Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

α επίσης ήθελα να προσθέσω ότι τον μικρό μου τον έκανα στα 37 με φυσιολογικότατη σύλληψη και γέννησα φυσιολογικά. κακά τα ψέμματα άλλο να γίνεσαι μαμά στα 27 και άλλο στα 37. άλλα κουράγια και εδώ που τά λέμε έχω και βοήθεια την πεθερά μου. αυτά.

Καλά εννοείται. Δεν το συζητώ. Και εννοείται δεν σχολιάζω το προηγούμενο post όχι μόνο γιατί είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα αλλά κυρίως γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα. Προσωπικά δεν σου κρύβω οτι φοβάμαι απίστευτα το τι με περιμένει...

Διάβασες για το fb σωστα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά εννοείται. Δεν το συζητώ. Και εννοείται δεν σχολιάζω το προηγούμενο post όχι μόνο γιατί είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα αλλά κυρίως γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα. Προσωπικά δεν σου κρύβω οτι φοβάμαι απίστευτα το τι με περιμένει...

Διάβασες για το fb σωστα;

Ω ΝΑΙ, ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ

Γεια σας κορίτσια,

καιρό έχω να γράψω και εγώ.

Εγώ κορίτσια δεν έχω facebook γιατί γενικά το βαριέμαι λίγο, να μπαίνω να μιλάω με γνωστούς και φίλους από εκεί, αφού μπορώ να τους μιλήσω στο τηλεφωνο, αλλά..... βρήκα λόγο να φτιάξω και εγώ face.. Fun club του γιατρού μας και να μην είμαι και εγώ? Δεν το συζητώ. Αντε θα γνωριστούμε και φατσικά.

Καποια στιγμή θα το κάνω και θα σας δω και εκεί.

Mammy τι κάνεις κορίτσι μου? Θα σου πω και εγώ μην αγχώνεσαι με την ηλικία, είσαι και νεότατη, καθότι εγώ μεγαλύτερη και τα ξέρεις... παιδάκι ακόμη.... Αλλά ετσι είναι, ο καθένας εφόσον ευνοούν οι συνθήκες (από θέμα γάμου εννοώ, καθότι εγώ παντρεύτηκα 31,5 και το αποφασίσαμε στα 33,5 αλλά φυσικά η φύση είχε άλλα σχέδια) θέλει να γίνει μανούλα όσο νωρίτερα μπορεί...

Πάντως μέχρι τα 35 δεύτερο παιδάκι θα είναι μια χαρά. Με το καλό όλα βολικά σου εύχομαι όποτε το θελήσετε.

Να σας πω και κάτι άλλο. Ειχα πάει με μια φίλη μου διήμερο στο Αγρίνιο όπου μεγάλωσε και είχαν κανονίσει συνάντηση συμμαθητών του Γυμνασίου μετά από 17 χρόνια. Πολλά παιδιά στο τραπέζι, και κάθεται δίπλα μου μια κοπέλα που είναι μαία στο Λητώ. Οπα λέω, θα ξέρεις και τον Χασιάκο βέβαια της λέω... μόνο μου λέει, ειναι και ο γιατρός της σε 3 γέννες μάλιστα. Και φυσικά μου είπε τα καλύτερα (το φανταζόμουν φυσικά) και μου λέει ότι μαία και να μην έχει τον Χασιάκο δεν γίνεται.

Κοίτα να δείς μικρός που είναι ο κόσμος ρε παιδιά ή μάλλον θα έλεγα ότι είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ο κόσμος του Χασιάκου, ΧΙ-ΧΙ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!μπηκα για να σας αναγγειλω ενα ευχαριστο γεγονος!ο γιατρουλης μας στης 5:10 εφερε στον κοσμο το τριτο παιδακι για τον κουνιαδο μου και τη συνυφαδα μου και το 7ο χασιακομωρο για την οικογενεια μας!!!εφτασε πρωι πρωι στο αρεταιειο και με το που την ειδε τον βαρεσε εγκεφαλικο.εχω πολυ βαρυ προγραμμα της ειπε να δω πως θα σε ξεγεννησω.ο γιατρουλης ομως δεν πτοειται απο τετοια και με τη βοηθεια του θεουλη εκανε τις καισαρικες το πρωι και ο μπεμπακος βγηκε πριν λιγο.να προστεσουμε λοιπον και το αγορακι μας στη λιστα με τα χασιακομωρα..οι εγκυουλες με το καλο και καλο μηνα σε ολες!φιλακιααααααααα!!!!

καλησπερα σας,

βρε κοριτσια ξερετε αν αλλαζει ο κυκλος μετα απο υστεροσκοπηση για αφαιρεση διαφραγματος?

εχει τυχει σε καμια σας να αυξηθει ο κυκλος της μετα απο τετοια επεμβαση?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

Επειδή γεννάω σε κανα μήνα και ξεκινάω να ψάχνομαι με τα μαιευτήρια

ξέρει καμία τι γίνεται στο Αρεταίειο και στο Λητώ?

Αν πληρώνουμε και τι

Τώρα είδα το μήνυμά σου Γιάννα μου! Νομίζω ότι ναι αρκετές φορές γίνονται ανακατατάξεις στον κύκλο μετά από τέτοιου έιδους επεμβάσεις. Μην ανησυχείς... Όλα θα πάνε καλά!

Believe γιατί δεν έρχεσαι στο group μας; Είναι τόσο γλυκό να βλέπουμε τις φατσούλες από όλα τα χασιακομωράκια και όλες τις χασιακομανούλες! Στο group επίσης υπάρχουν και κοπέλες που απλώς τον έχουν γυναικολόγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...