Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Joanna30,

τα σχετικά για τον κο. Χασιάκο στα είπαν οι προηγούμενες κοπέλες.

Εγώ θέλω να σου πω για την ανησυχία σου για το Αρεταίειο και μια γενικότερη άποψη για τα δημόσια νοσοκομεία.

Μπορεί να έχουν ελλείψεις, ΑΛΛΑ στα δημόσια στις δύσκολες περιπτώσεις μπορείς να βρείς την στήριξη που χρειάζεσαι.

Η μητέρα μου χρόνια νοσηλεύτρια σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία για μια πολύ δύσκολη και σπάνια επέμβαση επέλξε δημόσιο νοσοκομείο. Και όχι λόγω χρημάτων, αλλά λόγω εμπειρίας μέσα σε αυτά!

Το ξέρεις ότι τα έκτακτα περιστατικά τα ιδιωτικά δεν τα αναλαμβάνουν και τα στέλνουν σε δημόσια??

Εγω πιστεύω ότι ο συνδιασμός Αρεταίειου και Χασιάκου είναι χρυσός!

Να μην ανησυχείς, να σκέφτεσαι θετικά όσο μπορείς και να δείς ότι όλα θα πάνε καλά!!

Να μας γράφεις νέα σου!

Την καλημέρα μου!

ταμαρ σε ευχαριστω πολυ πηρα ειδη και μου ειπε θα με δει ο ιδιος λογω του προβληματος ,μου ειπε και για σημερα αλλα επειδη δουλευει ο αντρας μου μεχρι αργα το αφησαμε για δευτερα.

Οσο για το διεισδητικο που ρωτησες νωριτερα πηγε κι εκατσε πανω στην παλια τομη την οποια οπως ειπε ο γιατρος εχει ανοιξει και απλωνεται προς την ουροδοχο κυστη, ο πλακουντας ψαχνει θεσεις να που να αιματωνεται καλα μου ειπε και για το λογω αυτο πολες φορες κανει ζημειες

Kαλημέρα! Πώς πήγε το ραντεβού με τον γιατρό;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Θα ξαναρωτησω γιατί έχω καραμπερδευτεί. Στο Αρεταίειο πόσα πληρώνουμε και τί παίρνουμε πίσω από ΕΟΠΥΥ;

Στο Ρέα ο Χασιάκος πόσα παίρνει;

Καλησπέρα,

αν δεν κάνω λάθος στο Αρεταίειο δεν πληρώνεις κάτι. δεν πέρνεις όμως το επίδομα τοκετού από τον εοππυ, το κανουν συμψηφισμό.

Τωρα οσο αναφορα την αμοιβη του Κου Χασιακου για το Ρεα, νομίζω οτι πέρνει 1500 ευρω. στο Αρεταιειο ομως ειναι σιγουρα λιγοτερα.

Γιατι δεν τον ρωτας ομως? μπορεις να παρεις και τα κοριτσια στο ιατρειο να σου πουν ακριβως το κοστολογιο για Αρεταιειο...αν και παλι σου λεω οτι δνε πρεπει να πληρωνεις τιποτα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

tamar η αμοιβη του χασιακου στο αρεταειο ειναι 1200..Στο νοσοκομειο δεν πληρωνεις κατι απλα ομως το δωματιο ειναι 4κλινο....ΑΝ θες 3κλινο πληρωνεις +15ε την βραδια για 2κλινο 35 και για μονοκλινο 55

:-D

Thanks. Θα τον ρωτήσω όταν έρθει η ώρα αλλά ήθελα να έχω μια εικόνα με το τί παίζει τώρα. Το 2011 που γέννησα στο Αρεταίειο για 3 βράδια είχα πληρώσει περιπου 370 και πήρα 1000 από ΕΟΠΥΥ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλησπερα κοριτσια

να ρωτησω κατι?

ο χασιακος βλεπει μονο στο ιατρειο του ή και στο Αρεταίειο?

ειμαι εγκυος στην 9 εβδομαδα με αρκετα προβληματα αιμορραγιών και ακινησιας και απο τον γιατρο που εχω δεν ειμαι καθολου μα καθολου ευχαριστημενη απο την αντιμετωπιση του απεναντι μου

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

καλησπερα κοριτσια

να ρωτησω κατι?

ο χασιακος βλεπει μονο στο ιατρειο του ή και στο Αρεταίειο?

ειμαι εγκυος στην 9 εβδομαδα με αρκετα προβληματα αιμορραγιών και ακινησιας και απο τον γιατρο που εχω δεν ειμαι καθολου μα καθολου ευχαριστημενη απο την αντιμετωπιση του απεναντι μου

Καλησπέρα, ο κος Χασιάκος δέχεται κάθε απόγευμα στο ιατρείο του (εκτος απροόπτου) , αν είναι κάτι έπείγον ίσως σε δεχθεί σε όποιο μαιευτήριο βρίσκεται :)

Καλησπέρα, ο κος Χασιάκος δέχεται κάθε απόγευμα στο ιατρείο του (εκτος απροόπτου) , αν είναι κάτι έπείγον ίσως σε δεχθεί σε όποιο μαιευτήριο βρίσκεται :)

καλησπερα και σε σενα

εχω ακουσει τοσα γι αυτο τον ανθρωπο που ειλικρινα θελω οσο τιποτα στον κοσμο να με αναλαβει

συνοπτικα να με γνωρισετε:tongue:

εμεινα εγκυος με εξωσωματικη

ο γιατρος μου αριστος εξωσωματικος αλλα βλακας μαιευτηρας

στις 5 1/2 εβδομαδες ξεκινησαν αιμοραγιες ανα 2 μερες με κανονικη σερβιετα ο γιατρος αφαντος να μην τον βρισκω πουθενα στα τηλεφωνα να βρισκω μονο την μαια και να μου λεει οτι ειναι αιμα εμφυτευσης και να αναγκαζετε ο συζηγος να με παει στο ελενα για να μας που οτι δεν ξερουν που οφειλετε η αιμοραγια

στην τελευταια αιμοραγια ποναγα τοσο πολυ που αφου τον ψαχναμε για κανα 3ωρο μας φωναξε στο νοσοκ που ηταν για να δει οτι το παιδι ενταξει αλλα η αιμοραγια ειναι περιοδος μαλλον

10 μερες για να μου πει ξερεις μαλλον περιοδος ειναι αλλα εσυ εισαι κανονικα εγκυος :evil:

3 μερες μετα απο αυτη την "διαγνωση" επαθα και αποκολληση ελαφρια

και παλι ελα μωρε καλα εισαι απλα κατσε ξαπλα

εφτασα αισιως στις 9 εβδομαδες παω στις 10 τελειως ξαπλα ουτε τουαλετα και ο γιατρος στον κοσμο του

ο γιατρος ξερω στα δυσκολα φαινεται και αυτος στα δυσκολα εγινε λουης

να μου λειπει τετοιος γιατρος

εγω θελω γιατρο που να λεει λιγα καλα και σωστα, να λεει ρε παιδακι μου αυτο ειναι αυτο κανεις και τελος και πιστευω ο κος χασιακος τα εχει ολα αυτα

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

καλησπερα και σε σενα

εχω ακουσει τοσα γι αυτο τον ανθρωπο που ειλικρινα θελω οσο τιποτα στον κοσμο να με αναλαβει

συνοπτικα να με γνωρισετε:tongue:

εμεινα εγκυος με εξωσωματικη

ο γιατρος μου αριστος εξωσωματικος αλλα βλακας μαιευτηρας

στις 5 1/2 εβδομαδες ξεκινησαν αιμοραγιες ανα 2 μερες με κανονικη σερβιετα ο γιατρος αφαντος να μην τον βρισκω πουθενα στα τηλεφωνα να βρισκω μονο την μαια και να μου λεει οτι ειναι αιμα εμφυτευσης και να αναγκαζετε ο συζηγος να με παει στο ελενα για να μας που οτι δεν ξερουν που οφειλετε η αιμοραγια

στην τελευταια αιμοραγια ποναγα τοσο πολυ που αφου τον ψαχναμε για κανα 3ωρο μας φωναξε στο νοσοκ που ηταν για να δει οτι το παιδι ενταξει αλλα η αιμοραγια ειναι περιοδος μαλλον

10 μερες για να μου πει ξερεις μαλλον περιοδος ειναι αλλα εσυ εισαι κανονικα εγκυος :evil:

3 μερες μετα απο αυτη την "διαγνωση" επαθα και αποκολληση ελαφρια

και παλι ελα μωρε καλα εισαι απλα κατσε ξαπλα

εφτασα αισιως στις 9 εβδομαδες παω στις 10 τελειως ξαπλα ουτε τουαλετα και ο γιατρος στον κοσμο του

ο γιατρος ξερω στα δυσκολα φαινεται και αυτος στα δυσκολα εγινε λουης

να μου λειπει τετοιος γιατρος

εγω θελω γιατρο που να λεει λιγα καλα και σωστα, να λεει ρε παιδακι μου αυτο ειναι αυτο κανεις και τελος και πιστευω ο κος χασιακος τα εχει ολα αυτα

Tiς εξωσωματικές τις αναλαμβανει ο Μουστακαρίας, απ'οτι ξέρω

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κοριτσια καλημερα γενναω σε λιγες μερες στο αρεταιειο..Θελω να ρωτησω τι χαρτια χρειαζονται κατα την εισαγωγη-εξαγωγη απο το μαιευτηριο??Εχω ασφαλεια ικα..(εννοειτε πως θα εχω τα βιβλιαρεια μαζι)

Κοριτσια καλημερα γενναω σε λιγες μερες στο αρεταιειο..Θελω να ρωτησω τι χαρτια χρειαζονται κατα την εισαγωγη-εξαγωγη απο το μαιευτηριο??Εχω ασφαλεια ικα..(εννοειτε πως θα εχω τα βιβλιαρεια μαζι)

Καλημέρα, και έγώ γεννάω σε λίγες μέρες στο αρεταίειο και μου ζήτησαν : πιστ. οικ. κατάστασης, πιστοποιητικό γάμου και το βιβλιάριο :)

Καλημέρα, και έγώ γεννάω σε λίγες μέρες στο αρεταίειο και μου ζήτησαν : πιστ. οικ. κατάστασης, πιστοποιητικό γάμου και το βιβλιάριο :)

Σε ευχαριστω πολυ!!!Με το καλο και σε σενα..Φυσιολογικα πας??Λες να συναντηθουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...