Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΗΜΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΟ 2013.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dimista,ειναι αυτο που λεμε αν εισαι "καλοσαρκος" η οχι δηλ.αν επουλωνονται οι πληγες σου καλα εξαρταται απο σενα,απο το δερμα σου.Ο γιατρος πρεπει να "κεντησει" στο ραψιμο.Δεν εχεις ουτε στραβη τομη ουτε εξογκωματα ουτε τιποτα.Το χρωμα ειναι θεμα dna.Και απ 'οσο θυμαμαι εισαι μελαχρινη.

Εγω δεν εχω καλη ποιοτητα δερματος.Ακομα και σαν παιδακι που επεφτα εχω ακομα τα σημαδια.

NXbrp3.png

Kαλησπέρα σας!Καλή Χρονιά σε όλες τις Χασιακομανούλες,σε όλα τα Χασιακομωράκια και σε όλες τις μέλλουσες Χασιακομανούλες!

Με το καλό να γεννήσετε τα μωράκια σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

καλησπερα σε ολες τις κυριες και χρονια σας πολλα!!!!!με το καλο οι εγκυουλες και οτι επιθυμει η καθε μια σας χωριστα για το 2013!εγω dimista εχω δυο παιδακια,το πρωτο φυσιολογικα και το δευτερο με καισαρικη λογω επιπωματικου πλακουντα.ισως να ειναι το δερμα τελικα που παιζει ρολο.αυτο ειναι το τελευταιο παντως που θα με πειραζε μπροστα στις 4 φυαλες αιμα που ζητησε ο γιατρος και ισως και στην αφαιρεση μητρας που θα μπορουσα να μην εχω.ολα ομως πηγαν καλα και γιαυτο δοξαζω πρωτα το θεο και μετα το χασιακο.

καλη χρονια σε ολες και οσες δεν εχουν αποκτησει μωρακι με το καλο.το 2013 να ειναι η τυχερη σας χρονια!!!!

Καλησπέρα kouli και καλή χρονιά!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!Από τη 1α λυπάμαι γι αυτό που σου συνέβη,από την άλλη χαίρομαι που πήγαν όλα καλά.

Αυτό με την τομή ούτε και μένα με πείραζε,αλλά ούτε και με πειράζει απλά αναγκάστηκα να θέσω αυτό το ερώτημα επειδή μου έλεγαν ότι φταίει ο Χασιάκος για το χρώμα και επηρεάστηκα.Αλλά για να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έδωσα σημασία.Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά και καλη χρονια σε όλες. Με το καλο στις εγκυμονούσες. Απο οτι κατάλαβα αυτα που γραφετε για τις τιμες , νομίζω ότι εμεις πληρώνουμε τη διαφορά απο το 4-κλινο. Δηλ ο ΕΟΠΠΥ καλύπτει το 4-κλινο και απο εκει και μετα ανάολογα τι θες πληρώνεις τη διαφορά. Κάπως ετσι είναι και τα ιδιωτικά. Εγω μια φορά στις 22/12 έκανα περιδεση στο γιατρό μας στο Αρεταιειο και όλοι ηταν άψογοι . Περιττό να σας πω ότι απο τις 12 το μεσημέρι ο γιατρός μας τελείωσε 1 το βράδυ με τις γέννες, και το πρωι της Κυριακής που τον πήρα ηταν στο γραφείο και είχε ραντεβού. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣΣΣΣ

Το Αρεταίιο δεν νομίζω να διαθέτει πολλά 4κλινα, και δεν πιστεύω να σε ρωτάνε τι δωμάτιο θέλεις αν υπάρχει διαθέσιμο 1 κρεβάτι.

Εσείς είχατε επιλογή?

Όταν γέννησα το πρώτο απλά μου είπαν έχει μια θεση στο τάδε τρίκλινο, τέλος. Μια χαρά ήταν και αποδείχτηκε και το καλύτερο. Νομίζω θάλαμος 9 στο εισόγειο. Τώρα ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να παω σε μονόκλινο, για να είμαι ειλικρινής

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εγω στο πρωτο ημουν σε 4κλινο στο θαλαμο 4στο ισογειο στο δευτερο ημουν σε δικλινο στο θαλαμο 1 στο ισογειο και τωρα στο τριτο ηθελα παλι δικλινο αλλα επειδη δεν υπηρχε με βαλανε σε 3κλινο στο θαλαμο 9 παλι στο ισογειο:roll::lol::lol: και ηταν το μονο δωματιο που ειχε ηλεκτρικα κρεββατια

:-D

Διαφημίσεις

εγω στο πρωτο ημουν σε 4κλινο στο θαλαμο 4στο ισογειο στο δευτερο ημουν σε δικλινο στο θαλαμο 1 στο ισογειο και τωρα στο τριτο ηθελα παλι δικλινο αλλα επειδη δεν υπηρχε με βαλανε σε 3κλινο στο θαλαμο 9 παλι στο ισογειο:roll::lol::lol: και ηταν το μονο δωματιο που ειχε ηλεκτρικα κρεββατια

Aκόμα να βάλουν ηλεκτρικά στα άλλα; Α καλά! Σήμερα θα πάω να με δει. Εν τω μεταξύ η μπέμπα από το πρωί είναι υπερκινητική και ούτε να περπατήσω δεν μπορώ από κάτι πονάκια. Αλλά είναι νωρίς ακόμα....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζει η καλλιέργεια κολπικού υγρού?

Αν εννοεις για την καλλιέργεια κολπικού στο ιατρείο του κ. Χασιάκου κοστίζει 20-40 με ΕΟΠΥΥ αποτι ρώτησα.

Κορίτσια να ρωτήσω και εγω κατι τις πιο εμπειρες με την σειρά μου? Σχετικά με το Αρεταίειο πέρα απο τις τιμές (που ήταν πολύ εξυπηρετικό να τις αναφέρουμε με τα οικονομικά μας στενεματα), θα ηθελα να ρωτήσω τα εξής:

- Τα παιδάκια μας τα έχουμε μαζί στο δωμάτιο ή υπάρχει χώρος που τα φυλάνε όλα μαζί και πας και το βλέπεις?

-Εμεις τα κάνουμε μπάνιο με δικά μας αφρόλουτρα?

- Τι χρειάζεται να πάρουμε μαζί απο ρούχα παιδιου? Δηλαδή πέρα απο κορμάκια,φανελάκια και τέτοια τι άλλο χρειάζόμαστε? Παμπερς? Κουβέρτάκια, σεντονάκια?

Δωστε τα φωτα σας και σε μας τις καινουργιες....

Μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζει η καλλιέργεια κολπικού υγρού?

Στη συνεργάτιδα του κου Χασιάκου (αν θυμάμαι καλά) είναι στα 40 ευρώ με βιβλιάριο ΕΟΠΥΥ, έκανα πριν κανα μήνα.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια να ρωτήσω και εγω κατι τις πιο εμπειρες με την σειρά μου? Σχετικά με το Αρεταίειο πέρα απο τις τιμές (που ήταν πολύ εξυπηρετικό να τις αναφέρουμε με τα οικονομικά μας στενεματα), θα ηθελα να ρωτήσω τα εξής:

- Τα παιδάκια μας τα έχουμε μαζί στο δωμάτιο ή υπάρχει χώρος που τα φυλάνε όλα μαζί και πας και το βλέπεις?

-Εμεις τα κάνουμε μπάνιο με δικά μας αφρόλουτρα?

- Τι χρειάζεται να πάρουμε μαζί απο ρούχα παιδιου? Δηλαδή πέρα απο κορμάκια,φανελάκια και τέτοια τι άλλο χρειάζόμαστε? Παμπερς? Κουβέρτάκια, σεντονάκια?

Δωστε τα φωτα σας και σε μας τις καινουργιες....

Το 2010 που γέννησα εγώ (στο ισόγειο), τα είχαμε μαζί μας τα παιδάκια μας. Το νοσοκομείο παρείχε πάνες, σαμπουάν, γαζούλες, οινόπνευμα, χτένα κλπ αναλώσιμα. Αρχικά σου έφερναν το παιδί με δικά τους ρουχαλάκια και κουβερτούλες στο πυρεξάκι του και μετά το άλλαζες εσύ και χρησιμοποιούσες τα δικά σου, τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα, δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα να σου δίνουν ρούχα, δεν υπάρχει και λόγος νομίζω.

Τώρα δε γνωρίζω την πολιτική τους, αν γέννησε κάποια κοπέλα πρόσφατα ας μας διαφωτίσει για τα αναλώσιμα, γιατί μετράω μέρες!

Ευχαριστώ!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...