Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ολγάκι μου, πάρα πολλά είναι 15 τσιγάρα. Είμαι καπνίστρια και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ακόμη κι όταν κάπνιζα αυτά τα 3-4 είχα τρομερές τύψεις που τα κάπνιζα και η βλακεία είναι ότι παρότι ένιωθα έτσι, το συνέχιζα. Κάθε βράδυ έλεγα "από αύριο θα καπνίσω 2 και σιγά σιγά κανένα" και την άλλη μέρα που ξημέρωνε ο Θεός έλεγα "έλα μωρέ, τι είναι ένα τσιγαράκι, ούτε που το καταλαβαίνω". Και η μόνιμη δικαιολογία μου απέναντι στον εαυτό μου ήταν "όταν ακούσω καρδούλα, δεν θα το ξαναβάλω στο στόμα μου". Καρδούλα δεν πρόλαβα να ακούσω σε καμία από τις δύο εγκυμοσύνες, ξέρω ότι δεν έφταιγε το τσιγάρο, όμως θεωρώ ότι είμαι απαράδεκτη. Κι άλλες κοπέλες ήταν καπνίστριες αλλά κατάφεραν και το έκοψαν μαχαίρι. Πιστεύω ότι, όταν αφήνουμε στον εαυτό μας περιθώρια για ένα ακόμη τσιγαράκι, ουσιαστικά αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα, για να καπνίσουμε ένα ακόμη κι ένα ακόμη και πάει λέγοντας.

Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις που τα γράφω αυτά, ήδη ξέρω ότι έχεις εκνευριστεί που με διαβάζεις, πιο πολύ τα γράφω, για να τα διαβάσω εγώ και να μουτζώσω τον εαυτό μου. Άτιμη συνήθεια!

Αθηνά15, τι κάνεις, κοριτσάρα μου? Χάρηκα που σε διάβασα μετά από καιρό. Ευτυχώς που διευκρίνισες ότι τα αναψυκτικά πρέπει να αποφεύγονται λόγω της ζάχαρης που περιέχουν και όχι λόγω του ανθρακικού, γιατί έχω τη συνήθεια να πίνω κάθε απόγευμα ένα μπουκαλάκι ανθρακούχο νερό (Σουρωτή, Αύρα κλπ.) και σκεφτόμουν τι θα κάνω αν αναγκαστώ να κόψω και το ανθρακούχο νερό. Για τα αναψυκτικά δεν μ' ενδιαφέρει, γιατί τα έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό. Άντε να πιω μια λεμονάδα το μήνα.

Σχετικά με τη βαφή, είναι ένα θέμα που με καίει. Δεν κάνω ανταύγειες αλλά βάφω τη ρίζα, γιατί έχω αρκετά λευκά. Βέβαια, μπορώ να αντέξω για 4 μήνες να μείνω με τη ρίζα (έτσι κι αλλιώς τα βάφω κάθε δίμηνο) αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να με βλέπω με τα λευκά για 9 μήνες. Όταν λες ότι παίρνεις του ΚΟΡΡΕ, ποια βαφή παίρνεις από τις δύο? Αυτή που είναι σε ένα κουτί που έχει μέσα και απλικατέρ και μαλακτική ή αυτή που είναι σε σωληνάριο (νομίζω ότι είναι πορτοκαλί).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολγάκι μου, πάρα πολλά είναι 15 τσιγάρα. Είμαι καπνίστρια και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ακόμη κι όταν κάπνιζα αυτά τα 3-4 είχα τρομερές τύψεις που τα κάπνιζα και η βλακεία είναι ότι παρότι ένιωθα έτσι, το συνέχιζα. Κάθε βράδυ έλεγα "από αύριο θα καπνίσω 2 και σιγά σιγά κανένα" και την άλλη μέρα που ξημέρωνε ο Θεός έλεγα "έλα μωρέ, τι είναι ένα τσιγαράκι, ούτε που το καταλαβαίνω". Και η μόνιμη δικαιολογία μου απέναντι στον εαυτό μου ήταν "όταν ακούσω καρδούλα, δεν θα το ξαναβάλω στο στόμα μου". Καρδούλα δεν πρόλαβα να ακούσω σε καμία από τις δύο εγκυμοσύνες, ξέρω ότι δεν έφταιγε το τσιγάρο, όμως θεωρώ ότι είμαι απαράδεκτη. Κι άλλες κοπέλες ήταν καπνίστριες αλλά κατάφεραν και το έκοψαν μαχαίρι. Πιστεύω ότι, όταν αφήνουμε στον εαυτό μας περιθώρια για ένα ακόμη τσιγαράκι, ουσιαστικά αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα, για να καπνίσουμε ένα ακόμη κι ένα ακόμη και πάει λέγοντας.

Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις που τα γράφω αυτά, ήδη ξέρω ότι έχεις εκνευριστεί που με διαβάζεις, πιο πολύ τα γράφω, για να τα διαβάσω εγώ και να μουτζώσω τον εαυτό μου. Άτιμη συνήθεια!

Αθηνά15, τι κάνεις, κοριτσάρα μου? Χάρηκα που σε διάβασα μετά από καιρό. Ευτυχώς που διευκρίνισες ότι τα αναψυκτικά πρέπει να αποφεύγονται λόγω της ζάχαρης που περιέχουν και όχι λόγω του ανθρακικού, γιατί έχω τη συνήθεια να πίνω κάθε απόγευμα ένα μπουκαλάκι ανθρακούχο νερό (Σουρωτή, Αύρα κλπ.) και σκεφτόμουν τι θα κάνω αν αναγκαστώ να κόψω και το ανθρακούχο νερό. Για τα αναψυκτικά δεν μ' ενδιαφέρει, γιατί τα έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό. Άντε να πιω μια λεμονάδα το μήνα.

Σχετικά με τη βαφή, είναι ένα θέμα που με καίει. Δεν κάνω ανταύγειες αλλά βάφω τη ρίζα, γιατί έχω αρκετά λευκά. Βέβαια, μπορώ να αντέξω για 4 μήνες να μείνω με τη ρίζα (έτσι κι αλλιώς τα βάφω κάθε δίμηνο) αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να με βλέπω με τα λευκά για 9 μήνες. Όταν λες ότι παίρνεις του ΚΟΡΡΕ, ποια βαφή παίρνεις από τις δύο? Αυτή που είναι σε ένα κουτί που έχει μέσα και απλικατέρ και μαλακτική ή αυτή που είναι σε σωληνάριο (νομίζω ότι είναι πορτοκαλί).

εχεις απολυτο δικιο κοριτσακι μου,τελος απο αυριο παρα πολυ λιγα και θα προσπαθησω και να το κοψω,ειλικρινα νιωθω πολυ ασχημα....σε ευχαριστω πολυ,ειλικρινα χρειαζομουνα ενα ταρακουνημα...

χαιρετω ολα τα κοριτσια,τις παλιες φιλεναδες,και τις καινουργιες που γραφουν στο φορουμ!!!!....γεια σας,λοιπον,,κοριτσια του φαν-κλαμπ του Χασιακου!!!!!απο χθες,ειμαι και εγω μελος του κλαμπ,και σημερα αποφασισα να ξαναρθω στο φορουμ,μετα απο αρκετο διαστημα απουσιας!

νομιζω οτι ειμαι πλεον καλα,εχω ξεπερασει τις δυσκολιες της παραλιγο "καταθλιψης"που περασα,και νιωθω ετοιμη για ενα νεο ξεκινημα,αυτη τη φορα,με τον Χασιακο!!!!

....μετα απο χιλιαδες μηνυματα που εχω διαβασει εδω περα,καταλαβα ,οτι μπορω να του εχω εμπιστοσυνη,και να σταματησω επιτελους αυτη την δυσπιστια που εχω με ολους τους γιατρους,γενικα....δεν ηταν και λιγα αυτα που περασα.....

....μετα απο 3 αποβολες,2 αποτυχημενες εξωσωματικες,και μια βιοχημικη κυηση,πηρα την αποφαση να κανω υστεροσκοπηση,γιατι ,απλα,ειναι το μονο που δεν εχω κανει,μεχρι τωρα!

.........μελετησε με πολυ προσοχη το ιστορικο μου,μου εκανε ελαχοιστες ερωτησεις,και μου ειπε το εξης.."οτι δεν χρειαζεται,λεει,να κανω υστεροσκοπηση,και να προχωρησω στην επομενη προσπαθεια,στο κεντρο του,με τον συνεργατη του,τον κ.Μουστ..."

.........για να πω την αληθεια,εκεινη τη στιγμη,δεν μου αρεσε ο μονοδρομος που μου προτεινε,αλλα μετα ,σκεφτηκα οτι,αφου το λεει με τοση σιγουρια,ετσι θα ειναι......τι να πω....μαλλον εχει δικιο!!!

και ετσι,συντομα θα κλεισω ραντεβου στο κεντρο,να ξαναμιλησω και με τον ιδιο,και με τον συνεργατη του,να δουμε ποτε και πως θα ξεκινησουμε!

ελπιζω να μην εχω κανει λαθος επιλογη,τι στο καλο...τοσες κοπελες τον εμπιστευονται....τοσες επιτυχιες εχει...σε μενα θα πεσει εξω???...δεν θελω να το πιστεψω αυτο.....

..........@@@@@@@@@@...............

Michel μου καλημέρα. Είναι αλήθεια ότι κι εμένα όταν είδε τις εξετάσεις που του πήγα για πρωτη φορά, τις δικές μου και του άντρα μου και αφού προφανως έλαβε υπόψη του το ότι προσπαθούσαμε ήδη τρια χρόνια για παιδί, χωρις αποτελεσμα και ότι ήμουν τοτε 34 χρονών μου προτεινε αμέσως την εξωσωματική. Κι εμένα τότε κάπως μου ακούστηκε αυτό, αν και μέσα μου ήξερα πως βαδιζαμε σ' αυτή τη λύση...Ωστόσο, αυτό ήταν προτιμότερο απο το να παιδευομαστε και να περιμένουμε. Τελικά είχε δίκιο. Να φανταστεις δε μου προτεινε καν να κάνω σπερματεγχυση. Ασχετα αν εγω για ψυχολογικούς λόγους ήθελα να δοκιμάσω και αυτή τη μέθοδο, η οποία ωστόσο δεν απέδωσε...Γι αυτό πιστευω τελικά ότι αυτό που σου προτεινε ειναι και το σωστό. Μην αμφιβάλλεις. Ο ανθρωπος αυτός σου προτεινε αυτό που είναι καταλληλο για την περιπτωσή σου.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Λάμπη μου όλα καλά?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

kikar μου ολα καλα δοξα το θεο..ταλαιπωρηθηκα πολυ..μολις τωρα γυρισα σπιτι...ειχα ραντεβου 12μιση κ με πηρε σχεδον 2 μεσα για εξεταση..το μωρακι μας ειχε γυρισει το πωπω του κ ουτε να μας δει δεν ηθελε....χαχαχαχα τι κ αν εβηχα,τι κ αν το κουνουσε ο γιατρος τιποτα αυτο....στο φτυσιμο εντελως...μου λεει οτι πρεπει να φαω κατι πολυ γλυκο κ να παω παλι σε μιση ωρα...τροω μια κρεπα με σοκολατα κ μελι κ γυριζω 2μιση στο ιατρειο..με εξετασε παλι στης 3μιση..ελεος....τελικα γυρισε ανασκελα κ εκανε τις μετρησεις στον αυχενα κ στο ρινικο οστο κ μου ειπε ολα καλα..τεταρτη θα εχω κ τα αποτελεσματα απο το παπ α..αυτα βρε κοριτσια ηρεμησα λιγο...κ μου ειπε οτι στην β επιπεδου θα μου κλεισει ραντεβου πρωι γιατι συνηθως αφου το εκανε τωρα κ τοτε θα μας εχει γυρισει την πλατη,να εχω περιθωριο ωσπου να γυρισει κανονικα κ να το εξετασει...ααα κ οσο για τον ελευθεριαδη:wink::wink::wink::wink::wink:ωωωωραιαιαιαοοοοο μωρο....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

kikar μου ολα καλα δοξα το θεο..ταλαιπωρηθηκα πολυ..μολις τωρα γυρισα σπιτι...ειχα ραντεβου 12μιση κ με πηρε σχεδον 2 μεσα για εξεταση..το μωρακι μας ειχε γυρισει το πωπω του κ ουτε να μας δει δεν ηθελε....χαχαχαχα τι κ αν εβηχα,τι κ αν το κουνουσε ο γιατρος τιποτα αυτο....στο φτυσιμο εντελως...μου λεει οτι πρεπει να φαω κατι πολυ γλυκο κ να παω παλι σε μιση ωρα...τροω μια κρεπα με σοκολατα κ μελι κ γυριζω 2μιση στο ιατρειο..με εξετασε παλι στης 3μιση..ελεος....τελικα γυρισε ανασκελα κ εκανε τις μετρησεις στον αυχενα κ στο ρινικο οστο κ μου ειπε ολα καλα..τεταρτη θα εχω κ τα αποτελεσματα απο το παπ α..αυτα βρε κοριτσια ηρεμησα λιγο...κ μου ειπε οτι στην β επιπεδου θα μου κλεισει ραντεβου πρωι γιατι συνηθως αφου το εκανε τωρα κ τοτε θα μας εχει γυρισει την πλατη,να εχω περιθωριο ωσπου να γυρισει κανονικα κ να το εξετασει...ααα κ οσο για τον ελευθεριαδη:wink::wink::wink::wink::wink:ωωωωραιαιαιαοοοοο μωρο....χαχαχαχα

Τελεια!!!!!!!!!! Ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα!!!!!!!!!!!!!

Ολγακι αν μπορεσα εγω -που καπνιζω σαν αραπης απο τα 14- να το κοψω μπορεις κι εσυ Μην το ελαττωνεις δεν ειναι λυση Μαχαιρι θελει και παντα να εχεις στο νου σου "δεν θα καπνισω το πρωτο"

xtZRp3.png

Λάμπη μου εμένα με πήραν τηλέφωνο την επόμενη μέρα οπότε να είσαι stand by. Όπου να ναι θα σου ρίξει και την πρώτη κλωτσιά.

Χαίρομαι πάαααααααααααααααρα πολύ για σένα. Έχε εμπιστοσύνη στο μπεμπάκι σου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Μπράβο,Λάμπη μου!!!!!!!!!!!!!!!Είδες που στα έλεγα ότι θα είναι όλα καλά με το μωράκι σου???Κι εμένα τα ίδια καμώματα μου έκανε στην αυχενική και έτρωγα σοκολατίνες.Άσε που τότε είχα ακόμα αναγούλες και τις έφαγα με το ζόρι και πήγα να κάνω εμετό...

Όσο για το σχόλιό σου για τον Ελευθεριάδη,όταν το διάβασα πήγα να πέσω κάτω από τα γέλια!!!!Να τον ακούς τον παλιό!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άντε καλή συνέχεια,καλά αποτελέσματα κι από την pappa και με το καλό η β επιπέδου!!!!!!!

κοριτσαρεσ τωρα καταλαβα ποιον λετε ...το 2004 που γεννησα ηταν ειδικευομενοσ στο αρεταιειο κ ολο ντροπη κ τα ματια κατω ητανε μαλιστα μια φορα κατι ξεχασε κ εκανα παραπονα στο χασιακο κ τον...εψαλλε κ ηρθε ο δολιοσ σαν βρεγμενη γατα ειχα μαθει οτι ειναι παντρεμενοσ κ εχει κ παιδακι...αρα χασαμε...επισησ θυμαμαι οτι ηταν κ καλοκαιρι κ ειχε μαυρισει κ σκοτωμοσ γινοταν ποια θα μπει για υπερηχο:roll::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Μπραβο λαμπη μου χαιρομαι παρα πολυ,αντε με το καλο τα αποτελεσματα και η β επιπεδου....εχω κι εγω πολυ ανχος για την πεμπτη που θα κανω την αυχενικη...μακαρι να μου πανε ολα καλα κι εμενα και να ακουσω το μωρακι μου!!!!!!φιλια πολλα

koritsakia ελπιζω ολα ναναι καλα ...ο γιατρουλησ ειχε πει οταν τον ρωτησα οτι ο χασιακοσ δεν ειχε δωσει οδηγιεσ για μενα στην προισταμενη ενω ο ιδιοσ ειχε ξεχασει κ μετα ηρθε με τα μουτρα στο πατωμα κ με ρωταγε εγω σασ το ειπα αστα ο χασιακοσ καλοσ καλοσ αλλα αμα αρχισει το μπινελικι ...τρομοσ φιλακια:roll::roll::roll::roll::roll:

xaxaxaxaxaxa Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τον γιατρό μας νευριασμένο!!!!Είναι τόσο καλοσυνάτος!!Leol μου,να μου φιλήσεις το μικρό θαυματάκι σου!!

Και σε όλα τα κορίτσια εύχομαι από την καρδιά μου καλά αποτελέσματα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...