Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλεεε.. τι μ@λ@κι@ έγραψα.. 7,5 μηνών ήθελα να πώ!

στο doppler είδε ότι το μηριαίο οστό είναι οριακά κάτω απο το όριο.. και σε συνδιασμο με ενα φυσημα στην καρδια, υπεθεσε down..

όμως οι μεχρι τωρα υπερηχοι ηταν ολοι φυσιολογικοι!

επισης, οπως ειπε ο χασιακος εφοσων ειμαι κι εγω 1,53 στο υψος δεν ειναι παραλογο να ειναι "κομψη" η μικρή μου..

δεν ξέρω βρε κορίτσια...

δεν μας είπε ασυναρτησίες ο ελευθεριάδης.. σαν δεδομένα ισχύουν.. απλως σε συνάρτηση με προηγούμενες εξετασεις και το υψος μου ισως ηταν λιγο βιαστικο το συμπερασμα...

παντως εμενα μου αρεσε καλυτερα ο μαλιγιαννης, οποτε στο επομενο [οταν με το καλο ερθει] με βλεπω εκει για τους υπερηχους μας!

αααα γιατι μου εκανε εντυπωση το 7,5 εβδομαδες....χαχχαχαχα

τελος καλο ολα καλα ομως. αυτο εχει σημασια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παποι εγω έκανα εξέταση κόλπικού και δεν χρειαστηκα κολποδιαστολεα γιατί δεν παίρνει απο τον τραχήλου υγρό..ρώτησε ξανά τα κορίτσια στο Ιατρειο...

:-D

Λες ε;...Αγχώθηκα τώρα

Καλημέρα tamar μου!

Τί έκανες? Πήρες τηλ? Τί σου είπαν??

Παποι εγω έκανα εξέταση κόλπικού και δεν χρειαστηκα κολποδιαστολεα γιατί δεν παίρνει απο τον τραχήλου υγρό..ρώτησε ξανά τα κορίτσια στο Ιατρειο...

Καλημέρα annia!

Τα κορίτσια μου είπαν ότι θα χρειαστεί κολπικός διαστολέας. Που την έκανες? Σε μια που συνεργάζονται? [μου διαφεύγει το όνομα της τώρα]

Διαφημίσεις

Όχι την έκανα σε διαγνωστικο,ΕΣΥ ανάφερεσε μάλλον στην βοντσου;;;(κάπως έτσι την λένε νομιΖω;) εγω επειδή τους ρώτησα δεύτερη φορά μου είχε πει ότι δεν χρειαζετε κολποδιαστολεα,τι να πω;

:-D

Όχι την έκανα σε διαγνωστικο,ΕΣΥ ανάφερεσε μάλλον στην βοντσου;;;(κάπως έτσι την λένε νομιΖω;) εγω επειδή τους ρώτησα δεύτερη φορά μου είχε πει ότι δεν χρειαζετε κολποδιαστολεα,τι να πω;

Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό το όνομα της...

Αυτή την εβδομάδα θα κλείσω το ραντεβού πάντως.. οπότε θα μάθω..

Υποθέτω όμως ότι ακόμα και με διαστολέα να γίνεται δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.. σωστά???

Εμένα μου την έκανε μια ξανθιά που είναι εκεί στο γραφείο, βοηθός μάλλον. Αν θυμάμαι καλά μου έβαλε διαστολέα.Όλα καλά πήγαν αν και το φοβόμουνα πολύ μην τυχόν και προκύψει κάνας πρόωρος τοκετός.

U38hp2.png?t=1&pjiKwwCp   Daisypath - (Ugi0)

Εμένα μου την έκανε μια ξανθιά που είναι εκεί στο γραφείο, βοηθός μάλλον. Αν θυμάμαι καλά μου έβαλε διαστολέα.Όλα καλά πήγαν αν και το φοβόμουνα πολύ μην τυχόν και προκύψει κάνας πρόωρος τοκετός.

Αυτό φοβάμαι κι εγώ...

Μάλλον όμως πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι, να πάω να το κάνω και να τελειώνει η υπόθεση! :tongue:

Διαφημίσεις

στην εγκυμοσυνη μου εκανα και εγω καλλιεργεια κολπικου υγρου 3 φορες...σε καμια δεν χρησιμοποιηθηκε κολποδιαστολεας.... απλα πηραν υγρο με την μπατονετα... μην αφησεις κανεναν να βαλει τον διαστολεα! οταν εισαι εγκυος δεν τον χρησιμοποιουν!αν ειναι δυνατον!

στην εγκυμοσυνη μου εκανα και εγω καλλιεργεια κολπικου υγρου 3 φορες...σε καμια δεν χρησιμοποιηθηκε κολποδιαστολεας.... απλα πηραν υγρο με την μπατονετα... μην αφησεις κανεναν να βαλει τον διαστολεα! οταν εισαι εγκυος δεν τον χρησιμοποιουν!αν ειναι δυνατον!

ουφ.. ουφ.. με άγχωσες τώρα...

Τα κορίτσια στο ιατρείο μου είπαν ότι έτσι θα γίνει και μάλιστα πολλοί το φοβούνται λόγω εγκυμοσύνης, αλλά αν θέλω θα με στείλουν αυτή σε μια κυρία να μου το κάνει... :?:-?:?:-?

πραγματικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ..

μήπως παίζει ρόλο ότι δεν είπα την ηλικία κύησης;;;;;;;

:|:|:|

Κοριτσακια,εγω εκανα εξεταση κολπικου υγρου και μου το πηρε με μπατονετα.Μου το εκανε μια ξανθια γιατρος στο ιατρειο του,Δεληβελιωτου λεγεται.

Α μπράβο! Δεληβελιώτου!

Αλλά σε μένα γιατί είπαν για κολπικο διαστολέα;;;

Παίζει ρόλο μήπως και σε ποιον μήνα είσαι?? εγώ είμαι 32 εβδομάδα και πραγματικά με φοβίζει ο διαστολέας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...