Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα...Κουλι εχεις δικιο μου ζητησε και εμενα να κανω την εξεταση και γενναω αι εγω τελη αυγουστου...Το επομενο μου ραντεβου ειναι 1/8 και μου ειπε να ην ανω μεχρι τοτε

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.. Πριν λίγες μέρες σε κάποιες εξετάσεις βρέθηκε κάτι (μάλλον) ανησυχητικό κι ήθελα τη γνώμη του κου Χασιάκου.. Παίρνω τηλ αλλά δεν το σηκώνει κανείς. Είναι σε άδεια? Η υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που είναι ανοιχτό το ιατρείο? Όποιον μπορεί να με κατατοπίσει τον ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Είμαι πολύ αγχωμένη:(

Γεια σας κορίτσια! είμαι 39 εβδομάδων κ σήμερα πήγα για να με δει ο Χασιάκος στο Αρεταιειο... όλα καλά, μόνο που ο μπέμπης μου δεν θέλει να βγει...με τίποτα!!!το σαββατο μου είπε να πάω στο Ρέα για να κάνω nst κ θα δούμε...αν δεν γεννήσω θα μου δώσει αγωγή μου είπε...κ έχω να σας κάνω 2 ερωτήσεις... πόσο κοστίζει η εξέταση στο Ρέα? και αν υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που ακολούθησε αγωγή για να γεννήσει,να μου πει τι ακριβώς της έδωσε?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γεια σας κορίτσια! είμαι 39 εβδομάδων κ σήμερα πήγα για να με δει ο Χασιάκος στο Αρεταιειο... όλα καλά, μόνο που ο μπέμπης μου δεν θέλει να βγει...με τίποτα!!!το σαββατο μου είπε να πάω στο Ρέα για να κάνω nst κ θα δούμε...αν δεν γεννήσω θα μου δώσει αγωγή μου είπε...κ έχω να σας κάνω 2 ερωτήσεις... πόσο κοστίζει η εξέταση στο Ρέα? και αν υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που ακολούθησε αγωγή για να γεννήσει,να μου πει τι ακριβώς της έδωσε?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το nst είναι δωρεάν, δε δίνεις τίποτα. Μάλλον θα σου κάνει και δαχτυλικήεξέταση.Όσο για την αγωγή μάλλον τεχνητούς πόνους θα εννοεί. Κι εγώ έτσι πήγα γιατί η μπέμπα δεν αποφάσιζε με τίποτα από μόνη της. Σου βάζουν κάτι ορούς με φάρμακα για να σε πιάσουν οι πόνοι. Μην ανησυχείς, αργά ή γρήγορα θα έχεις αγκαλιά το μπεμπάκο σου.Με το καλό!

U38hp2.png?t=1&pjiKwwCp   Daisypath - (Ugi0)

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστώ πολύ!!! έχω ακούσει όμως οτι οι τεχνητοί πονάνε πιο πολύ κ οτι οι περισσότερες καταλήγουν σε καισαρική κ η αλήθεια είναι οτι ήθελα να τους αποφύγω... ισχύει κάτι τέτοιο?

Κοίτα δε νομίζω ότι ισχύει γενικά αυτό. Και πόσο να σε αφήσει με το παιδί μέσα όμως? Εμένα με έβαλε με πόνους 40 + 2. Δεν ήθελα ούτε εγώ να το ρισκάρουμε άλλο. Εγώ κατέληξα σε καισαρική αλλά ενώ είχαν περάσει ήδη 13 ώρες το παιδί δεν κατέβαινε με τίποτα, ο Χασιάκος μου λεγε ότι θέλουμε σίγουρα άλλες 24 ώρες, δεν είχε πρόβλημα, θα με περίμενε αλλά άρχισαν ξαφνικά οι παλμοί του παιδιού να πέφτουν απότομα αρκετές φορές ε και το πήραμε με καισαρική. Τη διπλανή μου όμως την περίμενε περίπου 36 ώρες. Οπότε να ξέρεις καισαρική θα καταλήξεις μόνο αν υπάρχει πρόβλημα.

U38hp2.png?t=1&pjiKwwCp   Daisypath - (Ugi0)

αχ εγώ νομίζω οτι δεν θα αντέξω τόσες ώρες! χαρά στο κουράγιο σου! ΠΗΤ είναι 23/7 οπότε αν με βάλει με τεχνητούς μάλλον θα ναι απο την άλλη βδομάδα...που θα είμαι πλέον 40 εβδομάδων... οπότε έχω μέρες μπροστά μου για να αγχωθω κ άλλο! :)

Έτσι είναι μόνο όταν υπάρχει ιατρικός λόγος κάνει καισαρική ο κ. Χασιάκος... Αλλιώς όσο και να τον παρακαλάς δεν αλλάζει γνώμη. Εγώ επειδή είχα ιστορικό με αποβολές και τελικά συλλάβαμε τη μικρή με εξωσωματική (και είχα ήδη τομή από το χειρουργείο εξωμητρίου από άλλο γιατρό) με τη δική μου επιμονή και κατανόηση του άγχους μου από το γιατρό μετά από 9 ώρες και διαστολή 1,5 (που σημαίνει ότι θα γεννούσα το επόμενο μεσημέρι κι αν...) μπήκαμε για καισαρική και βγήκε μία υγιέστατη μπουμπού!!! Με το καλό!!!

Άννια μου, με το καλό κι εσύ!!!!!!

Με είδε την ημέρα που μπήκα στην 40η εβδόμαδα και δεν μου είπε τίποτα για αγωγή ούτε καν για επόμενο ραντεβού. Εγώ τον ρώτησα πότε πρέπει να με ξαναδεί. Γέννησα τελικά 40+3 με σπάσιμο νερών.

Τώρα διανύω την 2η εγκυμοσύνη και έχω τρελή ενόχληση στο στομάχι. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι τροφές με ενοχλούν. Μου πρότεινε να τρώω φρυγανιές και μου εξήγησε για τα υγρά στο στομάχι.

Στην 1η εγκυμοσύνη είχα κόψει την πορτοκαλάδα και το μέλι.

Τώρα σαν να με ενοχλούν όλα. Πλις την βοηθειά σας...

Που είπε να πέρνω κάτι χαπάκια για το στομάχι..... αν δεν την παλέψω θα καταφύγω εκεί.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Με είδε την ημέρα που μπήκα στην 40η εβδόμαδα και δεν μου είπε τίποτα για αγωγή ούτε καν για επόμενο ραντεβού. Εγώ τον ρώτησα πότε πρέπει να με ξαναδεί. Γέννησα τελικά 40+3 με σπάσιμο νερών.

Τώρα διανύω την 2η εγκυμοσύνη και έχω τρελή ενόχληση στο στομάχι. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι τροφές με ενοχλούν. Μου πρότεινε να τρώω φρυγανιές και μου εξήγησε για τα υγρά στο στομάχι.

Στην 1η εγκυμοσύνη είχα κόψει την πορτοκαλάδα και το μέλι.

Τώρα σαν να με ενοχλούν όλα. Πλις την βοηθειά σας...

Που είπε να πέρνω κάτι χαπάκια για το στομάχι..... αν δεν την παλέψω θα καταφύγω εκεί.

Εγω που ειχα τρελες παλινδρομησεις,με βοηθουσε πολυ το κρυο γαλα και τα maalox τα μασωμενα.

NXbrp3.png

κοριτσια καλημερα.

Ειμαι στην φαση αλλαγης γιατρου μιας και ο δικος μου νιωθω να με "ξεπεταει" κανονικα.

Ειχα μια βιοχημικη και παροτι μου ζητησε να κανω εξετασεις για θρομβοφιλια η γραμματεας του δεν μου τον δινει στο τηλεφωνο και μου απαντησε εκεινη για τις εξετασεις μου μεσω mail.Σαφως και λογικα της ειπε τι να γραψει αλλα εγω οταν ειδικα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα εκνευριστηκα βλεπωντας αυτη τη συμπεριφορα.

Ξερω πως ο κυριος Χασιακος ειναι πολυ απασχολημενος με τοσες κοπελες που εχει αναλαβει.

Να το τολμησω?

Οι συνεργατες του ειναι εξισου καλοι?

Και που να πρωτοπαρω τηλεφωνο?

Στην Αλεξανδρας ή στο embryo-art?

aCtzp3.png

Επειδή το καταλαβαίνω ότι κάποιες κοπέλες θέλουν την προσωπική επικοινωνία με το γυναικολόγο τους. Εμένα δε με πείραζε πχ αυτό. Ήθελα απλώς εκείνος να έχει πει ότι όλα είναι καλά κι ας μη του μιλούσα. Όταν όμως μου συνέβη κάτι επείγον με δέχτηκε Κυριακή μεσημέρι να με δει!

Ο κ. Μουστακαρίας και ο κ. Γιάνναρης από το Embryoart είναι εξαιρετικοί γυναικολόγοι! Πάρε εκεί και θα σου δώσουν τηλέφωνα. Δεν είμαι σίγουρη ότι ο κ. Μουστακαρίας αναλαμβάνει γέννες (εκεί έκανα εξωσωματική). Ο κ. Γιάνναρης όμως ξεγεννάει σίγουρα!

Πάντως σκέψου καλά πριν αλλάξεις τον κ. Χασιάκο... Είναι γιατρός για τα δύσκολα...

Επειδή το καταλαβαίνω ότι κάποιες κοπέλες θέλουν την προσωπική επικοινωνία με το γυναικολόγο τους. Εμένα δε με πείραζε πχ αυτό. Ήθελα απλώς εκείνος να έχει πει ότι όλα είναι καλά κι ας μη του μιλούσα. Όταν όμως μου συνέβη κάτι επείγον με δέχτηκε Κυριακή μεσημέρι να με δει!

Ο κ. Μουστακαρίας και ο κ. Γιάνναρης από το Embryoart είναι εξαιρετικοί γυναικολόγοι! Πάρε εκεί και θα σου δώσουν τηλέφωνα. Δεν είμαι σίγουρη ότι ο κ. Μουστακαρίας αναλαμβάνει γέννες (εκεί έκανα εξωσωματική). Ο κ. Γιάνναρης όμως ξεγεννάει σίγουρα!

Πάντως σκέψου καλά πριν αλλάξεις τον κ. Χασιάκο... Είναι γιατρός για τα δύσκολα...

ευχαριστω για την απαντηση!

Δεν σκεφτομαι να αλλαξω τον κυριο Χασιακο,σκεφτομαι να παω σε αυτον γιατι αλλαζω εναν αλλο που ειχα μεχρι τωρα.

Επειδη ομως οπως λες ειμαι απο αυτες που θελω προσωπικη επαφη με τον γιατρο και οχι την γραμματεα του,φοβαμαι οτι ο ανθρωπος με τοσες κοπελες θα αδυνατει να μου προσφερει αυτο που χρειαζομαι!

Θα τον παρω τηλ. να παω απο κοντα και θα δουμε!

Μη νομιζεις και εγω χωρις να ειμαι προς το παρον δυσκολη περιπτωση θα ηθελα ενα γιατρο ενα επιπεδο παραπανω.

Μεχρι τωρα ειχα τον Πιστοφιδη αν εχεις ακουστα(μια και ειδα ανεφερες εξωσωματικη)αλλα δεν ξερω...ενω παω εκει χρονια για απλες εξετασεις ρουτινας τωρα που οντως τον θελω μιλαω με την γραμματεα!

και ειναι δευτερη φορα που στραβωνω με την γραμματεα του....την πρωτη φορα ηταν οταν την πηρα και επειδη ειχα χαμηλη χοριακη μου ειπε με μια φυσικοτητα "ε κανε μια επαναληπτικη και αν δεν ανεβει φανταζομαι θα φυγει μονο του":shock::shock::shock:

πρωτη μου εγκυμοσυνη φανταζεσαι τι φρικη εφαγα?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...