Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΝ ΧΑΠΙΟΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΧΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΖΑΛΕΙΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΙΔΗΡΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ......ΕΝΤΑΞΕΙ!!!ΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια. θα ήθελα να μπω και γω στο fan club του κυριου Χασιάκου αλλά πρώτα θα πρέπει 1) να τον γνωρίσω και 2)να μείνω έγκυος αν δεν κάνω λάθος, :D οπότε λύστε μου την απορία παρακαλώ.

αναλαμβάνει γυναίκες που δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες μόνες τους; δηλαδή συνεργάζεται με κάποιο κέντρο εξωσωματικής ή με εξωσωματικούς; αναλαμβάνει καθόλου υπογόνημα ζευγάρια ή είναι απλά ο κορυφαίος γυναικολόγος που βλέπει εγκυούλες; μου τον έχουν προτείνει για κορυφή αλλά εγω έχω στο ιστορικό μου μια λαπαροσκόπηση με αποτέλεσμα να έχω πιθανον μια σάλπιγγα ή καμια τωρα πια, αφαίρεση πολύποδα, και 2 εξωσωματικές "στην πλάτη μου" οπότε δεν θέλω να χάσω χρόνο και χρήμα αν δεν μπορεί να με βοηθήσει. η κοπέλα που μου έκλεισε ραντεβού δεν ήταν και πολύ ξεκαθαρη στο θέμα.

Είναι κορυφαίος! Το καλύτερο νυστέρι. Αναλαμβάνει περιπτώσεις που κανείς άλλος γιατρός δεν μπορεί.

Εξωσωματικές δεν αναλαμβάνει, σε παραπέμπει σε συνεργάτες του.

Είναι οικονομικός, δεν θα δώσεις 120 ευρω για μια απλή επίσκεψη, όπως κάνουν άλλοι.

Αλλά γενικά δεν έχω καταλάβει τα τελευταία χρόνια... τι προτιμάει.... γιατί έχει αρνηθεί να αναλάβει κάποιες περιπτώσεις (και δεν αναφέρομαι σε εξωσωματικές που έτσι κι αλλιώς δεν αναλαμβάνει)

EssPp2.png

R9Y0p2.png

καλησπέρα κορίτσια. θα ήθελα να μπω και γω στο fan club του κυριου Χασιάκου αλλά πρώτα θα πρέπει 1) να τον γνωρίσω και 2)να μείνω έγκυος αν δεν κάνω λάθος, :D οπότε λύστε μου την απορία παρακαλώ.

αναλαμβάνει γυναίκες που δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες μόνες τους; δηλαδή συνεργάζεται με κάποιο κέντρο εξωσωματικής ή με εξωσωματικούς; αναλαμβάνει καθόλου υπογόνημα ζευγάρια ή είναι απλά ο κορυφαίος γυναικολόγος που βλέπει εγκυούλες; μου τον έχουν προτείνει για κορυφή αλλά εγω έχω στο ιστορικό μου μια λαπαροσκόπηση με αποτέλεσμα να έχω πιθανον μια σάλπιγγα ή καμια τωρα πια, αφαίρεση πολύποδα, και 2 εξωσωματικές "στην πλάτη μου" οπότε δεν θέλω να χάσω χρόνο και χρήμα αν δεν μπορεί να με βοηθήσει. η κοπέλα που μου έκλεισε ραντεβού δεν ήταν και πολύ ξεκαθαρη στο θέμα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μείνεις έγκυος πολύ σύντομα. Απ' ό,τι έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ, συνεργάζεται με το κέντρο εξωσωματικής Embryoart. Υπάρχουν εδώ κοπέλες -μία από αυτές νομίζω είναι η mammy 30- που έχουν πει καλά λόγια για το κέντρο αυτό. Πάντως καλό θα ήταν να τον δεις ούτως ή άλλως. Η επίσκεψη που χρεώνει είναι 50 ευρώ, σου κάνει πλήρη έλεγχο και είναι απόλυτα ειλικρινής. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά, δε δημιουργεί φρούδες ελπίδες, θα σου πει τα πράγματα όπως έχουν πραγματικά. Και πίστεψέ με, έχει τόση εμπειρία που βλέπει πράγματα που δεν βλέπουν άλλοι. Το ξέρω από δύο φίλες μου που τις έστειλα εκεί.

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

ΑΠΛΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑ , ΔΥΟ, ΤΡΙΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

Διαφημίσεις

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Καλημέρα σε όλες,

Θα ήθελα να μεταφέρω και την δική μου «εμπειρία» για τον κο Χασιάκο, εάν δεν γίνομαι κουραστική. Διάβασα όλα σχεδόν τα μηνύματα, γι’ αυτό και αποφάσισα να γράψω.

Εμένα προσωπικά δεν έχει χρειαστεί να με «γνωρίσει» ακόμα ως ασθενή ο κος Χασιάκος, έχει «γνωρίσει» όμως την μαμά μου και την αδελφή μου.

Τον κο Χασιάκο τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά , για χάρη της μαμάς μου, έπρεπε να κάνει επέμβαση αφαίρεσης γυναικολογικών. Αφού επισκεφτήκαμε πολλούς (γιατί η μαμά μου είναι και δύσκολη ασθενής) καταλήξαμε στον κο Χασιάκο για πολλούς λόγους … Το χειρουργείο της κράτησε 3 ώρες (μαζί με την αναμονή), φοβόμασταν πολύ λόγο της παραμελημένης (από την ίδια) κατάστασής της και λόγο του πιθανού αποτελέσματος (πιθανή καρκινική κύστη). Τελικά, όλα πήγαν πολύ καλά. Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση ήταν ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του. Πληρώσαμε μόνο το νοσοκομείο (ελάχιστα) και όταν προσπάθησα να τον βρω για να του δώσω «την αμοιβή του», με κοίταξε στα μάτια και μου απάντησε «Να πας να φροντίσεις την μαμά σου» και έφυγε τρέχοντας στις 4.00 το μεσημέρι από το νοσοκομείο. Αυτός ο Άνθρωπος-Επιστήμονας με κέρδισε. Η μαμά μου ανάρρωσε πολύ καλά, αν και την είδε μόλις 2 φορές στο νοσοκομείο. Κάθε φορά όμως που ρωτούσα τις νοσοκόμες μήπως πρέπει η μαμά μου να πάρει κάποιο φάρμακο, κλπ αυτές μου απαντούσαν ότι οι οδηγίες του γιατρού τηρούνται ευλαβικά και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα.

Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού, τον εμπιστεύτηκε και η αδελφή μου για να γεννήσει το δεύτερο μωράκι, που τώρα είναι 1,5 χρονών (προσπαθούσαν 2 χρόνια να κάνουν παιδί – αλλά λόγω άγχους δεν τα κατάφερναν). Όταν έμεινε έγκυος όλοι «πανηγυρίζαμε».

Στην αρχή είχε μία περίεργη εγκυμοσύνη (είχε περίοδο μέχρι και τον 3ο μήνα). Για να μην μακρηγορώ κι όλας, λίγες μέρες αφού μπήκε στον 4ο μήνα, έπαθε ακατάσχετη αιμορραγία (είχε όλα τα συμπτώματα της αποβολής), την πήραμε σηκωτή και την πήγαμε στο Αρεταίειο, ο γαμπρός μου είχε ήδη πάρει τον γιατρό και του είπε ότι θα μας περίμενε στο νοσοκομείο. Δεν εφημέρευε, είχε δώσει εντολή όμως και μας περίμεναν. Την έβαλε αμέσως μέσα σε ένα θάλαμο, δίπλα από την μαιευτική πτέρυγα. Εμείς απ’ έξω (δεν θα πω ψέματα, κλαίγαμε και παρηγορούσαμε ο ένας τον άλλο λέγοντας «Νέοι είναι θα κάνουν άλλο»), μέχρι που βγήκε ο γαμπρός μου και μας ανακοίνωσε ότι η μαμά και το έμβρυο είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Η αιμορραγία οφειλόταν σε συσσωρευμένο αίμα (λόγω περιόδου) και συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις.

Αυτό που θέλω να πω, είναι πως η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, όπως και ο άνθρωπός σου είναι μοναδικός και θέλεις να είναι στα καλύτερα χέρια.

Η γέννα ήταν πανεύκολη (γέννησε μέσα σε 1,5 ώρα από την ώρα που της σπάσανε τα νερά) ίσα που πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο και ο Χασιάκος ήταν εκεί και την περίμενε.

Ευχαριστώ πολύ που με «διαβάσατε».

Εύχομαι κάθε ευτυχία στις μέλλουσες και νέες μαμάδες

Καλημέρα σε όλες,

Θα ήθελα να μεταφέρω και την δική μου «εμπειρία» για τον κο Χασιάκο, εάν δεν γίνομαι κουραστική. Διάβασα όλα σχεδόν τα μηνύματα, γι’ αυτό και αποφάσισα να γράψω.

Εμένα προσωπικά δεν έχει χρειαστεί να με «γνωρίσει» ακόμα ως ασθενή ο κος Χασιάκος, έχει «γνωρίσει» όμως την μαμά μου και την αδελφή μου.

Τον κο Χασιάκο τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά , για χάρη της μαμάς μου, έπρεπε να κάνει επέμβαση αφαίρεσης γυναικολογικών. Αφού επισκεφτήκαμε πολλούς (γιατί η μαμά μου είναι και δύσκολη ασθενής) καταλήξαμε στον κο Χασιάκο για πολλούς λόγους … Το χειρουργείο της κράτησε 3 ώρες (μαζί με την αναμονή), φοβόμασταν πολύ λόγο της παραμελημένης (από την ίδια) κατάστασής της και λόγο του πιθανού αποτελέσματος (πιθανή καρκινική κύστη). Τελικά, όλα πήγαν πολύ καλά. Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση ήταν ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του. Πληρώσαμε μόνο το νοσοκομείο (ελάχιστα) και όταν προσπάθησα να τον βρω για να του δώσω «την αμοιβή του», με κοίταξε στα μάτια και μου απάντησε «Να πας να φροντίσεις την μαμά σου» και έφυγε τρέχοντας στις 4.00 το μεσημέρι από το νοσοκομείο. Αυτός ο Άνθρωπος-Επιστήμονας με κέρδισε. Η μαμά μου ανάρρωσε πολύ καλά, αν και την είδε μόλις 2 φορές στο νοσοκομείο. Κάθε φορά όμως που ρωτούσα τις νοσοκόμες μήπως πρέπει η μαμά μου να πάρει κάποιο φάρμακο, κλπ αυτές μου απαντούσαν ότι οι οδηγίες του γιατρού τηρούνται ευλαβικά και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα.

Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού, τον εμπιστεύτηκε και η αδελφή μου για να γεννήσει το δεύτερο μωράκι, που τώρα είναι 1,5 χρονών (προσπαθούσαν 2 χρόνια να κάνουν παιδί – αλλά λόγω άγχους δεν τα κατάφερναν). Όταν έμεινε έγκυος όλοι «πανηγυρίζαμε».

Στην αρχή είχε μία περίεργη εγκυμοσύνη (είχε περίοδο μέχρι και τον 3ο μήνα). Για να μην μακρηγορώ κι όλας, λίγες μέρες αφού μπήκε στον 4ο μήνα, έπαθε ακατάσχετη αιμορραγία (είχε όλα τα συμπτώματα της αποβολής), την πήραμε σηκωτή και την πήγαμε στο Αρεταίειο, ο γαμπρός μου είχε ήδη πάρει τον γιατρό και του είπε ότι θα μας περίμενε στο νοσοκομείο. Δεν εφημέρευε, είχε δώσει εντολή όμως και μας περίμεναν. Την έβαλε αμέσως μέσα σε ένα θάλαμο, δίπλα από την μαιευτική πτέρυγα. Εμείς απ’ έξω (δεν θα πω ψέματα, κλαίγαμε και παρηγορούσαμε ο ένας τον άλλο λέγοντας «Νέοι είναι θα κάνουν άλλο»), μέχρι που βγήκε ο γαμπρός μου και μας ανακοίνωσε ότι η μαμά και το έμβρυο είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Η αιμορραγία οφειλόταν σε συσσωρευμένο αίμα (λόγω περιόδου) και συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις.

Αυτό που θέλω να πω, είναι πως η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, όπως και ο άνθρωπός σου είναι μοναδικός και θέλεις να είναι στα καλύτερα χέρια.

Η γέννα ήταν πανεύκολη (γέννησε μέσα σε 1,5 ώρα από την ώρα που της σπάσανε τα νερά) ίσα που πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο και ο Χασιάκος ήταν εκεί και την περίμενε.

Ευχαριστώ πολύ που με «διαβάσατε».

Εύχομαι κάθε ευτυχία στις μέλλουσες και νέες μαμάδες

Απάντησες ακριβώς πως είναι ο γιατρός ο συγκεκριμένος. Και στο ιατρείο αλλά και στις έκτακτες περιπτώσεις. Και το λέω και εγώ που είμαι από επαρχία και το άγχος και το ταξιδι κατα την εγκυμοσύνη δεν είναι και το ευκολότερο. Τρεις η ωρα που πήγα στο Αρεταιειο ξημερώματα , είχε ηδη ειδοποιηθεί και είχε πει τι πρέπει να γίνει μεχρι να φθάσει εκεί. Το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι όλες θα μπορούσαμε να πέσουμε οπουδήποτε και να μας εκμεταλλευτούν , ειδικότερα όσες ερχόμαστε από επαρχία, αλλά τον συγκεκριμένο όταν χρειάστηκε να τον βρω για να τον πληρώσω για την υστεροσκόπηση , τον έψαχνα τρεις μέρες γιατι μου έλεγε "ενταξει αυτό είναι το λιγότερο πηγαινε σπίτι σου και θα τα ξαναπούμε".

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα. Στην αναζητηση μου για εναν καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο, επεσα πανω στις συζητησεις σας οι οποιες ομολογω οτι μου εδωσαν δυναμη. Ειμαι 35 χρονων, προσπαθω για παιδακι αλλα λογω των πολυκυστηκων ωοθηκών μου, εχω ταλαιπωρηθει πολυ με τους γιατρους.

Αυτη την στιγμη πρεπει να αφαιρεσω εναν πολυποδα εξωτερικα στον τραχειλο και σκεφτομουν σοβαρα να απευθυνθω στον κ. Χασιακο, πρωτον επειδη ακουσα απο σας τα καλυτερα λογια και δευτερον επειδη ειναι σε δημοσιο.

Εχει κανει καποια κοπελα καμια παρομοια επεμβαση με τον κ. Χασιακο? Γενικα πως ειναι σαν γιατρος? Δεν ζηταω και πολλα, απλα εναν ΑΝΘΡΩΠΟ! :cry:

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα. Στην αναζητηση μου για εναν καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο, επεσα πανω στις συζητησεις σας οι οποιες ομολογω οτι μου εδωσαν δυναμη. Ειμαι 35 χρονων, προσπαθω για παιδακι αλλα λογω των πολυκυστηκων ωοθηκών μου, εχω ταλαιπωρηθει πολυ με τους γιατρους.

Αυτη την στιγμη πρεπει να αφαιρεσω εναν πολυποδα εξωτερικα στον τραχειλο και σκεφτομουν σοβαρα να απευθυνθω στον κ. Χασιακο, πρωτον επειδη ακουσα απο σας τα καλυτερα λογια και δευτερον επειδη ειναι σε δημοσιο.

Εχει κανει καποια κοπελα καμια παρομοια επεμβαση με τον κ. Χασιακο? Γενικα πως ειναι σαν γιατρος? Δεν ζηταω και πολλα, απλα εναν ΑΝΘΡΩΠΟ! :cry:

Γνωστές μου κοπέλες που έχουν κάνει επεμβάσεις έχουν να πουν τα καλύτερα. Θεωρείται από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Οπότε στον συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν όμως θέλεις οπωσδήποτε να χειρουργηθείς σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν κάνει τέτοιες επεμβάσεις στο Αρεταίειο. Κάποιες κοπέλες που έκαναν τους τελευταίους μήνες επεμβάσεις για διάφορους λόγους έχουν γράψει εδώ ότι χειρουργήθηκαν στο Ρέα. Προσωπικά θα επέλεγα βάσει γιατρού και όχι νοσοκομείου.

Καλό θα ήταν να τηλεφωνήσεις στο ιατρείο του και να ρωτήσεις τη γραμματεία...

Διαφημίσεις

Σαν άνθρωπος είναι λακωνικός, λιγομίλητος, αλλά αυτό που θα σου πει ΙΣΧΥΕΙ. Έχει τεράστια εμπειρία. Δε θα φύγεις με απορία από το ιατρείο του, σου λέει πάντα ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις, αλλά δεν έχει χρόνο για ατέρμονες συζητήσεις. Άνθρωπος και Α κεφαλαίο.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ireh_af ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΡΕΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ"ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ 4ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΧΑΡΕΙ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ....ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΗΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ, ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ......

x8yip2.png?0gPNKwlL

σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τις ευχές. τελικά θα τον δοκιμάσουμε και βλέπουμε. ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μας καθοδηγήσει ωστε να βρούμε και μεις μια λύση επιτέλους. ή αν μας ξαναστείλει για εξωσωματική να πετύχει αυτη την φορά. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

ΥΓ- το οτι είναι λιγομίλητος μπορεί να είναι θέμα γιατι έχω πολλές απορίες.

φιλακια

Καλησπέρα σας!

Απορία:Ο κ.Χασιάκος έφυγε από το Λητώ?Είναι μόνο Ρέα και Αρεταίειο?

Νομίζω πως ναι, γιατί τον Ιούνιο που γέννησα δε μου έδωσε επιλογή για Λητώ. Μου είπε ή Ρέα ή Αρεταίειο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...