Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γιάννα μου, έχεις ζόρικη θρομβοφιλία πράγματι! Αυτό όμως δε λέει κάτι. Εγώ έχω και MTHFR και Leiden, αλλά όχι πρωτείνη S. Κι άλλο έναν παράγοντα καρδιολιπίνης επίσης!!!... Όλα θα πάνε καλά! Με αυτά τα φάρμακα καλύπτεσαι πλήρως! Κι εγώ όπως σου είπα τέλεια γέννησα, τέλεια θήλασα και η μπεμπούλα μου είναι υγιέστατη!

Papoi, καλωσήρθες! Νομίζω ότι έχεις διαλέξει τον καλύτερο μαιευτήρα, αν όχι του κόσμου :)))), τη Ελλάδας! Αλήθεια το καρδιογράφημα στην κα Τσαπάκη το έκανες; Προφανώς, σου μιλούν για αμνιοπαρακέντηση γιατί το golf ball είναι σημάδι για σύνδρομο ντάουν, αλλά μόνο όταν συνδυάζεται και με άλλους παράγοντες!!!Αν βλέπεις τον κ. Ελευθεριάδη δε νομίζω να σου προτείνει αμνιοπαρακέντηση αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Όλα θα πάνε καλά και καλή λευτεριά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γέννησε καμία μανούλα πρόσφατα, δηλ από το Μάιο του 2012 έως σήμερα, στο Αρεταίειο ή στο Ρέα; Με τον ΕΟΠΥΥ τί παίζει; Επισης στο Αρεταίειο έμεινε ευχαριστημένη; Εγώ είχα γεννήσει τον Ιούλιο του 2011 κι έχω να πω για τότε τα καλύτερα. Για τώρα δεν ξέρω....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα!!

Μόλις έκανα την εγγραφή στο forum και φυσικά έτρεξα να κάνω την εμφάνιση μου σε αυτό το θέμα, μιας και με παρακολουθεί κι εμένα ο κος. Χασιάκος.

Είμαι έγκυος στην 24η εβδομάδα.

Τον κο. Χασιάκο τον είχα δεί κανά δυο φορές πριν την εγκυμοσύνη, αλλά φοβόμουν τον γυναικολόγο περισσότερο απο όλους τους γιατρούς!

Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη όλα άλλαξαν!

Μπορεί να μην είδα αμέσως τον κο. Χασιάκο αλλά τους συνεργάτες του. Μπορεί σε κάποιες κοπέλες να μην αρέσει αυτό, αλλά έχω να πώ το εξής. Όταν ένα βράδυ πρίστηκαν τα πόδια μου σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω και τον πήρα τηλ, με δέχτηκε να με δεί στο Αρεταίειο και φάνηκε να γνωρίζει όλο το ιστορικό μου!

Σε συνδιασμό με το γεγονός ότι με πήρε κάποια απο τις κοπέλες να μάθει για κάποιες εξετάσεις που έπρεπε να κάνω (υπέρηχο καρδιάς της μπεμπούλας μου) μου ενίσχυσε την άποψη ότι είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να είχα δίπλα μου!

Θα τα λέμε συχνά πλέον μιας και διαβάζω συνέχως, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν συμμετείχα.

papoi καλως ηλθες στο κλαμπ. μακαρι κοριτσι μου να σου πανε ολα καλα. οσο για τον γιατρο μην φοβασαι....ειναι γιατρος με @@@ και οχι @@@@ γιατρος.

Γιάννα μου, έχεις ζόρικη θρομβοφιλία πράγματι! Αυτό όμως δε λέει κάτι. Εγώ έχω και MTHFR και Leiden, αλλά όχι πρωτείνη S. Κι άλλο έναν παράγοντα καρδιολιπίνης επίσης!!!... Όλα θα πάνε καλά! Με αυτά τα φάρμακα καλύπτεσαι πλήρως! Κι εγώ όπως σου είπα τέλεια γέννησα, τέλεια θήλασα και η μπεμπούλα μου είναι υγιέστατη!

να την χαιρεσαι την μπεμπουλα σου και να την καμαρωνεις. οσο για την θρομβοφιλια θα την παλεψω τι να κανω? στην αρχη και εμενα με επιασαν τα κλαματα, γιατι λεω και αυτο? αλλα μετα εκανα το σταυρο μου και λεω αφου αντιμετωπιζεται θα το αντιμετωπισω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γέννησε καμία μανούλα πρόσφατα, δηλ από το Μάιο του 2012 έως σήμερα, στο Αρεταίειο ή στο Ρέα; Με τον ΕΟΠΥΥ τί παίζει; Επισης στο Αρεταίειο έμεινε ευχαριστημένη; Εγώ είχα γεννήσει τον Ιούλιο του 2011 κι έχω να πω για τότε τα καλύτερα. Για τώρα δεν ξέρω....

γεννησε η νυφη μου πριν 2 μηνες στο Ρεα. πληρωσε το γιατρο της οσα ειχαν συμφωνησει και το Ρεα της πηγε περιπου 850 ευρω.κανονικα ηταν καπου στα 1600 αλλα τα υπολοιπα τα καλυψε ο εοπυυ....ακριβως τα ποσα δεν τα ξερω αλλα μπορω να μαθω και να σου πω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γεννησε η νυφη μου πριν 2 μηνες στο Ρεα. πληρωσε το γιατρο της οσα ειχαν συμφωνησει και το Ρεα της πηγε περιπου 850 ευρω.κανονικα ηταν καπου στα 1600 αλλα τα υπολοιπα τα καλυψε ο εοπυυ....ακριβως τα ποσα δεν τα ξερω αλλα μπορω να μαθω και να σου πω.

Οκ. Σ' ευχαριστώ. Αυτό ήθελα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Τιμές Ιουνίου για το Ρέα: για τρίκλινο είναι 791 ευρώ για 3 διανυκτερεύσεις και 904 α επιλέξεις 4. Είναι τελική τιμή και συμπεριλαμβάνονται τα πάντα. Τα υπόλοιπα τα παίρνουν από τον ΕΟΠΥΥ. Εάν τυχόν το μωρό χρειαστεί νοσηλεία σε ΜΕΝΝ, θα βγάλει ο μπαμπάς του ΑΜΚΑ και δε σου χρεώνουν τίποτε. Θα τα εισπράξουν από τον ΕΟΠΥΥ. Ευτυχώς δε χρειάστηκε κάτι τέτοιο. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Τα πάντα πεντακάθαρα και οι μαίες εξυπηρετικότατες και ευγενέστατες. Δεν το σκέφτηκα καν για Αρεταίειο, γιατί με αποθάρρυναν γνωστές μου που γέννησαν εκεί τους τελευταίους μήνες. Οι ίδιες είχαν γεννήσει εκεί το πρώτο τους παιδάκι δύο χρόνια νωρίτερα και μου είπαν ότι οι τωρινές συνθήκες δεν είχαν καμία σχέση με την προηγούμενη φορά. Για να πω την αλήθεια, προτίμησα να μην το ρισκάρω και να δω μόνη μου αν είχαν δίκιο ή όχι...

Papoi, καλωσήρθες! Νομίζω ότι έχεις διαλέξει τον καλύτερο μαιευτήρα, αν όχι του κόσμου :)))), τη Ελλάδας! Αλήθεια το καρδιογράφημα στην κα Τσαπάκη το έκανες; Προφανώς, σου μιλούν για αμνιοπαρακέντηση γιατί το golf ball είναι σημάδι για σύνδρομο ντάουν, αλλά μόνο όταν συνδυάζεται και με άλλους παράγοντες!!!Αν βλέπεις τον κ. Ελευθεριάδη δε νομίζω να σου προτείνει αμνιοπαρακέντηση αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Όλα θα πάνε καλά και καλή λευτεριά!

mammy30,

καλώς σας βρήκα! Το πόσο απολαμβάνω την παρέα σας δεν λέγεται! :P

Το καρδιογράφημα το έκανα στο Ωνάσειο γιατί τις μέρες που μπορούσα να πάω έλειπε η γιατρός στην Embryocare.

Ο Χασιάκος με παρακολουθεί γενικά. Μόλις του έστειλα με φαξ την γνωμάτευση και περιμένω να με πάρει λογικά το απόγευμα!

Κι εγώ δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό!

Την νιώθω την μικρή πολύ δυνατή!! :P:p

papoi καλως ηλθες στο κλαμπ. μακαρι κοριτσι μου να σου πανε ολα καλα. οσο για τον γιατρο μην φοβασαι....ειναι γιατρος με @@@ και οχι @@@@ γιατρος.

να την χαιρεσαι την μπεμπουλα σου και να την καμαρωνεις. οσο για την θρομβοφιλια θα την παλεψω τι να κανω? στην αρχη και εμενα με επιασαν τα κλαματα, γιατι λεω και αυτο? αλλα μετα εκανα το σταυρο μου και λεω αφου αντιμετωπιζεται θα το αντιμετωπισω.

gianna μου,

ακριβώς αυτό που λές! Εμπιστεύομαι τόσο πολύ τον χασιάκο που δεν με νοιάζει τίποτα!!! :P:D

papoi , μετα τις 7μιση το απογευμα να περιμενεις τηλεφωνο. κι εγω οταν τους στελνω εξετασεις αλλες φορες με περνουν 8 το απογευμα αλλες παλι 10+30 το βραδυ.

μακαρι να σε παρουν να σου πουν ευχαριστα και ας σε παρουν και στις 3 τα ξημερωματα.:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

papoi , μετα τις 7μιση το απογευμα να περιμενεις τηλεφωνο. κι εγω οταν τους στελνω εξετασεις αλλες φορες με περνουν 8 το απογευμα αλλες παλι 10+30 το βραδυ.

μακαρι να σε παρουν να σου πουν ευχαριστα και ας σε παρουν και στις 3 τα ξημερωματα.:D

προσπαθώ να μην αγχώνομαι για το πότε θα με πάρουν τηλέφωνο!

Ήδη έχω κανονίσει πόσες δουλειές για το απόγευμα για να φύγει απο το μυαλό μου! Απλώς έχω πολύ θετικό προαίσθημα και δεν θέλω να μου το χαλάσω!

Και είναι ακριβώς όπως το λές! ας είναι ευχάριστα κι ας με πάρουν ότι ώρα να'ναι!

Διαφημίσεις

Papoi μου, περιμένουμε με αγωνία κι εμείς! Όλα καλά θα πάνε! Μπορεί να σε πάρουν και 10 το βράδυ dont worry!!!

ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να γράψω επιτέλους στο φόρουμ είναι όλες αυτές οι θετικές σκέψεις!!!!

Αν δεν πάρουν υποθέτω θα είναι όλα καλά έτσι?? εξάλλου στις 8 του μήνα έχουμε και το ραντεβού μας, οπότε νομίζω ότι αν δεν δούνε κάτι ύποπτο δεν θα υπάρχει λόγος να μας πάρουν και τηλ!

ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να γράψω επιτέλους στο φόρουμ είναι όλες αυτές οι θετικές σκέψεις!!!!

Αν δεν πάρουν υποθέτω θα είναι όλα καλά έτσι?? εξάλλου στις 8 του μήνα έχουμε και το ραντεβού μας, οπότε νομίζω ότι αν δεν δούνε κάτι ύποπτο δεν θα υπάρχει λόγος να μας πάρουν και τηλ!

θεωρω οτι οπως και να εχει το πραγμα σιγουρα θα σε παρουν τηλεφωνο για να σε ενημερωσουν.

περιμενουμε τα νεα σου λοιπον.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!

Όλα καλά χθες! Μας πήραν τηλ, νωρίς νωρίς, να μας πουν ότι ναι έχει μια μικρή τρυπούλα και έχει ασβέστιο η καρδούλα της αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνουν τίποτε παραπάνω πόσο μάλλον για αμνιοπαρακέντηση!!!

Η αυχενική εξάλλου και η β΄επιπέδου μας είπαν είναι για αναφορά σε βιβλίο τόσο καλές που είναι! :-P:razz::-P:razz: πόσο πιο χαρούμενη να με κάνουν!!

Εσείς πώς πάτε? Σαν να δροσιστήκαμε σήμερα ε??

Το βράδυ έβαλα σεντονάκι! Τί απόλαυση!

μπραβο papoi . τελεια τα νεα.

η τρυπουλα που εχει θα θεραπευτει απο μονη της???....δεν ξερω πως να το πω ιατρικα......εννοω μεγαλονωντας το παιδι θα φτιαχτει απο τον οργανισμο της, ή θα ακολουθησει καποια θεραπεια?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

gianna μου,

δεν ξέρω ακόμα... θα κάνουμε άλλον έναν υπέρηχο την 32η εβδομάδα να δούμε πώς πάνε τα πράγματα και ανάλογα θα κρίνουμε... αλλα δεν με νοιάζει ότι και να δείξει.. κι εγω γεννήθηκα με τρύπα και ο άντρας μου! θα είμαστε μια τρύπια οικογένεια! :tongue::tongue::tongue::tongue:

σημασία έχει οτι δεν ανησυχει ο γιατρος μας και οτι δεν θελει να κανουμε αμνιοπαρακεντηση! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...