Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Έχω ραντεβού για τεστ ΠΑΠ σε 20 μέρες αλλά μάλλον είμαι έγκυος.

Πειράζει να πάω στο ραντεβού? (θα είμαι 7-8η εβδομάδα) Η' πρέπει να πάω στο Μουστακαρία?

Έτσι μου χε τύχει κι εμένα πέρισυ και πήγα στο ραντεβού αλλά δε μου κανε τεστ παπ, απλά με εξέτασε για την εγκυμοσύνη και στο Μουστακαρία δεν πήγα καθόλου.

Κορίτσια εγώ είχα μεθαύριο τη Δευτέρα ραντεβού για τεστ παπ και πήραν και μου το ακύρωσαν, άλλαξαν όλα τα ραντεβού της μέρας. Ξέρετε για ποιο λόγο μήπως? Τρέχει κάτι με το γιατρό.

Και μιας που γράφω και πρώτη φορά εδώ αν και σας διαβάζω πολύ καιρό, να προσθέσω στη λίστα σας κοριτσάκι (12/2011)

U38hp2.png?t=1&pjiKwwCp   Daisypath - (Ugi0)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι μου χε τύχει κι εμένα πέρισυ και πήγα στο ραντεβού αλλά δε μου κανε τεστ παπ, απλά με εξέτασε για την εγκυμοσύνη και στο Μουστακαρία δεν πήγα καθόλου.

Κορίτσια εγώ είχα μεθαύριο τη Δευτέρα ραντεβού για τεστ παπ και πήραν και μου το ακύρωσαν, άλλαξαν όλα τα ραντεβού της μέρας. Ξέρετε για ποιο λόγο μήπως? Τρέχει κάτι με το γιατρό.

Και μιας που γράφω και πρώτη φορά εδώ αν και σας διαβάζω πολύ καιρό, να προσθέσω στη λίστα σας κοριτσάκι (12/2011)

Και εμένα μου το είχε ακυρώσει στις 20 ιουνίου.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Καλησπέρα κορίτσια! είμαι καινούρια στο forum και φυσικά ο γιατρός μου είναι ο κ. Χασιάκος!!! μόλις μπήκα στον 8 μήνα και θα θελα να μου πείτε αν κάποια έχει γεννήσει πρόσφατα στο Αρεταίειο ποια η γνώμη της. Ευχαριστώ

Πειράζει να πάω στο ραντεβού? (θα είμαι 7-8η εβδομάδα) Η' πρέπει να πάω στο Μουστακαρία?

Πήγαινε στο ραντεβού σου και αν χρειαστεί θα σου το πει ο ίδιος να δεις τον Μουστακαρία αν και δεν νομίζω να το χρειαστείς μετα! Με το καλό!!! Να έχεις μια καλή και υγειή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Καλησπέρα κορίτσια! είμαι καινούρια στο forum και φυσικά ο γιατρός μου είναι ο κ. Χασιάκος!!! μόλις μπήκα στον 8 μήνα και θα θελα να μου πείτε αν κάποια έχει γεννήσει πρόσφατα στο Αρεταίειο ποια η γνώμη της. Ευχαριστώ

εγώ γέννησα στο Αρεταίειο πριν από τρια περίπου χρόνια αλλά γέννησε πρόσφατα μια φίλη μου μου είπε τα ίδια. Μην περιμένει σούπερ πολυτέλειες αλλά να ξέρεις το βασικό, τα άτομα που εργάζονται εκεί έχουν εμπειρία και σου εμπνέουν σιγουριά.(το λέω σε σύγκριση με ιδιωτικό μαιευτήριο που γέννησα τον δεύτερο). Πήγαινε μια βόλτα αν θέλεις να δεις πως είναι, ετσι και αλλιώς ο γιατρός είναι ο ίδιος και οι εντολές που δίνει για την μετέπειτα νοσηλεία σου είναι οι ίδιες, άρα πήγαινε να δεις και τον χώρο αν θέλεις. Για το μωράκι σου τώρα τα πράγματα είναι τα ίδια όπου κι αν πας σε θέμα μονάδων, κουκίδων κτλ. Απλά στο Αρεταίειο πλέον το μωρο το έχεις δίπλα σου. Οι παιδίατροι είναι έμπειροι. Α, στηρίζουν πολύ τον μητρικό θηλασμό.Με το καλό να γεννήσεις και με έναν πόνο.Όλα να σου πάνε καλά!

Διαφημίσεις

εγώ γέννησα στο Αρεταίειο πριν από τρια περίπου χρόνια αλλά γέννησε πρόσφατα μια φίλη μου μου είπε τα ίδια. Μην περιμένει σούπερ πολυτέλειες αλλά να ξέρεις το βασικό, τα άτομα που εργάζονται εκεί έχουν εμπειρία και σου εμπνέουν σιγουριά.(το λέω σε σύγκριση με ιδιωτικό μαιευτήριο που γέννησα τον δεύτερο). Πήγαινε μια βόλτα αν θέλεις να δεις πως είναι, ετσι και αλλιώς ο γιατρός είναι ο ίδιος και οι εντολές που δίνει για την μετέπειτα νοσηλεία σου είναι οι ίδιες, άρα πήγαινε να δεις και τον χώρο αν θέλεις. Για το μωράκι σου τώρα τα πράγματα είναι τα ίδια όπου κι αν πας σε θέμα μονάδων, κουκίδων κτλ. Απλά στο Αρεταίειο πλέον το μωρο το έχεις δίπλα σου. Οι παιδίατροι είναι έμπειροι. Α, στηρίζουν πολύ τον μητρικό θηλασμό.Με το καλό να γεννήσεις και με έναν πόνο.Όλα να σου πάνε καλά!

ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχες, στο αρεταιειο ειχα κανει μια επεμβαση πριν 13 χρονια , το γνωριζω εσωτερικα μιας και εκανα για χρόνια τις τακτικές εξετάσεις μου εκει και φυσικά εμπιστευομαι το έμπειρο προσωπικό του, απλως με τις παρούσες συνθήκες στο δημόσιο δεν σου κρύβω πως ανησυχώ ακόμα και για τον κλιματισμό....υπερβολική?? δεν ξέρω???

ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχες, στο αρεταιειο ειχα κανει μια επεμβαση πριν 13 χρονια , το γνωριζω εσωτερικα μιας και εκανα για χρόνια τις τακτικές εξετάσεις μου εκει και φυσικά εμπιστευομαι το έμπειρο προσωπικό του, απλως με τις παρούσες συνθήκες στο δημόσιο δεν σου κρύβω πως ανησυχώ ακόμα και για τον κλιματισμό....υπερβολική?? δεν ξέρω???

Όλα είναι πιθανά.... εγώ δεν είχα μαξιλαροθήκη (ούτε βρέθηκε όσο ήμουν εκεί) παρόλο που ανακάλυψα μόνη μου την ντουλάπα που τα αποθηκεύουν. Δεν υπήρχε καμία!! Τα ίδια σεντόνια (οκ δεν τα λέρωσα αλλά δίπλα μου μία κοπέλα είχε τα ίδια λερωμένα σεντόνια με αίματα).

Χαρτί υγείας δεν υπήρχε!!! Ο καθένας το δικό του. Το αντισηπτικό υγρό είχε τελειώσει και αργήσανε 2 μέρες να το αντικαταστήσουν.

Η μαίες εξαφανισμένες (πολύ πρόθυμες και ευγενικές αλλά όταν ήταν 1 για 20 λεχώνες, τι να πρωτοκάνουν?????). Στην Αγγλία είναι 1 μαία ανα 4 λεχώνες.

Παρόλα αυτά θα ξαναπήγαινα στο Αρεταίιο

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Μπραβο believe,να εχεις μια καλη καθ φυσικα τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Κι αλλο Χασιακομωρο λοιπον!

NXbrp3.png

Όλα είναι πιθανά.... εγώ δεν είχα μαξιλαροθήκη (ούτε βρέθηκε όσο ήμουν εκεί) παρόλο που ανακάλυψα μόνη μου την ντουλάπα που τα αποθηκεύουν. Δεν υπήρχε καμία!! Τα ίδια σεντόνια (οκ δεν τα λέρωσα αλλά δίπλα μου μία κοπέλα είχε τα ίδια λερωμένα σεντόνια με αίματα).

Χαρτί υγείας δεν υπήρχε!!! Ο καθένας το δικό του. Το αντισηπτικό υγρό είχε τελειώσει και αργήσανε 2 μέρες να το αντικαταστήσουν.

Η μαίες εξαφανισμένες (πολύ πρόθυμες και ευγενικές αλλά όταν ήταν 1 για 20 λεχώνες, τι να πρωτοκάνουν?????). Στην Αγγλία είναι 1 μαία ανα 4 λεχώνες.

Παρόλα αυτά θα ξαναπήγαινα στο Αρεταίιο

δλδ να παρω καποια πραγματα μαζι μου εξτρα? ναι μωρε και εγω στο αρεταιειο θα παω, ουφ οσο πλησιαζουν οι μερες το σκεφτομαι συνεχεια!! να στε καλα ολες

δλδ να παρω καποια πραγματα μαζι μου εξτρα? ναι μωρε και εγω στο αρεταιειο θα παω, ουφ οσο πλησιαζουν οι μερες το σκεφτομαι συνεχεια!! να στε καλα ολες

Ρουχαλάκια για το μωρό... σίγουρα!!! Όσο για τα άλλα... βλέπεις και κάνεις παραγγελία (απο το σπίτι)

Με ένα πόνο!!!! Καλή λευτεριά

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!!!!δεν υπαρχει τιποτα στο Αρεταιειο πλεον.εγω γεννησα τον περασμενο Αυγουστο το δευτερο και καμια σχεση με τον Δεκεμβριο του 2009.θα πρεπει να τα παρετε ολα απο το σπιτι.απο που να αρχισω?ζιπουνακια,φορμακια,μπεμπιλινα,κρεμες,επιθεματα στηθους,σαμπουαν,αφρολουτρα,σφουγγαρια,πετσετες και οτι αλλο κρινετε εσεις απαραιτητο.λογω κρισης οπως ειπαν δεν υπαρχει τιποτα.αυτο με τα σεντονια ισχυει.ζητουσες υποστρωματα και δεν ειχαν και εμενες με τα αιματα.και αν γεννησεις μαλιστα μετα της 4-5 το απογευμα, ή θα πλυθεις σιγα σιγα μονη σου ή θα περιμενεις την ευσωμη κυρια το αλλο πρωι να σε πλυνει.μια και μοναδικη παρακαλω..χαρτι υγειας επισης δεν υπαρχει.καλο θα ηταν να παρετε και απο το σπιτι.αντισηπτικο υγρο ζητησαμε, δεν μπηκαν καν στο κοπο να το φερουν.ο προμηθευτης τα φερνει μετρημενα μας ειπαν.πειτε ετσι κι αλλιως και διακοπες να πηγαινατε θα τα περνατε μαζι σας.οποτε για τρεις με τεσσερεις μερες δεν λεει και τιποτα.δεν θα το παντρευτουμε κιολας.θα περασουν πολυ γρηγορα.το προσωπικο ειναι πολυ εμπειρο,με δυο τρεις εξαιρεσεις απο αποψη συμπεριφορας.ο γιατρος μας παντως θα ειναι εκει και δεν εχει σημασια αν θα γεννησεις σε ενα απλο δωματιο ή σε σουιτα.σημασια εχει να παρεις το μωρακι στην αγκαλια σου υγιη και να συνεχισετε τη ζωη σας στο σπιτι.

οσο για τον κλιματισμο να ξερεις οτι υπαρχει ενα μικρο προβλημα.αλλες κρυωναν,αλλες ζεσταινονταν,αλλες φοβοντουσαν μην κρυωσουν τα μωρα τους.υπηρχε μια γκρινια οσο να ναι.ειδικα τη νυχτα που εκανε ζεστη αρκετη,οι μαμαδες συνοδοι ηθελαν να το κλεινουμε.τι ζακετες φορουσαν,τι κουβερτες, την αλλη μερα ετρεχε η μυτη τους.οσο και να μη θελουμε να το παραδεχτουμε το ain condition ειναι αρρωστια θα ελεγα.

κοριτσια γεια σας και παλι!!!ζεστη,ζεστη,ζεστηηηηηη!!!!!επειδη οσο ζουμε μαθαινουμε,ο χασιακος μετα τον 7ο μηνα ζηταει και καλλιεργεια κολπικου υγρου.δεν ξερω αν την εχει κανει καμια σας την εξεταση αυτη παντως η συνυφαδα μου που γενναει τελη αυγουστου της ειπε να την κανει και να του παει τα αποτελεσματα στο επομενο ραντεβου.δεν ξερω επισης αν παιζει ρολο αν εχει παει θαλασσα και θελει να δει μηπως εχει καποια μολυνση.καλες διακοπες σε ολες και προσοχη στις εγκυουλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...