Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια,

μηπως εχει κανει καποια απο εσας εξεταση θρομβοφιλιας στον Κο Ναδαρο (συνεργατης του Κου Χασιακου)?

ποσο κοστιζει μηπως ξερετε?

Exω κανει εξεταση θρομβοφιλιας αλλα στο Ιπποκρατειο.Γιατι δεν την κανεις σε δημοσιο νοσοκομειο να μην πληρωσεις κιολας?Δεν ξερω τι ασφαλεια εχεις αλλα κανε μια ερωτηση σε Ιπποκρατειο Λαικο κτλ ισως σε συμφερει;).Επισης παρε τηλ στο Νοδαρο και ρωτα εγω ετσι κανω παντα θα σου πουνε

ΧΑΣΙΑΚΟΜΩΡΑΚΙΑ

greekmother-αγορακι (8/2004) ,αγορακι (10/2008)

annia: κοριτσακι (10/2007), αγορακι (1/2010), αναμένεται σπορίδιο (10/9/2012)

maria1982-αγορακι (10/2009), αγορακι( 2/2012)

kouli -αγορακι (12/2009), κοριτσακι( 8/2011)

mallina-κοριτσακι (6/2010)

Mammy30: κοριτσάκι (07/2010)

beleive76-αγορακι (10/2010)

zounitsa- κοριτσακι (10/2010)

Dimista-αγορακι (04/2011)

della-αγορακι(04/2011)

dream-αγορακι(05/2011)

gitsviktoria-αγορακι (5/2011)

Ειρηνάκι: κοριτσάκι ( 06/2011)

ionelita-kοριτσακι(06/2011)

tamar: αγοράκι (07/2011)

ANTZI-κοριτσακι(01/2012)

JAGO - κοριτσάκι (04/2011)

αγγέλα74-αγοράκι (06/2010)

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλημερα κοριτσια,

μηπως εχει κανει καποια απο εσας εξεταση θρομβοφιλιας στον Κο Ναδαρο (συνεργατης του Κου Χασιακου)?

ποσο κοστιζει μηπως ξερετε?

Καλημέρα Γιάννα,

εγώ έκανα και θρομβοφιλία και ανοσολογικό μαζί στο Νοδάρο τον Ιανουάριο, και πλήρωσα 290 ευρώ.

Οπότε μόνο για την θρομβοφιλία δεν ξέρω πόσο θα σου πούν. Ρωτησέ τους καλύτερα. Να πείς ότι γιατρός σου είναι ο Χασιάκος.

morenita, πόσο πλήρωσες στο Ιπποκράτειο?

Εγώ πέρσυ, είχα κοιτάξει να κάνω της θρομβοφιλίας στο Λαικό, και μου είχαν πεί ότι θα πλήρωνα .... 700 ευρώ και μετά θα πήγαινα στο ΙΚΑ να δω τι θα πάρω πίσω. Ούτε που ήξερε κανείς να μου πεί τι θα πάρω πίσω. Και αν επαιρνα πίσω μόνο 400 ευρώ, τα ίδια δεν θα μου ερχόταν? Ειχα και ραντεβού για 3 μήνες μετά.

Τελικά τι γίνεται με τα δημόσια και την εξεταση θρομβοφιλίας, δεν έχω καταλάβει.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιάννα,

εγώ έκανα και θρομβοφιλία και ανοσολογικό μαζί στο Νοδάρο τον Ιανουάριο, και πλήρωσα 290 ευρώ.

Οπότε μόνο για την θρομβοφιλία δεν ξέρω πόσο θα σου πούν. Ρωτησέ τους καλύτερα. Να πείς ότι γιατρός σου είναι ο Χασιάκος.

Εγώ πέρσυ, είχα κοιτάξει να κάνω της θρομβοφιλίας στο Λαικό, και μου είχαν πεί ότι θα πλήρωνα .... 700 ευρώ και μετά θα πήγαινα στο ΙΚΑ να δω τι θα πάρω πίσω. Ούτε που ήξερε κανείς να μου πεί τι θα πάρω πίσω. Και αν επαιρνα πίσω μόνο 400 ευρώ, τα ίδια δεν θα μου ερχόταν? Ειχα και ραντεβού για 3 μήνες μετά.

Τελικά τι γίνεται με τα δημόσια και την εξεταση θρομβοφιλίας, δεν έχω καταλάβει.

ευχαριστω για την απαντηση.....

ουφφφφφ νομιζω ηρεμησα λιγο. μα ειναι δυνατον δημοσια νοσοκομεια και να πληρωνεις????? και να ζητανε και τα μαλλια της κεφαλης τους.....κι αντε μετα τρεχα στο ικα για να παρεις πισω τα ........αντε να μην πω.

γιατι το αλλο....που για να δικαιολογησει το ικα την εξεταση θρομβοφιλιας πρεπει να εχεις καθ'εξιν αποβολες? για ονομα σου κυριε......τελος παντων.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Σημερα τι αγορακι μου εχει τα πρωτα του γενεθλια.Σαν και σημερα πριν ενα χρονο ο χρυσος γιατρος με τα χρυσα του χερακια επιασε το μπεμπακο μου και τον εβγαλε στη ζωη.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον αγαπημενο μου γιατρο!!!Να ειναι παντα αξια αυτα τα χερια να πιασουν παμπολα παιδακια ακομα.

ΧΑΣΙΑΚΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

NXbrp3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Σημερα τι αγορακι μου εχει τα πρωτα του γενεθλια.Σαν και σημερα πριν ενα χρονο ο χρυσος γιατρος με τα χρυσα του χερακια επιασε το μπεμπακο μου και τον εβγαλε στη ζωη.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον αγαπημενο μου γιατρο!!!Να ειναι παντα αξια αυτα τα χερια να πιασουν παμπολα παιδακια ακομα.

ΧΑΣΙΑΚΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Della μου, αν και με μια μέρα καθυστέρηση....να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου και να είναι πάντα γερός και δυνατός!

Σε όλους μας εύχομαι καλόα Πάσχα και πάνω από όλα υγεία στα σπιτικά μας!!!!!

Καλημέρα σε όλες τις Χασιακομανούλες και σε όλα τα Χασιακομωράκια!

Σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Και στον γιατρούλη μας εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα Γιάννα,

Tιποτα δεν πληρωσα κοριτσια μονο 5 ευρω γιατι εχω ογα.Για το ικα δεν ξερω τι παιζει αλλα απο αλλες κοπελες μου εχουν πει οτι κανανε ενσταση και τα πηρανε τελιακ ολα πισω οχι για θρομβοφιλια και για αλλα.Βεβαια αργεις και ποτε να τα παρεις και κανε ενστασεις οποτε εαν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα πατε στο ιδιωτικο.

Διαφημίσεις

Della μου, αν και με μια μέρα καθυστέρηση....να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου και να είναι πάντα γερός και δυνατός!

Σε όλους μας εύχομαι καλόα Πάσχα και πάνω από όλα υγεία στα σπιτικά μας!!!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ!

Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολες!

NXbrp3.png

και οπως παντα αν και Μ.Πεμπτη ο γιατρουλης μας ηταν πιστος στα ραντεβου του με ολες εμας και μαλιστα με πολυ πολυ κοσμο....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!!!ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

χρόνια πολλά

αν κάποια δεν έχει αντισώματα ερυθράς μπορεί να κάνει το εμβόλιο mmr και σε 3 μηνές τουλάχιστον να προσπαθήσει για μωράκι.

γνωρίζετε αν ο γιατρός μας είναι κατά του εμβολιασμού άν η μητέρα θέλει μωράκι νωρίτερα?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...