Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gianna_p είπε:
εχουμε κανενα νεο απο την tamar ?

την εχω στο μυαλο μου συνεχεια .....

έλα ντε.. κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι συνέχεια..

ελπίζω να είναι όλα καλά...

ήταν ενεργή συχνά??

Εδώ είμαι. Όλα καλά. Απλά μας βγήκε τεμπέλα. Θα ξαναπάμε τη Δευτέρα να τη δούμε γιατί δεν έλεγε να γυρίσει να δούμε πρόσωπο και καρδιά με τίποτα. Ή ντροπαλή μας βγήκε ή τεμπέλα. Χα χα χα!

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

tamar είπε:
Εδώ είμαι. Όλα καλά. Απλά μας βγήκε τεμπέλα. Θα ξαναπάμε τη Δευτέρα να τη δούμε γιατί δεν έλεγε να γυρίσει να δούμε πρόσωπο και καρδιά με τίποτα. Ή ντροπαλή μας βγήκε ή τεμπέλα. Χα χα χα!

καλα ε σε ειχα συνεχεια στο μυαλο μου.....δοξα το Θεο ολα καλα. γυναικα παιδι μου κανει τσαλιμια απο τωρα......φαντασου τι θα σας κανει εκτος κοιλιας.....:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα,

Οτι σου είπε ο Χασιάκος ισχύει.. Εγώ του έχω τυφλή εμπιστοσύνη.. Οτι και να μου είπαν οι υπολοιποι γιατροί Ελευθεριάδης κλπ ακόμα και τη μέρα που γέννησα στο Ρέα ο Χασιάκος τα πρόβλεψε και τα έλεγε όπως είναι τα πράγματα.. Με το καλό να γεννήσεις.. Εγω χάρη στο γιατρό μας έχω ένα υπεροχο κοριτσάκι

tamar είπε:

Είδες όλα καλά!!!!

Χαλάλι της η ανησυχία!!

Δεν είναι ούτε ντροπαλή, ούτε τεμπέλα!

Είναι κορίτσαρος! Γυναικάρα! :):)

Farouk είπε:
Καλημέρα,

Οτι σου είπε ο Χασιάκος ισχύει.. Εγώ του έχω τυφλή εμπιστοσύνη.. Οτι και να μου είπαν οι υπολοιποι γιατροί Ελευθεριάδης κλπ ακόμα και τη μέρα που γέννησα στο Ρέα ο Χασιάκος τα πρόβλεψε και τα έλεγε όπως είναι τα πράγματα.. Με το καλό να γεννήσεις.. Εγω χάρη στο γιατρό μας έχω ένα υπεροχο κοριτσάκι

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Ο,τι πει ο Χασιάκος!

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

papoi είπε:
Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς περάσαμε ένα σοκ με τον Ελευθεριάδη την προηγούμενη εβδομάδα..

7,5 εβδομάδων και μας είπε για σύνδρομο down.. μικρές οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές..

Να σας πώ την αλήθεια μου, μας τρόμαξε γιατί μας το πέταξε πολύ απότομα και δεν έλαβε και υπόψη του τις προηγούμενες εξετάσεις μας.

Τελικά αφού περάσαμε ένα μαύρο ΣΚ, πήγαμα Δευτέρα στο Έμβρυο στον Μαλιγιάννη.

Καταλήξαμε σε αυτόν με την προτροπή πολλών ανθρώπων και εντός και εκτός χώρου και με την φράση φίλου που ειπε "έχετε τον κορυφαίο γυναικολόγο.. μην τον χαλάτε με έναν μέτριο [συγκριτικά με τον χασιάκο] υπερηχολόγο".

Την βελόνα της αμνιοπαρακέντησης δεν την γλύτωσα τελικά, μιας και ενώ ο Μαλιγιάννης θεωρούσε ότι δεν συντρέχει λόγος [σύμφωνα και με τις εξετάσεις και με τον υπέρηχο που έκανε εκείνη την ώρα, αλλά και με τον σωματότυπο μου] αλλά εμάς μας είχε μπεί στο μυαλό!

Βγήκαν τα αποτελέσματα άμεσα [την επόμενη μερα τα πρώτα, μετα απο 4 μέρες τα τελικά] και είναι όλα τέλεια!! Συνεχίζουμε βουρ τώρα! :P:p:p

Μια ερώτηση θέλω να κάνω..

Μου έχει γράψει ο χασιάκος να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού..

Η αλήθεια είναι πως το φοβάμαι λίγο, γιατί όπως μου είπαν οι κοπέλες, θα χρησιμοποιηθεί κολπικός διαστολέας...

Διάβασα ότι το ζητάει ο χασιάκος αυτό γιατί θέλει να δεί αν παίζει κάποιο μικρόβιο που μπορεί να μεταφερθεί στην γέννα..

έχει καμιά σας καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται τελικά??

Για Λητώ που ενδιαφέρομαι εγώ μέσω ΕΟΠΠΥ είναι 600? για 3 ημερες ή 700? για 4 ημέρες για φυσιολογικό τοκετό το 3κλινο.

Ενώ για καισαρική 700? το 3κλινο.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες μπορώ να σου στείλω τον τιμοκατάλογο που μου εστειλαν και εχει λεπτομερεις για ολους τους τυπους δωματιων, αλλα και για τοκετο στο νερο ή "σαν στο σπιτι"!

μου το στειλανε και εμενα ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Μανούλα γεννησα πριν 20μερες στο αρεταιεθο και ενώ είχα επιλέξει δικλινο με βάλανε σε 3κλινο επειδή έγινε μπέρδεμα(να ζητήσεις στο κάτω μαγευτικό το θάλαμο 9,ειναι το μοναδικό με ηλεκτρικά κρεβάτια ;) )...και απο προσωπικό άψογο!!!και ήταν και Φουλ εκείνες τις μέρες.

:-D

annia είπε:
Μανούλα γεννησα πριν 20μερες στο αρεταιεθο και ενώ είχα επιλέξει δικλινο με βάλανε σε 3κλινο επειδή έγινε μπέρδεμα(να ζητήσεις στο κάτω μαγευτικό το θάλαμο 9,ειναι το μοναδικό με ηλεκτρικά κρεβάτια ;) )...και απο προσωπικό άψογο!!!και ήταν και Φουλ εκείνες τις μέρες.

ο θαλαμος 9 είναι τρίκλινο?

annia είπε:
Ναι ναι ειναι τρικλινο αλλά ειναι το μόνο με αυτά τα ξρεββατια και θα σε βολέψει παρά πολύ γιατί όλα τα αλλα ειναι τύπου μανιβελας χειροκινητα.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες

και κατι άλλο αν γνωρίζεις

θα γεννήσω με καισαρική το μωρό στο φέρνουν αμέσως δίπλα σου ή μετά

από κάποιες ώρες όταν συνέλθεις κάπως ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...