Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιόλη μου καλά έκανες και έκλεισεις ραντεβού με τον κύριο Μουστακαρία. Αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά γιατι εμένα με είχε αναλάβει ο κύριος Μακράκης από το εμβρυάρτ απο τις κοπέλες που τις παρακολουθεί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Σε καταλαβαίνω απολυτα. Είναι δικαιολογημένο που αισθάνεσαι έτσι. Μου θύμισες τις δικές μου στενοχώριες, μ' αυτό που έγραψες. Ολα θα πάνε πολύ καλά, θα το δεις. Καλή επιτυχία!!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

βρε κοριτσια επειδη κι εγω εχω μπερδευτει αρκετα,ειμαι 11 εβδ.και 2 ημερων.εχω μπει στον 3 μηνα?δηλαδη λεγομαι 3 μηνων?

Οχι ακόμα Ολγάκι μου. Μόλις συμπληρώσεις την 13η εβδομάδα θα μπεις στον 4ο τουλάχιστον έτσι γράφει το βιβλίο που έχω εγώ. Λίγη υπομονή ακόμα... :D:D:DΑλλα είσαι ήδη στον 3ο...(νόμιζα οτι ρώτησες ποτε συμπληρώνεις το πρωτο τριμηνο)

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

βρε κοριτσια επειδη κι εγω εχω μπερδευτει αρκετα,ειμαι 11 εβδ.και 2 ημερων.εχω μπει στον 3 μηνα?δηλαδη λεγομαι 3 μηνων?

Ολγάκι θα ρωτήσω την Αναστασία και θα επανέλθω.

Λάμπη μου αν θυμάμαι καλά έχω ραντεβού στις 2.30. Λες να πάμε για κάνα καφέ?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Οχι ακόμα Ολγάκι μου. Μόλις συμπληρώσεις την 13η εβδομάδα θα μπεις στον 4ο τουλάχιστον έτσι γράφει το βιβλίο που έχω εγώ. Λίγη υπομονή ακόμα... :D:D:DΑλλα είσαι ήδη στον 3ο...(νόμιζα οτι ρώτησες ποτε συμπληρώνεις το πρωτο τριμηνο)

κατσε,παλι μπερδευτικα....:( αφου την 13 εβδομαδα μπαινω στον 4 μηνα αρα τωρα ειμαι ηδη 3 μηνων?λεγομαι 3 μηνων?

κατσε,παλι μπερδευτικα....:( αφου την 13 εβδομαδα μπαινω στον 4 μηνα αρα τωρα ειμαι ηδη 3 μηνων?λεγομαι 3 μηνων?

Ολγάκι με μια πολύ μικρή επιφύλαξη σε λίγες μέρες κλείνεις τον 3ο και μπαίνεις στον 4ο (όπως σου έχει γράψει η αγγέλα). Άρα ναι λέγεσαι σίγουρα τριών μηνών

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Ολγάκι με μια πολύ μικρή επιφύλαξη σε λίγες μέρες κλείνεις τον 3ο και μπαίνεις στον 4ο (όπως σου έχει γράψει η αγγέλα). Άρα ναι λέγεσαι σίγουρα τριών μηνών

α ωραια σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου,παντως αυτο με τον καφε θα ητανε τελειο να βρισκομασταν ολες μαζι και να τον πιναμε και να τα λεγαμε απο κοντα ολες μας!

α ωραια σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου,παντως αυτο με τον καφε θα ητανε τελειο να βρισκομασταν ολες μαζι και να τον πιναμε και να τα λεγαμε απο κοντα ολες μας!

Κοριτσάκια μου,

Πήρα τηλ στο ιατρείο του κ.Χασιάκου και ρώτησα τις κοπέλες και μου είπαν ότι ξεκινάς να μετράς εβδομάδες από την τελευταία ημέρα περιόδου. Κάθε 4 εβδομάδες αλλάζεις μήνα. Οπότε είναι σίγουρο Ολγάκι κοντεύεις να μπεις στον τέταρτο και άρα στο δεύτερο τρίμηνο.

Τέλειο δεν είναι?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσάκια μου,

Πήρα τηλ στο ιατρείο του κ.Χασιάκου και ρώτησα τις κοπέλες και μου είπαν ότι ξεκινάς να μετράς εβδομάδες από την τελευταία ημέρα περιόδου. Κάθε 4 εβδομάδες αλλάζεις μήνα. Οπότε είναι σίγουρο Ολγάκι κοντεύεις να μπεις στον τέταρτο και άρα στο δεύτερο τρίμηνο.

Τέλειο δεν είναι?

ΤΕΛΕΙΟ δεν λες τιποτα,κοντευω να μπω στον 4 μηνα και ειλικρινα δεν το εχω καταλαβει,σε ευχαριστω παρα πολυ kikar μου!!!!!καλη συνεχεια σε ολες μας,και σε οσες κοπελες προσπαθουν,που σιγουρα θα πανε καλα...:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια, για να μην μπερδεύεστε, πλέον η εγκυμοσύνη δεν μετριέται με μήνες αλλά με εβδομάδες. Η μέτρηση ξεκινά από την επόμενη ημέρα της τελευταίας περιόδου.

Η βιβλιογραφία και τα ιατρικά πρωτόκολα αναφέρουν ότι ένα έμβρυο που θα γεννηθεί μέχρι και την 26η εβδομάδα δεν θα επιβιώσει, ή αν καταφέρει να επιβιώσει, πράγμα αρκετά σπάνιο έως αδύνατο, τότε θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας για το υπόλοιπο της ζωής του (τύφλωση κλπ).

Από την 27η εβδομάδα αν το μωράκι γεννηθεί, θεωρητικά έχει πολλές πιθανότητες να επιβιώσει, στο Παίδων μάλιστα έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μωράκια που γεννήθηκαν με την συμπλήρωση της 27ης εβδομάδας χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γενικά τα μωράκια για να έχουν ελπίδες επιβίωσης θα πρέπει να είναι πάνω από 850 γράμμάρια.

Μόλις συμπληρωθεί και η 34η εβδομάδα έχει ολοκληρωθεί το αναπευστικό σύστημα του εμβρύου, οπότε άν γεννηθεί, δεν θα χρειαστεί μηχανική υποστήριξη. Σημειώνεται ότι όλα σχεδόν τα μωρά που θα γεννηθούν την εν λόγω εβδομάδα επιβιώνουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αν και για κάποιο διάστημα τα βάζουν στην θερμοκοιτίδα.

Μόλις συμπληρωθεί και η 37 η εβδομάδα από εκεί και πέρα το έμβρυο δεν θεωρείται πρόωρο. Έαν δεν έρθουν πόνοι μέχρι και την 40η εβδομάδα και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα (γερασμένος πλακούντας, ρήξη υμένων κλπ) κάποιοι γιατροί περιμένουν ακόμα 2 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και την 42η εβδομάδα, αλλά συνήθως δεν περιμένουν τόσο πολύ, για να μην ξεπεράσει το μωρό τα 4 κιλά και τότε θα δυσκολευτεί η έγκυος κατά την διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού, γι' αυτό επιλέγεται συνήθως η πρόκληση τοκετού.

Επίσης σας ενημερώνω ότι πλέον στην Ευρώπη η ηλικία του μωρού δεν μετριέται με μήνες αλλά με εβδομάδες, δηλαδή ο γιατρός σε ρωτά πόσων εβδομάδων είναι το μωρό και όχι όσων μηνών, άντε να θυμάσαι τώρα ......

Κορίτσια, για να μην μπερδεύεστε, πλέον η εγκυμοσύνη δεν μετριέται με μήνες αλλά με εβδομάδες. Η μέτρηση ξεκινά από την επόμενη ημέρα της τελευταίας περιόδου.

Η βιβλιογραφία και τα ιατρικά πρωτόκολα αναφέρουν ότι ένα έμβρυο που θα γεννηθεί μέχρι και την 26η εβδομάδα δεν θα επιβιώσει, ή αν καταφέρει να επιβιώσει, πράγμα αρκετά σπάνιο έως αδύνατο, τότε θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας για το υπόλοιπο της ζωής του (τύφλωση κλπ).

Από την 27η εβδομάδα αν το μωράκι γεννηθεί, θεωρητικά έχει πολλές πιθανότητες να επιβιώσει, στο Παίδων μάλιστα έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μωράκια που γεννήθηκαν με την συμπλήρωση της 27ης εβδομάδας χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γενικά τα μωράκια για να έχουν ελπίδες επιβίωσης θα πρέπει να είναι πάνω από 850 γράμμάρια.

Μόλις συμπληρωθεί και η 34η εβδομάδα έχει ολοκληρωθεί το αναπευστικό σύστημα του εμβρύου, οπότε άν γεννηθεί, δεν θα χρειαστεί μηχανική υποστήριξη. Σημειώνεται ότι όλα σχεδόν τα μωρά που θα γεννηθούν την εν λόγω εβδομάδα επιβιώνουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αν και για κάποιο διάστημα τα βάζουν στην θερμοκοιτίδα.

Μόλις συμπληρωθεί και η 37 η εβδομάδα από εκεί και πέρα το έμβρυο δεν θεωρείται πρόωρο. Έαν δεν έρθουν πόνοι μέχρι και την 40η εβδομάδα και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα (γερασμένος πλακούντας, ρήξη υμένων κλπ) κάποιοι γιατροί περιμένουν ακόμα 2 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και την 42η εβδομάδα, αλλά συνήθως δεν περιμένουν τόσο πολύ, για να μην ξεπεράσει το μωρό τα 4 κιλά και τότε θα δυσκολευτεί η έγκυος κατά την διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού, γι' αυτό επιλέγεται συνήθως η πρόκληση τοκετού.

Επίσης σας ενημερώνω ότι πλέον στην Ευρώπη η ηλικία του μωρού δεν μετριέται με μήνες αλλά με εβδομάδες, δηλαδή ο γιατρός σε ρωτά πόσων εβδομάδων είναι το μωρό και όχι όσων μηνών, άντε να θυμάσαι τώρα ......

Να σαι καλά zonneschijn. Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσακια Καλημερα,εχτες πηρα στο ιατρειο για να κανω καποιες ερωτησεις και ρωτησα και για τα μαλλια,και μου ειπανε οτι μετα την αυχενικη και εφοσον βγει καλη η εξεταση,μπορουμε να τα βαψουμε οτι χρωμα θελουμε με κανονικη βαφη....

Kαι ΄γω με εβδομάδες μετράω αλλά επειδή συχνά με ρωτούν το μήνα, σας παραθέτω τον πιο απλό τρόπο για να τον βρίσκετε. Υπολογίζετε αντίστροφα σύμφωνα με την πιθανή ημερομηνία τοκετού που σας έχουν δώσει δηλαδή αν ΠΗΤ έχετε 10 Ιουλίου 2010, κάθε 10 των προηγούμενων μηνών αλλάζετε μήνα: 10 Ιουνίου μπαίνετε στο μήνα σας (9ο), 10 Μαίου στον 8ο, 10 Απριλίου στον 7ο, 10 Μαρτίου στον 6ο κ.ο.κ

Νομίζω ότι έτσι είναι πιο εύκολο αφού κάθε μήνας δεν έχει ακριβώς 4 εβδομάδες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...