Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Αν δεν κάνω λάθος για το Αρεταίειο ρώτησε, αλλά γενικά της είπαν ότι αναλαμβάνει χειρουργεία. Τι να πω, πλέον δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς είναι πολύ καλό σε ότι κι αν κάνει.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολες!!!!ο γιατρουλης μας ειναι μια χαρα.την δευτερα τον επισκεφθηκε η συνυφαδα μου που ειναι εγκυος στον 6ο μηνα.ηταν νωρις το ραντεβου και ειχε διαθεση και για κουβεντα.σε ερωτηση του κουνιαδου αν το γεμιζει το ολυμπιακο σταδιο, του ειπε πλεον οτι δεν τον φτανει....μενουν και ορθιες..φανταστειτε λοιπον τι γινετε!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!

καλησπερα σε ολες!!!!ο γιατρουλης μας ειναι μια χαρα.την δευτερα τον επισκεφθηκε η συνυφαδα μου που ειναι εγκυος στον 6ο μηνα.ηταν νωρις το ραντεβου και ειχε διαθεση και για κουβεντα.σε ερωτηση του κουνιαδου αν το γεμιζει το ολυμπιακο σταδιο, του ειπε πλεον οτι δεν τον φτανει....μενουν και ορθιες..φανταστειτε λοιπον τι γινετε!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!

Μπραβο που μας ειπες νεα του.Εχω να τον δω απο τελος Νοεμβριου.Χαρηκα πολυ που εμαθα νεα του.

Και ναι!Γεμιζουμε 3 ΟΑΚΑ οι ασθενεις του!

NXbrp3.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι εαν και ντρεπομαι λιγο. Πως την λενε την κοπελα που εχει μαζι του ο Κ. Χασιακος οπου και να ειναι. Ειναι η μελαχρινουλα με τα γυαλακια. Δεν μου εχει πει το ονομα της και τωρα ντρεπομαι να την ρωτησω. Ευχαριστω

280280.png

1218625.png

5ddc66e7b0.png

Διαφημίσεις

ερώτηση για τα ραντεβού- με ποια σειρά δέχεται τα ραντεβού? έτσι όπως είναι γραμμένα ή όπως εμφανίζεται η κάθε κοπέλα?

αν δεν έγινα κατανοητή έχω ραντεβού στις 8 αν πάω αρκετά νωρίτερα θα με πάρει νωρίτερα απο τις άλλες? αν πάω στις 9 θα περιμένω λιγότερο?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

ερώτηση για τα ραντεβού- με ποια σειρά δέχεται τα ραντεβού? έτσι όπως είναι γραμμένα ή όπως εμφανίζεται η κάθε κοπέλα?

αν δεν έγινα κατανοητή έχω ραντεβού στις 8 αν πάω αρκετά νωρίτερα θα με πάρει νωρίτερα απο τις άλλες? αν πάω στις 9 θα περιμένω λιγότερο?

Απ οσο θυμαμαι οπως ειναι γραμμενα

Μπορει να βαλει σφηνα για κανα λεπτο καποια που κατεβαινει απο το εμβρυοcare με την αυχενικη..ή κατι το εκτακτο

Αν ειναι δυνατον και μενεις κοντα παιρνεις ενα τηλεφωνο 1 ωρα πριν για να σου πουνε ποση καθυστερηση θα εχεις..ετσι ωστε να μην περιμενεις πολυ εκει

Η καλυτερη ωρα για ραντεβου ειναι 2 με 3 το μεσημερι...εμενα μ εβαζε αυτες τις ωρες γιατι ερχομαι απο πολυ μακρια

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω. Γιατί είναι καθηγητής πανεπιστημίου! Κάποια άλλη κοπέλα όμως ίσως μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα!

Τελικά έψαξα στο σαιτ του ΕΟΠΥΥ και δεν ήταν στη λίστα. Σκέφτομαι να τον συμβουλευτώ γιατί προσπαθούμε για μωράκι 2χρόνια χωρίς αποτέλεσμα.

50206.gif

Ή ήδη εγκυμονούσες ή και οι πρόσφατες μανούλες κάνατε την εξέταση για κυστική ίνωση;

καλησπερα εγω την συγκεκριμενη εξεταση την εκανα τον Μαρτιο. ημουν στην 6η εβδομαδα εγκυμοσυνης. δυστηχως ομως η κυηση μου παλλινδρομησε.

τι ακριβως θελεις να μαθεις για την εξεταση?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Νικολέττα μου, αξίζει τον κόπο να τον συμβουλευτείς, όπως και το συνεργάτη του (σε θέματα υπογονιμότητας) κ. Μουστακαρία! Είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος πάνω απ' όλα!

Κορίτσια, πάντως πριν ξεκινήσω προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι σκέφτομαι να την κάνω αυτή την εξέταση κυστικής ίνωσης...

Νικολέττα μου, αξίζει τον κόπο να τον συμβουλευτείς, όπως και το συνεργάτη του (σε θέματα υπογονιμότητας) κ. Μουστακαρία! Είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος πάνω απ' όλα!

Κορίτσια, πάντως πριν ξεκινήσω προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι σκέφτομαι να την κάνω αυτή την εξέταση κυστικής ίνωσης...

νομιζω οτι την εξεταση αυτη την κανεις κατα τη διαρκεια της κυησης.αυτο τουλαχιστον εκανε η συνυφαδα μου, στην 8η εβδομαδα.ακουσαν την καρδια εκεινη την μερα και ταυτοχρονα εκαναν και την εξεταση αυτη.δεν ξερω αν παιζει ρολο η ηλικια παντως, (ειναι 37).οταν ρωτησε αν ειναι απαραιτητη της ειπαν οτι εχουν αυξηθει τα περιστατικα κυστικης ινωσης και την θεωρουν πλεον απαραιτητη για την υγεια του εμβρυου.τα συμπερασματα δικα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...