Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα σε ολες τις Χασιακομανουλες,στις μανουλες μας και σε ολες τις μανουλες του κοσμου.Ενα μεγαλο ευχαριστω στο γιατρο μας που εκανε πολλες γυναικες να γιορταζουν σημερα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, γνωρίζετε αν επιτρέπεται τεστ ΠΑΠ 3 μέρες μετά απο τις γόνιμες μέρες στις οποίες γίνεται προσπάθεια σύλληψης?

Απ ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά φαντάζομαι ότι καλύτερα να μην γίνει! Πάρε καλύτερα να ρωτήσεις στον Χασιάκο. Θα ξέρουν οι γραμματείς.

Γεια σας κορίτσια!Σήμερα είναι μεγάλη γιορτή!Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Γιορτάζει και το Χασιακομωράκι μου.Δεν το έχουμε βαφτίσει ακόμη .Του χρόνου θα του κάνουμε κανονική γιορτή!

Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κορίτσια!Σήμερα είναι μεγάλη γιορτή!Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Γιορτάζει και το Χασιακομωράκι μου.Δεν το έχουμε βαφτίσει ακόμη .Του χρόνου θα του κάνουμε κανονική γιορτή!

Καλό μεσημέρι!

Να το χαιρεσαι το μικρουλι σου!!!!!

Παντα υγεία και ευτυχια!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟ ΧΑΣΙΑΚΟ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟ ΧΑΣΙΑΚΟ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

καλησπερα,

δεν νομιζω να μπορουσαν να σου συστησουν καλυτερο γιατρο. μην τον φοβασαι ειναι απο τους καλυτερους γυναικολογους. εγω θα κανω υστεροσκοπηση μαζι του μεσα στο καλοκαιρι.

ρωτα ομως για το κοστος οταν κλεισεις ραντεβου γιατι τις επεμβασεις αυτες τις κανει στο ρεα και ειναι λιγο ακριβουτσικα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, εμένα μου είχαν πει ότι λαπαροσκοπήσεις δεν κάνει ο ίδιος. συγκεκριμένα το είχε ρωτήσει μια φίλη μου πριν από ένα χρόνο.

μηπως εννοουσαν για το Αρεταιειο? γιατι εκει τις επεμβασεις αυτες τις κανει αλλος απο οσο ξερω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...