Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ΑΙΜΙΛΙΑ 1980 ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΣΕ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟ ΑΝΧΩΘΕΙ.......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα σε ολες!αν και δε με βλεπετε συχνα στο φορουμ εντουτοις διαβαζω συνεχεια τις ιστοριες σας.lucky2012 υπαρχει διαφορα στον 1ο οροφο με το ισογειο.ο 1ος ειναι αποκλειστικα μοναδα νεογνων ενω το ισογειο εχει και θαλαμους παρακολουθησης.αν πας πανω θα βρεις την ησυχια σου.στο κατω γινεται πανικος και στο λεω γιατι εχω παει και στα δυο.και στο κατω ειδικα σε δωματιο παρακολουθησης διπλα μου ειχαν φερει και μαμαδες που μολις ειχαν γεννησει.αν μπορεις να επιμεινεις για τον πανω οροφο.ο γιατρουλης μας στην ονομαστικη του ηταν κλειστο το ιατρειο.ειπε να το γλεντησει κι αυτος μια φορα που λεει ο λογος.φιλια σε ολες!!!!

κοριτσια καλησπερα σε ολες!αν και δε με βλεπετε συχνα στο φορουμ εντουτοις διαβαζω συνεχεια τις ιστοριες σας.lucky2012 υπαρχει διαφορα στον 1ο οροφο με το ισογειο.ο 1ος ειναι αποκλειστικα μοναδα νεογνων ενω το ισογειο εχει και θαλαμους παρακολουθησης.αν πας πανω θα βρεις την ησυχια σου.στο κατω γινεται πανικος και στο λεω γιατι εχω παει και στα δυο.και στο κατω ειδικα σε δωματιο παρακολουθησης διπλα μου ειχαν φερει και μαμαδες που μολις ειχαν γεννησει.αν μπορεις να επιμεινεις για τον πανω οροφο.ο γιατρουλης μας στην ονομαστικη του ηταν κλειστο το ιατρειο.ειπε να το γλεντησει κι αυτος μια φορα που λεει ο λογος.φιλια σε ολες!!!!

Ησουν κατατοπιστικότατη σχετικά με το Αρεταιειο. Ευχαριστώ! Θα δω τι μπορώ να κάνω με παρακαλετα μάλλον!

Καλημερα.....βλεπω ορι ειστε ευχαριστημενες με τον Χασιακο....ημουν και εγω αλλα αν σου τυχαινουν κ καποια πραγματα αλλαζεις γνωμη.Μακαρι να συνεχισετε να ειστε....!

Θελω να ρωτησω κατι ολες σας....ποσες ωρες κανατε να γεννησετε?Τουλαχιστον οσες πηγατε προγραμματισμενες και ποσες μερες σας αφησε να παρετε απο το μηνα σας?Αν θελετε απαντηστε μου σε αυτα και μετα μιλαμε κ για παρακατω να δουμε αν εχω δικιο ή αδικο.....!

Διαφημίσεις

gianna_p

Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων σου ! Ευχομαι να εισαι καλα αποτις επεμβασεις σου και απο εδω και μπρος να είσαι γεμάτη υγεία!

Έχεις απόλυτο δικιο να αναρρωτιεσαι γιατι διαλεξα τον κ.Χασιάκο αφου ηξερα οτι είναι πολυασχολος... Τον άνθρωπο τον γνωρίζω απο οσα λεγονται εδω και τίποτα παραπάνω. Όταν έμεινα εγκυος δεν τον διάλεξα όμως... γιατι χρειαζόμουν έναν γιατρο να ΑΠΑΝΤΑΕΙ στο τηλ και να ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΟΛΑ.

Αποφασισα λοιπόν να πάω σε ενα δημοσιο μαιευτηριο και να προχωρησω με εναν εξησου καλό γιατρό με λιγότερη πελατεια όμως. (εργαζόμουν σε βαρια χειρωνακτικη εργασία δημοσίου και χρειαζομουν αδεια απο γιατρο δημοσιου για να λειπω, αλλίως ή θα πάθαινα αποβολή ή θα έμενα απληρωτη με συζυγο απλήρωτο) - είχα ρωτήσει και ήξερα οτι ο κύριος Χασιάκος ΔΕΝ δίνει αδειες αναρρωτικες παρα το γεγονος οτι ανήκει στο Αρεταίειο.

Ενω πηγαιναν όλα καλά και δεν είχα δυσκολη κυηση ως τον 5ο... μια μέρα αιμορραγησα και αναζητησα τον γιατρό μου... στο κινητο ...στην κλινικη... οπου μου είπαν μετα απο πολλες προσπάθειες οτι έχει "κολλημένα ρεπό" και λείπει!!Όυτε με πήρε τηλ. να δει τι θέλω! Κατέληξα να κάνω εισαγωγή με τον εφημερεύων και γενικα περασα πολλα εκείνο το διαστημα όσο για τον άλλο... "Έλα μωρε δεν επαθες και τιποτα!"

Κατάλαβες τωρα γιατι έχω ανασφάλειες? Όποιος καει στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!!

Ποσο συμφωνω μαζι σου "οποιος καει με τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι"

γι'αυτο και εγω το φυσαω και το ξανα φυσαω και δεν κρυωνει με τιποτα...!

Εχω τρελα παραπονα απο τον συγκεκριμενο....αλλα ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες....!

καλησπερα και καλο μηνα.......

ελεος δηλαδη τι αλλο θα ακουστει γι'αυτον τον ανθρωπο...

παντος για να πω την γνωμη μου, καλο ειναι να μην αναφερουμε τετοια πραγματα κι εδω μεσα γιατι μαλλον αναδυκνυουμε το θεμα και του δινουμε γενικοτερα μεγαλυτερες διαστασεις. οι φημες και οι κακες οι γλωσες θα υπαρχουν παντα αλλα α μην δινουμεβαση κι ας μην τα γραφουμε εδω μεσα......δεν παυει να ειναι ενα δημοσιο φορουμ και ισως τον εκτιθουμε και αθελα μας.

Ασ ειναι καλα ο ανθρωπος και οτι κανει αφορα εκεινον και κανεναν αλλον.

φιλικα παντα.

γιατι ολα πρεπει να ειναι φημες και ψεμματα δεν το καταλαβαινω.....αν εχει τυχει να παθεις κατι κ την ευθυνη την εχει ο Χασιακος γιατι να μην το πεις?

Δικαιωμα σας να λετε τα καλα του δικαιωμα αλλων να λενε τα κακα του ετσι δεν ειναι?Δεν σημαινει οτι για ολες ειναι καλος ή για ολες κακος.Υπαρχουν 2 αποψεις και καλο θα ειναι να ακουγονται κ οι 2 κ οχι μονο μια.....αυτη τουλαχιστον ειναι η αποψη μου....!

Νομιζω οτι κανεις πολυ μεγαλο λαθος οτι κανει δεν αφορα μονο εκεινον αλλα και αυτους στους οποιους εκανε αυτο που εκανε....αυτοι το ζουν οχι ο Χασιακος και ο καθε Χασιακος...!

vanillablue:Δηλαδή την ξεγέννησε ο εφημερεύοντας γιατρός και όχι ο Χασιάκος;;Τί φρίκη είναι και τούτη πάλι...Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι απλά την παράτησε έτσι. Ξέρεις τίποτα άλλο;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΠΤ!ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΞΕΓΕΝΝΗΣΑΝ 2 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ! Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 10/2/2011 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ(ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο Δ/ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΕΚΟΥΡΙΤΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ) Κ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΗΓΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! Η ΜΑΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ! ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ! Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ(ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ΦΡΙΚΗ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ-! ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΠΕ "ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΨΗΛΟ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ????"

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ Κ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΤΣΙ!ΑΨΟΓΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΧΡΙ 7ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Η ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ! ΧΑΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ(3.800 & ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ)!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΥΗΣΗ (40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ & 4 ΗΜΕΡΕΣ)

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΣΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ!ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ! ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ!ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΠΤ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 500 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δυστηχως ειμαι κ εγω παθον......οχι τοσο τραγικου περιστατικου αλλα μας αφησε κ εμας την δικη μας πικρα.....το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει κ εγω αρκετα συμβαν που εχει κανει και εχω ζησει κ εγω καποια απο αυτα ξανα λεω δυστηχως.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ!ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9/2/11!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΙ ΑΦΑΝΤΟΣ!ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.............. ΣΤΙΣ 4:30 Π.Μ. ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ (Η ΚΥΗΣΗ ΗΤΑΝ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ & 4 ΗΜΕΡΩΝ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ!!!!!!ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΛΩΡΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ!ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΜΑΖΙ!ΜΑΧΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ!ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ! ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ!ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ & ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!O Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Ο κ. ΚΡΕΑΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.................... ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!

αχχχχ και εγω αυτο λεω...ΠΡΟΣΟΧΗ!

περασα 3 εγκυμοσυνες κ 3γεννες με τον κυριο Χασιακο..οποτε τον επαιρνα τηλεφνο αν τυχαινε να μην απαντησει με επαιρνε πισω μετα απο λιγη ωρα αυτος...Βραδυ πρωτοχρονιας 12,30η ωρα τον πηρα τηλ κ απαντησε, κ στους 3τοκετους ηταν παρων..Αλλα το τονιζω ΟΤΑΝ δεν απαντα στο τηλ ΠΑΙΡΝΕΙ παντα πισω αυτος!!!!!

:-D

Διαφημίσεις

Efoulito, γιατί δεν πας στον Ελευθεριάδη?? Είναι εξαιρετικός!!!

Θα ήθελα να πω ότι καλό είναι να μη γράφονται "φρικιαστικές" ιστορίες σ'ένα φόρουμ που διαβάζουν ετοιμόγεννες!Είναι άκαρδο! Τώρα πώς γίνεται ο Χασιάκος κάποιες να τις εγκαταλείπει και να τις αφήνει να πεθαίνουν τα παιδιά τους και σε κάποιες να συμπεριφέρεται όχι μόνο ως εξαιρετικός επιστήμονας αλλά και ως άνθρωπος είναι απορίας άξιο!!!

Φαίνεται είναι επιλεκτικός και διαλέγει αν του αρέσει η φάτσα σου ή όχι!!!

Φαίνεται ο Χασιάκος έχει δύο πρόσωπα, του γιατρού που έχει σώσει χιλιάδες ζωές και του γιατρού δολοφόνου...

Σε πιο ασφαλή χέρια δε θα μπορούσα να έχω την μπεμπούλα μου κι αν κάνω δεύτερο παιδάκι πάλι τον ίδιο γιατρό θα επιλέξω, κι ας ακούγονται ιστορίες για αγρίους!!! Το γιατί:

Δεν έζησα τίποτα από αυτά που αναφέρονται σε αυτές τις 2-3 ιστορίες που έχουν περιγραφεί και παρουσιαστεί...Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, έζησα έναν άνθρωπο τίμιο, έμπιστο, καλόψυχο, ευαίσθητο, επιστημονάρα και ήρωα!!!

Από εκεί και πέρα όποια κοπέλα τα διαβάζει αυτά και φοβάται, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα διασταυρώσει, να τηλεφωνήσει στο ιατρείο του Χασιάκου να ρωτήσει γιατί φέρθηκε τόσο απαίσια σε αυτήν την κοπέλα ή να πάρει και στο Αρεταίειο, αφού μας δώσει η κυρία Ράνια την ακριβή ημερομηνία του συμβάντος να το διασταυρώσουν!!!

Προσωπικά άλλες 100 ιστορίες τέτοιες να διαβάσω γιατρό δεν αλλάζω, γιατί είμαι πρώτον δύσπιστη και δεύτερον έχω τελείως διαφορετική εμπειρία από αυτό που περιγράφεται!!!

Να σου πω λιγο κατι?Κανενας δεν σου ειπε να αλλαξεις γιατρο ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει ενταξει?Δεν θα σου πω ακριβως τι εχει γινει με εμενα....μονο το οτι πηγα με ραντεβου και στις 2 γεννες μου,στην πρωτη με εβαλαν μεσα στισ 8:00 το πρωι ηερομηνια:17/8/2006(μου εσπασαν τα νερα αμεσως) και γεννησα στις 3:50 δηλαδη 20 ωρες μετα τα ξημερωματα τις 18/8/2006 και ο Χασιακος ηταν εκει το τελευταιο 10(πηγαν να τον ξηπνησουν γιατι κοιμοταν,και φυσικο ειναι απο τοοοοοσο που τρεχει κ δεν προλαβαινει)εγω ομως τον ηθελα εκει.Οταν ο αντρας μου μετα τις πρωτες ωρες αφου δεν γεννουσα κ ελεγε εχουμε ακομα του ζητησε να μου κανει καισατικη κ ο Χασιακος δεν το συζητουσε καθολου κα καλως απο την μια.

Στην 2 γεννα μου παλι μπηκα με ραντεβου στις 10/10/2009 στις 8:00 μου εσπασαν παλι τα νερα αμεσως και γεννησα στις 10:20 την 11/10/2009 δηλαδη μετα απο 26,5 ωρες με σπασμενα νερα.....αυτο καποια επιπτωση θα ειχε σωστα?Στην μικρη μου εβαλαν απο την πρωτη στιγμη ενδοφλεβια αντιβιωση για να μην κανει καποια λοιμωξη επειδη ηταν εκτεθημενη με σπασμενα νερα τοοοοοσες ωρες.(καισαρικη παλι δεν εκανε με τιποτα)Δυστηχως παλι δεν ηταν εκει σε τοσες ωρες ηταν μαζι μου 1 με 1,5 ωρες σε συνολο οχι συνεχομενες.

Το θεμα μου ειναι οτι η "μαλακια"εγινε στο παιδι......δεν ειναι Θεος οπως λετε οι περισσοτερες εδω μεσα...αλλα ειναι δυνατον να αφηνει καποια να γενναει τοσες ωρες?Εχεις πολυ πελατεια?Δεν με νοιαζει καθολου....εγω ερχομαι στον γιατρο μου και θελω να ειναι εκει μαζι μου και να κανει αυτα που πρεπει αν δεν μπορεις και απο το τρεξιμο δεν προλαβαινεις...μην τις αναλαμβανεις ολες ΤΕΛΟΣ.Δεν ηταν γιατρος μου ο Χασιακος που πηγα,καποια κοπελα μου τον συστησε και ακουγα και εγω ολα αυτα τα καλα....και πηγα αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη γιατι ξανα λεω δεν ηταν μια κατασταση που δεν μπορουσε να κανει κατι(δεν ειναι Θεος)αλλα ανευθυνοτητα καθαρα.Μπορειτε να λετε οτι θελετε η καθε μια(γιατι αν δεν σου τυχει δεν μπορεις να μιλησεις)αλλα σε καμια περισπτωση δεν μπορειτε να ακυρωνεται αυτα που λενε καποιες οι οποιες τα εχουν ζησει και τα ¨λαθη" τα εχουν μες την ζωη τους και τα ζουν καθε μερα....!

περασα 3 εγκυμοσυνες κ 3γεννες με τον κυριο Χασιακο..οποτε τον επαιρνα τηλεφνο αν τυχαινε να μην απαντησει με επαιρνε πισω μετα απο λιγη ωρα αυτος...Βραδυ πρωτοχρονιας 12,30η ωρα τον πηρα τηλ κ απαντησε, κ στους 3τοκετους ηταν παρων..Αλλα το τονιζω ΟΤΑΝ δεν απαντα στο τηλ ΠΑΙΡΝΕΙ παντα πισω αυτος!!!!!

καποιες φορες και σε εμενα ετυχε να παρει πισω γιατι συνηθως μονο με τις κοπελες μιλουσα κ οταν με περνε αυτος ειχαν περασει καποιες ωρες ετσι.

Τον γιατρο σου οταν τον περνεις τηλ.σημαινει οτι τον θες εκεινη την ωρα που σου συμβαινει κατι.Θα τυχει την μια να ειναι σε γεννα,θα τυχει την αλλαη να εχει χειρουργιο φυσικα αυτη ειναι η δουλεια του....δεν μπορει ομως να εχει η κατασταση ετσι μονιμως...να μιλας με τις κοπελες,οταν γεννας να τρεχει απο εδω και εκει....και να εινια με εσενα 10 λεπτα μονο...κατσε...!

το οτι εκανες ωρες να γεννησεις δεν ειναι κακο,θα προτιμουσες να σε εβαζε για καισαρικη αν το μωρο ηταν καλα και δεν εδειχνε δυσφορια??Στο πρωτο με πιασανε οι πονοι(39+6) την Τεταρτη απογευμα κατα της 7 και γεννησα Πεμπτη μεσημερι 2,30..Στο γιο μου(39+1) σπασανε τα νερα στις 12,30το βραδυ οι πονοι με πιασανε 8,30 το πρωι και γεννησα 17,45 το απογευμα..Στη τριτη κορη μπηκα με προκληση στις 39+3 στις 9το πρωι και γεννησα 7,10 το απογευμα,οταν μου εσπασε τα νερα ο Κ.Χασιακος στις 2το μεσημερι ηταν πρασινα γιατι τα ειχε κανει η μικρη και ομως μου εξηγησε οτι αν το μωρο δεν ριχνει παλμους και δεν κανουμε πολλες ωρες ακομα να γεννησουμε θα παμε φυσιολογικα αν ριξει παλμους τοτε θα μπουμε για καισαρικη..Προτιμω να κανω ωρες να γεννησω εφοσον ολα βαινουν καλως παρα να φαω μαχαιρι αδικα..

:-D

nantiafx κανεις δεν ειναι αλανθαστος!ανθρωπος ειναι κι αυτος οπως ολοι μας.εγω ειχα τελευταια πητ στις 26/12/09.πηγα στις 24/12 και μου ειπε εχεις καιρο ακομα,φυγε και ξαναελα στις 26/12.παραμονη χριστουγεννων με επιασαν πονοι,μπηκα αιθουσα τοκετου 25/12 στις 11 το βραδυ και γεννησα 26/12 στις 8:25 το βραδυ,δηλαδη 21 ωρες.τα νερα εσπασαν στις 5 το πρωι μαλιστα.δεν ηταν εκει συνεχεια.περναγε καθε 3-4 ωρες και ρωτουσε.ειχε ενημερωση ομως και απο το προσωπικο που εφημερευε.αλλος τετοιες μερες θα σου κανονιζε ραντεβου για καισαρικη για να μην χαλασει τις διακοπουλες του!κι οταν του ειπα να κανουμε καισαρικη γιατι δεν με επιανε η επισκληριδιο ηταν αρνητικος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...