Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Νάντια να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τα ιατρικά δεδομένα της περίπτωσής σου και η καθεμία λέει την ιστορία της από τη δική της οπτική γωνία. Εδώ μέσα όμως ο γιατρός δεν είναι για να υπερασπίσει τον εαυτό του. Μπορεί να συνέβη η στραβή ναι, αν και δεν είναι επιχείρημα το να περιμένει τόσες ώρες ένας γιατρός να γεννήσει μια γυναίκα. Τόσο περίμενε και τη μάνα μου ο γιατρός της (που δεν ήταν ο Χασιάκος). Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες την περιπέτειά σου μαζί μας, αλλά να ξέρεις ότι δυστυχώς όλα αυτά αποτελούν για μένα μία μεγάλη εξαίρεση και ατυχία...

Το να πεις τον πόνο σου είναι απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό, αλλά το να βρίσκεις αναρτήσεις κάθε κοπέλας, να τις παραπέμπεις και να τους τη λες, επειδή έχουν διαφορετική γνώμη από σένα δεν είναι καθόλου σωστό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ΠΡΟΣΠΑΘΩ να την ΠΩ σε καμια,προσπάθησα να δώσω να καταλάβουν οτι υπάρχουν κ άλλες καταστάσεις που εχουν ζήσει κάποιοι άνθρωποι που ειναι αληθινές και πίκρες για τους ίδιους.Μπορει ο τρόπος μου να ηταν καπως αλλα φταίνε αυτα που διάβασα...δεν γινεται να λεμε σε καποιον για μια "ιστορία" που λεει,γράφει οτι ειναι ψέμματα κ οτι δεν ειναι αληθεια.

Το πιστεύεις ή οχι δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να τον αμφισβητείς τον ΑΛΛΟ αφου δεν τον ξερεις καν.Διαβασε το αυτο που γραφει θεσ το πιστευεις θέλεις οχι το κρατάς για σενα δεν ακυρωνεις τον ΑΛΛΟ.ΙΣΩΣ γι'αυτο φάνηκε οτι την "ΕΙΠΑ".

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΣΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙ ΕΙΧΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ.ΧΑΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΙΜΙΛΙΑ 1980 ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ......ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΑΣ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

annia για πες μου σε παρακαλω πηρες ολες τις μερες απο τον μηνα σου στις εγκυμοσυνες? και πηγες με ραντεβου?γεννησες μπαμ-μπαμ?

nantiafx καλημέρα,

Θα ήθελες να μου πεις γιατί τις χρειάζεσαι αυτές τις πληροφορίες?Να σου μιλήσω για την δική μου γέννα.

Εγώ γέννησα στις 38εβδομάδες και 3 ημέρες, με ραντεβού γιατί είχε μαλακώσει ο τράχηλος, σε 4,5 ώρες.

Περιμένω απάντηση σου

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΣΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙ ΕΙΧΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ.ΧΑΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΙΜΙΛΙΑ 1980 ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ......ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΑΣ?

Γεια σου Ριτσα. Ναι έκανα το 2010 και ο γιατρός μου είπε να κάνω παιδί αμέσως αλλά περιμέναμε με τον άνδρα μου να ηρεμησουμε και την πρώτη φορά που προσπαθήσαμε έμεινα έγκυος . Ακούσαμε καρδιά έκανα χθες και την anti χα , όλα καλα εώς τώρα. Ο χασιακος με είδε τρεις φορές σε δυο χρόνια και βρήκε την θρομβοφιλια, την δεύτερη το διάφραγμα και την Τρίτη με εγχειρήσεις. Την 4 την Δευτέρα μου είπε ότι είμαι έγκυος. Για εμάς από την επαρχία που δεν μας ταλαιπωρεί τι να πούμε ρε κορίτσια. Θα μπορούσαμε να μπλεξουμε σε άλλους και να τρέχουμε χωρίς λόγο.

Διαφημίσεις

Ναι. Μην αγχωνεσαι, και εγώ άκουγα εδώ απο κάποιες κοπέλες οτι μετά το διάφραγμα αργούν να μείνουν εγκυοι . Εγώ το άφησα δυο χρόνια και μόλις την πρώτη φορά έμεινα έγκυος. Βέβαια τέσσερις φορές έκανα στη ζωή μου χωρίς προφυλάξεις και όλες έμεινα έγκυος αλλά το πρόβλημα ήταν αλλού όπως είδες και το βρήκε ο γιατρός.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ .ΧΑΣΙΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΙΞΕΙ.ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΟ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΜΕ ΚΥΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΗΘΕΣ.ΕΥΤΗΧΩΣ......ΚΑΛΑ ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ......

x8yip2.png?0gPNKwlL

nantiafx ειλικρινα δεν ξερω τι να πω για την περιπτωση σου.μολις χθες συζητουσα το θεμα σου με τις συνυφαδες μου.τους φανηκε περιεργο και ισως η περιπτωση σου να ειναι μια στις χιλιες.στις 2/9 γεννησε η συνυφαδα μου το τριτο παιδακι και ακριβως διπλα της γεννουσε μια κοπελα το δευτερο.της εσπασε ο χασιακος τα νερα και γεννησε ακριβως μετα απο 24ωρες.χορηγησαν μια αντιβιωση στο μωρο και μετα απο 5ημερες πηγε κανονικα σπιτι της.δεν υπηρξε κανενα απολυτως προβλημα.γι΄αυτο σου λεω οτι ανηκεις στις σπανιες περιπτωσεις και δεν πρεπει να καταδικαζουμε καποιον.ξερω οτι για σενα ειναι οτι χειροτερο σου εχει συμβει.εχει αντιμετωπισει ο γιατρος παλι τετοιες καταστασεις και γι΄αυτο σε αφηνε να γεννησεις φυσιολογικα.υπομονη!!! και ελπιζω καποια στιγμη να αλλαξεις γνωμη για τον γιατρο μας.

για να εχει τοσες γυναικες ο γιατρος δεν ειναι τυχαιο ετσι?μια γειτονισσα προσπαθει να κανει παιδι εδω και δεκα χρονια.εχει κανει 4 εξωσωματικες παρακαλω σε 4 διαφορετικους ιατρους.για να της παιρνουν τα λεφτα την εβαζαν κατευθειαν για εξωσωματικη χωρις να ξερουν το προβλημα που ειχε.πηγε μεχρι και στην ιταλια προπερσι.ξερετε τι της ειπαν?υπαρχει καποιος στην ελλαδα,ονοματι Χασιακος,μονο αυτος μπορει να σε κανει να γινεις μητερα.την πεισαμε τον αυγουστο να τον επισκεφθει μετα απο χιλιες πιεσεις.οταν τον επισκεφθηκε της ειπε να κανει για ενα χρονο θεραπεια και τον επομενο αυγουστο να την ξαναδει να της πει τοτε αν μπορει να μεινει εγκυος.ουτε της εταξε τιποτα,ουτε τα λεφτα κοιταγε να της φαει.ουτε τιποτα.της ειπε την αληθεια.πως να μην εμπιστευτεις εναν τετοιο γιατρο?πως?και στο τελος ειναι ικανος να της κανει και την εξωσωματικη δωρο.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ όπως ξανα ΕΙΠΑ κ εγω εχω 2 κόρες στην πρώτη πήγαν ολα καλα αν κ σε αυτην ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ 20 ωρες. Γι'αυτο κ ξανα ΠΗΓΑ στον ίδιο ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ εμπιστοσύνη κ ουρά ΛΕΩ σε καμια να αλλάξει γιατρό.ουτε εγω θα άλλαζα καποιον αν δεν ειχε τύχει ΚΑΤΙ σε μένα ή μονο αν άκουγα διάφορες καταστάσεις που εχουν γίνει.Δεν ΜΠΟΡΩ ομως να ΠΩ ΟΚ ΜΩΡΕ έτυχε σε εμενα και τι εγινε; Ουτε εχω καμια όρεξη να ΛΕΩ ψέμματα ή να κατασκεύαζω ιστορίες απο το μυαλο μου και απλα να τις ΛΕΩ.Γραφω και ΛΕΩ αυτα που εγω έζησα,εχω ακουσει κι αλλα βεβαια αλλα απο οτι είδατε δεν έγραψα ΚΑΤΙ για καποιον ΑΛΛΟ αλλα για μένα.

Οτι γινεται στον καθε ΕΝΑ τον πονάει κ οταν δε εχουν γίνει πραγματα τα οποία δείχνουν όπως πολλες φορες ΕΙΠΑ ΑΜΕΛΕΙΑ....έτυχε; Εγω δεν το δέχομαι και αν οποιαδήποτε ηταν στην θέση μου το οδιο θα ένιωθε και αυτα που ΛΕΩ θα ελεγε κι ας έλεγαν άλλοι οτι ειναι Θεος...Θεος δεν ειναι κανένας.

Αγαπητή Νάντια,

Καταρχάς εύχομαι ότι καλύτερο για την κορούλα σου!

Με παρακολουθεί και εμένα ο Χασιάκος και μέχρι στιγμής που απόλυτα ευχαριστημένη.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω, το πρόβλημα της μικρής το συζήτησες μαζί του; Του είπες ότι οι άλλοι γιατροί σου λένε ότι ευθύνεται ο πολύωρος τοκετος με σπασμένα τα νερα; Ποιά ήταν η ιατρική του άποψη;

Αν μπορούσες θα ήθελα να μου απαντήσεις!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Φοίβη

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΚΟ ΘΑ ΥΜΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ.ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ.ΣΕ Ο ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΑΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΕΜΗΣΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΜΟΥΝΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ,ΝΑΥΤΙΕΣ ,ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ,ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.ΑΙΜΙΛΙΑ 1980 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ο καιρός πέρασε και σε λίγους μήνες θα γεννήσω το 2ο παιδάκι μου.

Θα ήθελα να μου πείτε αν η ιστορία "επαναλαμβάνεται" ως προς τον χρόνο, τον τρόπο και τον κόπο...

(Δηλαδή τελειόμηνο μωρό το 1ο? Τελειώμηνο και το 2ο?

Με σπάσιμο νερών το 1ο. Το ίδιο και το 2ο?)

Το μόνο που ξέρω είναι οτι η μήτρα έχει μνήμη και γεννάς σε λιγότερες ωρες.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΚΟ ΘΑ ΥΜΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ.ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ.ΣΕ Ο ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΑΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΕΜΗΣΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΜΟΥΝΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ,ΝΑΥΤΙΕΣ ,ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ,ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.ΑΙΜΙΛΙΑ 1980 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?

Ολα καλα ριτσα. Είχα πριν 10μέρες μια σταγόνα μικρη σαν αίμα, μιλησα με τον γιατρό και μου είπε οτι δεν ηταν τίποτα. Μπορει απο τα χάπια ή την ένεση για την θρομβοφιλία(λέω εγώ). Τώρα έχω ραντεβου 7/12 και για αυχενική οπότε περιμένω να κατέβω Αθήνα να μας δει ο γιατρός μας. Ευχομαι να εισαι και εσύ καλά και να ξεπεράσεις τα συμπτώματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...