον προσεχουν παντα ,για να μπορει αυτος ο κοσμος να εχει εναν γιατρο εχει μεγαλη σημασια ειναι ενας μικρος θεος που κατοικει στην γη .

ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΤΟς απο ηρωας ειναι γιατρος στο παλιο το forum ειχα γραψει για μια περιπτωση που ενας γιατρος ηθελε να κανει λαπαροσκοπηση σε μια κοπελα που ειχε 2 κυστες 1χιλ και 6 χιλ. σημερα εχω να σας πω οτι αυτη η κυστη των εξη χιλιοστον ειναι ο ανιψιος μου που το εβγαλε ο κυριος χασιακος 3320κ και 51 ποντι . ο αλλος γιατρος απο τιο ιασω ηθελε να πεταξει αυτη την ψυχη στα σκουπιδια για να παρει 5000 ευρω . χαιρομαι που στην ζωη μας βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος και την οικογενεια μας εχει φερει στην ζωη 5 ομορφα μωρα . καθε καλο καθε καλοτυχο να το βρει μπροστα του η παναγια και ο χριστουλης να τον προσεχουν παντα ,για να μπορει αυτος ο κοσμος να εχει εναν γιατρο εχει μεγαλη σημασια ειναι ενας μικρος θεος που κατοικει στην γη .

ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσι μου γλυκό πραγματικά ανατρίχιασα,

να σας ζήσει το μωράκι σας και να έχει υγεία. Τέτοιες στιγμές συνειδητοποιώ πόσο τυχερές είμαστε

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσακια μου πηρα τα αποτελεσματα του παπ α και ειναι 1/14683 και με τον υπερηχο εχτες τησ αυχενικησ ητανε ολα τελεια!!!!!!!!!!!!ειμαι παρα πολθ χαροθμενη ποθ ειδα το νινακι μου εχτες και που ειναι ολα καλα...

Κοριτσακια μου πηρα τα αποτελεσματα του παπ α και ειναι 1/14683 και με τον υπερηχο εχτες τησ αυχενικησ ητανε ολα τελεια!!!!!!!!!!!!ειμαι παρα πολθ χαροθμενη ποθ ειδα το νινακι μου εχτες και που ειναι ολα καλα...

Μπράαααααααααααααααααααααβο ολγάκι μου!

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Μπράαααααααααααααααααααααβο ολγάκι μου!

σε ευχαριστω γλυκεια μου κικαρ,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μας πανε κ στην συνεχεια ολα τοσο καλα....φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Μπράβο,Ολγάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια αποτελέσματα!!!!!!!Ξέρεις ότι έχουμε παρόμοια:όταν έκανα την αυχενική ήμουν ακριβώς 28,5 και μου βγήκε ποσοστό 1/15.156.Τέλεια μου είχαν πει και οι δυο γιατροί!!Το ίδιο θα σου πουν και σένα!!!!!Καλή συνέχεια!!!

Κουκλίτσες μου καλημέρα,

Ερώτηση μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε. Έχω ακούσει ότι είναι φυσιολογικό την περίοδο της εγκυμοσύνης το πρήξιμο. Είναι όμως φυσιολογικό να πρήζεται μόνο το ένα πόδι?

Μου φαίνεται αστείο αλλά πραγματικά μόνο το δεξί μου πόδι πρήζεται ενώ το αριστερό είναι μια χαρά.

Λέτε να έχω αρχίσει να τα χάνω ή ακόμα?

Φιλιά σε όλες σας

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Kikar μου,μήπως είναι η ιδέα σου??Βέβαια και να συμβαίνει δε νομίζω ότι είναι περίεργο.Εξαρτάται από πού γίνεται η κατακράτηση!!Αν όμως ανησυχείς πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό!!

Κουκλίτσες μου καλημέρα,

Ερώτηση μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε. Έχω ακούσει ότι είναι φυσιολογικό την περίοδο της εγκυμοσύνης το πρήξιμο. Είναι όμως φυσιολογικό να πρήζεται μόνο το ένα πόδι?

Μου φαίνεται αστείο αλλά πραγματικά μόνο το δεξί μου πόδι πρήζεται ενώ το αριστερό είναι μια χαρά.

Λέτε να έχω αρχίσει να τα χάνω ή ακόμα?

Φιλιά σε όλες σας

Na ενημερωσεις αμεσως το γιατρο σου

Ο,τι εχει να κανει με πρηξιματα πρεπει να τα παρατηρουμε

και να τα λεμε στο γιατρο

Φιλακια

xtZRp3.png

kοριτσακι κ γω στο αριστερο ποδι ειχα πρηξιμο κ με εβαλε να κανω εξετασεισ για λευκωμα κ παρακολουθηση πιεσησ βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη ομωσ κ γω σου συνιστω να τον ενημερωσεισ κ καλα αποτελεσματα σολεσ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...