Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

μανουλα το μωρο θα στο φερουν μετα απο 5-6ωρες μονο αν εισαι σε θεση να θηλασεις και αν ειναι καποιος μαζι σου αλλιως οχι..επισησ στην καισαρικη πρεπει να περασει ενα 24ωρο και μετα να σε σηκωσουν για να δουν αν εισαι οκ για να σου βγαλουν ορο-κθετηρα!!!με το καλο,ποτε γεννας?

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανουλα το μωρο θα στο φερουν μετα απο 5-6ωρες μονο αν εισαι σε θεση να θηλασεις και αν ειναι καποιος μαζι σου αλλιως οχι..επισησ στην καισαρικη πρεπει να περασει ενα 24ωρο και μετα να σε σηκωσουν για να δουν αν εισαι οκ για να σου βγαλουν ορο-κθετηρα!!!με το καλο,ποτε γεννας?

μακάρι να το κρατήσουν λίγο το μωρό γιατι δεν νομιζω να ειμαι σε θέση να το θηλάσω και να το φροντίσω στην αρχή

Τέλος Οκτώβρη περίπου γεννάω

να σου ζήσει και το μπεμπε σου τι ειναι ?

Papoi μου, χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τα παιδάκι σου.

Θα διαφωνήσω όμως για τον κ. Ελευθεριάδη, διότι με αυτά τα ευρήματα -ανεξάρτητα του δικού σου σωματότυπου-έπρεπε να σας ενημερώσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γιατροί πρέπει να είναι καλυμμένοι για κάθε ενδεχόμενο... Και εννοείται ότι ο επόμενος γιατρός θα το έπαιζε "καλός" -όχι ότι δεν είναι ο άνθρωπος- για να σε κρατήσει πελάτισσα. Προσωπικά δε θεωρώ ότι είναι μέτριος στους υπερήχους κυρίως γιατί τον έχει συνεργάτη του ο Χασιάκος...

• 2 εβδομάδες μετά...

Σιγά μην κλείσει ποτε το μαγαζί του κ. Χασιακου!!!

Είμαστε όλοι εδώ και ανανεόνουμε την παρέα μας!

Να σας ζήσουν τα μικρά σας στις λεχώνες! Σειρά μας τωρα οι εγκυμονούσες....

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια βοηθήστε και έμας τις νεότερες....

Μία επίσκεψη εχω κάνει στο ιατρειο του γιατρου και απο το αγχος με τις κοπέλες απο πάνω να κοιτάνε ξεχασα να ρωτήσω τα βασικά...

• Που τον βολευει να ξεγενναει?
  • Εαν γενναω ταυτόχρονα με άλλες κοπέλες που έιναι στο ΡΕΑ πχ και εγω είμαι λέμε Αρεταιειο εμένα ποιος θα με ξεγεννήσει ο ΚΑΝΕΙΣ?
  • Απαντάει στα τηλέφωνα ακόμα και ξημερώματα?
  • Αναρρωτικές γράφει? ή σε στέλνει αλλού ή να κόψω το λαιμό μου?
  • Τις εξετάσεις τις κοιτάει καθόλου? Γιατί εμένα τις είδε ένα κοριτσάκι ο ίδιος μου είπε τις είδαν τα κορίτσια.

Οποια μπορεί ας βοηθήσει έστω και σε μια απο τις παραπάνω ερωτήσεις...

Βρε κορίτσια βοηθήστε και έμας τις νεότερες....

Μία επίσκεψη εχω κάνει στο ιατρειο του γιατρου και απο το αγχος με τις κοπέλες απο πάνω να κοιτάνε ξεχασα να ρωτήσω τα βασικά...

• Που τον βολευει να ξεγενναει?
  • Εαν γενναω ταυτόχρονα με άλλες κοπέλες που έιναι στο ΡΕΑ πχ και εγω είμαι λέμε Αρεταιειο εμένα ποιος θα με ξεγεννήσει ο ΚΑΝΕΙΣ?
  • Απαντάει στα τηλέφωνα ακόμα και ξημερώματα?
  • Αναρρωτικές γράφει? ή σε στέλνει αλλού ή να κόψω το λαιμό μου?
  • Τις εξετάσεις τις κοιτάει καθόλου? Γιατί εμένα τις είδε ένα κοριτσάκι ο ίδιος μου είπε τις είδαν τα κορίτσια.

Οποια μπορεί ας βοηθήσει έστω και σε μια απο τις παραπάνω ερωτήσεις...

Λοιπον,

για το λιγο διαστημα που υπηρξα εγκυος εχω να πω το εξης:

Οσο εχεις γιατρο τον Χασιακο δε φοβασαι τιποτα και για κανεναν λογο.

Εγω χρειαστηκε να τον παρω 1 και 10 τα μεσανυχτα τηλεφωνο και φυσικα μου απαντησε στο δευτερο κιολας χτυπημα.

τις εξετασεις τις βλεπουν τα κοριτσια. αν κατι δεν παει καλα σιγουρα ενημερωνεται και δινει ο ιδιος οδηγιες.

δεν εχει τυχαιους συνεργατες....αυτο να το θυμασαι. αφου ειναι συνεργατες του Χασιακου ειναι και αξιοπιστοι.

Τωρα γι το θεμα του μαιευτηριου ....θα μιλησεις με τον ιδιο στο επομενο ραντεβου σας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

νομιζω πως ναι, το γραφει και η καρτα του.

στο ιασω εχει σταματησει .

Πριν 2 χρόνια ήταν μόνο στο Λητω (απο τα ιδιωτικά) παρόλο που η κάρτα του είχε το Ιασώ και το Μητέρα.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Πριν 2 χρόνια ήταν μόνο στο Λητω (απο τα ιδιωτικά) παρόλο που η κάρτα του είχε το Ιασώ και το Μητέρα.

ναι θυμαμαι που το εγραφε η προηγουμενη καρτα του.

τωρα στην καινουργια αναφερει φυσικα το αρεταιειο και απο τα ιδιωτικα Ρεα και Ιασω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ναι θυμαμαι που το εγραφε η προηγουμενη καρτα του.

τωρα στην καινουργια αναφερει φυσικα το αρεταιειο και απο τα ιδιωτικα Ρεα και Ιασω.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Κρίμα πάντως, γιατί το Λητώ είναι το πιο οικονομικό

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...