Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ.ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΡΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ .ΤΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΠΙΝΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΔΙΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗ Η ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ.ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:(. ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΠΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΥΔΙΜΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ,ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΝΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ Κ........ ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΑΜΟΙΦΣΕΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΩ.ΜΑΘΕΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ,ΜΑΘΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ.ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΟΝΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑΙ.ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ -ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΗΛΑΚΤΙΚΗ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΣΗ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑ.ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ,ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΑΣ:P ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΚΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ.ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΡΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ .ΤΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΠΙΝΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΔΙΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗ Η ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ.ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:(. ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΠΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΥΔΙΜΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ,ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΝΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ Κ........ ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΑΜΟΙΦΣΕΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΩ.ΜΑΘΕΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ,ΜΑΘΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ.ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΟΝΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑΙ.ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ -ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΗΛΑΚΤΙΚΗ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΣΗ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑ.ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ,ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΑΣ:P ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΚΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ευτυχώς όλα καλά, εύχομαι και τα ακόμα καλύτερα!!!

Ναι είναι φοβερός .... αλλά γιατί δεν μπορούσε να κάνει αυτή την επέμβαση στο Αρεταίιο? Μόνο συγκεκριμένοι γιατροί κάνουν τις παραπάνω επεμβάσεις!?!?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ believe76.ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ.Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ,ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΛΑΜΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗΣ,ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΥΟ ΤΡΑΧΥΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ.Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ.ΕΓΩ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΗΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΗΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΕ,ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΕΙΣΕ ΤΟ ΩΡΑΙΩΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ .

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κ. Χασιάκο μας! Συγνωμη που καθυστερησα..........

Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να είσαι πάντα τόσο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ, όσο ήσουν και την πρώτη μέρα που σε πρωτοείδα.......και ας μην ήξερα ούτε ποιός ήσουν!11

Καλοσωρίσατε κορίτσια όλες σας σε αυτήν την ενότητα!

Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε ή και θα αποκτήσετε με τον κ.Χασιάκο,αλλά 2 πράγματα μπορώ ΄να εγγυηθώ για εκείνον, το ήθος του και η ασφαλης γέννηση των παιδιών σας!!!!!!!!!1

Επανήλθα πάλι ..... και ελπίζω να μην αρχίσω ξανά τις απουσίες,γιατί με βλέπω να διαγράφομαι από μέλος!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά κ. Χασιάκο μας! Συγνωμη που καθυστερησα..........

Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να είσαι πάντα τόσο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ, όσο ήσουν και την πρώτη μέρα που σε πρωτοείδα.......και ας μην ήξερα ούτε ποιός ήσουν!11

Καλοσωρίσατε κορίτσια όλες σας σε αυτήν την ενότητα!

Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε ή και θα αποκτήσετε με τον κ.Χασιάκο,αλλά 2 πράγματα μπορώ ΄να εγγυηθώ για εκείνον, το ήθος του και η ασφαλης γέννηση των παιδιών σας!!!!!!!!!1

Επανήλθα πάλι ..... και ελπίζω να μην αρχίσω ξανά τις απουσίες,γιατί με βλέπω να διαγράφομαι από μέλος!!!!!!!!!

Καλώς την!!! Σε ψάχνουνε!!!!...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

della ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Κ.ΧΑΣΙΑΚΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΘΑΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ.......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κατι άσχετο για το Αρεταιειο? Διάβαζα σε ένα post οτι δεν είναι ίδιοι οι όροφοι που θα μείνεις, δηλ. ισογειο και 1ος αν καταλαβα καλά. Ξέρει κάποια κοπέλα κάτι? Επίσης το μωράκι θα το έχουμε μαζί μας ή οχι? Συγνώμη που ρωτάω αλλά οτι άλλο βρήκα ηταν πολύ παλιό σαν ανακοίνωση...

Κορίτσια να ρωτήσω κατι άσχετο για το Αρεταιειο? Διάβαζα σε ένα post οτι δεν είναι ίδιοι οι όροφοι που θα μείνεις, δηλ. ισογειο και 1ος αν καταλαβα καλά. Ξέρει κάποια κοπέλα κάτι? Επίσης το μωράκι θα το έχουμε μαζί μας ή οχι? Συγνώμη που ρωτάω αλλά οτι άλλο βρήκα ηταν πολύ παλιό σαν ανακοίνωση...

Καλησπέρα! Όντως έχει ισόγειο και 1ο αλλά δεν ξέρω αν έχουν ουσιαστική διάφορα. Εγώ είχα μείνει κ τις 2 φορές στο ισόγειο. Φαντάζομαι όμως ότι στον 1ο θα έχει περισσότερο φως που βοηθάει στον ίκτερο. Το μωρό όμως το έχεις σίγουρα μαζί σου Εγώ γέννησα το Μαρτιο.

xhbDp2.png863np2.png

Καλώς την!!! Σε ψάχνουνε!!!!...

Πολύ χαίρομαι γιάυτό!!!!!! Αλήθεια.....ήταν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό! Ελπίζω μη φάω ξύλο.....γιατί τότε δεν θα χαίρομαι καθόλου!!!!

Σέυχαριστω Tamar μου για την υποδοχή σου!!!!!:-P

Γεια σας επέστρεψα μετα απο καιρό. Στα γρήγορα σας αναφέρω ότι έχω θρομβοφιλία, είχα διαφραγμα και επειδή είμαι από επαρχία όπου μπορεί να πας για σπάσιμο και να φύγεις με εγχειρηση χολής στην καλύτερη, ο μόνος που το κατάλαβε ήταν ο γιατρός μας(ουτε καν αυτός που με ξεγέννησε την πρωτη φορά στον 7μήνα, αλλά δυστυχώς το χάσαμε το μωράκι μετα από μια εβδομάδα) , και ο οποίος με χειρούργησε το 2010 μετά από παλίνδρομη κύηση που είχα . Μου είχε πει ότι όποτε θέλω μπορώ να μείνω έγκυος μετα την επέμβαση. Και μόλις έκανα την πρώτη προσπάθεια πριν εναμιση μήνα έμεινα έγκυος και την δευτέρα έχω το πρώτο ραντεβού.

Tamar σε θυμάμαι απο την πρώτη φορά που μας έδινες πληροφορίες σε μένα και σε μια άλλη κοπέλα με το ιδιο πρόβλημα.

Το μόνο άγχος μου είναι το ταξίδι σε αυτούς τους καρόδρομους της Πατρων Αθηνών, και αν θα με πιάσει η ένεση που κάνω. Φιλια θα σας ενημερώσω την Τρίτη για το ραντεβου και το γιατρό μας.

Μην αγχώνεσαι Ρίτσα. Κάπως έτσι ήταν και με εμένα αλλά απλώς εγώ δεν πήγα σε γιατρό και να μου κάνει επέμβαση, παρα μόνο στον Χασιάκο. Και επειδή πολλές φορές φοβάμαι αν θα τον βρω αν τυχει κάτι , όταν μου έτυχε δυστυχώς , τον βρήκα αμέσως 01:00π.μ .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...