Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kouli ηρθε ο γιατρος να σου τα σπασει ε??γιατι κ σε μενα ο ιδιος ηρθε γιατι οταν ρωτησα τις νοσοκομες μου ειπανε να περιμενω τον ιδιο τον γιατρο

ναι βρε annia μου και γιαυτο απορω!!!δεν ηξερε οτι ειχαν σπασει και ηρθε να τα σπασει και μαλλον δεν του το ειχαν πει.εδω που τα λεμε παραμονες χριστουγεννων η μαια της βαρδιας ηταν, η δικη μου,ο αναισθησιολογος και κανεις αλλος.

καλο θα ηταν πριν εμπαινες στον κοπο να μου απαντησεις και να μου επιτεθεις για το σχολιο μου, να εβλεπες και που αναφεροταν. το συγκεκριμενο λοιπον μηνυμα μου ηταν για καποια θεματα που συζητηθηκαν για την προσωπικη του ζωη......που σχολιαζαν θεματα οικογενιακα του. εγω λοιπον αυτο που ειπα ειναι πως δεν μας αφορα τι γινεται στην προσωπικη ζωη του και δεν ειναι σωστο να θιγονται τετοια ζητηματα ειδικα μεσα εδω που ειναι ενα δημοσιο φορουμ. ειναι προσβλητικο. οποια θελει να μιλησει και να πει την αποψη της και πως τον θεωρει σαν γιατρο ας το κανει. το να κουτσομοπλευουμε ομως δεν το βρισκω και σωστο.

αν εχει μεινει καποια ευχαριστημενη η οχι μπορει να το πει. δεν περνουμε κεφαλια. ουτε ζηταμε να λεγωντε μονο τα καλα.

δεν ξερω τι σου εχει συμβει, γιατι ουτε καν το αναφερεις μεχρι στιγμης, απλα εχεις μπει μεσα εδω και οποιον παρει ο χαρος.

κανενας γιατρος δεν ειναι Θεος. κανενας. οπου υπαρχει ανθρωπινο μυαλο και χερι τοτε υπαρχει και η πιθανοτητα λαθους. θα μπορουσε να συμβει στην οποιαδηποτε.

εγω ομως δεν κοιταζω τα 3 περιστατικα που εχουν συμβει και που εχουν δημοσιευτει. κοιταζω τα μεγαλα ποσοστα γυναικων με υπογονιμοτητα που τωρα ειτε κυοφορουν ειτε κρατανε τα παιδακια τους αγκαλια.

Πολυ καλα κανεις και μιλας εκ του ασφαλους γιατι αν ειχε τυχει σε σενα(ευτηχως δεν εχει γινει) ή στη οποιαδηποτε κατι ειδικα με το παιδι της τα ιδια με εμενα θα λεγατε ειμαι σιγουρη.Δεν εχω αναφερει τι εχει γινει γιατι οπως ειπατε υπαρχουν κ κοπελες ετοιμες να γεννησουν κ δεν υπααρχει λογος.

Δεν σου επιτιθομαι απλα δεν μπορω να καταλαβω οχι γιατι ειστε τοσο σιγουρες για καποιον καλα κανετε κ αυτο ειναι το σωστο απλα γιατι οτι αλλο εκτος απο αυτο που σας "αρεσει"(τελειος ο Χασιακος,Θεος κ.λ.π)πρεπει να ειναι υπερβολικο ή ψευδες ή δεν ξερω και εγω τι.Οπως εχω αναφερει κ εγω ακουγα τα καλυτερα κ γι'αυτο πηγα,αλλο γιατρι ειχα κ τον αλλαξα,ομως οταν τυχαινει κατι και ειναι θεμα απροσεξιας,ανευθυνοτητας αλλαζεις γνωμη.

Συμφωνω κανεις δεν ειναι Θεος.Αυτο ισχυει ομως για οταν κανεις καλα την δουλεια σου,η δουλεια σου δεν μπορει να γινει σωστα αν εχεις να ξεγεννησεις 20 γυναικες σε μια μερα κι απο αυτες καποιες και σε διαφορετικα νοσοκομεια ειναι εκ φυσεως λογικο να μην το κατορθωσεις.Δεν σημαινει οτι δεν εισαι Θεος εκει....εισαι ανθρωπος και πρεπει να τα καραφερεις σωστα.Αν τυχει κατι που δεν μπορουσες να κανεις κατι ναι το δεχομαι μπορει να γινει αλλο ομως ειναι ν αγινει κατι επειδη δεν ησουν εκει γιατι ετρεχες και σε αλλες τοσες(ας μην τις αναλαμβανεις αν δεν τα βγαζεις περα,η καθε μια θελει το γιατρο της διπλα της συνεχως γιατι τον εμπιστευεται,δεν θελει καποιον αλλο που μπορει να εχει αφησει στο "ποδι του".Λαθος ειμαι κ εδω?)ή απο ανευθυνοτητα ή λαθος σκεψη ή οπως αλλιως θελεται πειτε το.Οποτε στο δικο μου κομματι τουλαχιστον δεν τιθεται θεμα "δεν ειναι Θεος" κατι απλο ηταν που επρεπε να το σκεφτουν και να μην το κανουν.Σχεδων τον καθενα αν ρωτησεις:"Θα αφηνες καποια να γενναει με σπασμενα νερα 27 ωρες;"Δεν νομιζω οτι θα απαντουσε θετικα...το θεμα ειναι οτι λογω αυτου την πληρωνει η μικρη οχι εγω που τρεχω ολη μερα,που ειμαι απο πανω της ολη την ωρα,εκεινη την πληρωνει που απο 1,5 χρονων πινει ενα φαρμακο που το 67% απο αυτο ειναι αλκοολ.

και δεν ξερουμε καν αν θα το πινει για καποιο διαστημα ή για ολη της την ζωη.Οποτε να μην ειμαστε σιγουροι για καποιον 100% και να αμφισβητουμε τα λεγομενα αλλων.(ξανα λεω καλα κανετε κ εχετε εμπιστοσυνη αλοιμονο αλλα μην ακυρωνεται αλλες που του ειχαν και δεν του εχουν πια....απλα)

nantiafx θα μου λύσεις μια απορία; Αφού δεν ήσουν ευχαριστημένη γιατί στη 2η γέννα δεν άλλαξες γιατρό;......

Φυσικα και θα σου πω....του ειχα εμπιστοσυνη!!!!!!!

Ειπα ετυχε τοσες ωρες και στο πρωτο,ηταν σκληρος ο τραχηλος μου ελεγαν,δεν ηξερα οτι δεν επρεπε να μου σπασουν τα νερα αμεσως(πρωταρα)το εριχνα και εγω την πρωτη φορα,κοτα τρεχει ολη μερα,ειναι κουρασμενος και οταν γεννουσα κοιμοταν κ στην ουσια του μιλησανε κ ηρθε τα τελευταια λεπτα,το εριχνα και εγω εκει.Τον εμπιστευομουν για το ονομα που ειχε κ γι'άυτο πηγα και την δευτερη φορα.Ελεγα δεν μπορει ολα αυτα που ακουω θα στεκουν.Και δεν λεω γιατι οι περισσοτερες ειστε ευχαριστημενες αλλα να μην ειστε απολυτες και μην ακυρωνετε καταστασεις που εχουν γινει και τις εχουν ζησει καποιες κοπελες.

Δεν ξυπνησα ενα ωραιο πρωινο και ειπα "Βρε δεν αρχιζω να αμαυρωνω τη φημη ενος γιατρου?"Δεν ειμαι χαζη ενταξει?Ξερω ή μαλλον φανταζομαι οτι καποιος ναι δεν ειναι Θεος αλλα τα απαραιτητα πρεπει να τα κανει και αν δεν προλαβαινει(απο το τρεξιμο ή την κουραση και την νυστα)να τα κανει να μην τα αναλαμβανει ΟΛΑ!!!!

Διαφημίσεις

ναι βρε annia μου και γιαυτο απορω!!!δεν ηξερε οτι ειχαν σπασει και ηρθε να τα σπασει και μαλλον δεν του το ειχαν πει.εδω που τα λεμε παραμονες χριστουγεννων η μαια της βαρδιας ηταν, η δικη μου,ο αναισθησιολογος και κανεις αλλος.

ναι και ομως σε καμια απο τις 2 δεν μου τα εσπασε ο Χασιακος.Ηταν σε αλλες κοπελες και καλα εκανε φυσικα....μπορει να μην τον ενημερωσαν κ με το που ηρθε να πηγε να μου σπασει τα νερα και να μην το ηξερε....!Οταν γεννουσα εγω γινοταν χαμος....να φανταστεις με ειχαν στο κρεβατι εκει που γενναμε φυσιολογικα και ειχαν φερει κοπελες ακομα και στους διαδρομους ακριβως εξω απο τα δωματια αυτα.Μια απο αυτες ηταν ετοιμη να γεννησει και εβγαλαν εμενα απο κρεβατι που ημουν με πονους βεβαια αλλα χωρις διαστολη για να βαλουν την κοπελα που ηταν ετοιμη να βγει το μωρο.Με αφησαν ωραι ωραια στο φορειο εκανα την δουλεια τους(ευτηχως καποιος την τελευταια στιγμη εβαλε και ενα παραβαν μπροστα)κ μετα με ξανα πηραν και με εβαλαν παλι στην θεση μου.Αστειο ε?Λες και ειναι απο βιβλιο....αυτο ειπα και εγω...κοιτα να δεις τι ζουμε καποιες φορες!

Πολυ καλα κανεις και μιλας εκ του ασφαλους γιατι αν ειχε τυχει σε σενα(ευτηχως δεν εχει γινει) ή στη οποιαδηποτε κατι ειδικα με το παιδι της τα ιδια με εμενα θα λεγατε ειμαι σιγουρη.Δεν εχω αναφερει τι εχει γινει γιατι οπως ειπατε υπαρχουν κ κοπελες ετοιμες να γεννησουν κ δεν υπααρχει λογος.

Δεν σου επιτιθομαι απλα δεν μπορω να καταλαβω οχι γιατι ειστε τοσο σιγουρες για καποιον καλα κανετε κ αυτο ειναι το σωστο απλα γιατι οτι αλλο εκτος απο αυτο που σας "αρεσει"(τελειος ο Χασιακος,Θεος κ.λ.π)πρεπει να ειναι υπερβολικο ή ψευδες ή δεν ξερω και εγω τι.Οπως εχω αναφερει κ εγω ακουγα τα καλυτερα κ γι'αυτο πηγα,αλλο γιατρι ειχα κ τον αλλαξα,ομως οταν τυχαινει κατι και ειναι θεμα απροσεξιας,ανευθυνοτητας αλλαζεις γνωμη.

Συμφωνω κανεις δεν ειναι Θεος.Αυτο ισχυει ομως για οταν κανεις καλα την δουλεια σου,η δουλεια σου δεν μπορει να γινει σωστα αν εχεις να ξεγεννησεις 20 γυναικες σε μια μερα κι απο αυτες καποιες και σε διαφορετικα νοσοκομεια ειναι εκ φυσεως λογικο να μην το κατορθωσεις.Δεν σημαινει οτι δεν εισαι Θεος εκει....εισαι ανθρωπος και πρεπει να τα καραφερεις σωστα.Αν τυχει κατι που δεν μπορουσες να κανεις κατι ναι το δεχομαι μπορει να γινει αλλο ομως ειναι ν αγινει κατι επειδη δεν ησουν εκει γιατι ετρεχες και σε αλλες τοσες(ας μην τις αναλαμβανεις αν δεν τα βγαζεις περα,η καθε μια θελει το γιατρο της διπλα της συνεχως γιατι τον εμπιστευεται,δεν θελει καποιον αλλο που μπορει να εχει αφησει στο "ποδι του".Λαθος ειμαι κ εδω?)ή απο ανευθυνοτητα ή λαθος σκεψη ή οπως αλλιως θελεται πειτε το.Οποτε στο δικο μου κομματι τουλαχιστον δεν τιθεται θεμα "δεν ειναι Θεος" κατι απλο ηταν που επρεπε να το σκεφτουν και να μην το κανουν.Σχεδων τον καθενα αν ρωτησεις:"Θα αφηνες καποια να γενναει με σπασμενα νερα 27 ωρες;"Δεν νομιζω οτι θα απαντουσε θετικα...το θεμα ειναι οτι λογω αυτου την πληρωνει η μικρη οχι εγω που τρεχω ολη μερα,που ειμαι απο πανω της ολη την ωρα,εκεινη την πληρωνει που απο 1,5 χρονων πινει ενα φαρμακο που το 67% απο αυτο ειναι αλκοολ.

και δεν ξερουμε καν αν θα το πινει για καποιο διαστημα ή για ολη της την ζωη.Οποτε να μην ειμαστε σιγουροι για καποιον 100% και να αμφισβητουμε τα λεγομενα αλλων.(ξανα λεω καλα κανετε κ εχετε εμπιστοσυνη αλοιμονο αλλα μην ακυρωνεται αλλες που του ειχαν και δεν του εχουν πια....απλα)

μακαρι το κοριτσακι σου να ξεπερασει οποιο προβλημα κι αν εχει συντομα. αυτο ειναι το σημαντικο. ειναι πολυ λογικο να αισθανεσαι θυμο γιατι βρισκεσαι στη θεση που βρισκεσαι. και σιγουρα οι υπολοιπες δεν μπορουμε να νιωσουμε τον πονο σου γιατι δεν ζουμε το προβλημα σου.

ομως οι περισσοτερες εδω μεσα εχουμε βοηθηθει απο αυτον τον ανθρωπο και για αυτο πινουμε νερο στο ονομα του.

οπως προειπα κανεις δεν ειναι Θεος. κι οταν απο την τοση πελατεια που εχει εχουν ακουστει 2-3 περιστατικα αρνητικα τοτε δεν τα λαμβανεις υποψη οσο σοβαρα κι αν ειναι γιατι τα θετικα σχολια ειναι σαφως πολυ περισσοτερα. ξερω γιατρους που δεν εχουν ουτε το 1/5 των γυναικων που εχει ο Χασιακος και εχω ακουσει τα κακιστα.

θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι πρεπει να βαλει ενα φρενο στην πελατεια του ....για να μπορει να εχει καλυτερο ελεγχο.....αλλα θα σε ρωτησω κατι και απαντησε μου ειλικρινα: αν ησουν γιατρος κι ερχομουν με ματια κλαμενα γιατι δεν μπορω να κανω παιδι και σου ζητουσα απελπισμενα βοηθεια, τι θα εκανες? θα μου εδειχνες την πορτα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Και εγώ γέννησα μετα απο 26 ώρες με σπασμένα νερά (δεν μου τα σπάσανε), πέρναγε ο γιατρός αρκετές φορές να με δει.... αλλά ήξερα οτι δεν είναι ο γιατρός που θα σου κρατήσει το χέρι όλη την ώρα.

Τι ακριβώς έπαθε το μωράκι σου (με προσ. μηνυμα)... γιατί και εμείς είχαμε θέμα ..... ύψηλές τιμές σε κάποιες αιματολογικές.... τελικά πέσαν μετά από 1 χρόνο και όλα καλά. Αλλά για 1 χρόνο τρέχαμε.....

EssPp2.png

R9Y0p2.png

μακαρι το κοριτσακι σου να ξεπερασει οποιο προβλημα κι αν εχει συντομα. αυτο ειναι το σημαντικο. ειναι πολυ λογικο να αισθανεσαι θυμο γιατι βρισκεσαι στη θεση που βρισκεσαι. και σιγουρα οι υπολοιπες δεν μπορουμε να νιωσουμε τον πονο σου γιατι δεν ζουμε το προβλημα σου.

ομως οι περισσοτερες εδω μεσα εχουμε βοηθηθει απο αυτον τον ανθρωπο και για αυτο πινουμε νερο στο ονομα του.

οπως προειπα κανεις δεν ειναι Θεος. κι οταν απο την τοση πελατεια που εχει εχουν ακουστει 2-3 περιστατικα αρνητικα τοτε δεν τα λαμβανεις υποψη οσο σοβαρα κι αν ειναι γιατι τα θετικα σχολια ειναι σαφως πολυ περισσοτερα. ξερω γιατρους που δεν εχουν ουτε το 1/5 των γυναικων που εχει ο Χασιακος και εχω ακουσει τα κακιστα.

θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι πρεπει να βαλει ενα φρενο στην πελατεια του ....για να μπορει να εχει καλυτερο ελεγχο.....αλλα θα σε ρωτησω κατι και απαντησε μου ειλικρινα: αν ησουν γιατρος κι ερχομουν με ματια κλαμενα γιατι δεν μπορω να κανω παιδι και σου ζητουσα απελπισμενα βοηθεια, τι θα εκανες? θα μου εδειχνες την πορτα?

Eγω θα σε ρωτησω κατι αλλο.......Ολες οι γυναικες που εχει ανηκουν σε αυτον τον τομεα?Δεν νομιζω.....δεν ξερω και ποσο ποσοστο να σου βαλω αλλα δεν νομιζω οτι ο μεγαλυτερος αριθμος γυναικων που εχει ανηκει σε αυτον τον τομεα...!Οποτε θα μπορουσε να μην τις εχει ολες αυτες.....Ο αριθμος "πελλατων"που εχει ειναι τραγικα μεγαλος...!

Οταν εχεις ζησει μια κατασταση κ το ενα περιστατικο που θα ακουσεις σου αρκει οποτε θα μπορουσαν να αποφευγονται και αυτα τα 2,3,5 περιστατικα που εχουν συμβει.

Eγω θα σε ρωτησω κατι αλλο.......Ολες οι γυναικες που εχει ανηκουν σε αυτον τον τομεα?Δεν νομιζω.....δεν ξερω και ποσο ποσοστο να σου βαλω αλλα δεν νομιζω οτι ο μεγαλυτερος αριθμος γυναικων που εχει ανηκει σε αυτον τον τομεα...!Οποτε θα μπορουσε να μην τις εχει ολες αυτες.....Ο αριθμος "πελλατων"που εχει ειναι τραγικα μεγαλος...!

Οταν εχεις ζησει μια κατασταση κ το ενα περιστατικο που θα ακουσεις σου αρκει οποτε θα μπορουσαν να αποφευγονται και αυτα τα 2,3,5 περιστατικα που εχουν συμβει.

απο οσο ξερω παραπεμπει σε συνεργατες του περιστατικα και πελατεια αλλά καμια δεν θελει να ξεκολλησει απο αυτον.

κι εγω ενοχληθηκα οταν μου ειπαν οτι το πρωτο μου υπερηχο θα τον κανει ο Μουστακαριας , ηθελα τον Χασιακο και δεν ακουγα κουβεντα. τελικα ομως το εκανα στον Μουστακαρια. ξερεις ομως ποσες ειναι αυτες που δεν ξεκολλανε?

εμπαση περιπτωση, καλα κανεις και αναφερεις το προβλημα σου. ολα πρεπει να ακουγονται. και τα καλα και τα κακα. εισαι θυμωμενη και το καταλαβαινω. η καθεμια μας θα ηταν στη θεση σου.

ευχομαι και παλι περαστικα στο κοριτσακι σου και γρηγορη αναρωση.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Ε και που ο πρώτος υπέρηχος είναι με τον Μουστακαρία τί έγινε; Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άλλωστε όποια έχει θέμα απλά αλλάζει γιατρό. Χθες που πήγα μία φώναζε για την καθυστέρηση. Ε τί να κάνουμε που είχε τοκετό ο άνθρωπος; Αύριο μπορεί να είναι αυτή που γεννάει.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ε και που ο πρώτος υπέρηχος είναι με τον Μουστακαρία τί έγινε; Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άλλωστε όποια έχει θέμα απλά αλλάζει γιατρό. Χθες που πήγα μία φώναζε για την καθυστέρηση. Ε τί να κάνουμε που είχε τοκετό ο άνθρωπος; Αύριο μπορεί να είναι αυτή που γεννάει.

ελα ντε ???? λες και δεν ξερουν οτι μπορει να προκυψει κατι και να φυγει.

τι να εκανε δηλαδη? να λεγε στην εγκυο....περιμενε μη γεννας ακομα γιατι εχω να εξετασω στο ιατρειο?

εγω θεωρω πως οταν κατι δεν σου κανει το αλλαζεις. περνεις 5-6 γνωμες , βλεπεις και αν σαν γιατρος σου κανει και αναλογα αποφασιζεις. δε σε βαζει κανεις με το ζορι να τον επιλεξεις, ετσι δεν ειναι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ελα ντε ???? λες και δεν ξερουν οτι μπορει να προκυψει κατι και να φυγει.

τι να εκανε δηλαδη? να λεγε στην εγκυο....περιμενε μη γεννας ακομα γιατι εχω να εξετασω στο ιατρειο?

εγω θεωρω πως οταν κατι δεν σου κανει το αλλαζεις. περνεις 5-6 γνωμες , βλεπεις και αν σαν γιατρος σου κανει και αναλογα αποφασιζεις. δε σε βαζει κανεις με το ζορι να τον επιλεξεις, ετσι δεν ειναι?

Σαφώς!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Φυσικα και κανενας δεν σε βαζει με το ζορι να κατσεις σε εναν γιατρο....ακουσα καλα λογια και σχολια τοτε και γι'αυτο πηγα.....ελα ντε ομως που εγινε οτι εγινε.......!Μετα χαιρω πολυ δεν ξανα πηγα!Εγινε οτι ηταν να γινει?Ναι.

Αλλαζει το προβλημα?Οχι αυτο εχει σημασια....!

απο οσο ξερω παραπεμπει σε συνεργατες του περιστατικα και πελατεια αλλά καμια δεν θελει να ξεκολλησει απο αυτον.

κι εγω ενοχληθηκα οταν μου ειπαν οτι το πρωτο μου υπερηχο θα τον κανει ο Μουστακαριας , ηθελα τον Χασιακο και δεν ακουγα κουβεντα. τελικα ομως το εκανα στον Μουστακαρια. ξερεις ομως ποσες ειναι αυτες που δεν ξεκολλανε?

εμπαση περιπτωση, καλα κανεις και αναφερεις το προβλημα σου. ολα πρεπει να ακουγονται. και τα καλα και τα κακα. εισαι θυμωμενη και το καταλαβαινω. η καθεμια μας θα ηταν στη θεση σου.

ευχομαι και παλι περαστικα στο κοριτσακι σου και γρηγορη αναρωση.

Ευχαριστω αυτο ευχομαι κι εγω....!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...