Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

αχ τι να πω βρε φιλεναδα...φοβαμαι μην ζησω το ιδιο εργο σε επαναληψη...στον κρεατζα ηταν να παω κ εγω..ειχα κλεισει ραντεβου μαζι του κ εναςξαδερφος γιατρο μου ειπε οτι κ στον κρεατζα να παω αν βρει τα δυσκολα θα με στειλει στον χασιακο..οποτε εκλεισα ραντεβου με τον χασιακο κ ακυρωσα με τον κρεατζα..εχω ακουσει οτι αυτος ειναι πολυ καλος για περιπτωσεις που υπαρχει καποια γεννετικη ανωμαλια εκ γεννετης κ αναλαμβανει κ μικρα παιδακια με τετποια προβληματα..τελος παντων..κοριτσια κατι αλλο..γιατι αισθανομαι το στομαχι μου χαλια??πινω νερο κ αισθανομαι οτι τροω βουβαλι..χθες το βραδυ εκανα εμετο....τι στο καλο..τοσο καιρο ημουν μια χαρα κ τωρα θα εχω τετοιο θεμα??περιεργο μου φαινεται...

Λάμπη καλησπέρα!

Τα ίδια είχα και εγώ πριν την αυχενική. Μπορεί να είναι το μπεμπέ αλλά μπορεί να είναι και το άγχος σου. Τι ώρα έχεις ραντεβού αύριο?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου,από την εγκυμοσύνη είναι!!Όλα αυτά είναι φυσιολογικά και υποχωρούν γύρω στον 4ο μήνα.Θα δείτε ότι όλα θα πάνε τέλεια!!!!Μη μου ανησυχείτε καθόλου και μου αγχώνετε τα γλυκούλια τα μωράκια που είναι μια σταλίτσα.Βλέπω τώρα τη δικιά μου που έχει πιάσει όλη την κοιλιά και βγάζει κάτι ποδάρες,κάτι χερούκλες και έναν ποπό και μετά την κοιτάζω στην αυχενική που ήταν ένα δελφινάκι που κολυμπούσε στο αμνιακό υγρό!!!!Αχ,απολαύστε την κάθε στιγμή!!!!!Είναι μαγικά!!

Αχ βρε κοριτσια παροτι εχω ξανα μεινει εγκυος και εχω μια κορουλα υγειεστατη 2,5 χρονων... απο την αρχη αυτης της εγκυμοσυνης εχω κανει αρκετα λαθη και φοβαμαι μηπως το μικρουλι μου δεν ειναι καλα!!!!!! πρωτον επινα μεχρι τωρα κοκα κολα κανονικα ενω δεν θυμομουνα οτι δεν κανει,δευτερων εχω παρει κατι στεναχωριες αυτες της μερες και εχω ριξει πολυ κλαμα,και τριτων παροτι εχω ελατωσει πολυ το τσιγαρο (για να το κλοψω αποκλειετε δεν μπορω,ουτε στην πρωτη το ειχα κοψει)εχω τυψεις που το κανω!!!!!τι να κανω πες τε μου κι εσεις...

Ολγάκι μου,απ όλα αυτά που αναφέρεις νομίζω ότι το τσιγάρο είναι το πιο σοβαρό!!Πρέπει να βρεις τη δύναμη να το κόψεις για το παιδάκι σου.Το τσιγάρο,το αλκοόλ και η καφεϊνη περνά τον πλακούντα δυστυχώς...Στεναχώριες όλες λίγο πολύ έχουμε...Ανθρώπινα είναι όλα αυτά...

Διαφημίσεις

Ολγάκι μου,απ όλα αυτά που αναφέρεις νομίζω ότι το τσιγάρο είναι το πιο σοβαρό!!Πρέπει να βρεις τη δύναμη να το κόψεις για το παιδάκι σου.Το τσιγάρο,το αλκοόλ και η καφεϊνη περνά τον πλακούντα δυστυχώς...Στεναχώριες όλες λίγο πολύ έχουμε...Ανθρώπινα είναι όλα αυτά...

αχ evi μου το ξερω,αλλα ξερεις τι δυσκολο που μου ειναι?και νομιζω πως εαν το κοψω θα εχω πολλα νευρα γιατι το ειχα επιχειρησει ξανα και δεν αντεχα απο τα νευρα μου!!!!!!!!αααααχ ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΛΓΑΚΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΑ 1 ΜΕ 1,5 ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 6-7 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΥΨΕΙΣ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΛΓΑΚΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΑ 1 ΜΕ 1,5 ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 6-7 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΥΨΕΙΣ.

ασε ria μου μεγαλο προβλημα δεν λες τιποτα....ασε που πιστευω οτι θα τρωω παρα πολυ και μετα θα παθω καμια καταθλιψη....αληθεια ο γιατρος μας σου ειπε 6-7 τσιγαρα? γιατι εγω δεν τον εχω ρωτησει ακομα...

ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ.ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ.

ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ.ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ.

αααα μαλιστα,καταλαβα...και ποσο μηνων εισαι εσυ τωρα ria μου?

Διαφημίσεις

αχ evi μου το ξερω,αλλα ξερεις τι δυσκολο που μου ειναι?και νομιζω πως εαν το κοψω θα εχω πολλα νευρα γιατι το ειχα επιχειρησει ξανα και δεν αντεχα απο τα νευρα μου!!!!!!!!αααααχ ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...

Πόσα καπνίζεις Ολγάκι μου?

Ξέρω ότι μέχρι 3-4 δεν πειράζει και είχα ρωτήσει μια κοπέλα στο ιατρείο του Χασιάκου και μου είχε πει το πολύ 3-4.

Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος κάπνιζα 3-4 τσιγάρα την ημέρα. Όταν είδαμε τον κενό σάκο και μέχρι να βεβαιωθούμε ότι πράγματι παλλινδρόμησε, κάπνιζα 6-7.

Τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος προσπάθησα και το πέτυχα να καπνίζω 3 τσιγάρα την ημέρα. Όταν άρχισε πάλι το πρόβλημα που φαινόταν ότι παλλινδρομεί, το αύξησα πάλι στα 5-6 από το άγχος μου, άσε που δεν πίστευα ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη.

Είναι δύσκολο, το ξέρω αλλά προσπάθησε να μην καπνίζεις πάνω από 4 τσιγάρα. Και μην τολμήσεις να ρωτήσεις τον Χασιάκο αν επιτρέπεται το κάπνισμα, πιστεύω ότι θα σου βάλει τις φωνές.

Πάντως, την επόμενη φορά που θα μείνω έγκυος, δεν θα καπνίζω ούτε ένα. Το έχω πάρει απόφαση, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Η κόκα κόλα δεν νομίζω να σε πείραξε που ήπιες, αρκεί να προσέχεις από δω και στο εξής.

Επίσης, από η ίδια κοπέλα από το ιατρείο του Χασιάκου μου είχε πει ότι επιτρέπονται μέχρι 2 ποτήρια κρασί την εβδομάδα. Όσον αφορά το βάψιμο των μαλλιών μου είχε πει ότι επιτρέπονται οι ανταύγειες από την αρχή και η κανονική βαφή επιτρέπεται μετά την 12η εβδομάδα.

Πόσα καπνίζεις Ολγάκι μου?

Ξέρω ότι μέχρι 3-4 δεν πειράζει και είχα ρωτήσει μια κοπέλα στο ιατρείο του Χασιάκου και μου είχε πει το πολύ 3-4.

Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος κάπνιζα 3-4 τσιγάρα την ημέρα. Όταν είδαμε τον κενό σάκο και μέχρι να βεβαιωθούμε ότι πράγματι παλλινδρόμησε, κάπνιζα 6-7.

Τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος προσπάθησα και το πέτυχα να καπνίζω 3 τσιγάρα την ημέρα. Όταν άρχισε πάλι το πρόβλημα που φαινόταν ότι παλλινδρομεί, το αύξησα πάλι στα 5-6 από το άγχος μου, άσε που δεν πίστευα ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη.

Είναι δύσκολο, το ξέρω αλλά προσπάθησε να μην καπνίζεις πάνω από 4 τσιγάρα. Και μην τολμήσεις να ρωτήσεις τον Χασιάκο αν επιτρέπεται το κάπνισμα, πιστεύω ότι θα σου βάλει τις φωνές.

Πάντως, την επόμενη φορά που θα μείνω έγκυος, δεν θα καπνίζω ούτε ένα. Το έχω πάρει απόφαση, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Η κόκα κόλα δεν νομίζω να σε πείραξε που ήπιες, αρκεί να προσέχεις από δω και στο εξής.

Επίσης, από η ίδια κοπέλα από το ιατρείο του Χασιάκου μου είχε πει ότι επιτρέπονται μέχρι 2 ποτήρια κρασί την εβδομάδα. Όσον αφορά το βάψιμο των μαλλιών μου είχε πει ότι επιτρέπονται οι ανταύγειες από την αρχή και η κανονική βαφή επιτρέπεται μετά την 12η εβδομάδα.

αχ βρε κοριτσκι μου δυστυχως μεχρι σημερα εκανα αρκετα μεσα στην μερα μεχρι 15 το ξερω οτι ειναι πολυ μεγαλο λαθος,απλα περναω καποια πρωσοπικα προβληματα και ξεσπαω εκει δυστυχως,αλλα ειπα απο αυριο τελοσ,μεχρι 5 οχι παραπανω!!!

Καλησπέρα,

Επειδή έιχα θέσει και ΄γω στο γιατρό εκτοντάφες ερωτήματα (κυρίως στις αρχές τις εγκυμοσύνης) σας παραθέτω τις απαντήσεις:

1. Ο λόγος που πρέπει να περιορίσουμε τα αναψυκτικά είναι η ζάχαρη που περιέχουν (και όχι το ανθρακικο) και αυτό μέσα στα πνεύμα του ότι θα πρέπει να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή (κάτι δηλαδή που ούτως ή άλλως πρέπει να εφαρμόζουμε).

2. Τα μαλλιά επιτρέπεται να τα βάφουμε από τον 4ο μήνα (τώρα και γ'ω για καλό και για κακό του Κορρέ πήρα).

3. Στη θάλασσα επιτρέπεται να πηγαίνουμε και μάλιστα και η ηλιοθεραπέια δεν μας κάνει περισσότερο κακό απ' ότι σε όλους τους άλλους (απλά σαν εγκυμονούσες πρέπει να είμαστε προσεκτικές να προτιμάμε καθαρές θάλασσες ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με μύκητες- απ' ότι ξέρω όμως δεν είναι δυνατόν να μολυνθεί ο αμνιακός σάκος- και να θυμόμαστε ότι ο οργανισμός μας είναι σε κάθε περίπτωση εξασθενημένος (μην τον ταλαιπωρούμε και περισσότερο σε "ντάγκλα" ήλιο καλοκαιριάτικα).

4. Νυχια βάφουμε (εξάιρεση όταν πάμε να γεννήσουμε).

5. Για τσιγάρο δεν έχω ρωτήσει γαιτί δεν είμαι καπνίστρια...

Ό,τι άλλο θυμηθώ θα το γράψω.

Πάντως έχω καταλάβει ότι υπάρχουν διάφοροι υπερβολικοί γιατροί που με τις οδηγίες τους σου κάνουν τη χωή μαρτύριο χωρίς λόγο στην εγκυμοσύνη. Ευτυχώς ο doc μας δεν είναι ένας από αυτούς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...