Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Φυσικα και δεν ηθελα να μου κανει καισαρικη χωρις λογο απλα δεν επιτρεπεται να εσαι με σπασμενα νερα 27 ωρες γιατι για το μωρο ειναι επικινδυνο,δεν περναει οξυγονο στον εγκεφαλο και μπορει να παθει καποια ζημια?Λεω σωστα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να σημειωσω οτι γεννησα το πρωτο 40+5.στο δευτερο επειδη ηταν επιπωματικος ο πλακουντας πηγα με ραντεβου,αφου εφαγα ενα μηνα στην αθηνα καθε 10 μερες να με παρακολουθει επειδη υπηρχε κινδυνος αιμορραγιας και 4 ημερες πριν εισαγωγη σε θαλαμο παρακολουθησης.στο δευτερο ημουν 39+2.τον εμπιστευομαι οσο τιποτα στον κοσμο.δεν χαιδευει αυτια.τα λεει οπως πρεπει.μου ειπε αν εχει κολλησει ο πλακουντας στη μητρα οτι θα την αφαιρουσε.ευτυχως ολα καλα.ζητησε 4 φυαλες αιμα.δεν χρειαστηκε τιποτα.κι επειδη ειναι δημοσιο νοσοκομειο δεν τις παιρνεις πισω.αυτο ειναι το τελευταιο που θα ζητουσα. αρκει που ειναι καλα τα παιδακια μου.αυτος με εκανε μανουλα και σε αυτον χρωσταω τα παντα.τον λατρευωωωωωωωωωωωωω!!!

το οτι εκανες ωρες να γεννησεις δεν ειναι κακο,θα προτιμουσες να σε εβαζε για καισαρικη αν το μωρο ηταν καλα και δεν εδειχνε δυσφορια??Στο πρωτο με πιασανε οι πονοι(39+6) την Τεταρτη απογευμα κατα της 7 και γεννησα Πεμπτη μεσημερι 2,30..Στο γιο μου(39+1) σπασανε τα νερα στις 12,30το βραδυ οι πονοι με πιασανε 8,30 το πρωι και γεννησα 17,45 το απογευμα..Στη τριτη κορη μπηκα με προκληση στις 39+3 στις 9το πρωι και γεννησα 7,10 το απογευμα,οταν μου εσπασε τα νερα ο Κ.Χασιακος στις 2το μεσημερι ηταν πρασινα γιατι τα ειχε κανει η μικρη και ομως μου εξηγησε οτι αν το μωρο δεν ριχνει παλμους και δεν κανουμε πολλες ωρες ακομα να γεννησουμε θα παμε φυσιολογικα αν ριξει παλμους τοτε θα μπουμε για καισαρικη..Προτιμω να κανω ωρες να γεννησω εφοσον ολα βαινουν καλως παρα να φαω μαχαιρι αδικα..

Σου εσπασε τα νερα μετα απο 5 ωρες και γεννησες μετα απο λιγο...εγω λεω οτι μου τα εσπασαν αμεσως χωρις να ξερουμε ποοοοση ωρα εχουμε μπροστα μας....ξεροντας κ οτι πριν 3 χρονια στην 1η μου γεννα εκανα 20 ωρες.Μου ειπαν οτι στην 2 δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις τοσες ωρες παλι πολυ πιο λιγο θα κανεις μην αγχωνεσαι και εκανα 1 ωρες παραπανω.....δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι κανονιζει τις γεννες.....!

για μενα και για πολλους αλλους(εννοω γιατρους) με το θεμα που προεκυψε ατην κορη μου η πρωτη ερωτηση που μου εκαναν ειναι:"Ειχατε πολυωρο τοκετο"και μολις ελεγα τον αριθμο 26.5 ωρες με σπασμενα νερα.....φρικιαζαν απλα....!

Διαφημίσεις

εγω ημουν 15 ωρες.δεν ξερω ειλικρινα να σου απαντησω.παντως μου ειχαν συνεχεια οξυγονο και ακουγα που ελεγαν οτι επεφταν οι παλμοι καποιες φορες.

εμενα ουτε καν οξυγονο δεν μου εβαλαν.....

Διαφημίσεις

Εμενα μου εξηγητε γιατι μου τα εσπαγαν απο την πρωτη στιγμη?

ποιοι στα εσπαγαν?ο χασιακος ή αλλοι?μηπως ειχε προχωρησει η διαστολη και μετα πηγαινε πιο αργα?τι να πω???

ποιοι στα εσπαγαν?ο χασιακος ή αλλοι?μηπως ειχε προχωρησει η διαστολη και μετα πηγαινε πιο αργα?τι να πω???

Με επερναν μεσα με ραντεβου,μο εβαζαν τον ορο και εμεσως μου επαγαν τα νερα οι μαιες κ οι νοσοκομες που ηταν εκει μετα απο λιγο που περνουσε Χασιακος με ρωτουσε αν μου εσπασαν τα νερα για να μου τ σπασει.Ξερω οτι σε βαζουν μεσα,σου βαζουν τον ορο για τους τεχντους πονους...περναει η ωρα αρχιζουν οι πον εα σου σπανε τα νερα...οχι αμεσως ορος,νερα κ.λ.π

Οχι διαστολη δεν εκανα καθολου αφου λεω οτι εκανα τοσες ωρες να γενησω δεν εκανα διαστολη καθολου μετα το 10 εκανα διαστολη μικρη...τα νερα για πιο λογο τα εσπαγαν τοοοοοσο νωρις δε ξερω......κ γι'αυτο το λγο εγινε κ οτι εγινε με την μικρη μου,λογω ελλειψη οξυγονου στον εγκεφαλο απο τις τοσες ωρες αναμονης και με σπασμενα νερα εκτεθημενη..!

γιατι ολα πρεπει να ειναι φημες και ψεμματα δεν το καταλαβαινω.....αν εχει τυχει να παθεις κατι κ την ευθυνη την εχει ο Χασιακος γιατι να μην το πεις?

Δικαιωμα σας να λετε τα καλα του δικαιωμα αλλων να λενε τα κακα του ετσι δεν ειναι?Δεν σημαινει οτι για ολες ειναι καλος ή για ολες κακος.Υπαρχουν 2 αποψεις και καλο θα ειναι να ακουγονται κ οι 2 κ οχι μονο μια.....αυτη τουλαχιστον ειναι η αποψη μου....!

Νομιζω οτι κανεις πολυ μεγαλο λαθος οτι κανει δεν αφορα μονο εκεινον αλλα και αυτους στους οποιους εκανε αυτο που εκανε....αυτοι το ζουν οχι ο Χασιακος και ο καθε Χασιακος...!

καλο θα ηταν πριν εμπαινες στον κοπο να μου απαντησεις και να μου επιτεθεις για το σχολιο μου, να εβλεπες και που αναφεροταν. το συγκεκριμενο λοιπον μηνυμα μου ηταν για καποια θεματα που συζητηθηκαν για την προσωπικη του ζωη......που σχολιαζαν θεματα οικογενιακα του. εγω λοιπον αυτο που ειπα ειναι πως δεν μας αφορα τι γινεται στην προσωπικη ζωη του και δεν ειναι σωστο να θιγονται τετοια ζητηματα ειδικα μεσα εδω που ειναι ενα δημοσιο φορουμ. ειναι προσβλητικο. οποια θελει να μιλησει και να πει την αποψη της και πως τον θεωρει σαν γιατρο ας το κανει. το να κουτσομοπλευουμε ομως δεν το βρισκω και σωστο.

αν εχει μεινει καποια ευχαριστημενη η οχι μπορει να το πει. δεν περνουμε κεφαλια. ουτε ζηταμε να λεγωντε μονο τα καλα.

δεν ξερω τι σου εχει συμβει, γιατι ουτε καν το αναφερεις μεχρι στιγμης, απλα εχεις μπει μεσα εδω και οποιον παρει ο χαρος.

κανενας γιατρος δεν ειναι Θεος. κανενας. οπου υπαρχει ανθρωπινο μυαλο και χερι τοτε υπαρχει και η πιθανοτητα λαθους. θα μπορουσε να συμβει στην οποιαδηποτε.

εγω ομως δεν κοιταζω τα 3 περιστατικα που εχουν συμβει και που εχουν δημοσιευτει. κοιταζω τα μεγαλα ποσοστα γυναικων με υπογονιμοτητα που τωρα ειτε κυοφορουν ειτε κρατανε τα παιδακια τους αγκαλια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

nantiafx χωρις να ειμαι αδιακριτη τι ακριβως σου εχει προκαλεσει ο τοκετος με το χασιακο?εχει παθει κατι το παιδακι σου?δεν διευκρινιζεις τι εχει γινει τελικα?να ειμαστε τουλαχιστον προετοιμασμενες κι εμεις για να μην θελησουμε να μας σπασουν τα νερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...