Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Νομίζω πως ναι, γιατί τον Ιούνιο που γέννησα δε μου έδωσε επιλογή για Λητώ. Μου είπε ή Ρέα ή Αρεταίειο.

Eυχαριστώ για την απάντηση.Κρίμα που έφυγε από το ΛΗΤΩ.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!

Ποια από σας ,έχει κάνει καισαρική?Τι χρώμα έχει η τομή?Σας ρωτάω επειδή όπου λέω ότι έχει σκούρο χρώμα ,μου λένε ότι ο γιατρός μου,δεν έκανε καλή δουλειά.

Σας ευχαριστώ !

Καλησπέρα σας!

Ποια από σας ,έχει κάνει καισαρική?Τι χρώμα έχει η τομή?Σας ρωτάω επειδή όπου λέω ότι έχει σκούρο χρώμα ,μου λένε ότι ο γιατρός μου,δεν έκανε καλή δουλειά.

Σας ευχαριστώ !

καλησπερα dimista!εγω εκανα περσι τον αυγουστο με τον γιατρο μας εννοειται και αν σου πω οτι δεν φαινεται καν θα με πιστεψεις?μια πολυ λεπτη γραμμη σαν μια κλωστη.μεχρι και μεζουρα πηρα να τη μετρησω,9 ποντους ειναι αλλα σχεδον αορατη.ο γιατρος μας σου εκανε καισαρικη?

καλησπερα dimista!εγω εκανα περσι τον αυγουστο με τον γιατρο μας εννοειται και αν σου πω οτι δεν φαινεται καν θα με πιστεψεις?μια πολυ λεπτη γραμμη σαν μια κλωστη.μεχρι και μεζουρα πηρα να τη μετρησω,9 ποντους ειναι αλλα σχεδον αορατη.ο γιατρος μας σου εκανε καισαρικη?

Kαλησπέρα,ναι ο Χασιάκος μου έκανε καισαρική και όταν πήγα για ΤΕΣΤ ΠΑΠ,τον ρώτησα γιατί είναι σκούρα η τομή και μου απάντησε επειδή έτσι είναι το δέρμα σου.Μελαχροινή είμαι ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Εσύ είσαι μελαχροινή ή ξανθιά?Καλό βράδυ.

Κοπέλα μου πόσο καιρό την έχεις την τομή? Να ξέρεις οτι οι πληγες μας επουλώνονται πάντα απο μέσα προς τα έξω οπότε ισως αργούν λίγο καμιά φορά.Αν θέλεις και σε ενοχλεί να φαίνεται, πάρε μια κρεμούλα ειδική απ'το φαρμακειο για τομές, αναπλαστική. Πιστεύω θα σε βοηθήσει, εγω είχα κάνει σοβαρό εγκαυμα στο πόδι και με αυτες τις κρέμες δεν φαίνεται τίποτα πλέον.

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου πόσο καιρό την έχεις την τομή? Να ξέρεις οτι οι πληγες μας επουλώνονται πάντα απο μέσα προς τα έξω οπότε ισως αργούν λίγο καμιά φορά.Αν θέλεις και σε ενοχλεί να φαίνεται, πάρε μια κρεμούλα ειδική απ'το φαρμακειο για τομές, αναπλαστική. Πιστεύω θα σε βοηθήσει, εγω είχα κάνει σοβαρό εγκαυμα στο πόδι και με αυτες τις κρέμες δεν φαίνεται τίποτα πλέον.

Tην τομή,την έχω από τον Απρίλιο του 2011.Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα,απλά ήθελα να μάθω αν είναι λάθος του Χασιάκου,που είναι σκούρα καφέ,γιατί έτσι μου λένε.Πάντως ,σε ευχαριστώ πολύ,που μου πρότεινες την κρέμα.

Kαλησπέρα,ναι ο Χασιάκος μου έκανε καισαρική και όταν πήγα για ΤΕΣΤ ΠΑΠ,τον ρώτησα γιατί είναι σκούρα η τομή και μου απάντησε επειδή έτσι είναι το δέρμα σου.Μελαχροινή είμαι ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Εσύ είσαι μελαχροινή ή ξανθιά?Καλό βράδυ.

καλησπερα dimista!δεν με λες και ξανθια.καστανη θα ελεγα πως ναι.ουτε λευκο δερμα ομως.κατι ενδιαμεσο.μπορει οντως να εγινε ετσι επειδη ειναι το δερμα σου.εμενα ουτε που φαινεται.αφου οταν ρωτησες με εβαλες στον κοπο να κοιταχτω.μην ανησυχεις παντως γιαυτο.ενα παιδακι εχεις κανει?

Dimista μου, είναι θέμα δέρματος δυστυχώς... Κι εγώ που είμαι καστανή αλλά με λευκό δέρμα σχεδόν δε φαίνεται και η τομή είναι πραγματικά κεντημένη.

Αλήθεια μόνο Ρέα λοιπόν ε? Άρα αν πάω για δεύτερο προς ολοταχώς στο Ρέα...

καλησπερα dimista!δεν με λες και ξανθια.καστανη θα ελεγα πως ναι.ουτε λευκο δερμα ομως.κατι ενδιαμεσο.μπορει οντως να εγινε ετσι επειδη ειναι το δερμα σου.εμενα ουτε που φαινεται.αφου οταν ρωτησες με εβαλες στον κοπο να κοιταχτω.μην ανησυχεις παντως γιαυτο.ενα παιδακι εχεις κανει?

Καλησπέρα και σε σένα.Μακάρι το χρώμα να είναι λόγω δέρματος και όχι λάθος του Χασιάκου.Τέλοςπάντων!Ναι,ένα αγοράκι 20 μηνών.Α!Και γω μέτρησα την τομή και είναι 10εκ.Και συ ένα?Καλό βράδυ!

Dimista μου, είναι θέμα δέρματος δυστυχώς... Κι εγώ που είμαι καστανή αλλά με λευκό δέρμα σχεδόν δε φαίνεται και η τομή είναι πραγματικά κεντημένη.

Αλήθεια μόνο Ρέα λοιπόν ε? Άρα αν πάω για δεύτερο προς ολοταχώς στο Ρέα...

Μάμμυ 30 για μένα ευτυχώς που είναι θέμα δέρματος και όχι δυστυχώς.Αν ήταν λάθος του Χασιάκου θα έλεγα δυστυχώς.Και η δική μου τομή είναι κεντημένη με την διαφορά ότι φαίνεται.Καλό βράδυ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και σε σένα.Μακάρι το χρώμα να είναι λόγω δέρματος και όχι λάθος του Χασιάκου.Τέλοςπάντων!Ναι,ένα αγοράκι 20 μηνών.Α!Και γω μέτρησα την τομή και είναι 10εκ.Και συ ένα?Καλό βράδυ!

καλησπερα σε ολες τις κυριες και χρονια σας πολλα!!!!!με το καλο οι εγκυουλες και οτι επιθυμει η καθε μια σας χωριστα για το 2013!εγω dimista εχω δυο παιδακια,το πρωτο φυσιολογικα και το δευτερο με καισαρικη λογω επιπωματικου πλακουντα.ισως να ειναι το δερμα τελικα που παιζει ρολο.αυτο ειναι το τελευταιο παντως που θα με πειραζε μπροστα στις 4 φυαλες αιμα που ζητησε ο γιατρος και ισως και στην αφαιρεση μητρας που θα μπορουσα να μην εχω.ολα ομως πηγαν καλα και γιαυτο δοξαζω πρωτα το θεο και μετα το χασιακο.

καλη χρονια σε ολες και οσες δεν εχουν αποκτησει μωρακι με το καλο.το 2013 να ειναι η τυχερη σας χρονια!!!!

Καλή Χρονιά να έχουμε κορίτσια!

Γεννάω μέσα στον Ιανουάριο το δεύτερο κοριτσάκι μου και επικοινώνησα σήμερα με το Αρεταίειο για να ενημερωθώ για τα οικονομικά, μιας και έχουν αλλάξει τα πράγματα από το 2010 που γέννησα πρώτη φορά.

Λοιπόν τα γράφω κι εδώ για όποια κοπέλα ενδιαφέρεται να γεννήσει στο Αρεταίειο με ΕΟΠΥΥ:

Γ' θέση (4κλινο) καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ

- από εκεί και πέρα για αναβάθμιση θέσης πληρώνεις την εξής διαφορά:

3κλινο: 15 ευρώ / ημέρα

2κλινο: 35 ευρώ / ημέρα

1κλινο: 55 ευρώ / ημέρα

(συν τον ιατρό).

Καλές γέννες με γερά μωρά για όλους μας!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεννάω μέσα στον Ιανουάριο το δεύτερο κοριτσάκι μου και επικοινώνησα σήμερα με το Αρεταίειο για να ενημερωθώ για τα οικονομικά, μιας και έχουν αλλάξει τα πράγματα από το 2010 που γέννησα πρώτη φορά.

Λοιπόν τα γράφω κι εδώ για όποια κοπέλα ενδιαφέρεται να γεννήσει στο Αρεταίειο με ΕΟΠΥΥ:

(συν τον ιατρό).

Δηλαδή ο ΕΟΠΥΥ δεν καλυπτει καν 3κλινο;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

(συν τον ιατρό).

Δηλαδή ο ΕΟΠΥΥ δεν καλυπτει καν 3κλινο;

Απ' ότι φαίνεται όχι. Η Γ' θέση στο Αρεταίειο είναι το 4κλινο, η ενημέρωση αυτή είναι από το γραφείο κίνησης, τηλ. 2107286180 και 2107286189 (εγώ με το -189 μίλησα)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...