Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γέννησα το Σάββατο το πρωί ένα υγιέστατο πανέμορφο κοριτσάκι. Αν εξαιρέσω τον ίκτερο είναι μια χαρά!!! Πάλι καλά ήμουν τυχερή και βρήκα μονόκλινο. Κι επειδή έχω και την εμπειρία του 3κλινου, ε δεν το αλλάζω με τίποτα. Είχαμε την άνεσή μας και μπορούσα να ελέγξω ποιος θα μπει στο δωμάτιο ώστε ούτε αρρώστους να δεχτώ ούτε συνωστισμός να επικρατεί.

tamar να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!περιμενουμε να μας πει αναλυτικα την εμπειρια του τοκετου.

εμαθα επισης οτι τον γιατρο μας τον εχει πιασει λιγο η μεση του.εβαλε μια γνωστη μου να γεννησει με προγραμματισμενη καισαρικη στο ρεα πριν δυο εβδομαδες στις μια η ωρα τη νυχτα γιατι ειχε πολυ δουλεια και δεν γινοταν αλλιως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια καλησπέρα και με το καλό όλες οι εγκυμονούσες.

θέλω την βοήθειά σας για μια περίπτωση που έχει η κουμπάρα μου και όποια μπορεί και ξέρει ας βοηθήσει.

έχει πάει στον Μουστακαρία γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδί. εγώ της τον σύστησα γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα. εγώ είμαι χασιακόπαιδο αλλά χωρίς προβλήματα σύλληψης. πήγε πριν χρόνια, έκανε όλες τις εξετάσεις, ήταν όλα τέλεια (λίγο πολυκυστικές σε βαθμό που δεν επηρεάζουν), έκανε σπερματέγχυση (δεν έγινε κάτι), συνέχισε και έκανε ότι της έλεγε. όλες οι εξετάσεις τέλειες. πήγε λοιπόν από μόνη της μια μέρα και έκανε εξετάσεις θυροειδή και τελικά είχε. (σημ. δεν την έβαλε να ξανακάνει ο Μουστακαρίας). πήγε σε μια ενδοκρινολόγο της είπε οτι κακώς έχει κάνει σπερματέγχυση και με θυροειδή δεν γίνεται και ανεβασμένη προλακτίνη κλπ.... Ανεβασμένη προλακτίνη είχε και στην αρχή αλλά και πάλι σε σημείο που δεν επηρέαζε. 2 χρόνια τπτ. της είπε ο γιατρός οτι "απορώ γιατί δεν μένεις έγκυος".

της είπα αν θέλει να πάει να δει και τον Χασιάκο για μια γνώμη. θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνώμες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια καλησπέρα και με το καλό όλες οι εγκυμονούσες.

θέλω την βοήθειά σας για μια περίπτωση που έχει η κουμπάρα μου και όποια μπορεί και ξέρει ας βοηθήσει.

έχει πάει στον Μουστακαρία γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδί. εγώ της τον σύστησα γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα. εγώ είμαι χασιακόπαιδο αλλά χωρίς προβλήματα σύλληψης. πήγε πριν χρόνια, έκανε όλες τις εξετάσεις, ήταν όλα τέλεια (λίγο πολυκυστικές σε βαθμό που δεν επηρεάζουν), έκανε σπερματέγχυση (δεν έγινε κάτι), συνέχισε και έκανε ότι της έλεγε. όλες οι εξετάσεις τέλειες. πήγε λοιπόν από μόνη της μια μέρα και έκανε εξετάσεις θυροειδή και τελικά είχε. (σημ. δεν την έβαλε να ξανακάνει ο Μουστακαρίας). πήγε σε μια ενδοκρινολόγο της είπε οτι κακώς έχει κάνει σπερματέγχυση και με θυροειδή δεν γίνεται και ανεβασμένη προλακτίνη κλπ.... Ανεβασμένη προλακτίνη είχε και στην αρχή αλλά και πάλι σε σημείο που δεν επηρέαζε. 2 χρόνια τπτ. της είπε ο γιατρός οτι "απορώ γιατί δεν μένεις έγκυος".

της είπα αν θέλει να πάει να δει και τον Χασιάκο για μια γνώμη. θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνώμες.

Αφου ριθμισει τον θυροιδη με τον εντοκρινολογο πιστεβω οτι παλι στον Μουστακαρια θα την στιλει!Μετα απο ενδοκρινολογο θα τσεκαρα και το θεμα θρομβοφιλιας αμα δεν το εχει κανει και αν αολα ειναι οκ. θα ξαναεκανα σπερματεγχυση οχι ομως με χαπια αλλα με μικρη δοση ενεσουλες!Ποσο χρονον ειναι η κουμπαρα σου?

Εγω ειμαι εγκυος 20 ευδομαδον(35 ετων) απο σπερματεγχυση(υποθιροιδισμο,θρομβοφιλια) και εχω ενα κορητσακι παλι απο σπερματεγχυση.(δεν εκανα της σπερματεγχυσης στο ΕμβρυοΑρτ)Το καλυτερο της ευκομαι!:)

Αφου ριθμισει τον θυροιδη με τον εντοκρινολογο πιστεβω οτι παλι στον Μουστακαρια θα την στιλει!Μετα απο ενδοκρινολογο θα τσεκαρα και το θεμα θρομβοφιλιας αμα δεν το εχει κανει και αν αολα ειναι οκ. θα ξαναεκανα σπερματεγχυση οχι ομως με χαπια αλλα με μικρη δοση ενεσουλες!Ποσο χρονον ειναι η κουμπαρα σου?

Εγω ειμαι εγκυος 20 ευδομαδον(35 ετων) απο σπερματεγχυση(υποθιροιδισμο,θρομβοφιλια) και εχω ενα κορητσακι παλι απο σπερματεγχυση.(δεν εκανα της σπερματεγχυσης στο ΕμβρυοΑρτ)Το καλυτερο της ευκομαι!:)

καλημέρα Ionelita. Ευχαριστώ για την απάντηση. η ενδοκρινολόγος έχει δικό της γυναικολόγο που συνεργάζεται (θα πάει για μια 2η γνώμη κ θα δει). για θρομβοφιλία δεν ξέρω αν έχει κάνει εξέταση, θα την ρωτήσω. είναι 34 χρονών, ζει στην Αθήνα (το λέω γιατί δεν της αρέσει κ πολύ και είναι μες στο άγχος με όλα αυτά που γίνονται). Επίσης θα της πω να ξαναπάει στον Μουστακαρία να συζητήσει το θέμα με τις ενέσεις που λες. Απλά επειδή έχω ραντεβού εγώ σε ένα μήνα με τον χασιάκο, έλεγα να την πάρω μαζί μου. Την 1η σπερματέγχυση την έκανε στο εμβρυοαρτ.

Με το καλό το μωράκι σου και να σου ζήσει και η μεγάλη!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα σε ολες και χρονια μας πολλα!παντα ερωτευμενες οχι μονο με τους αντρες μας αλλα και με τα παιδακια μας!!!!

dimista εννοειται πως οποτε εισαι ετοιμη θα πας για δευτερο αλλα μην μεινεις στο ενα.ενα ισον κανενα δεν λενε?φυσικα και την ζηλευει ο μεγαλος,αλλα τι να κανουμε?εδω ζηλευουν τα κοριτσια της συνυφαδας μου που ειναι 8 και 6 χρονων το μικρο τους που ειναι 5μηνων και ο δικος μου δε θα ζηλευε?σημερα μαλιστα κυνηγιοσαντε και επεσε η μικρη και παραλιγο να τρεχουμε νοσοκομειο.σκιστηκε λιγο δερματακι στη γωνια που κανει το ματι.ευτυχως!!!

Γεια σου Κουli .Σγν που καθυστέρησα να σου γράψω αλλά ξεχάστηκα εντελώς!Δεν έχεις άδικο.Όλοι αυτό μου λένε.Να μην μείνω με ένα.Παρόλο 8 και 6 ζηλεύουν το μωρό ?Θα έπρεπε να το προσέχουν.Ειδικά η μεγαλύτερη!Πώς είναι η μικρή σου?Ευτυχώς γλυτώσατε το νοσοκομείο.Να ρωτήσω:Ο Χασιάκος συνεχίζει να δουλεύει ή έχει βάλει συνεργάτες του?Έχεις ακούσει κάτι?Καλό μεσημέρι?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Γεια σου Κουli .Σγν που καθυστέρησα να σου γράψω αλλά ξεχάστηκα εντελώς!Δεν έχεις άδικο.Όλοι αυτό μου λένε.Να μην μείνω με ένα.Παρόλο 8 και 6 ζηλεύουν το μωρό ?Θα έπρεπε να το προσέχουν.Ειδικά η μεγαλύτερη!Πώς είναι η μικρή σου?Ευτυχώς γλυτώσατε το νοσοκομείο.Να ρωτήσω:Ο Χασιάκος συνεχίζει να δουλεύει ή έχει βάλει συνεργάτες του?Έχεις ακούσει κάτι?Καλό μεσημέρι?

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά απ' ό,τι ξέρω, δουλεύει κανονικά. Τη Δευτέρα είχαν ραντεβού δύο φίλες μου και τις είδε κανονικά ο ίδιος. Φαινόταν κουρασμένος, βέβαια, γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο, ως συνήθως. Γιατί; Έχεις ακούσει κάτι διαφορετικό;

Μην τρελενεστε. Μια χαρα είναι. Τον είδε ο σύζυγός μου την Τετάρτη και μαντεψτε!!!!!!!!!!!Εφυγε ξαφνικά 18.00 η ωρα για τοκετο ξαφνικο και οι γυναικες απεξω 7-8 ραντεβου περιμενανε. Η μέση του είναι καλά, είχε πιαστει απο μια γέννα που έκανε στις 6/2/2013.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά απ' ό,τι ξέρω, δουλεύει κανονικά. Τη Δευτέρα είχαν ραντεβού δύο φίλες μου και τις είδε κανονικά ο ίδιος. Φαινόταν κουρασμένος, βέβαια, γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο, ως συνήθως. Γιατί; Έχεις ακούσει κάτι διαφορετικό;

Καλησπέρα!Αφού τις είδε ο Χασιάκος τις φίλες σου,οπότε δεν ισχύει αυτό που άκουσα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

καλησπέρα και απο εμένα μετά απο πολύ, πολύ καιρό!!!!!! καταρχήν ταμάρ να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να είναι πάντα γερό δυνατό και τυχερό!!!! εννοείται πως οι ευχές μου αναφέρονται φυσικά και σε όσες κοπέλες γέννησαν ή πρόκειται να γεννήσουν. το γιατρό μας τον είδα στις 1 φεβρουαρίου. μια χαρά ήταν, λίγο πιο αδύνατος.αφου το είπα.χα χα!!! επίσης θα ήθελα να πώ, λόγω κάποιων σχολίων, ότι η κάθεμια απο εμάς ξέρει πόσα και άν θέλει να κάνει παιδιά. δηλαδή αυτο το ένα ίσον κανένα, χωρίς παρεξήγηση το έχω βαρεθεί να το ακούω. η κάθεμια απο εμάς ας κάνει παιδάκια γερά όσο αντέχει ψυχοσωματικά και ή τσέπη της. εγώ πχ έχω ένα αγοράκι 21 μηνών και είμαι εντάξει. δεν θέλω, τουλάχιστον τώρα, άλλο. η αλήθεια είναι πως δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και για τα νεύρα μου. βέβαια το παιδί μου έχει αδερφούλα-απο τον άντρα μου-20 χρονών,οπότε μια χαρά. επίσης έχει πρώτα ξαδερφάκια, οκ μεγαλύτερα αλλά και φίλους κοντά στην ηλικία του. το θέμα για εμένα τουλάχιστον, αποτελεί εντελώς προσωπική άποψη, είναι ότι για να είναι καλά τα παιδιά και για να μπορείς να τους προσφέρεις ότι δύνασαι, ε πρέπει να είναι καλά και οι γονείς και δεν εννοώ μόνο μεταξύ τους αλλά και σαν άνθρωποι. διότι εάν έκανα τώρα άλλο το λιγότερο θα ήμουν με ηρεμιστηκά χάπια:D!!!! σύν ότι οικονομικά είμαστε, μετά συγχωρήσεως σκατά:oops:!!!! αυτά τα ολίγα απο εμένα. πάντως όσες μπορείτε και αντέχετε να κάνετε παιδάκια, αλήθεια κάντε!!!!!! το εννοώ!!!!!!! είναι ωραίο πράγμα. πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσούδια!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου επειδή γεννησα πριν 2 εβδομαδες, εχω να πω οτι ο κ.Χασιακος είναι μία χαρα εαν εξαιρεσεις την κουρασή του. Ηταν στο νοσοκομειο απτο πρωί που μπήκα εως το βραδυ και παραλλήλα γεννουσαν αλλες δυο κοπέλες μαζι με εμένα με φυσιολογικό και είχε και καισαρικές. Τον ενημερωναν οι βοηθοι του για την διαστολή μας και ερχόταν όταν ηταν να βγει το μωρό. Η εμπειρία μου ΔΕΝ ηταν καλή λόγω ασχημων συγκυριων.Ο γιατρος στον υπέρυχο του ιατρειου το εβγαζε 3000κιλά και γεννηθηκε 3800 με τυλιγμένο λώρο"Μα βρε παιδια εκει στο Αρεταιειο καντε και εναν υπέρηχο στις επίτοκες κρίμα είμαστε να τρώμε 18 ωρες και να μην κατεβαινει το παιδι...πως να κατέβει? Δύο φορες τυλιγμένο? Μπλε βγήκε. Με τον υπέρηχο θα γλιτώναμε τόσες ωρες προσπάθειας την ρήξη μήτρας τα πολλα ραμματα και αλλα πολλά!" Είπαμε καλό το Πανεπιστημιακο αλλά δεν θα παθει κανεις κάτι, εαν κάνει εναν υπέρηχο πριν τον καρδιοτοκογραφο...

Τωρα είμαστε σπίτι μας και αναρρωνουμε αυτο εχει σημασια.

Πάντως εχω να πω τα καλύτερα για το προσωπικο του νοσοκομειου γιατρους- μαιες-νοσηλευτες παρα τις ελλειψεις.

Καλή επιτυχία και στα επόμενα κοριτσια, με εναν πονο!!!

Η εμπειρία μου ΔΕΝ ηταν καλή λόγω ασχημων συγκυριων.Ο γιατρος στον υπέρυχο του ιατρειου το εβγαζε 3000κιλά και γεννηθηκε 3800 με τυλιγμένο λώρο"Μα βρε παιδια εκει στο Αρεταιειο καντε και εναν υπέρηχο στις επίτοκες κρίμα είμαστε να τρώμε 18 ωρες και να μην κατεβαινει το παιδι...πως να κατέβει? Δύο φορες τυλιγμένο? Μπλε βγήκε. Με τον υπέρηχο θα γλιτώναμε τόσες ωρες προσπάθειας την ρήξη μήτρας τα πολλα ραμματα και αλλα πολλά!" Είπαμε καλό το Πανεπιστημιακο αλλά δεν θα παθει κανεις κάτι, εαν κάνει εναν υπέρηχο πριν τον καρδιοτοκογραφο...

Lucky να σου ζήσει!!!

Εεεε αυτά ακούω και το φοβάμαι το Αρεταίειο. Απαράδεκτο. Δηλαδή αν γεννήσω εκεί, να επιμείνω να μου κάνουν υπέρηχο? Θα με ακούσουν ή θα με διαολοστείλουν?

Πραγματικά νομίζω ότι πρέπει κανείς να συλλέξει πληροφορίες από λάθη που γίνονται εκεί και να απαιτήσει η ίδια κάποια πράγματα.

Μήπως αν έχουμε προσωπική μαία (ο γιατρός προτείνει καμμιά δικιά του αν ζητήσεις? Γίνεται¨?) πάνε πιο ομαλά τα πράγματα???

Και όλα αυτά τα λέω γιατί δυστυχώς, δεν ξέρω αν το είδατε, στο site του ΕΟΠΠΥ, βγήκε εγκύκλιος στις 26/02 όπου πλέον το επίδομα τοκετού δεν καταβάλλεται ούτε στα συμβεβλημένα ούτε στα μη συμβεβλημένα μαιευτήρια. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ εχτές που το έμαθα, πρώτη φορά νευρίασα με το κ...λοκράτος, ειναι και οι ορμόνες άρχισα να σκέφτομαι σε τι κόσμο φέρνω τα παιδιά μου.

Ηθελα το ΡΕΑ γιατί 1ον νιώθω ότι θα υπάρξει λίγο καλύτερη προσοχή στον τοκετό (να αυτά που έγραψε η lucky), 2ον έχω δίδυμα και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα στα δωματια του Ρεα με δύο σκαφάκια και θα έρχονται οι κοπέλες πιο συχνά (επίσης επειδή έκανα περίδεση στο Αρεταίειο, εεε ρε κορίτσια αυτά τα κρεβάτια με την μανιβέλα όταν θα είμαι μόνη μου θα φώνάζω κάθε τρεις και λίγο τις κοπέλες να μου τα ρυθμίζουν???), και 3ον είναι 5 λεπτα από το σπίτι μου, και θα βοηθήσει πολύ εάν χρειαστούμε θερμοκοιτίδα.

Το κόστος στο ΡΕΑ με το επίδομα για οικονομικό τρίκλινο ήταν μόνο 1050 ευρώ και 1150 για καισαρική. Ειναι ένα ποσό που έλεγα ότι μπορώ να το διαθέσω. ΤΩΡΑ??

Πληροφοριακά σας λέω ότι θα πάω σήμερα στο ΡΕΑ να μάθω τι γινεται από δω και πέρα, και θα δω και τον γιατρό μας σήμερα μετά την Β'επιπέδου και θα τον ρωτήσω.

Καλημέρα σε όλες.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Άσχετο. Επειδή θέλω να βαφτίσω την μπέμπα μου ΜΕΛΙΝΑ πότε γιορτάζεις; Μελίνα σε βάφτισαν;

Εγω μπήκα στον 6ο και ετοιμαζομαι για Αθήνα σιγα σιγά.

Με το καλό!!!

καλησπέρα και απο εμένα μετά απο πολύ, πολύ καιρό!!!!!! καταρχήν ταμάρ να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να είναι πάντα γερό δυνατό και τυχερό!!!! εννοείται πως οι ευχές μου αναφέρονται φυσικά και σε όσες κοπέλες γέννησαν ή πρόκειται να γεννήσουν. το γιατρό μας τον είδα στις 1 φεβρουαρίου. μια χαρά ήταν, λίγο πιο αδύνατος.αφου το είπα.χα χα!!! επίσης θα ήθελα να πώ, λόγω κάποιων σχολίων, ότι η κάθεμια απο εμάς ξέρει πόσα και άν θέλει να κάνει παιδιά. δηλαδή αυτο το ένα ίσον κανένα, χωρίς παρεξήγηση το έχω βαρεθεί να το ακούω. η κάθεμια απο εμάς ας κάνει παιδάκια γερά όσο αντέχει ψυχοσωματικά και ή τσέπη της. εγώ πχ έχω ένα αγοράκι 21 μηνών και είμαι εντάξει. δεν θέλω, τουλάχιστον τώρα, άλλο. η αλήθεια είναι πως δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και για τα νεύρα μου. βέβαια το παιδί μου έχει αδερφούλα-απο τον άντρα μου-20 χρονών,οπότε μια χαρά. επίσης έχει πρώτα ξαδερφάκια, οκ μεγαλύτερα αλλά και φίλους κοντά στην ηλικία του. το θέμα για εμένα τουλάχιστον, αποτελεί εντελώς προσωπική άποψη, είναι ότι για να είναι καλά τα παιδιά και για να μπορείς να τους προσφέρεις ότι δύνασαι, ε πρέπει να είναι καλά και οι γονείς και δεν εννοώ μόνο μεταξύ τους αλλά και σαν άνθρωποι. διότι εάν έκανα τώρα άλλο το λιγότερο θα ήμουν με ηρεμιστηκά χάπια:D!!!! σύν ότι οικονομικά είμαστε, μετά συγχωρήσεως σκατά:oops:!!!! αυτά τα ολίγα απο εμένα. πάντως όσες μπορείτε και αντέχετε να κάνετε παιδάκια, αλήθεια κάντε!!!!!! το εννοώ!!!!!!! είναι ωραίο πράγμα. πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσούδια!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ στο 100%. Είπε κανείς το αντίθετο; Αν μη τι άλλο η καθεμιά μας ξέρει τις αντοχές της. Είναι ΑΚΡΩΣ προσωπικό θέμα το αν και πόσα παιδιά κάνει κάποιος. Μιλάμε άλλωστε για παιδιά, έμψυχα όντα που για να μεγαλώσουν απαιτούν κατάθεση ψυχής και αντοχής!

Και όλα αυτά τα λέω γιατί δυστυχώς, δεν ξέρω αν το είδατε, στο site του ΕΟΠΠΥ, βγήκε εγκύκλιος στις 26/02 όπου πλέον το επίδομα τοκετού δεν καταβάλλεται ούτε στα συμβεβλημένα ούτε στα μη συμβεβλημένα μαιευτήρια. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ εχτές που το έμαθα, πρώτη φορά νευρίασα με το κ...λοκράτος, ειναι και οι ορμόνες άρχισα να σκέφτομαι σε τι κόσμο φέρνω τα παιδιά μου.

Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από Αρεταίειο. Βέβαια υπέρηχο δεν μου έκαναν και προφανώς είναι απαραίτητος...Αλήθεια βγήκε τέτοια εγκύκλιος; Δηλαδή πλέον δεν καλύπτεται τίποτα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Άσχετο. Επειδή θέλω να βαφτίσω την μπέμπα μου ΜΕΛΙΝΑ πότε γιορτάζεις; Μελίνα σε βάφτισαν;

Πολύ όμορφη επιλογή ονόματος για κοριτσάκι!

Κανονικά οι Μελίνες γιορτάζουν 16 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο.

(Έτσι για την ιστορία, δε βαφτίστηκα Μελίνα, αλλά Μυρτώ-Ελένη και από τις δύο γιαγιάδες. Το 'Μελίνα' ήταν μια μέση λύση για να 'ακούγονται' έστω και λίγο και τα δύο ονόματα...)

Με το καλό!!!

Lucky να σου ζήσει!!!

Εεεε αυτά ακούω και το φοβάμαι το Αρεταίειο. Απαράδεκτο. Δηλαδή αν γεννήσω εκεί, να επιμείνω να μου κάνουν υπέρηχο? Θα με ακούσουν ή θα με διαολοστείλουν?

Πραγματικά νομίζω ότι πρέπει κανείς να συλλέξει πληροφορίες από λάθη που γίνονται εκεί και να απαιτήσει η ίδια κάποια πράγματα.

Μήπως αν έχουμε προσωπική μαία (ο γιατρός προτείνει καμμιά δικιά του αν ζητήσεις? Γίνεται¨?) πάνε πιο ομαλά τα πράγματα???

Ηθελα το ΡΕΑ γιατί 1ον νιώθω ότι θα υπάρξει λίγο καλύτερη προσοχή στον τοκετό (να αυτά που έγραψε η lucky), 2ον έχω δίδυμα και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα στα δωματια του Ρεα με δύο σκαφάκια και θα έρχονται οι κοπέλες πιο συχνά (επίσης επειδή έκανα περίδεση στο Αρεταίειο, εεε ρε κορίτσια αυτά τα κρεβάτια με την μανιβέλα όταν θα είμαι μόνη μου θα φώνάζω κάθε τρεις και λίγο τις κοπέλες να μου τα ρυθμίζουν???), και 3ον είναι 5 λεπτα από το σπίτι μου, και θα βοηθήσει πολύ εάν χρειαστούμε θερμοκοιτίδα.

Το κόστος στο ΡΕΑ με το επίδομα για οικονομικό τρίκλινο ήταν μόνο 1050 ευρώ και 1150 για καισαρική. Ειναι ένα ποσό που έλεγα ότι μπορώ να το διαθέσω. ΤΩΡΑ??

Πληροφοριακά σας λέω ότι θα πάω σήμερα στο ΡΕΑ να μάθω τι γινεται από δω και πέρα, και θα δω και τον γιατρό μας σήμερα μετά την Β'επιπέδου και θα τον ρωτήσω.

Καλημέρα σε όλες.

Επειδή έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου μέσα από το forum και ξέρω πόσο έχεις ταλαιπωρηθεί, θέλω απλά να σου πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που έμεινες έγκυος και όλα πάνε καλά. Και θα πάνε μέχρι το τέλος. Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου! Επειδή γέννησα στο Ρέα, έχω να πω τα καλύτερα, γιατί είχα πολύωρο τοκετό και με πρόσεξαν όλοι πολύ στο χερουργείο. Καμία σχέση με αυτό που περιέγραψε η φίλη μας στο Αρεταίειο. Αν το αντέχεις οικονομικά, οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Πάντως μπορείς να έχεις προσωπική μαία. Θα είναι ένα από τα κορίτσια που έχει ο γιατρός μας στο γραφείο του. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου είχαν πει, όταν το είχαμε συζητήσει λίγο πριν γεννήσω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...