Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Τώρα είδα το μήνυμά σου Γιάννα μου! Νομίζω ότι ναι αρκετές φορές γίνονται ανακατατάξεις στον κύκλο μετά από τέτοιου έιδους επεμβάσεις. Μην ανησυχείς... Όλα θα πάνε καλά!

Believe γιατί δεν έρχεσαι στο group μας; Είναι τόσο γλυκό να βλέπουμε τις φατσούλες από όλα τα χασιακομωράκια και όλες τις χασιακομανούλες! Στο group επίσης υπάρχουν και κοπέλες που απλώς τον έχουν γυναικολόγο!

δεν πειραζει mammy μου,

παντως για την ιστορια ειχα 4 με 5 μερες καθυστερηση. οποτε ισως παιζει ρολο η επεμβασουλα. θα δουμε και αυτος ο μηνας πως θα παει και....θα πιστω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι 2 χρόνων και 1 μήνα... να σου πω την αλήθεια ήθελα φέτος γύρω στον Οκτώβρη να αρχίσουμε προσπάθειες, αλλά δυστυχώς πάμε για του χρόνου... και θα είμαι 32 στα 33...

Τι να πώ κι εγώ κοριτσάκι μου που είμαι 38...Αχ! Καιρό είχα να επισκεφτώ το fun club και βλέπω με χαρά όλο και περισσότερες "χασιακομανούλες"!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς περάσαμε ένα σοκ με τον Ελευθεριάδη την προηγούμενη εβδομάδα..

7,5 εβδομάδων και μας είπε για σύνδρομο down.. μικρές οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές..

Να σας πώ την αλήθεια μου, μας τρόμαξε γιατί μας το πέταξε πολύ απότομα και δεν έλαβε και υπόψη του τις προηγούμενες εξετάσεις μας.

Τελικά αφού περάσαμε ένα μαύρο ΣΚ, πήγαμα Δευτέρα στο Έμβρυο στον Μαλιγιάννη.

Καταλήξαμε σε αυτόν με την προτροπή πολλών ανθρώπων και εντός και εκτός χώρου και με την φράση φίλου που ειπε "έχετε τον κορυφαίο γυναικολόγο.. μην τον χαλάτε με έναν μέτριο [συγκριτικά με τον χασιάκο] υπερηχολόγο".

Την βελόνα της αμνιοπαρακέντησης δεν την γλύτωσα τελικά, μιας και ενώ ο Μαλιγιάννης θεωρούσε ότι δεν συντρέχει λόγος [σύμφωνα και με τις εξετάσεις και με τον υπέρηχο που έκανε εκείνη την ώρα, αλλά και με τον σωματότυπο μου] αλλά εμάς μας είχε μπεί στο μυαλό!

Βγήκαν τα αποτελέσματα άμεσα [την επόμενη μερα τα πρώτα, μετα απο 4 μέρες τα τελικά] και είναι όλα τέλεια!! Συνεχίζουμε βουρ τώρα! :P:p:p

Μια ερώτηση θέλω να κάνω..

Μου έχει γράψει ο χασιάκος να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού..

Η αλήθεια είναι πως το φοβάμαι λίγο, γιατί όπως μου είπαν οι κοπέλες, θα χρησιμοποιηθεί κολπικός διαστολέας...

Διάβασα ότι το ζητάει ο χασιάκος αυτό γιατί θέλει να δεί αν παίζει κάποιο μικρόβιο που μπορεί να μεταφερθεί στην γέννα..

έχει καμιά σας καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται τελικά??

Καλημέρα σε όλες

Επειδή γεννάω σε κανα μήνα και ξεκινάω να ψάχνομαι με τα μαιευτήρια

ξέρει καμία τι γίνεται στο Αρεταίειο και στο Λητώ?

Αν πληρώνουμε και τι

Για Λητώ που ενδιαφέρομαι εγώ μέσω ΕΟΠΠΥ είναι 600? για 3 ημερες ή 700? για 4 ημέρες για φυσιολογικό τοκετό το 3κλινο.

Ενώ για καισαρική 700? το 3κλινο.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες μπορώ να σου στείλω τον τιμοκατάλογο που μου εστειλαν και εχει λεπτομερεις για ολους τους τυπους δωματιων, αλλα και για τοκετο στο νερο ή "σαν στο σπιτι"!

Διαφημίσεις

Εξέταση κολπικού ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είπε να κάνω ούτε τώρα. Πάλι καλά σας πήγαν όλα κατ' ευχήν!!!

Εγώ σήμερα μπήκα στην 20η εβδομάδα και την Τετάρτη έχουμε β' επιπέδου. Μωρέ, εκεί που άκουγα την μπέμπα κανονικά, καμιά 10αριά μέρες (μπορεί και παραπάνω) δεν την ακούω. Μέχρι 2 πάστες έφαγα χθες και τίποτα. Κι εχω και κάτι πονάκια χαμηλά.Να ανησυχήσω; Αν συνέβαινε κάτι δεν θα είχα αίμα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εξέταση κολπικού ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είπε να κάνω ούτε τώρα. Πάλι καλά σας πήγαν όλα κατ' ευχήν!!!

Εγώ σήμερα μπήκα στην 20η εβδομάδα και την Τετάρτη έχουμε β' επιπέδου. Μωρέ, εκεί που άκουγα την μπέμπα κανονικά, καμιά 10αριά μέρες (μπορεί και παραπάνω) δεν την ακούω. Μέχρι 2 πάστες έφαγα χθες και τίποτα. Κι εχω και κάτι πονάκια χαμηλά.Να ανησυχήσω; Αν συνέβαινε κάτι δεν θα είχα αίμα;

έχω ακούσει ότι απόψεις διαφέρουν σχετικά με την εξέταση κολπικού..

Υποθέτω όμως ότι για να το ζητάει, ξέρει τί κάνει!

Είσαι σίγουρη ότι δεν την ακούς;;;

Μήπως απλώς είναι λίγο πιο ήσυχη???

Όπως και να έχει, γιατί τόσες μέρες δεν το έχεις πει στον Χασιάκο.. Εμένα μου είχε πεί μετά την πρώτη φορά που την άκουσα, ότι πρέπει να το έχω πάντα στον νού μου.. Αν μια μέρα μου φανεί ότι δεν την ακούω να τον πάρω τηλέφωνο!

Όπως και να έχει, γιατί τόσες μέρες δεν το έχεις πει στον Χασιάκο.. Εμένα μου είχε πεί μετά την πρώτη φορά που την άκουσα, ότι πρέπει να το έχω πάντα στον νού μου.. Αν μια μέρα μου φανεί ότι δεν την ακούω να τον πάρω τηλέφωνο!

Αχ μην μου λες τέτοια.Δεν ετυχε ποτέ να τον ρωτησω. Κι επειδή τον γιο μου τον άκουσα την 20η προς 21η εβδομάδα έλεγα μπας και είμαι υπερβολική

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ταμαρ, γιατι γλυκια μου δεν εχεις παρει τον Χασιακο να του το πεις? ισως χρειαστει να σε δει. δεν θα αμελεις τετοια θεματα. οτι κι αν σου κινει την περιεργεια θα ρωτας τον γιατρο μας.

μαλλον η μπεμπα σου κανει κολπα απο τωρα...;) παρε ομως ενα τηλεφωνο τον γιατρο , ναι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ταμαρ, γιατι γλυκια μου δεν εχεις παρει τον Χασιακο να του το πεις? ισως χρειαστει να σε δει. δεν θα αμελεις τετοια θεματα. οτι κι αν σου κινει την περιεργεια θα ρωτας τον γιατρο μας.

μαλλον η μπεμπα σου κανει κολπα απο τωρα...;) παρε ομως ενα τηλεφωνο τον γιατρο , ναι?

Λες ε;...Αγχώθηκα τώρα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς περάσαμε ένα σοκ με τον Ελευθεριάδη την προηγούμενη εβδομάδα..

7,5 εβδομάδων και μας είπε για σύνδρομο down.. μικρές οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές..

Να σας πώ την αλήθεια μου, μας τρόμαξε γιατί μας το πέταξε πολύ απότομα και δεν έλαβε και υπόψη του τις προηγούμενες εξετάσεις μας.

Τελικά αφού περάσαμε ένα μαύρο ΣΚ, πήγαμα Δευτέρα στο Έμβρυο στον Μαλιγιάννη.

Καταλήξαμε σε αυτόν με την προτροπή πολλών ανθρώπων και εντός και εκτός χώρου και με την φράση φίλου που ειπε "έχετε τον κορυφαίο γυναικολόγο.. μην τον χαλάτε με έναν μέτριο [συγκριτικά με τον χασιάκο] υπερηχολόγο".

Την βελόνα της αμνιοπαρακέντησης δεν την γλύτωσα τελικά, μιας και ενώ ο Μαλιγιάννης θεωρούσε ότι δεν συντρέχει λόγος [σύμφωνα και με τις εξετάσεις και με τον υπέρηχο που έκανε εκείνη την ώρα, αλλά και με τον σωματότυπο μου] αλλά εμάς μας είχε μπεί στο μυαλό!

Βγήκαν τα αποτελέσματα άμεσα [την επόμενη μερα τα πρώτα, μετα απο 4 μέρες τα τελικά] και είναι όλα τέλεια!! Συνεχίζουμε βουρ τώρα! :P:p:p

Μια ερώτηση θέλω να κάνω..

Μου έχει γράψει ο χασιάκος να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού..

Η αλήθεια είναι πως το φοβάμαι λίγο, γιατί όπως μου είπαν οι κοπέλες, θα χρησιμοποιηθεί κολπικός διαστολέας...

Διάβασα ότι το ζητάει ο χασιάκος αυτό γιατί θέλει να δεί αν παίζει κάποιο μικρόβιο που μπορεί να μεταφερθεί στην γέννα..

έχει καμιά σας καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται τελικά??

παποι εκανες πολυ καλα που πηρες και μια δευτερη γνωμη......

αν και εω ακουσει μονο καλα λογια για τον Ελευθεριαδη βρισκω πολυ σωστη την αποφαση σου να σε δει και αλλος ηπερηχολογος. κι οπως ειδες μονο σε καλο σου βγηκε.

καλη συνεχεια να εχεις στην εγκυμοσυνη σου κοπελα μου. ολα καλα θα πανε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ μην μου λες τέτοια.Δεν ετυχε ποτέ να τον ρωτησω. Κι επειδή τον γιο μου τον άκουσα την 20η προς 21η εβδομάδα έλεγα μπας και είμαι υπερβολική

Λες ε;...Αγχώθηκα τώρα
ναι λεω.....μην αγχωνεσαι και ταραζεσαι ομως....παρε τον γιατρουλη μας τηλεφωνο να δεις τι θα σου πει για να ηρεμησεις κιολας.

ταμαρ,

να μην αγχωνεσαι...

κι εγώ δεν ήθελα να σε ανησυχήσω.. απλώς σκέφτηκα ότι για να μην την ακους 10 μέρες [που σημαίνει ότι νωρίτερα την άκουγες, σωστά??] καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό μας...

το αν είσαι υπερβολική ή όχι το ξέρεις εσύ..

αλλά καλύτερα να είσαι υπερβολική και να είναι όλα οκ! που θα είναι δηλαδή, δεν πιστεύω κάτι αντίθετο!

Να πάρεις τηλέφωνο και να μας πείς τί έγινε!

παποι εκανες πολυ καλα που πηρες και μια δευτερη γνωμη......

αν και εω ακουσει μονο καλα λογια για τον Ελευθεριαδη βρισκω πολυ σωστη την αποφαση σου να σε δει και αλλος ηπερηχολογος. κι οπως ειδες μονο σε καλο σου βγηκε.

καλη συνεχεια να εχεις στην εγκυμοσυνη σου κοπελα μου. ολα καλα θα πανε.

κι εγώ είχα ακούσει τα καλύτερα.. και μου άρεσε και πολύ βέβαια..

βέβαια όπως είπε κι ο άλλος, ίσως το προχωρημένο της κύησης τον ανησυχήσε και του βγήκε τόσο απότομα... αλλά και πάλι για μένα δεν είναι δικαιολογία γιατί μας τσάκισε ένα σαββατοκύριακο ολόκληρο!

Δεν ξεχνώ βέβαια ότι δεν ταιριάζουν όλοι σε όλους.

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι η μπεμπούλα μας είναι μια χαρά!!!! :):):)

ταμαρ,

να μην αγχωνεσαι...

κι εγώ δεν ήθελα να σε ανησυχήσω.. απλώς σκέφτηκα ότι για να μην την ακους 10 μέρες [που σημαίνει ότι νωρίτερα την άκουγες, σωστά??] καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό μας...

το αν είσαι υπερβολική ή όχι το ξέρεις εσύ..

αλλά καλύτερα να είσαι υπερβολική και να είναι όλα οκ! που θα είναι δηλαδή, δεν πιστεύω κάτι αντίθετο!

Να πάρεις τηλέφωνο και να μας πείς τί έγινε!

κι εγώ είχα ακούσει τα καλύτερα.. και μου άρεσε και πολύ βέβαια..

βέβαια όπως είπε κι ο άλλος, ίσως το προχωρημένο της κύησης τον ανησυχήσε και του βγήκε τόσο απότομα... αλλά και πάλι για μένα δεν είναι δικαιολογία γιατί μας τσάκισε ένα σαββατοκύριακο ολόκληρο!

Δεν ξεχνώ βέβαια ότι δεν ταιριάζουν όλοι σε όλους.

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι η μπεμπούλα μας είναι μια χαρά!!!! :):):)

αληθεια, πως και εκανες υπερηχο στον Ελευθεριαδη 7,5 εβδομαδων? και για συνδρομο down στην αυχενικη δε το βλεπουν ξεκαθαρα? πως εωγαλε συμπερασμα τοσο νωρις? γινεται?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αληθεια, πως και εκανες υπερηχο στον Ελευθεριαδη 7,5 εβδομαδων? και για συνδρομο down στην αυχενικη δε το βλεπουν ξεκαθαρα? πως εωγαλε συμπερασμα τοσο νωρις? γινεται?

καλεεε.. τι μ@λ@κι@ έγραψα.. 7,5 μηνών ήθελα να πώ!

στο doppler είδε ότι το μηριαίο οστό είναι οριακά κάτω απο το όριο.. και σε συνδιασμο με ενα φυσημα στην καρδια, υπεθεσε down..

όμως οι μεχρι τωρα υπερηχοι ηταν ολοι φυσιολογικοι!

επισης, οπως ειπε ο χασιακος εφοσων ειμαι κι εγω 1,53 στο υψος δεν ειναι παραλογο να ειναι "κομψη" η μικρή μου..

δεν ξέρω βρε κορίτσια...

δεν μας είπε ασυναρτησίες ο ελευθεριάδης.. σαν δεδομένα ισχύουν.. απλως σε συνάρτηση με προηγούμενες εξετασεις και το υψος μου ισως ηταν λιγο βιαστικο το συμπερασμα...

παντως εμενα μου αρεσε καλυτερα ο μαλιγιαννης, οποτε στο επομενο [οταν με το καλο ερθει] με βλεπω εκει για τους υπερηχους μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...