Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια πήγα αυτην την εβδομάδα. Είναι ΛΗΤΩ- ΡΕΑ-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Σαν πολύ δεν σκορπίζεται...; Αν γεννάμε όλες μαζι τι θα κάνει;

Θα διακτυνιστεί;

To Λητώ είναι κοντά στο Αρεταίιο. Το Ρέα δεν του πέφτει λίγο μακριά?

Νομίζω το Λητώ είναι πιο οικονομικό απο το Ρέα. Αν κάποια γνωρίζει τιμές ας μας ενημερώσει. Είμαι στην 20η εβδομάδα ακόμα.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πήγα αυτην την εβδομάδα. Είναι ΛΗΤΩ- ΡΕΑ-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Σαν πολύ δεν σκορπίζεται...; Αν γεννάμε όλες μαζι τι θα κάνει;

Θα διακτυνιστεί;

να μην ανησυχεις.....ας ερθει με το καλο η ωρα τησ γεννας και αυτος θα διακτυνιστει αν χρειαστει.

ασε πλεον που ο γιατρος ξερει ποτε ειναι η ωρα σου να γεννησεις.....ειδικα στον τελευταιο μηνα θα σε παρακολουθει συνεχεια. θα βλεπει πως παει το μωρο δεν ειναι κανενας πρωταρης.

και στις μερες μας λιγες ειναι οι κοπελες που πανε με σπασμενα νερα στο μαιευτηριο. το πιο συνηθες ειναι να σου κλεινει ραντεβου και να γενας με τεχνητους πονους.

αλλα αφου ηξερες οτι ο γιατρος ειναι πολυασχολος και ποτε δεν βρισκεται σε ενα σημειο.....τωρα τι ψαχνεις να βρεις?

μην αγχωνεσαι αυτο εχω να πω.......τοσες εκατονταδες γυναικες που εχει....κι ομως ποτε δεν αφησε καμια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Νομίζω το Λητώ είναι πιο οικονομικό απο το Ρέα. Αν κάποια γνωρίζει τιμές ας μας ενημερώσει. Είμαι στην 20η εβδομάδα ακόμα.

η νυφη μου γεννησε στο Ρεα με 800 ευρω και καισαρικη με εοππυ. αντι για 1600 που ειναι περιπου το συνολο πληρωσε 800 και δεν πηρε επιδομα τοκετου.

για το Λητω δεν ξερω τιμες.

στο αρεταιειο πληρωνεις ενα μικρο ποσο αλλα παλι δεν ξερω ποσο ακριβως.

για τιμες ρωτηστε τα κοριτσια στο γραφειο.

εγω προσωπικα προτεινω το Ρεα με κλειστα ματια. ειναι και καινουργιο και καθαρο και εχει φοβερο και ευγενεστατο προσωπικο. 2 φορες εχω μπει μεσα εκει και τις 2 εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις αν και την πρωτη φορα δεν μπηκα για καλο λογο. εκανα αποξεση μετα απο παλλινδρομη και την δευτερη επεμβατικη υστεροσκοπηση.

εννοειτε οτι στην τιμη πιο πανω δεν συμπεριλαμβανεται η αμοιβη του γιατρου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να μην ανησυχεις.....ας ερθει με το καλο η ωρα τησ γεννας και αυτος θα διακτυνιστει αν χρειαστει.

ασε πλεον που ο γιατρος ξερει ποτε ειναι η ωρα σου να γεννησεις.....ειδικα στον τελευταιο μηνα θα σε παρακολουθει συνεχεια. θα βλεπει πως παει το μωρο δεν ειναι κανενας πρωταρης.

και στις μερες μας λιγες ειναι οι κοπελες που πανε με σπασμενα νερα στο μαιευτηριο. το πιο συνηθες ειναι να σου κλεινει ραντεβου και να γενας με τεχνητους πονους.

αλλα αφου ηξερες οτι ο γιατρος ειναι πολυασχολος και ποτε δεν βρισκεται σε ενα σημειο.....τωρα τι ψαχνεις να βρεις?

μην αγχωνεσαι αυτο εχω να πω.......τοσες εκατονταδες γυναικες που εχει....κι ομως ποτε δεν αφησε καμια.

gianna_p

Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων σου ! Ευχομαι να εισαι καλα αποτις επεμβασεις σου και απο εδω και μπρος να είσαι γεμάτη υγεία!

Έχεις απόλυτο δικιο να αναρρωτιεσαι γιατι διαλεξα τον κ.Χασιάκο αφου ηξερα οτι είναι πολυασχολος... Τον άνθρωπο τον γνωρίζω απο οσα λεγονται εδω και τίποτα παραπάνω. Όταν έμεινα εγκυος δεν τον διάλεξα όμως... γιατι χρειαζόμουν έναν γιατρο να ΑΠΑΝΤΑΕΙ στο τηλ και να ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΟΛΑ.

Αποφασισα λοιπόν να πάω σε ενα δημοσιο μαιευτηριο και να προχωρησω με εναν εξησου καλό γιατρό με λιγότερη πελατεια όμως. (εργαζόμουν σε βαρια χειρωνακτικη εργασία δημοσίου και χρειαζομουν αδεια απο γιατρο δημοσιου για να λειπω, αλλίως ή θα πάθαινα αποβολή ή θα έμενα απληρωτη με συζυγο απλήρωτο) - είχα ρωτήσει και ήξερα οτι ο κύριος Χασιάκος ΔΕΝ δίνει αδειες αναρρωτικες παρα το γεγονος οτι ανήκει στο Αρεταίειο.

Ενω πηγαιναν όλα καλά και δεν είχα δυσκολη κυηση ως τον 5ο... μια μέρα αιμορραγησα και αναζητησα τον γιατρό μου... στο κινητο ...στην κλινικη... οπου μου είπαν μετα απο πολλες προσπάθειες οτι έχει "κολλημένα ρεπό" και λείπει!!Όυτε με πήρε τηλ. να δει τι θέλω! Κατέληξα να κάνω εισαγωγή με τον εφημερεύων και γενικα περασα πολλα εκείνο το διαστημα όσο για τον άλλο... "Έλα μωρε δεν επαθες και τιποτα!"

Κατάλαβες τωρα γιατι έχω ανασφάλειες? Όποιος καει στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!!

Στο Λητώ μου είπαν 800 ευρώ καισαρική και στο ΡΕΑ 900 ευρώ

εγώ είμαι 34η εβδομάδα και μου είπε οτι στο Λητώ δεν ξεγεννάει πλέον και να διαλέξω μεταξύ Αρεταιειου και ΡΕΑ

Διαφημίσεις

gianna_p

Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων σου ! Ευχομαι να εισαι καλα αποτις επεμβασεις σου και απο εδω και μπρος να είσαι γεμάτη υγεία!

Έχεις απόλυτο δικιο να αναρρωτιεσαι γιατι διαλεξα τον κ.Χασιάκο αφου ηξερα οτι είναι πολυασχολος... Τον άνθρωπο τον γνωρίζω απο οσα λεγονται εδω και τίποτα παραπάνω. Όταν έμεινα εγκυος δεν τον διάλεξα όμως... γιατι χρειαζόμουν έναν γιατρο να ΑΠΑΝΤΑΕΙ στο τηλ και να ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΟΛΑ.

Αποφασισα λοιπόν να πάω σε ενα δημοσιο μαιευτηριο και να προχωρησω με εναν εξησου καλό γιατρό με λιγότερη πελατεια όμως. (εργαζόμουν σε βαρια χειρωνακτικη εργασία δημοσίου και χρειαζομουν αδεια απο γιατρο δημοσιου για να λειπω, αλλίως ή θα πάθαινα αποβολή ή θα έμενα απληρωτη με συζυγο απλήρωτο) - είχα ρωτήσει και ήξερα οτι ο κύριος Χασιάκος ΔΕΝ δίνει αδειες αναρρωτικες παρα το γεγονος οτι ανήκει στο Αρεταίειο.

Ενω πηγαιναν όλα καλά και δεν είχα δυσκολη κυηση ως τον 5ο... μια μέρα αιμορραγησα και αναζητησα τον γιατρό μου... στο κινητο ...στην κλινικη... οπου μου είπαν μετα απο πολλες προσπάθειες οτι έχει "κολλημένα ρεπό" και λείπει!!Όυτε με πήρε τηλ. να δει τι θέλω! Κατέληξα να κάνω εισαγωγή με τον εφημερεύων και γενικα περασα πολλα εκείνο το διαστημα όσο για τον άλλο... "Έλα μωρε δεν επαθες και τιποτα!"

Κατάλαβες τωρα γιατι έχω ανασφάλειες? Όποιος καει στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!!

Γενικα να ξερεις οτι δεν ειναι ο γιατρος που θα σου πιασει τη μπαρλα και θα σε εχει στα οπα-οπα. θα σου λεει λιγα λογια και σταρατα. οχι αγκαλιες φιλια και χαδακια.....δεν ειναι τετοιος τυπος γιατρου. ειναι λιγομιλητος. αλλα οταν τον χρειαστεις θα τον βρεις. ειναι γιατρος για τα δυσκολα. ακομα κι αν δεν μπορει να απαντησει στο τηλεφωνο θα σε παρει μετα αυτος.

μην φοβασαι......και μην αγχωνεσαι.

κατανοω την σκεψη σου αλλα δεν πρεπει να τρομοκρατησε. ειναι δυσκολο οταν εχεις ασχημο παρελθον να ξεχαστεις και να νιωσεις ασφαλεια αλλα ο Χασιακος δεν παιζει .

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Στο Λητώ μου είπαν 800 ευρώ καισαρική και στο ΡΕΑ 900 ευρώ

εγώ είμαι 34η εβδομάδα και μου είπε οτι στο Λητώ δεν ξεγεννάει πλέον και να διαλέξω μεταξύ Αρεταιειου και ΡΕΑ

Αχ γιατί σταμάτησε απο το Λητώ?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Μια ερώτηση: Πόσο κοστίζει το Doppler στο Embryocare? Ευχαριστώ

Περσινή τιμή ήταν τα 100ευρώ στο embryocare. Τώρα κάπου εκεί θα είναι. Μακαρι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστείς επαναληπτική, γιατι νομίζω δεν είναι σαν αυχενικη και β΄επιπέδου, αυτη την κάνεις όσες φορές χρειαστεί για να είναι σίγουροι για το μωρό.

Διαφημίσεις

εκανα τον προγουμενο μηνα το ντομπλερ και κοστιζει 100 ευρω.η πιο ωραια εξεταση ...βλεπεις και το μωρο τρισδιαστατο!:-P

κοκακιιιιιιιιι.....

που εισαι κοριτσακι μου?

εισαι καλα?

σε εχουμε χασει......προσφατα μαλιστα αναφερθηκαμε σε σενα.

ολα καλα με την εγκυμοσυνη?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ολα καλα γιαννα μου!!!προχωραμε σιγα σιγα!απλα ειχα ενα ατυχημα με τον προηγουμενο υπολογιστη (με λιγα λογια τον χαλασα) και τοσο καιρο ημουν εκτος!!!εσυ πως εισαι?

Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι και εγώ μία από τις πολλές εγκυούλες που παρακολουθεί ο κ. Χασιάκος!

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτη ευχαριστημένη μαζί του. Πάντα χρήσιμος και όποτε τον χρειάστηκα ήταν εκεί. Αν και δεν μου σήκωσε κατευθείαν το τηλέφωνο με πήρε ο ίδιος μέσα στην επόμενη ώρα.

Τώρα είμαι στην 23 εβδομάδα και έχω αρχίσει να έχω ένα σωρό απορίες.

Απ' ότι είδα απο τις συζητήσεις σας ο γιατρός μας ξεγεννάει στο Αρεταίειο και στο Ρέα. Ετσι δεν είναι;

Εγώ σκέφτομαι να γεννήσω στο Αρεταίειο. Μπορώ όμως να ενημερωθώ από τις κοπέλες για τις τιμές του Ρέα ή πρέπει να πάρω η ίδια στο μαιευτήριο;

Σε κάθε περίπτωση ξέρετε αν πρέπει να του πω από τώρα σε ποιό νοσοκομείο πρέπει να γεννήσω;

Εχω να σας κάνω και 2 ερωτήσεις που μπορεί να σας φανούν χαζές:

1. Υπάρχει περίπτωση στο Αρεταίειο να μην έχει δωμάτιο;

2.Αν τυχόν γίνει κάτι π.χ. σπάσουν τα νερά ή μια αιμμοραγία ή κατι αλλο επείγον και δεν μου το σηκώσει ο γιατρός, θα πάω κατευθείαν στο αρεταίειο και θα τον ενημερώσουν από εκεί ή περιμένω μέχρι να τον βρω?

Αχ κορίτσια όποια ξέρει, ας μου δώσει μια μικρή βοήθεια!

Πολλά φιλιά και καλά γεννητούρια όλες μας!

Φοίβη

Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι και εγώ μία από τις πολλές εγκυούλες που παρακολουθεί ο κ. Χασιάκος!

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτη ευχαριστημένη μαζί του. Πάντα χρήσιμος και όποτε τον χρειάστηκα ήταν εκεί. Αν και δεν μου σήκωσε κατευθείαν το τηλέφωνο με πήρε ο ίδιος μέσα στην επόμενη ώρα.

Τώρα είμαι στην 23 εβδομάδα και έχω αρχίσει να έχω ένα σωρό απορίες.

Απ' ότι είδα απο τις συζητήσεις σας ο γιατρός μας ξεγεννάει στο Αρεταίειο και στο Ρέα. Ετσι δεν είναι;

Εγώ σκέφτομαι να γεννήσω στο Αρεταίειο. Μπορώ όμως να ενημερωθώ από τις κοπέλες για τις τιμές του Ρέα ή πρέπει να πάρω η ίδια στο μαιευτήριο;

Σε κάθε περίπτωση ξέρετε αν πρέπει να του πω από τώρα σε ποιό νοσοκομείο πρέπει να γεννήσω;

Εχω να σας κάνω και 2 ερωτήσεις που μπορεί να σας φανούν χαζές:

1. Υπάρχει περίπτωση στο Αρεταίειο να μην έχει δωμάτιο;

2.Αν τυχόν γίνει κάτι π.χ. σπάσουν τα νερά ή μια αιμμοραγία ή κατι αλλο επείγον και δεν μου το σηκώσει ο γιατρός, θα πάω κατευθείαν στο αρεταίειο και θα τον ενημερώσουν από εκεί ή περιμένω μέχρι να τον βρω?

Αχ κορίτσια όποια ξέρει, ας μου δώσει μια μικρή βοήθεια!

Πολλά φιλιά και καλά γεννητούρια όλες μας!

Φοίβη

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις. Και εγώ είμαι στην 21 με 22 εβδομάδα.

Σίγουρα βρίσκεις κρεβάτι (όχι όμως δίκλινο ή μονόκλινο), μπορεί βέβαια να είσαι τυχερή. Εμένα με ρώτησε η μαία αν θέλω να πάω στον 1ο ή 2ο όροφο.(είχε αρκετά άδεια κρεβάτια)

Άν σπάσουν τα νερά πάς αρεταίειο χαλαρά, όχι πανικόβλητη!!

Αν έχεις αιμοραγία, παίρνεις τηλ. κάποιος θα το σηκώσει. Αν είσαι κοντά στο Αρεταίιο περνάς απο εκεί και τον ενημερώνουν. Έχει και άλλο κινητό.

Όλα καλά θα πάνε, dont worry

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...