Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Papoi μου, σου μιλάει μία γυναίκα με τρυπούλα στην καρδιά εκ γενετής! Της μητέρας μου της είπαν ότι όσο μεγαλώνω θα απορροφηθεί. Τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ, αλλά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Ήμουν χρόνια αθλήτρια, κουράζομαι πολύ, έκανα εξωσωματική, γέννησα με καισαρική, θήλασα 12 μήνες και έχω ένα θηριάκι 2 χρόνων που μου βγάζει τη γλώσσα έξω και νιώθω μια χαρά!!!!!!!!!Δεν είναι απολύτως τίποτα! Το έχει πολύς κόσμος, απλώς τότε που μας κυοφορούσαν οι μαμάδες μας δεν υπήρχαν υπέρηχοι. Ξέρεις πόσες φορές της έχω πει αστειευόμενη ότι αν υπήρχαν υπέρηχοι τη δική μου εποχή θα την είχαν στείλει να κάνει αμνιοπαρακέντηση μήπως και έχω σύνδρομο ντάουν; χαχαχαχαχαχ

Καλό υπόλοιπο και καλή λευτεριά! Είσαι στα καλύτερα χέρια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα χα! Και ο αδελφός μου έχει μια μικρή τρύπα στην καρδιά. Βρε μπας κι έχουμε όλοι να ψαχτούμε; :D

Όλα θα πάνε καλά. Μην ανησυχείς!!!

Εμείς πήγαμε σήμερα για αυχενική. Ο Ελευθεριάδης μας είπε οτι κατά 60% έχουμε κοριτσάκι. Αχ μακάρι. Μετά τον γιο την θέλουμε την κόρη :P

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Papoi μου, σου μιλάει μία γυναίκα με τρυπούλα στην καρδιά εκ γενετής! Της μητέρας μου της είπαν ότι όσο μεγαλώνω θα απορροφηθεί. Τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ, αλλά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Ήμουν χρόνια αθλήτρια, κουράζομαι πολύ, έκανα εξωσωματική, γέννησα με καισαρική, θήλασα 12 μήνες και έχω ένα θηριάκι 2 χρόνων που μου βγάζει τη γλώσσα έξω και νιώθω μια χαρά!!!!!!!!!Δεν είναι απολύτως τίποτα! Το έχει πολύς κόσμος, απλώς τότε που μας κυοφορούσαν οι μαμάδες μας δεν υπήρχαν υπέρηχοι. Ξέρεις πόσες φορές της έχω πει αστειευόμενη ότι αν υπήρχαν υπέρηχοι τη δική μου εποχή θα την είχαν στείλει να κάνει αμνιοπαρακέντηση μήπως και έχω σύνδρομο ντάουν; χαχαχαχαχαχ

Καλό υπόλοιπο και καλή λευτεριά! Είσαι στα καλύτερα χέρια!

mammy,

διάβασα το μήνυμα σου χθες βράδυ απο το κινητό και δεν μπορείς να φανταστείς το τεράστιο χαμόγελο που μου δημιούργησες!! Γεννήθηκα κι εγώ με τρύπα, η οποία έκλεισε στον πρώτο χρόνο και ίσως για αυτό να μην ανησυχώ τώρα!

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα σου!!!

Χα χα! Και ο αδελφός μου έχει μια μικρή τρύπα στην καρδιά. Βρε μπας κι έχουμε όλοι να ψαχτούμε; :D

Όλα θα πάνε καλά. Μην ανησυχείς!!!

Εμείς πήγαμε σήμερα για αυχενική. Ο Ελευθεριάδης μας είπε οτι κατά 60% έχουμε κοριτσάκι. Αχ μακάρι. Μετά τον γιο την θέλουμε την κόρη :P

tamar μου,

ας μην ψαχτούμε καλύτερα! Για να είναι εκεί οι τρύπες μας κάποιος λόγος θα υπάρχει!! :tongue::tongue:

Μακάρι να έχεις κοριτσάκι αφού το θέλεις!!!

Με το καλό να μάθεις και να χαίρεσαι και τον παίδαρο!!

Με το καλό tamar μου το νέο μωράκι! Γερό και τυχερό και μακάρι να είναι κοριτσάκι αφού το θες! Αλήθεια, ο κ. Ελευθεριάδης συνεχίζει να είναι το ίδιο όμορφος; xaxaxaxaxaxaxa

Με το καλό tamar μου το νέο μωράκι! Γερό και τυχερό και μακάρι να είναι κοριτσάκι αφού το θες! Αλήθεια, ο κ. Ελευθεριάδης συνεχίζει να είναι το ίδιο όμορφος; xaxaxaxaxaxaxa

θα πεταχτώ και θα πώ ότι ναι! Συνεχίζει να είναι όμορφος! :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αχ ανυπομονώ να μείνω δεύτερη φορά έγκυος! :)

Και να φανταστείτε ότι αφού γέννησα συνειδητοποίησα πόσο όμορφος είναι!

Αλλά συγγνώμη θα την πω την αλήθεια μου τι το μοντέλο τον Ελευθεριάδη να μας φέρει ο Χασιάκος, τι τον πολίστα το Μουστακαρία, εγώ είμαι "ερωτευμένη" με τον κ. Χασιάκο!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Αν σας πω οτι δεν τον έχω προσέξει θα με πείτε ηλίθια;

Ωραίος είναι τώρα που το σκέφτομαι αλλά περισσότερο με έχει κερδίσει η ευγένειά του

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλησπερα κοριτσια.χρειαζομαι τη βοηθεια σας βασικα εχεις που εχετε συνεργαστει με τον κ Χασιακο.Αν καταλαβα καλα ειναι και στο ρεα και στο αρεταιειο;

Ειμαι εγκυος στην 30 εβδομαδα και η εγκυμοσυνη εχει ξεκινησει στραβα απο την αρχη με αιμοραγιες ατελειωτες μερες στο κρεβατι με ενεσεισ και φαρμακα.

Τωρα ειδαμε οτι ο πλακουντας εκτος απο επιπωματικος που το ξεραμε απο την αρχη εχει διεισδησει στην παλια τομη της μητρας (προηγουμενη καισαρικη) και απλωνει διχτυα και για ουροδοχο κυστη.Πολυ δυσκολη περιπτωση εχουμε ηδη αιμα στο νοσοκομειο και ειμαστε σε ετοιμοτητα σε περιπτωση αιμοραγιας να παμε αμεσα στο νοσοκομειο.Ο γιατρος μου ο ιδιος λογο του κοστους εαν χρειαστει εντατικη στο ρεα μου ειπε αν θελω να παω στον Χασιακο στο αρεταιειο.Τα λεφτα φυσικα δεν υπαρχουν αλλα ειπαμε να μην παμε σε δημοσιο λογω αυτων που ακουγονται εληψεων κτλ και ειπαμε αν χρειαστει εντατικη να φυγω απο το ιδιωτικο και να βρεθει τοτε εντατικη σε δημοσιο.

Θελω να σας ρωτησω ειναι συνεργασιμος ο κ Χασιακος;Θα με δεχτει τωρα τελευταια στιγμη; μπορει καποια να μου δωσει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας μαζι του;Πρωτα σε βλεπει η ομαδα του και μετα αυτος;Εμενα που η κατασταση ειναι δυσκολη και τελευταια στιγμη θα με δει ή τζαμπα χανω το χρονο μου;ο χασιακος ειναι και στο ρεα;Το αρεταιειο ειναι αξιο εμπιστοσυνης για τοσο δυσκολες περιπτωσεις;Τι γινεται με τα μωρα που θελουν θεμοκυτιδα;

Εχετε ακουσει παρομοια περιστατικα;ο γιατρος μου λεει οτι ειναι πολυ πιθανη η αφαιρεση μητρας με προβληματα και ουρολογικα.Ειμαι να σκασω.

αν ξερει καποια κοπελα ας με βοηθεισει.

ευχαριστω.

dtMvp3.png

καλησπερα κοριτσια.χρειαζομαι τη βοηθεια σας βασικα εχεις που εχετε συνεργαστει με τον κ Χασιακο.Αν καταλαβα καλα ειναι και στο ρεα και στο αρεταιειο;

Ειμαι εγκυος στην 30 εβδομαδα και η εγκυμοσυνη εχει ξεκινησει στραβα απο την αρχη με αιμοραγιες ατελειωτες μερες στο κρεβατι με ενεσεισ και φαρμακα.

Τωρα ειδαμε οτι ο πλακουντας εκτος απο επιπωματικος που το ξεραμε απο την αρχη εχει διεισδησει στην παλια τομη της μητρας (προηγουμενη καισαρικη) και απλωνει διχτυα και για ουροδοχο κυστη.Πολυ δυσκολη περιπτωση εχουμε ηδη αιμα στο νοσοκομειο και ειμαστε σε ετοιμοτητα σε περιπτωση αιμοραγιας να παμε αμεσα στο νοσοκομειο.Ο γιατρος μου ο ιδιος λογο του κοστους εαν χρειαστει εντατικη στο ρεα μου ειπε αν θελω να παω στον Χασιακο στο αρεταιειο.Τα λεφτα φυσικα δεν υπαρχουν αλλα ειπαμε να μην παμε σε δημοσιο λογω αυτων που ακουγονται εληψεων κτλ και ειπαμε αν χρειαστει εντατικη να φυγω απο το ιδιωτικο και να βρεθει τοτε εντατικη σε δημοσιο.

Θελω να σας ρωτησω ειναι συνεργασιμος ο κ Χασιακος;Θα με δεχτει τωρα τελευταια στιγμη; μπορει καποια να μου δωσει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας μαζι του;Πρωτα σε βλεπει η ομαδα του και μετα αυτος;Εμενα που η κατασταση ειναι δυσκολη και τελευταια στιγμη θα με δει ή τζαμπα χανω το χρονο μου;ο χασιακος ειναι και στο ρεα;Το αρεταιειο ειναι αξιο εμπιστοσυνης για τοσο δυσκολες περιπτωσεις;Τι γινεται με τα μωρα που θελουν θεμοκυτιδα;

Εχετε ακουσει παρομοια περιστατικα;ο γιατρος μου λεει οτι ειναι πολυ πιθανη η αφαιρεση μητρας με προβληματα και ουρολογικα.Ειμαι να σκασω.

ευχαριστω.

Tί λες βρε κοπέλα μου; Πω πω. Δυσκολη περίπτωση. Από την αρχή είπες οτι ήξερες οτι είναι επιπωματικός ο πλακούντας. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως γίνεται να διεισδύσει στην παλιά τομή.

Άποψή μου πάντα είναι οτι κακώς ο γιατρός σου σε αφήνει τελευταία στιγμή. Αν θες κάνε ένα τηλέφωνο στο γραφείο του Χασιάκου και μη χάνεις χρόνο. Ο,τι και να σου πούμε εμείς θα είναι λόγια του αέρα. Μίλα μαζί του.

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά για ΄σενα και το μωράκι σου!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

ευχαριστω.

ο Κος Χασιακος ειναι και στο Ρεα και στο Αρεταιειο.

ομως επειδη η κατασταση σου ειναι αρκετα σοβαρη, παρε κατευθειαν τηλεφωνο και ρωτα αν μπορει να σε αναλαβει ή οχι. εμεις μονο την γνωμη μας μπορουμε να σου πουμε και τιποτα παραπανω. θα σου στειλω και ενα μημυνα με τα τηλεφωνα του αλλα μην χανεις χρονο εδω μεσα....σηκωσε το ακουστικο και παρε να μαθεις τι μπορει να γινει και να σου λυσει ο ιδιος ή συνεργατης τοτ την οποιαδηποτε απορια σου.

σου ευχομαι πραγματικα οτι καλυτερο και κουραγιο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ταμαρ σε ευχαριστω πολυ πηρα ειδη και μου ειπε θα με δει ο ιδιος λογω του προβληματος ,μου ειπε και για σημερα αλλα επειδη δουλευει ο αντρας μου μεχρι αργα το αφησαμε για δευτερα.

Οσο για το διεισδητικο που ρωτησες νωριτερα πηγε κι εκατσε πανω στην παλια τομη την οποια οπως ειπε ο γιατρος εχει ανοιξει και απλωνεται προς την ουροδοχο κυστη, ο πλακουντας ψαχνει θεσεις να που να αιματωνεται καλα μου ειπε και για το λογω αυτο πολες φορες κανει ζημειες

dtMvp3.png

Κοπέλα μου, καλή δύναμη και όλα να πάνε καλά εύχομαι! Ο κ. Χασιάκος είναι γιατρός για τα δύσκολα! Μακάρι να σε δεχτεί! Επιπτωματικό πλακούντα είχε και μια φίλη μας η οποία όμως έμενε έγκυος για πρώτη φορά, χωρίς χειρουργεία και από λάθος γιατρού (δεν έχει το Χασιάκο) της άφησαν κομμάτι μετά από φυσιολογική γέννα και στο τσακ την πρόλαβαν να μη χάσει τη μήτρα της η κοπέλα!

Πάντως πιστεύω ότι ο κ. Χασιάκος θα κάνει το καλύτερο πραγματικά, απλά πρέπει να τονίσεις στις γραμματείς του το επείγον της υπόθεσης!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...