Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Φυσικα και κανενας δεν σε βαζει με το ζορι να κατσεις σε εναν γιατρο....ακουσα καλα λογια και σχολια τοτε και γι'αυτο πηγα.....ελα ντε ομως που εγινε οτι εγινε.......!Μετα χαιρω πολυ δεν ξανα πηγα!Εγινε οτι ηταν να γινει?Ναι.

Αλλαζει το προβλημα?Οχι αυτο εχει σημασια....!

Να σε ρωτήσω κάτι; Γράφτηκες στο parentscafe μόνο και μόνο για να γράψεις για τον Χασιάκο;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε και που ο πρώτος υπέρηχος είναι με τον Μουστακαρία τί έγινε; Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άλλωστε όποια έχει θέμα απλά αλλάζει γιατρό. Χθες που πήγα μία φώναζε για την καθυστέρηση. Ε τί να κάνουμε που είχε τοκετό ο άνθρωπος; Αύριο μπορεί να είναι αυτή που γεννάει.

Γεια σου tamar. Και εγώ ήμουν χθες εκεί και όλα καλά. Τι ώρα σε είδε; Εμένα 4,30. Μήπως ήσουν εκει;

Γεια σου tamar. Και εγώ ήμουν χθες εκεί και όλα καλά. Τι ώρα σε είδε; Εμένα 4,30. Μήπως ήσουν εκει;

Ναι. Περάσαμε κατα τις 5.30. Πρέπει να ήσουν η πρώτη που μπήκε μιας και ήρθε 4.20

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ναι. Περάσαμε κατα τις 5.30. Πρέπει να ήσουν η πρώτη που μπήκε μιας και ήρθε 4.20

κοριτσια τι κανει , πως τον ειδατε? εχω να τον δω απο τον Ιουλιο.

ειχα ραντεβου για παπ με την Κατερινα την Πεμπτη ππου μας περασε. την ρωτησα για την υγεια του και μου ειπε πως ειναι πολυ καλα και οτι εχει αρχισει να προσεχει και τον ευατο του λιγο.

καλα ε.....η Κατερινα ειναι απαιχτη. πολυ την συμπαθω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Η Τρίτη . Ακούσαμε και καρδιά παρόλο που είναι 7 και 3 μερες. Η Κατερινα ο όντως είναι απίστευτη αλλά και τα κορίτσια είχαν όλη την καλή θέληση να εξυπηρετήσουν παρόλο που κάποιες μάλλον ήρθαν χωρίς ραντεβού και έλεγαν ότι είχαν κλείσει και ότι έγινε λάθος.

Η Τρίτη . Ακούσαμε και καρδιά παρόλο που είναι 7 και 3 μερες. Η Κατερινα ο όντως είναι απίστευτη αλλά και τα κορίτσια είχαν όλη την καλή θέληση να εξυπηρετήσουν παρόλο που κάποιες μάλλον ήρθαν χωρίς ραντεβού και έλεγαν ότι είχαν κλείσει και ότι έγινε λάθος.

Δεν θυμάμαι ποια πέρασε τρίτη. Νομίζω πρωτα περασαν κοπέλες από την επαρχία που ειχαν ταξίδι.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ακριβώς. Είμαι από επαρχία και αν πω στην κοπέλα που έχει το πρόβλημα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζουν την θρομβοφιλια η το διάφραγμα τότε θα καταλάβει γιατί πάμε στον χασιακος και περιμένουμε

Προσωπικα εγω, θα ηθελα να ακούω και τα στραβά που συμβαίνουν. Όχι για να τον αμαυρώνουμε τον κ. Χασιάκο, αλλά ανθρωποι είμαστε όλοι και λάθοι συμβαίνουν. Σε αυτη την περίπτωση όμως μιλάμε για ιατρικά λάθη καλό είναι να μαθαίνουμε για να ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε. Τώρα όποια κοπέλα απο εμας θα γεννησει καλό είναι να μην επηρεάζεται. Σας υπενθυμίζω οτι ο γιατρός με ανέλαβε στον 5ο (με αιμορραγια), ξέρετε κάτι όμως; Τον ρώτησα πριν.Αν μου έλεγε όχι δεν σε αναλαμβανω λόγω δουλειάς τοτε θα πηγαινα παραπέρα. Πριν πάω όμως είχα ακουσει και εγω πολλά στραβα που δεν γράφονται εδω...και ακόμα ακουω κυρίως λόγω φόρτου εργασίας.Γενικά πιστεύω οτι δεν αξίζει σε καμία μας να περναει ασχημα την ώρα που φέρνει στο κόσμο το παιδί της.Όπως και ναχει συμφωνω με την κοπέλα που είπε οτι αν δεν προλαβαίνει να μας το λέει να μην μας αναλαμβάνει. Μια φίλη μου στο πρώτο ραντεβου με τον γιατρο της (οχι τον κ. Χασιάκο)της είπε οτι δεν μπορει να την αναλάβει επειδή είχε Π.Η.Τ. 15 Αυγούστου!!!. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινης μαζί της και δεν την κρέμασε!

Ακριβώς. Είμαι από επαρχία και αν πω στην κοπέλα που έχει το πρόβλημα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζουν την θρομβοφιλια η το διάφραγμα τότε θα καταλάβει γιατί πάμε στον χασιακος και περιμένουμε

Αμαλια κι εσυ με διαφραγμα και θρομβοφιλια?

κι εγω τα ιδια. εκανα υστεροσκοπηση τον Ιουλιο και τα αφαιρεσαμε και οταν μεινω παλι εγκυοςθα ξεκινησω ενεσεις ηπαρινης.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Αιμιλία από πού έρχεσαι; Δεν είναι ταλαιπωρία;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Να σε ρωτήσω κάτι; Γράφτηκες στο parentscafe μόνο και μόνο για να γράψεις για τον Χασιάκο;

ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ FUN CLUB ΧΑΣΙΑΚΟΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΛΑΘΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ...!

ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ PARENTS ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ; ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Βρε κορίτσια σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ δεν ΕΙΠΑ εγω σε καμια ΓΙΑΤΙ παει ή να τον αλλάξει.Η καθεμιά παει για τους δικούς της λόγους κ το ξανα ΛΕΩ καλα κανει. ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ που έζησα εγω κ θα ηθελα να ΗΞΕΡΑ κ απο πριν παω για πρώτη φορά αυτες τις 5 αρνητικές καταστάσεις για να εχω το νου μου ή έστω αν θέλετε ΜΠΟΡΕΙ κ να άλλαζα γιατρό.Κανεις δεν ξέρει...! Ειναι κακο που ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ που έζησα;

Ειμαι το ποσο χαλια με την κατασταση που ζω( φυσικά υπάρχουν κ πολυ πιο τραγικά)αλλα για τον καθε ΕΝΑΝ που περναει μια κατασταση ειναι βουνό το δικό του πρόβλημα,δεν ΜΠΟΡΩ να μην ειμαι εξοργισμενη οταν ΞΕΡΩ οτι εγινε κάποιο λαθος οχι που δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί ΓΙΑΤΙ κανένας δεν ειναι Θεος αλλα απο αμέλεια και απερισκεψία.Καλως ή κακώς πολλες θα διαφώνησετε ΜΑΖΙ μου αλλα για μένα ετσι εχει(ΔΥΣΤΗΧΩΣ) η κατασταση κ δεν θα ΠΩ δεν αλλάζει ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ακριβώς εύχομαι να αλλάξει.....!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...